Şifa dilekleriniz için çok teşekkürler esimin teld yeni geldi eskisi denizaltından bozulmuş hala Hastanesi'yi yarın eve dönecegız esim kayalıklara çarptı sol kaval kemığınde 4kırık var 2ay yuruyemeyecek platin çivilendi waltkrayburg baharım1980 ve durugenle konuştum ço sagolun bu forumun beni yalnız bırakmayacağını bir kere daha anladım bu dönem gidemesemde gideceğiz sanırım EYLÜL gibi bebiş haberlerinizi dört gözle takip ediyor olacağım .s.s
Şimdi idrar testi yaptımve transferden sonraki 8. Gündü bugün ve 5. Gün blastosu olan embryodan hiç ses seda yok.
Çizgi görünmedi.durgunlaştım.
Ama kan testi gerçeği gösterecek. Bu çok erken bir denemeydi;((
canım saol ileri yaş olması nedeniyle benim yumurtalarımla olmuyordu. geçen ay kıbrısa gittim..yumurta donasyonu yaptırdık.. .. ama olmadı.. Burada sizleri okudukça çok umutlandım..hergün bir hamile alıyorum çok mutlu oluyorum..o nedenle ikinciyi denemeyi istiyorum..Bu yolda olanlara Allahım yardım etsin..İsteyen herkese hayırlı evlat versin..
bizde azimle sevgiyle zor olmasina ragmen tüm gücümüzle yilda iki defa deniyorum ..alalhim herkese güc kuvvet verdisin.
evet cok kisi anne oldu darisi basimiza insallah.bende 5.donasyonu denyiecegim kismetse..
bende güc kuvvet aliyorum burdan.güzel haberler duydukca daha cok mutlu oluyorum.mikro dönemimde yogunlasiyorum ,okuyorum ..
allahim kimseyi evlatsiz birakmasin ..amin diyorum.
ikinciyi dene canim evlat icin deger..
güzel paylasimlar var burda ,tekrar görüsmek üzere
hayirli aksamlar.
Lucrin Depot 3.75 İğne ,Ovitrelle İğne ,Prednol 16mg ilaçları yumurta donasyonunda hangi amaçla kullanılıyor bilen ya da kullanan var mı?
bizde azimle sevgiyle zor olmasina ragmen tüm gücümüzle yilda iki defa deniyorum ..alalhim herkese güc kuvvet verdisin.
evet cok kisi anne oldu darisi basimiza insallah.bende 5.donasyonu denyiecegim kismetse..
bende güc kuvvet aliyorum burdan.güzel haberler duydukca daha cok mutlu oluyorum.mikro dönemimde yogunlasiyorum ,okuyorum ..
sevgili Larax formda herşeyi okuyamıyorum kaçırmış olabilirim ama 5.donasyon deneyimin olduğunu yazmışsın,düşükler yaşamışsın,pıhtılaşma testi yaptırdın mı yada başka problemler araştırdın mı?
sevgili Larax formda herşeyi okuyamıyorum kaçırmış olabilirim ama 5.donasyon deneyimin olduğunu yazmışsın,düşükler yaşamışsın,pıhtılaşma testi yaptırdın mı yada başka problemler araştırdın mı?
İNŞALLAH SENİNDE SONUNDA OLUMLU OLACAK VE BUNLARIN HEPSİ ANI OLARAK KALACAK. NİYE OLMADI 4 DONASYONDA DA. HAMİLE KALIYOR MUSUN? SORUN NEYMİŞ
Şimdi idrar testi yaptımve transferden sonraki 8. Gündü bugün ve 5. Gün blastosu olan embryodan hiç ses seda yok.
Çizgi görünmedi.durgunlaştım.
Ama kan testi gerçeği gösterecek. Bu çok erken bir denemeydi;((
Dün denemeden sonra sistem kendini kapattı ve hooop uyumuşum.
Saat 12den sonra kat değiştirdim.
Veeeee bu sabah 'sabah idrarı ile birdaha denedim
Çokkk hafif silik bir çizgi var üstelik dieğer çizgide daha mor!!!!
Yarın kan testime kadar bu gülümseme beni idare eder beni ve forumu))
Dün denemeden sonra sistem kendini kapattı ve hooop uyumuşum.
Saat 12den sonra kat değiştirdim.
Veeeee bu sabah 'sabah idrarı ile birdaha denedim
Çokkk hafif silik bir çizgi var üstelik dieğer çizgide daha mor!!!!
Yarın kan testime kadar bu gülümseme beni idare eder beni ve forumu))
Efsune ilk beğenen vede tebrik eden ben olayım çok sevindim silik çıktıysa Allah'ın izniyle
hamilesin şuan daha erken olduğu için silik çıkmıştır lakin ben hiiiç silik bi çizgi görememiştim
aylar boyu çift çizgiyi gördüğümde zaten adetim 1 hafta geçiyordu çok sevindim şimdiden
tebrik ederim ben hissetmiştim vede çok dua etmiştim içimden bir ses efsune hamile diyordu
Rabbim tamamına erdirsin inşallah bu mutluluğu kan testiylede onaylansın inşallah..
Canım bende bir kaç güne adetimi bekliyorum .aynı dönemlerde denk gelicez sanırım .bende erken adet olmaktan çok korkuyorum.erken olursam eğer firdevs hanımın olmsdığı dönwme denk gelebilir.
Ooooh ne güzel bir habere uyanmışız :) efsune hamileeee :)) çalsın sazlar , oynasın forum :)) tebrik ederim efsunecim sağlıkla tamamına ersin inşallah :)) çok mutlu ben! Çok mutlu! Sen neler hissediyorsun? Eşine söyledin mi? Ne yaptı?
firdevs hanım bir yeremi gidecekmiş ? bu arada tahmini olarak bir aksilik olmayıp herşey yolunda giderse 28 mayıs gibi kıbrısta olacağım ben seninde aynı dönememi denk gelecek ...
birde kesildi başka hiçbir kanama görmedim kızlar galiba firdevs hanımında dediği gibi ara kanama gibi birşeydi çok şükür ...
tres bol bol yumurta süt yeşillik ceviz fındık ve kayası ye arkadaşım...birde benim tuvalete cıkamama problemim olduğu için bende bu ara onunla uğraşıyorum sabahları ve akşamları 1 kaşık zeytin yağ içiyorum bunu efsuneden duydum :) ve çokta faydasını gördüm :)
sende benim gibi uzun zamandır beklemedeydin sıra bizde arkadaşım allahın izni ile bebeklerimizi alıp geleceğiz sağlık sıhatlide dünyaya getireceğiz içimde kocaman bir umut var sanki kelebekler uçuşuyor değişik bir heyecan sevinç allahım hep sürdürsün işallah bunu....
Selam camım , sen burda cok güzel yazmışın progesteronu ölçtürmek ıyı dır dıye , bu testın adı Almanca nedır aceba bende doktora sorayım ? BIrde sen Almanya'da progesteron mu kullanıyorsun yanı adı aynımı 100 lükmü , 200 lükmü ? Bana progesteron yerıne utrogestı verdıler ve sadece 100 lük ??? Bu anlıcan ıkıtane almam gerekıyor oda. Sahmetlı çünkü cok küçük kapsüller .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?