canım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin

Canım çok erken.Moralini yüksek tut herşey güzel olacak

efsunecim canim benim kaygilanma sakin hemen.kan degerin onemli.bizimkide 7.gunde silik bile cikmamisti.ama kanda ilk 84, 2. ise 235 cikti vee sonuc ikiz biliyosun.oyuzden kan degerine kadar sabret uzme tatli canini. FBLİ cim cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallahh.saglikla byusun ve dogsun insallah. GULFEMAK insallaahhhh birsey olmaz,insallah simsiki tutunur annecigine.cok uzuldum inakn ama hemen pes etmer.durbakalim belkide bisey olmicak. Alpiknucum cook gecmis olsun.esine acil sifalar diliyorum canim.tez zamanda iyilesir insallah...r

Efsunecim ben kanda pozitifi gördüğümde idrar testide yapayım da şu çizgiyi ben de göreyim diye idrar testi yapmıştım ve çooookkkk silik çizgi çıkmıştı düşünsene tam kan testi gününde bile tam çıkmadı,azcık sabır:) beklemenin de tadını çıkaralım,inşallah hamile olacaksın ve bir daha bu safhaları yaşamayacaksın onun için her safhanın tadına var acele etme

ben doktoruma sordum idrarda ne zaman çıkacağını, kan tahlilinden sonra çıkması daha büyük ihtimal dedi. benim ki 5. gün ya transferden sonra 10.gün kan yaptır. idrar yapma hiç boşuna moralin bozulmasın dedi

Salı günü bana 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 3. Gün beliriler ne zaman başlar, nasıl oluyor anlatırsanız çok sevinirim. Benim kasıklarım ara ara ağrıyor ve göğüslerimde ağrıyor. Başkada birşey yok

Moralını bozma bendede çıkmıştı aynı hıc bır belırtı yokdu ııdrar testinde, beklemeye devam

Dün denemeden sonra sistem kendini kapattı ve hooop uyumuşum.
Saat 12den sonra kat değiştirdim.
Veeeee bu sabah 'sabah idrarı ile birdaha denedim

Çokkk hafif silik bir çizgi var üstelik dieğer çizgide daha mor!!!!

Yarın kan testime kadar bu gülümseme beni idare eder beni ve forumu))

Efsune ilk beğenen vede tebrik eden ben olayım çok sevindim silik çıktıysa Allah'ın izniyle
hamilesin şuan daha erken olduğu için silik çıkmıştır lakin ben hiiiç silik bi çizgi görememiştim
aylar boyu çift çizgiyi gördüğümde zaten adetim 1 hafta geçiyordu çok sevindim şimdiden
tebrik ederim ben hissetmiştim vede çok dua etmiştim içimden bir ses efsune hamile diyordu
Rabbim tamamına erdirsin inşallah bu mutluluğu kan testiylede onaylansın inşallah..

Ooooh ne güzel bir habere uyanmışız :) efsune hamileeee :)) çalsın sazlar , oynasın forum :)) tebrik ederim efsunecim sağlıkla tamamına ersin inşallah :)) çok mutlu ben! Çok mutlu! Sen neler hissediyorsun? Eşine söyledin mi? Ne yaptı?

Sevgili tweety,
Çok istiyor ve hayal ediyorum bu bebeği)
Ama boş umutlanmış olmaktanda korkuyorum.
Yarın kan testi yaptıracağım.
Duaların için çok sağol.

Bu forum bana isteklerimizin üstüste konduğunda kocaman bir güç olduğunu ve evrene gönderilen bu sevgi ve isteğin kat be kat geri bize döndüğünü gösterdi.

Sanki hep birlikte kendi evrenimizi dünyamızı şekillendiriyoruz)
Sevgiyle kal!!

Canım bende bir kaç güne adetimi bekliyorum .aynı dönemlerde denk gelicez sanırım .bende erken adet olmaktan çok korkuyorum.erken olursam eğer firdevs hanımın olmsdığı dönwme denk gelebilir.

firdevs hanım bir yeremi gidecekmiş ? bu arada tahmini olarak bir aksilik olmayıp herşey yolunda giderse 28 mayıs gibi kıbrısta olacağım ben seninde aynı dönememi denk gelecek ...

birde kesildi başka hiçbir kanama görmedim kızlar galiba firdevs hanımında dediği gibi ara kanama gibi birşeydi çok şükür ...
tres bol bol yumurta süt yeşillik ceviz fındık ve kayası ye arkadaşım...birde benim tuvalete cıkamama problemim olduğu için bende bu ara onunla uğraşıyorum sabahları ve akşamları 1 kaşık zeytin yağ içiyorum bunu efsuneden duydum :) ve çokta faydasını gördüm :)

sende benim gibi uzun zamandır beklemedeydin sıra bizde arkadaşım allahın izni ile bebeklerimizi alıp geleceğiz sağlık sıhatlide dünyaya getireceğiz içimde kocaman bir umut var sanki kelebekler uçuşuyor değişik bir heyecan sevinç allahım hep sürdürsün işallah bunu....

Eşim mi? sabah kravatını bağlayamadı!! Ki çok rahattır o konuda bakmadan bağlar.güldürdü beni
Heyecandan yerinde duramıyordu.

Bugün kan vereyim dedim... Yokkk bende olacağım asla olmaz yarını bekle dedi..

Dansözler yarın oynasın bence:))

ayyyy nihayet......cooook mutlu oldum.............Allahim tamamini erdirsin...idrarda ciktiysa tamamdir canim ya..kanda elbette hcg cikicak............ay hamilesin hamilesin hamilesin

cok güzel bir haber sabah sabah......zaten sabah sabah heyheylerim üzerimdeydi, gece uyuyuamadim, bugün isede gidemedim agrilarimdan, dedim bi bakiyim foruma haber varmi diye :)) simdi moreller tam düzeldi.........

ayyy cok güzel Allah hayirli etsin canim yaaaaaaaaa

İpek hanımın çiftliğinde var ama
Zeytinyağı sütü diye birşey var.. Vücudun gençleşme formülü.)
Sabah aç karnına akşam ise yatmadan önce bir tatlı kaşığı (kabızlık içinse yemek kaşığı) ye içten dışa güzelliğin vuracak..

Kızlar transferden önce hatta tüm ilaç kullanırken bunu deneyin o ilaçların yaptığı bağırsak tembelliğene karşı birebir..

canim, progesteron ölctürmek icin özel bir isim yok. sor doktoruna bhcg ile birlikte progestern wert ölcülmesini istiyorum de.

ben burda bazi denemelerimde utrogest 100lük kullandim - o zaman günde 6 tane alicaksin, 2er tane sabah-ögle-aksam. toplam yani 600lük olucak.

ben ilaclarimi cogu zaman türkiyeden getirdigim icin progesteron 200lük kapsüller almistim, onlar sanirim almanyada yok zaten. onlardanda günde 3 kapsül aliyordum vajinal. nitekim ikiside ayni, dert etme. utrogest ve progesteron.

hamilelik nasil gidiyor baska??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…