Öyle ilginç bir duyguki, insan utandığında elini ayağını nereye koyacağını bilemez ya o haldeyim.
Saat 17den beride uyumuşum. Bendeki en önemli belirtisi uyku oldu galiba. Bide gögüslerim yüzünden bluzsüz kaldım.
Birde gözlerimde 2 yıldır yemedğim spagetttinin (glutensiz tabiiki) jakpotu dönüyor. Dünde bugünde spagetti yedim.
Sonum hayrola. Korku heyecan mutluluk istek olur olmaz ne çok ortaya karışık duygum var bir bilsen!!!
Sevgiyle kal
canım yaa hala inanamıyormusun?Allah ım kucağına sağ salim almayı nasip etsin,birşey kalmamış.ben de haziran başı Kıbrıs yolcusuyum Allah ın izniyle.doğum anında yapılan dua geri çevrilmezmiş bana da dua et canım,hayırlı doğumlar diliyorum,inşallah kolay bir doğum olur normal mi sezeryan mı?
Bir kere ıkınıyorsan bağırsakların tam manada çalışmıyor demek onun için sabahları zeytinyağı kaşıkla.Canim ya, bir sorum var, biraz ayip ama sanirim yinede aklima takildi iste..........affedersin tuvaletimizi yapmaya deniyoruz ya (büyük), cok fazla zorlandigimizda acaba rahim agzi falan acilma durum olabilirmi?? hic öyle bisey duydunmu??
Öyle ilginç bir duyguki, insan utandığında elini ayağını nereye koyacağını bilemez ya o haldeyim.
Saat 17den beride uyumuşum. Bendeki en önemli belirtisi uyku oldu galiba. Bide gögüslerim yüzünden bluzsüz kaldım.
Birde gözlerimde 2 yıldır yemedğim spagetttinin (glutensiz tabiiki) jakpotu dönüyor. Dünde bugünde spagetti yedim.
Sonum hayrola. Korku heyecan mutluluk istek olur olmaz ne çok ortaya karışık duygum var bir bilsen!!!
Sevgiyle kal
kızlar merhaba, aralık ayında amh 0.2 çıktı ocak ve mart aylarında tüp bebek denemem yarıda kesildi folikül oluştu fakat yumurta toplanamadı.boş folikül sendromu dendi.yapmam gereken donasyonmuş,108 kg 156 boyundayım.sizlerin yorumlarını okudukça kıbrıs hit e gitmek istiyorum.kafamdaki sorular var acaba bana benzer mi?benzemez mi?kilo ne kadar problem olur.?
Cevap verirsen çok mutlu olurum. Transferden sonraki 5. Gündeyim. Ne zaman test yaptırayım
Dileklerin için sağol..darısı başınaaaaaa!!!!Öncelikle tebrik ederim
ağlıyorum inan
ben hamileymişim gibi!
Ne mutlu sizlere
Allah kucağına almayı nasib etsin
Bende çok isterdim evet,
neden olmuyor diye sormuyor değilim kendime
demek ki kaderim buymuş
olsun
Allah sabredenlerle beraberdir
sabrettin
inşallah sabrının sonunda bebeğine kavuşacaksın güzel anne
:))
Sevgiyle kal, güçlü ve sağlıklı kal dilerim
TEBRIKLER , coook sevindimmmm
evet sükürler olsun,sag slaim kucagina alirsin insallah.. bizlere moral -doping oldunuz ))) sagolun
evet darisi tüm anne olmak icin bas kyomus tüm anneler diliyorum.
allahim daim etsin cnm. kutlarim esini-seni ..bizi haberdar et her seyden ..
sevgilerimle.
Tresscim mesajını gördüm cevap yazamamistim internet gitmişti tskr ederim canım.bu arada saat 12 de yatmistim saat 4 hala uyuyamadim çünkü otelde yangın çıktı sanırım mutfak bölümünde resepsiyonu aradım yaniyormuyuz diye ufacık bir yangın dedi ama dumanlara ve itfaiyenın çalışmasına bakıyorum camdan pek ufacık gibi görünmüyor neyse sonuç itibarı ile kibristan son dk ka flaş haber büyük anadolu otelinde gece yarısı yangın çıktı sanırımçok çok sevindim bizlere moral oldunuz .değerleriniz güzel güzel katlasın inşallah.sağlıklı güzel gebelikler geçirmenizi diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?