Efsune,atessin,fbl,yusuf deniz herkesin transferi hayırlı olsun hepinizin pozitifi almasını canı gönülden diliyorum.atessin arkadaşım merakımı mazur gör neden 2 embriyo koydurdun canım yaştan dolayı genelde enaz 3 koyuyorlar biliyorum bide sen tandem yaptırmamışmıydın?

Nazlı kese Dedıgın gıbı , aslında ben ıstedım bıraz keselerı geç görmeyı , nebılım bıraz takdım hanı Altan erken ultrason ıyı degıl dıye randevumu geç aldım 21 Mayıs'da ınşallah ultrason ve annelık cüzdanını verırler ınşallah . Ve sıze hayırlı haberlerı verırım ınsallah.

Ama bu ılaclar benı resmen uyuşturyor ya başımı kaldıramıyorum estrofemle progesteron U kullanıyorum 10 haftaya kadar galıba bu şeklide almam gerekıyor .

Not. Paket alan arkadaşlar benım gıbı zaten uçak bıletınız ıstedıgınız tarıhte alınıyor eğer dersenızkı ıkı gün fazla kalıcam sadece ıkı günü kendınız Extra ödesiniz otele ,saten bıletı hastane ayarlıyor ıstedıgınız güne , bende öyleydi sıkıntı yapmayın rahat olun

canım transferin hayırlı olsun benim hiç vaktim olmuyor ha bire evin içinde dört dönüyorum yalnız bakıyorum ikizlere bu ara diğer yapan arkadaşlarada allah benim gibi evin içinde dört dönmeyi nasip etsin:)benim ikizler 4 aylık 2gün oldular çok şükür iyiler teyzeleri allah hepinize nasip etsin
efsune sana msj atmıştım ama cvp alamadım gsm e ne yaptın diye merak içindeydim unutmadım ama giremiyorum hiççç şimdi bıcı bıcı yaptım ikiside uyudu fırsat buldumn gireyim dedim.....gidecek olanlara bol şans diliyorum....

Aaaaa rowınayı gördüm alta ısmın yazıyor nasılsın ıkızlerın nasıl ıyıdır ınsallah senın yazılarını cok okudum burda .

Aaaa oymuş cok sevındım negüzel ıkızlerın peşınden dört dönmek allahım hepımıze nasıp etsın

Rowinacığım bunca aradan sonra sesini duymak mükemmeldi.
Bir kız bir erkek bızdıklara tek bakmana bayıldım.
demekki bekleyipte olunca insan ikize bakmaya bile erinmiyor
darısı başıma) forumun tümn başına)

Slm cnm ,coook öneml ibir konuya degindin...aslinda siradanmis gibi bir konu ama herkes icinde ölcüp tartiyor ve bana bu yapildimi acaba diye hemen bir fevri harekete gecebiliyor
# her kisi farklidir
#herkeste ilaca tepki verdigi durum farklidir
# kilosu -boyu yedikelri yasadikalri -evliligi bile etkiler
# yasadigi ortam faktörleri bile fraklidir

yukarda siraladigin seyler cok önemli .. her ilac herkese yaramaz herkeste farklidir..
vücut anatmomimiz farklidir..
doktorumuz ne öneriyorsa yapmamizda fayda var..doktorlairmiz bizi iyi taniyor ..
endisemiz olmasin..diyorum kendinde bu kurala uyuyorum.
elelrine saglik Fbli cnm .
görüsmek üzere
sevgiler.

Fbli ve Efsune ,

Fbli Nailsin bugün cnm ? 6.gün oldu ay ben heyecanlandim..belirtin vami cnm ?
Fusün sen nasilsin cnm ?nasil geciyor günün ? dolasiyormusun ?

sevgiler görüsmek üzere

Fbli ve Efsune ,

Fbli Nailsin bugün cnm ? 6.gün oldu ay ben heyecanlandim..belirtin vami cnm ?
Fusün sen nasilsin cnm ?nasil geciyor günün ? dolasiyormusun ?

sevgiler görüsmek üzere

Erken test yapmiycakmisiniz :)) larax in dedigi gibi bende heyecanlandim. Blasto transferinden aslinda 6 gun sonra yapilanabilinir...

tandem istemiştik ama yumurtam erken çatladı olmadı toplanamadı lalita. bu nedenle donörün yumurtaları kullanıldı. can bey ben iki tane transfer edilmesini öneriyorum çok çok iyi iki embriyo yeterli dedi. bizde başından beri kendisi ne dediyse harfiyen tamam dedik.
allah ol der inşallah. bakalım canım ne olacak. hepimiz için dualarım dilerim hepimiz mutlu sonla bitiririz bu süreci............

akşam 9.30 da uçak.
şu an lobide oturuyoruz.
piyanoda canlı müzik yapan iki kişi var.

şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler
keşke kaybolan yıllarımda bi sürü çocuk yapsaydım. ama o yıllarda cahiller çok çocuk yapar düşüncesini yerleştirmişlerdi kafamıza. hep korunma yöntemleri öğretilirdi.

şimdi bu trend başladı evli mutlu çocuklu.....

bir ağlarıııımmmmm.....
bir güleriiimmmm

yaa çok güzel çalıyorlar .......

Kızlar transferden sonraki 5. gündeyim. Transfer gününü sayarsak 6.gündeyim. 3.ve 4. günler rahim bölgesinde ağrı ve batmalar oldu. Dün fazla olmadı. Bugün zaman zaman yine ani ve kısa süreli ağrı saplanıp gidiyor taa derinde bir yerlere... Göğüs ağrılarım artmaya başladı sanki...
Umarım tutunmadandır...

Senin gidiş tarihin belli oldumu??

Hayir belli olmadi, beni m adetim biraz gecikti diye hemen programi degisecegini ve adet görmeyen gruba aldi.doktorumdan usg istedi gönderdim ve bana acilen hemen cylco-prognova 14 veya 21 gün kullan ve adetin ilk günü bildir dedi Lucrin i alamyacaksin iptal dedi.
Ne zaman nasil olacak bilmiyorum banada süpriz olacak her sey..esim gectigimiz hafta Kibrista sxxx verdi .
herkese kolayliklar dilerim.

Fbli canim, insallah tutunmadandir.........seninki blasto transferiydi dimi? agri olmasi iyidir tabii..benim ertesi gün ve gece olsun öyle bir agri olmustuki..resmen batiyordu :) ve öyle agrilar hep ara sira devam etti......yerlesirken de agri yapiyor tabii...gögüs agrin olmasi da iyi, tamam ilaclarin da tabiiki etkisi var ama biz sende olumlu düsünecegiz, icimde cooook güzel bir his var canim ya......insalah..............!!!!!

Evde erken test yapicakmisin?

Erken test yapmiycakmisiniz :)) larax in dedigi gibi bende heyecanlandim. Blasto transferinden aslinda 6 gun sonra yapilanabilinir...

Bende hic sasmadan aynen söyle yapiyorum.
kendimi ona göre hazirliyorum.. her kötü seye hazirlikliyim..

Kibristan aliyorum 10 adet test cubugu yada burdan toplu siparis veriyorum internetten..
6.gün baslyiorum ya gece yapiyorum yada sabah erken saatte ,bayiliyorum heyecanli bekleiyise ... hepte cikyior hic yanilamdim duygularimdan..
bu mikrodada aynen yapacagim tüm test cubugum hatta digital tets cubugunuda aldim deniyecegim.
sevgiler cnm. darisi bizim basimiza duani eksik etme tüm arkadaslardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…