evet canım aynen daha erken moral bozmak yok,ama belkide şimdiden pozitif.Benim kan testi günüm gelecek hafta salı günü 7 mayıs
yani şimdiki testte negatif çıksa bile çok erken olduğu için dert etmeyip bekleyeceğiz.
Bu cumartesi ama kan vererek test yaptıracağımm)
çok zormuş beklemek)
evet canım aynen daha erken moral bozmak yok,ama belkide şimdiden pozitif.:13: inşalah.herhangi bir belirti var mı?
Benim kan testi günüm gelecek hafta salı günü 7 mayıs
yani şimdiki testte negatif çıksa bile çok erken olduğu için dert etmeyip bekleyeceğiz.
Bu cumartesi ama kan vererek test yaptıracağımm)
çok zormuş beklemek)
Efsune test günün 7 mayıs ya maalum 6 mayısta hıdırellez bazı yörelelerde derlerki istediğin şeyi 5 mayıs akşamın kağıda çizip gül ağacının dibine gömersen dileğin gerçek olurmuş:)Sen de 5 mayıs akşamı bunu yap ve pozitif sonucu al:)Gerçi seninki pozitif olcak .Evrene olumlu mesajlar gönderelim hep bereber:)
Forumdaşlara özel!
Uzun süredir aklımda olanların özeti!!
1--bu forum bir günlük gibi kullanıldığında amacımıza yani annne olmaya adım adım bizi yaklaştırıyor..
Yani hepimiz farklı yollardan anne olmaya çalışırken burada isteklerimizi dileklerimizi yazarak dileğimizin olmasına görünmez katkı yapıyoruz..bilinçaltına giden mesajlar buradakiler.
2--zihnimizde yepyeni açılımları paylaşarak zihnimizi anne olmaya hazırlıyoruz.. (korku endişelarda paylaşılarak kurtulunuyır)
3--paylaşmanın, yanlız olmadığımız duygusunun dalgacıkları tüm evrene ulaşıyor.
Bir farklı boyutta enerji dalgalarımızı birleştirdiğimiz için birlikten kuvvet doğuyor ve bizler ihtiyaç duyduğumuz gücü buradan alıyoruz
4--bu farklı bilinç yaratımı ve bu yaratımın küçük parçaları olarak dünyanın dört bir yerinden buradayız. Türkiyenin illeri, almanya hollanda, ve sessiz takipçilerimiz
5--bu forumun etkileri fark etsekte etmesekte tüm dünyayaa yaıyılıyor..
""enerjiler benzer enerjilere doğru hareket eder"" yasasına uygun bir şekilde gittikçe daha pozitif sonuçlara ulaşır olduk. Hamile kalan doğuran hamile kalacak ve doğuracak olanı çeker oldu..
6-- ortak anne olma bilincinin dev bir bilgi ve duygu birikimi olduk..i
7-- herkes eşit biricik ve tek özel!!
belirtiler harika iyiye işaret.
bir pozitif için daha dansözler hazır
bu şaman geleneğini onlardan kalan kutlamaları çok severim. dileklerimiz aynı yapalım bakalım 5 mayısda inşallah olsun dileklerimiz.
ben kendimi tanıyorsam önceki hamileliklerle de kıyaslayınca sanırım negatif sonuç alıcam. hiç bir belirtim yok. yarın kan testi yaptıracağım. bakalım ne olacak??
Arkadaşlar eşlerimiz sperm vermeye ,bizim adetimizin kaçıncı günü gidiyor,
adetten yaklaşık 12 gün sonra gitmiştik
Arkadaşlar eşlerimiz sperm vermeye ,bizim adetimizin kaçıncı günü gidiyor,
adetten yaklaşık 12 gün sonra gitmiştik
Sperm vermeye adetten kaç gün sonra gidiliyor.arkadaşlar lütfen yazın benim için çok önemli...bazı ayarlamalar denk gelmezse öbür aya kalabilir
Canim jnsallah yerlesme kanidir bendede 8. haftaya kadardi sanirim kanama olmustu hep yatmak zorunda kaldim. Canim gelen kan taze kanmi yoksa kahverengi eski kanmiydi? Ultrasona doktora gittinizmi? Progesteron aliyosun dimi devam??
Sperm vermeye adetten kaç gün sonra gidiliyor.arkadaşlar lütfen yazın benim için çok önemli...bazı ayarlamalar denk gelmezse öbür aya kalabilir
canım 19 mart ta adet oldum merkezi aradım donör tedaviye başladı..kıbrısa 1 nisanda çağırdılar ve 2 nisanda eşimden sperm alındı daha sonra 5 nisanda da transferim oldu
Göğüs büyüdü ve şekili yayıldı. Progesterondan bence.
kokuya bir hassasiyetim var. Et az yiyebildim dün gece
bugünde sabahtan beri sağ kasık ağrısı
hayırmı şermi zaman gösterecek)
Efsune test günün 7 mayıs ya maalum 6 mayısta hıdırellez bazı yörelelerde derlerki istediğin şeyi 5 mayıs akşamın kağıda çizip gül ağacının dibine gömersen dileğin gerçek olurmuş:)Sen de 5 mayıs akşamı bunu yap ve pozitif sonucu al:)Gerçi seninki pozitif olcak .Evrene olumlu mesajlar gönderelim hep bereber:)[/
hıdırellez egede çok inançla kutlanır benim de hıdırellezde yaptığım çoğu şey kabul olmuştur,hepimiz kağıda forumdaki bütün bayanları hamile olarak çizelim:) listeyi kullanıp isimlendirebilirizde ama eksik isimler var onun için forumu düşünerek bile yapsak yeterli olur,gece gül ağacının altına koyacağız,dalına asabiliriz,gün doğmadan alıcağız,eğer bulunduğunuz yerde deniz varsa orayada yapılacak,yada akan suya dilek kağıtlarını atacağız,çok büyük olmasında çabucak dileklerimiz kabul olsun
41 kere maşallah deyip ben çizdim bile:)
kızlar bu ay ki adetimle biliyorsunuz ki bende kıbrıs yolcusuydum cyclo kullanıyorum bugün ilacın 12 .ci günü ve hafif kanama var bu ne demek oluyor şimdi doktoru arıyacağım ama iki kez tuvalette gördüm devamı gelecekmi gelmeyecekmi anlayamadım neden böyle oldu çok demorolize oldum(((((
kızlar bu ay ki adetimle biliyorsunuz ki bende kıbrıs yolcusuydum cyclo kullanıyorum bugün ilacın 12 .ci günü ve hafif kanama var bu ne demek oluyor şimdi doktoru arıyacağım ama iki kez tuvalette gördüm devamı gelecekmi gelmeyecekmi anlayamadım neden böyle oldu çok demorolize oldum(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?