canim, progesteron ölctürmek icin özel bir isim yok. sor doktoruna bhcg ile birlikte progestern wert ölcülmesini istiyorum de.
ben burda bazi denemelerimde utrogest 100lük kullandim - o zaman günde 6 tane alicaksin, 2er tane sabah-ögle-aksam. toplam yani 600lük olucak.
ben ilaclarimi cogu zaman türkiyeden getirdigim icin progesteron 200lük kapsüller almistim, onlar sanirim almanyada yok zaten. onlardanda günde 3 kapsül aliyordum vajinal. nitekim ikiside ayni, dert etme. utrogest ve progesteron.
hamilelik nasil gidiyor baska??
Kızlar
Değerim
361 yehuuuuu ohhhhhhhh allahım sen büyüksün
Çok mutluyum kızlar sizleir ço seviyorum
Bu forum bana. Çok destek oldu
Tek ailem sizsiniz
Tüm forumdakilere en yakın zamanda dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum .
Allahım bu bebeği /bebekleri sağlıcakla doğurmamı nasip etsin..
Hepimize anneli babalı büyüyecek çocuklar diliyorum
Ben. Çok dugulandım;((
senin sayende daha güçlüyüz daha umutluyuz. şimdide bize pozitif haberini vererek bizi bir kere daha mutlu ettin.Firdevs hanımın ve ekibinin o uğurlu elleri haziran da bana değsin ve ben de bebişlerimi alıp geleyim inşaah.Allh ım bu yolda emek veren herkesin mükafatını veriver Rabbim.Fblii ,efsunnn , tekrar tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah bana da dua edinİpad kendini ısındığı için lök diye kapattı ve tüm yazdıklarım kayboldu;((
Biraz kendimi toplayınca yeniden yazabilirim belki!!
Bu umuda baş koymuş, bu yolda nice zorlukların üstesinden berarberce geldiğimiz bu forumdaki tüm katılımcılara okuyuculara ve arasıra takipçilerine teşşekür ederim.
Fblı dediği gibi iyiki varsınız iyiki varız!!
Yoktan umutlar var ettik.
Bugün onu düşündüm keşke böyle bri olasılıktan yıllar önce haberdar olsaydım diye.. Ama bugüne kısmetmiş..
Evrene atılan bir pozitif sevginin halka halka yayılması dileğiyle.
Tüm kutlama yazan arkadaşlar hepinizi çok seviyorum.. Darısı hepinizin başına..Hamile olan olmayan yola çıkan çıkmayan tüm forumdaşlar hepimize sağlıklı bebekler diliyorum . Sağlıkla huzurla ailelerimzi büyütelim)
canım bebişini kucağına alacağın günleri düşün.bol bol uzan,kendini yorma.mide bulantın için tuzlu çubuk,ekmek biraz bastırır,patates falan yiyebilirsin.insan çok hassas oluyor herhalde.keseyi de görmüşsün maşallah.Allah kucağını da almayı nasip etsinSaol Canim , hamilelik yatmakla geciyor hem cok uykum Birde cok ve Hergün migdem Bulaniyor .doktora gittim normal Dedi , keseyide gördüm cok mutlu oldum mayisin 23 de tekrardan doktora gidecegim , hayirlisi artik
seni de tebrik ederim canım girmeyeli hamişler çoğaldı artık fırsat buldukça girerim kendinize çok dikkat edin çok yatmayın ama fazla ters hareket etmeyin onlar bizim kıymetlerimiz allah diğer kızlara forum arkadaşlarımıza da nasip etsin çünkü bizim halimizden ancak bizim gibi olan anlar bebişlerimi bana benzetiyorlar benzetmeyi dert etmeyin arkadaşlar harika bi duygu kucağınıza alırsınız kokusunu içinize çekerseniz donasyon olduğu aklınızagelmez benim donorum ela gözlüymüş oğlum ela gözlü kızım kahve benim gibi ama işin doğrusu babamın da ablamın da erkek kardeşiminde göz rengi ela öpüyorum seni fbli ve efsune hadi bebişler aralıkta gelir allah devamını getirsin...
Kızlar benim kan değerim 161 ...
Şükürler olsun.... İnşallah sağlıkla devam eder....
Darısı tüm bekleyenlere....
bizimkine 4 gün kaldı. Kısmetse çarşamba günü kavuşacağız :) 9 ay geçti ben bazen hala inanamıyorum :)) sabah uyandığımda elim direk göbeğime gidiyor , gerçek di mi diye :) daha güzelleri sizlerin olacak inşallah. Dansözler Bekleyenlere, sıradakilere gelmeye devam edecek...
Rowinacığım teşekkür ederim canım....
Dün gibi hatırlıyorum transfer hazırlığını...
Allah ikizlerinle ve eşinle mutluluğunu daim etsin...
Sağlıklı,mutlu ve başarılı, ailesine ve insanlığa hayırlı evlatlar olsun..
Kızlar
Değerim
Tek ailem sizsiniz
Ben. Çok dugulandım;((
Kızlar
Değerim
Tek ailem sizsiniz
Ben. Çok dugulandım;((
hepinize merabalar uzun bir aradan sonra benim bebişler 4 aylık oldular çok fena yaramazlar yazı yazmayı bırak göz atıp okumaya fırsatım yok efsunecim gözün aydın allah kucagınada almayı nasip etsin firdevse gitmişsin çok iyi etmişsin kadında gerçektende ugur var sanki ilk papatyaydı galiba sonra ben firdevse gittik bebeklerimizi aldık geldik çok şükür darısı tüm isteyenle geçen mayıs tedavi bu mayıs 4 aylık kucagımdalar maşallah bıcırıklar cimcimeler kızlar benzemeye takılmayın kızımın birisi benim kopyam birisi eşimin benim sperm donesyonuydu herkez birini eşime bazılarıda ikisini benzetiyorlar önemli olan zaten saglıklı olmaları benimkiler başladı öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?