Kızlar transferden sonraki 5. gündeyim. Transfer gününü sayarsak 6.gündeyim. 3.ve 4. günler rahim bölgesinde ağrı ve batmalar oldu. Dün fazla olmadı. Bugün zaman zaman yine ani ve kısa süreli ağrı saplanıp gidiyor taa derinde bir yerlere... Göğüs ağrılarım artmaya başladı sanki...
Umarım tutunmadandır...
Efsune,atessin,fbl,yusuf deniz herkesin transferi hayırlı olsun hepinizin pozitifi almasını canı gönülden diliyorum.atessin arkadaşım merakımı mazur gör neden 2 embriyo koydurdun canım yaştan dolayı genelde enaz 3 koyuyorlar biliyorum bide sen tandem yaptırmamışmıydın?
canım ben cyclo prognava kullandım adet olmak için ve menepozdayım,
31 martda ilk hapa başladım ve lucrinide 17 nisanda vuruldum,hapıda kullanmaya devam etdim....yani İREM HANIMIN BANA DEDİĞİ HAPI KULLANMAYA BAŞLAYINCA hapın 18. GÜNÜ LUCRİN VURULMALISIN DİYEYDİ.
Bel ağrım var ama yatmaktan benceilaclardanda oluyor bazen, ama güzel belirtiler
bel garisi oluyor,agizda tat dgeisikligi ,koku alma duygun keskinlesiyor,cok uykun oluyor..
ilactanmi -bebek belirtisimi tam belirsizde olsa.. duamiz sizinle güzel haberlerle paylasim dilegiyle..
esenkalin
Rahim kalınlığıda belirleyiciBiraz önce irem hanımla görüştüm.benim rransferin tarihini ayarlamaya çalıştık .arkadaşlar eşler sperm vermeye adetin kaçıncı günü gidiyor.Yaa umarım körün taşı gibi transfer o güne renk gelmez..
Rahim kalınlığıda belirleyici
ama 11. Gün ile 14. Güne gideni gördüm
peki firdevs hn olmayınca kim transfer yapıyormuş??
Canım sana özelden mesaj yazdım .gelmedimi acaba.bakarmısın özeline canım
Bel ağrım var ama yatmaktan bence)
bugün kokuya hassasiyet vardı
onun dışında kasıklarda hiç birşey yok!!
Bende hic sasmadan aynen söyle yapiyorum.
kendimi ona göre hazirliyorum.. her kötü seye hazirlikliyim..
Kibristan aliyorum 10 adet test cubugu yada burdan toplu siparis veriyorum internetten..
6.gün baslyiorum ya gece yapiyorum yada sabah erken saatte ,bayiliyorum heyecanli bekleiyise ... hepte cikyior hic yanilamdim duygularimdan..
bu mikrodada aynen yapacagim tüm test cubugum hatta digital tets cubugunuda aldim deniyecegim.
sevgiler cnm. darisi bizim basimiza duani eksik etme tüm arkadaslardan.
Canim, nasilsin nasil gidiyor?
iyiyim canim kibris hazirligi yapiyorum hayirlisi bakalim sen nasilsin ? nasil gidiyor ikizlerin buyumesi seni yoruyorlarmi?
hadi hayirlisi - desene heyecanli günler önünde insallah :) ne zaman yaklasik olarak yolculuk?
iziklerin gebeligi yoruyo beni hemde nasil daha simdiden - migde yanmasi birazcik düzeldi, doktor ilac verdi, süper geldi, napiyim iciyorum günde bir kez o ilacdan, yoksa iste karnima agri girdikce görüyorum karnim büyüyor, ayaklar öyle siski sok olursunuz görürsenizeller desen oda öyle, cok agri yapiyo, ama olsun sikayet yok diyorum - DARISI SANA VE TÜM ISTEYENLERE BURDA - AMIN
Amin canim insallah olsun bunlar Tatli sikintilar gececek ve guzel Tatli bebekler gelecek insallah benim onumuzdeki hafta sonuna Dogru esim gidecek canim ondan sonrada ben bakalim artik nasip Kismet rabbim hayirlisini versin
ne güzel..........hadi hayirlisi dedigin gibi, insallah rabbim yüzünüzü güldürsün canim en yakin zamanda..bizlere burda hep haberini verirsin dimi canim :) cok güzel oluyor beraber o heyecani yasamak...........Allah herseyi gönlüne göre versin insallah...........
simdi baktim mesaj yok
Bel ağrım var ama yatmaktan bence)
bugün kokuya hassasiyet vardı
onun dışında kasıklarda hiç birşey yok!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?