Kızlar nasılsınız bakalım :) salı günü havaalanından direk merkeze geldik. Eşim sperm verdi ve donörden yumurta alındı ama ben kimseyi görmedim( sonra merkezde işimiz bitince otele yerleştik zaten hastaneye yakında.ertesi gün aradılar ve 4 kaliteli embriyomuz varmış ve 2 embriyo transfer edilcek umarım herşey güzel olur ve yarın transfer olcak heyecanla bekliyoruz ben ve eşim. bide çok stresliyim nedense. Ayrıca merkez ne kadar kalabalıktı donasyon için gelmiş herkes ne bileyim biz çok şaşırdık
Arkadaşlar eşlerimiz sperm vermeye ,bizim adetimizin kaçıncı günü gidiyor,
adetten yaklaşık 12 gün sonra gitmiştik
merhaba Nildaaaa tedavin hayirli olsun ,
sperm donation mu yapyiorsunuz?
yazina cok rastladim ama hakkinda cok sey bilmyiorum geriye dönük okuyorum isten vakit buldukca ..
tedavinde bol sans diliyorum cnm.
sevgiler
Bende kendi bahçemdeki gülünn dibine yapacağım. Gül ağacı değil ama olsun)
sağol asya hormonlardan galiba sevgi dolu mesajlara ağlıyorum ..
çok duygusalım bu günlerde
Kızlaaar, dün dedim ya heyecandan doğurucam diye, insan kelimeleri seçmeli diye tamamlıyorum :)) dün gece kahverengi leke geldi. Ben nişan pembemsi oluyor diye umursamadım yattım uyudum. Ama sabah uyanınca aklıma takıldı. Doktorumu aradım hemen gel dedi :) nst ye girdim. Sancılarım biraz sıklaşmış ve şiddetlenmiş. Bazılarında nişan kahve gelebilirmiş. Şimdilik beni eve gönderdi. 1 hafta içerisinde gelmeye çalışabilir dedi :)) sürekli yat ve su iç ki, rahim yumuşasın diyor. Sancılar daha da sıklaşırsa hemen alacak. Neyse ki zaten 6 gün kaldı sezeyana :)) gelirse de durdurmayız diyor doktorumuz. :)) bu kız size her an süpriz yapabilir :))
merhaba Nildaaaa tedavin hayirli olsun ,
sperm donation mu yapyiorsunuz?
yazina cok rastladim ama hakkinda cok sey bilmyiorum geriye dönük okuyorum isten vakit buldukca ..
tedavinde bol sans diliyorum cnm.
sevgiler
canım saol ileri yaş olması nedeniyle benim yumurtalarımla olmuyordu. geçen ay kıbrısa gittim..yumurta donasyonu yaptırdık.. .. ama olmadı.. Burada sizleri okudukça çok umutlandım..hergün bir hamile alıyorum çok mutlu oluyorum..o nedenle ikinciyi denemeyi istiyorum..Bu yolda olanlara Allahım yardım etsin..İsteyen herkese hayırlı evlat versin..
Merhaba Nilll35 ,
Hayirli olsun tedavin
#hangi klinige gidiyorsun ?
#cylco -prognonava mi kullandin?
# doktorun kim ?
bende kullandim ama 14 gün sonrada progestana gectim yakidna bende adet olmayi ve transfer icin Kibrisa gitmeye gün sayanlardanim.
Bildigim kadariyla regl geldiye az olsun -cok olsun farketmez geldiginde adet olarak gecer .
Yiende MUTLAKA DOKTORUNLA TEMASA gec lütfen her hasta farklidir ..
endise etme-demorolize olma derim ,yolun acik olsun
burada cok kisi yeterli bilgi sahibi ,ögrenecek cok sey var sitemizde.
sevgi
ler
ben resim çizmeye şimdiden başlıcam istediğim herşeyi çizecem:)evet tüm forum hep birlikte yapalım:)
canım saol ileri yaş olması nedeniyle benim yumurtalarımla olmuyordu. geçen ay kıbrısa gittim..yumurta donasyonu yaptırdık.. .. ama olmadı.. Burada sizleri okudukça çok umutlandım..hergün bir hamile alıyorum çok mutlu oluyorum..o nedenle ikinciyi denemeyi istiyorum..Bu yolda olanlara Allahım yardım etsin..İsteyen herkese hayırlı evlat versin..
merhaba Nildaaaa ,
bende 2008 yilinda kendi yumrutamla hamile kaldim,düstüler 6 haftalikken ..40 indan sonra yumur tamiz kalmyior haliyle ne kadar ugrassakta artik verimli olmaz.Bende 2009 dan beri yumurta donation yapyiorum benidme 5. olacak kismetse her seferinde kanama ile kaybediyorum..(BIR CARE BULAMADIK NEDEN)
evet bereketli bir aydayiz sükürler olsun annelik cook güzel bir duygudur,esi benzeri yok ..))
sende bize katildin simdiden yolun acik olsun,dogru adrestesin,dogru yerdesin bilgiler cok degerli ..
amin cnm allahim yardim etsin hepimize..
amin tabiki en önemlisi hayiRLI evlatlar nasip etsin cnm.COK HIZLI BÜYÜOR COCOUKLAR ..
#hang i sehirdesin?
#Hangi doktor gidiyorsun?
güzel degerli paylasimlar dilerim sevgiler cnm
Yumurta transferını Kıbrısta Dr.Berk bey gerceklestırdı.Acıkcası bu konu ile ilgili cok cok soru işaretleri vardı kafamda ama en sonunda allahın bana baka bir yol gosterdıgını dusundum ve kararımı verdım . Ikızlerım dunya ya geldıklerınde hersey sılındı . Onları 35 hafta ben tasıdım . Doktor bey bana dedi ki " bu embriyolar %80 sizin genlerınızı tasıyacak ve sıze en uygun embrıyolar secıldı dedı".
Dogduklarında biri babasının biride benım kopyamdı . Zaten hamılelıgımden ıtıbaren onların tepkılerını almaya baslayınca trabsfer falan hıcbırseyı hatırlamadım . Hem esım hem ben hıc farklı hıssetmedık . Cunku farklı bır durum yok . Onlar esımden bır parca benım vucudumda buyuyen canlılar :) Bu konuda nasıl dusunursenız oyle olur arkadaslarım . Ben durumumu bu sekılde ılerlettım . Dogduklarında dunyam degıstı . Uykusuz gecen geceler , yorgunluklar . Sımdı bıle bazen yorgunluktan orada burada yıgılıyorum ama bana yarım yamalak ses cıkardıklarında , benı gorduklerınde ellerı kolları durmuyor ve gozlerını ayırmadan gulumsedıklerınde hersey bıtıyor .. Allahım herkese nasıp etsın ınsallah . Inanın bu kadar zaman sonra ne yapılmıstı neler yasadım hepsını unuttum . Hamılelıgım ıle ılgılı sorularınız olur ıse yıne sızınle paylasmak ısterım . Aklıma cok bırsey gelmıyor cunku . Allahım ıyı kı boyle bır vesıle nasıp etmıs dıyorum .. umuyorum bıraz da olsa olayın psıkolojısını anlatmayı basarmısımdır. Sızlerı daha sıkı takıp etmeye calısacagım . Bu tecrubeyı yasamıs bırı olarak bu sıteden ılk zamanlarımda cok destek aldıgımı ve sızlerden aldıgım guzel cumlelerle bırcok seyı kolaylıkla atlattıgımı soyleyebılırım . Bınlerce tesekkurler .. dualarım sızlerle ..Guzel haberlerınızı beklıyorum .. sevgıler .
valla efsunecim belirtiler hamilesin gibi gösteriyor allahım inşallah hamilesindir:) forma sık giremiyorum çok da yazı olunca hepsini okuyayımda kaçırmayayım derken gene de bir yığın güzellikleri kaçırıyorum,pozitif haberleri bir daha bir daha bildirin,heyecan oldum allahım inşallah hepimize hamileliği anneliği yaşatsın yarabbim
Pilar sana tüm forum adına teşekkür ederim.
Ne güzel tarif etmişsiN yaşadıklarını.
Okurken ağladım ve çok duygulandım.
Forumdan herkes birşey almak istiyor alıyor ama geri dönüş az oluyor. Sen 2013 baharının en güzel süprizi oldun.
Allah seni çocuklarına bağışlasın!!!
Efsunecım amın.. Cok tesekkur ederım . Asıl sana tesekkur etmek gerek . Boyle bır forum yaparak ne kadar ozel bır ıs yaptıgının farkıdamısın . Insan cogu duyguyu dıle getıremıyor. Bu kadar hassas bır durumu hıc sıkılmadan herkes paylasıyor ve sevınenle sevınıp , uzulenle uzuluyoruz . Bu cok cok onemlı bır sey . Sen cok ozelsın . Cok sagolasın :) Allahım en kısa zamanda yuzunu guldursun :) sevgılerımle ..
cok gecmis olsun esine,acil sifalar diliyorum.
sevgiler
Şifa dilekleriniz için çok teşekkürler esimin teld yeni geldi eskisi denizaltından bozulmuş hala Hastanesi'yi yarın eve dönecegız esim kayalıklara çarptı sol kaval kemığınde 4kırık var 2ay yuruyemeyecek platin çivilendi waltkrayburg baharım1980 ve durugenle konuştum ço sagolun bu forumun beni yalnız bırakmayacağını bir kere daha anladım bu dönem gidemesemde gideceğiz sanırım EYLÜL gibi bebiş haberlerinizi dört gözle takip ediyor olacağım .s.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?