cylo adet düzenleyen bir ilaç.. içinde 21 tane var bittikten 3-5 gün sonra adet başlıyor ve sonrasında tedavi süreci başlıyor..12 gün sonra kanama olması normal gelmedi bana..doktorunu aradınmı

Gerdog yaşın genç olmalıki sana 2 embryo transferi olacak)

Listede sana ait bilgi bulamadım;(

Hangi merkez ve yaşın kaçtı lütfen yazarmısın?

Onun dışında herşey gönlünce olsun. Yarın dualarımız ve enerjimz senle!!!!

merhaba..şimdiden hayırlı olsun..hangi merkeze gittin sürecin nasıldı??

çok sağol Efsune teşekkür ederim :)

Ben 35 yaşındayım. Kıbrıs tüp bebek merkezi Halil i,brahim tekinin hastasıyım öyle işte bekliyoruz bakalım yarın ola hayrola :))

merhaba..şimdiden hayırlı olsun..hangi merkeze gittin sürecin nasıldı??

çok sağol canım. Halil ibrahim tekinde tedavi görüyorum canım. Biri Ankarada biride İstanbulda 2 negatif tüp bebek denemem var. rezerv azlığı nedeniyle olmadı işte. eşimle araştırdık uzun uzun düşündük aylar sonra donasyona karar verdk belki tüp bebek tekrar deneyebilirdik ama sanırım o kadar güçlü değilim eşimde bana bıraktı kararı sağolsun ve şimdi Kıbrıstayız işte :)

Grdog ne güzel özetlemişsin.
Rahat ol!!!
Böyle bir olasılık olamsı bile bir lütuf..
Düşünsene canın gibi seveceğin bir bebeğin olmasını istemen en doğal hakkın. Bu yolda harcadığın emeklerin yerini blsun.
Ve allah sana sağlıklı anneli babalı büyüyecek evlatlar kısmet etsin.

Umudun varsa şansın var unutma lütfen bunu)

canım hayırlı olsun..hep birlikte dua edelim transferin güzel geçsin..

canım kalan embriyolarını dondurdularmı..donörden kaç yumurta toplamışlar bu konularda bilgi verildimi??

canım kalan embriyolarını dondurdularmı..donörden kaç yumurta toplamışlar bu konularda bilgi verildimi??

evet canım kalanlar dondurulcak. toplamda 9 yumurta toplanmış 9u da işleme girmiş ama 7.si döllenmiş bunlarında işte 4 tanesi kaliteliymiş yarın geriye kalanların kaliteli olanları dondurulcak yani çok detayı yarın öğreniriz artık ama öyle olur dimi??

Kızlaaar, dün dedim ya heyecandan doğurucam diye, insan kelimeleri seçmeli diye tamamlıyorum :)) dün gece kahverengi leke geldi. Ben nişan pembemsi oluyor diye umursamadım yattım uyudum. Ama sabah uyanınca aklıma takıldı. Doktorumu aradım hemen gel dedi :) nst ye girdim. Sancılarım biraz sıklaşmış ve şiddetlenmiş. Bazılarında nişan kahve gelebilirmiş. Şimdilik beni eve gönderdi. 1 hafta içerisinde gelmeye çalışabilir dedi :)) sürekli yat ve su iç ki, rahim yumuşasın diyor. Sancılar daha da sıklaşırsa hemen alacak. Neyse ki zaten 6 gün kaldı sezeyana :)) gelirse de durdurmayız diyor doktorumuz. :)) bu kız size her an süpriz yapabilir :))

çok güzel canım..kaliteli oldukları için 2 tane transfer ediyorlar..gelişmelerden bizi haberdar et canım..

Etrafındaki bu hareketliliğe dayanamadı ve bir an önce çıkayımda dışarıyı kolaçan edeyim dedi galiba)
Kendine dikkat et aman ha!!
Ne heyecanlısındır şimdi!!!
Artık kollarında emzireceğin günlere az kaldı.
Hayırlısı..
Hafta sonu kapalıyım diye bildir kızımıza:))

hem burdaki doktorumu aradım hemde firdevs hanımı aradım korkulacak birşey yok dediler ara kanama olabilirmiş bünyeden bünyeye farklılık gösterebilirmiş ilaçlar o yuzden devamı gelmezse coğalmazsa sorun yokmuş yani bekliyeceğiz işallah gelmez...

maşallah bir an önce gelmek istiyor:) Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim kucağına al..
hamile haberleri ve şimdi de doğum haberi beni çok mutlu etti ..inşallah devamı gelecek..
listeye hepimizin karşısına hamile, kızı-oğlu oldu yazacak.....

Kızımız geliyor;bu dünyaya hangi dakika gelmesi gerekiyorsa 1 dakika bile beklemeyecektir.... Sefa gelir hoş gelir..... Ayy ne heyecanlıı...
Hadi bakalım sağlıcakla ve kolaycacık gelsin annesinin kucişine ve bize de neşe getirsin...
Bekliyoruz...
Kendine dikket et...

Son düzenleme:

Merhaba Nilll35 ,
Hayirli olsun tedavin
#hangi klinige gidiyorsun ?
#cylco -prognonava mi kullandin?
# doktorun kim ?

bende kullandim ama 14 gün sonrada progestana gectim yakidna bende adet olmayi ve transfer icin Kibrisa gitmeye gün sayanlardanim.
Bildigim kadariyla regl geldiye az olsun -cok olsun farketmez geldiginde adet olarak gecer .
Yiende MUTLAKA DOKTORUNLA TEMASA gec lütfen her hasta farklidir ..
endise etme-demorolize olma derim ,yolun acik olsun
burada cok kisi yeterli bilgi sahibi ,ögrenecek cok sey var sitemizde.

sevgiler

Ruzgarselıncım , bana yazmıs oldugun guzel cumlelerı dunde arkadaslar paylastılar cok cok mutlu oldum adına . Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah sevgıler

Ayyyy canım ne güzel 1 hafta mı kalmış Allahım bitti işte sonunda mucizen geliyor arkadaşım... Darısı bekleyen, isteyen, dileyen herkesin başına inşallahh. Ya ben heyecan yaptım hee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…