Öyle ilginç bir duyguki, insan utandığında elini ayağını nereye koyacağını bilemez ya o haldeyim.

Saat 17den beride uyumuşum. Bendeki en önemli belirtisi uyku oldu galiba. Bide gögüslerim yüzünden bluzsüz kaldım.

Birde gözlerimde 2 yıldır yemedğim spagetttinin (glutensiz tabiiki) jakpotu dönüyor. Dünde bugünde spagetti yedim.

Sonum hayrola. Korku heyecan mutluluk istek olur olmaz ne çok ortaya karışık duygum var bir bilsen!!!

Sevgiyle kal

kızlar merhaba, aralık ayında amh 0.2 çıktı ocak ve mart aylarında tüp bebek denemem yarıda kesildi folikül oluştu fakat yumurta toplanamadı.boş folikül sendromu dendi.yapmam gereken donasyonmuş,108 kg 156 boyundayım.sizlerin yorumlarını okudukça kıbrıs hit e gitmek istiyorum.kafamdaki sorular var acaba bana benzer mi?benzemez mi?kilo ne kadar problem olur.?

daha dur, sen ne uyuycaksin, ne esniyceksin :)) insallah migde bulantin cok fazla olmaz, ben mahvolmustum ilk 4 ay sürdü bende..migde bulanti bitiyor sonrada migde yanma basliyor (ama simdi yanma icin ilac iciyorum ve rahatlatiyor biraz). bazen de öyle canin yemekler cekiceki, internet e olsun, tv de olsun gördügün an aklindan cikmiycak :))

korkmanda cok dogal, heyecan yapmanda...neden se insanin iste hamile olduktan sonrada ne korkular ne de heyecan bitiyor..ama annem bana hep bu tavsiyeyi veriyor : Allaha güven diyor, dua et diyor, elinden bisey gelmez diyor. Allah a siginmaktan baska caremiz yok........hamileligin dönemlerinden bizlere bahset - cok heyecanli oluyor bence :))

Canim ya, bir sorum var, biraz ayip ama sanirim yinede aklima takildi iste..........affedersin tuvaletimizi yapmaya deniyoruz ya (büyük), cok fazla zorlandigimizda acaba rahim agzi falan acilma durum olabilirmi?? hic öyle bisey duydunmu??

Sezeryan olacak canım. Adın listemde zaten :))[/QUOTE]

rüzgarselin listeye benide almayı unutma olurmu?

Canim ya, bir sorum var, biraz ayip ama sanirim yinede aklima takildi iste..........affedersin tuvaletimizi yapmaya deniyoruz ya (büyük), cok fazla zorlandigimizda acaba rahim agzi falan acilma durum olabilirmi?? hic öyle bisey duydunmu??
Bir kere ıkınıyorsan bağırsakların tam manada çalışmıyor demek onun için sabahları zeytinyağı kaşıkla.
2 güne kendin şaşacaksın olanlara. Tabii 3-4 günlük kabızlık varsa akşamlarıda yatmadan önce kaşıkla yada akşam yemeğinden önce..

İlaçlar bağırsaklarıda gevşetiyor bundan tam çalışmıyorlar. Sakın ıkınma.. Transferden sonraki süreçte firdevs hn bana kesinlikle ıkınmayacaksın. Ne yapıp edip kabız olmamak için gerekiyrosa 4-5 kayısı sabahları ye demişti.
Biliyorsun ben zeytinyağ ile işi çözmüştüm. Ve hala günde2-3 kere çıkıyorum)

Ağır toplar aktifler bakıyorum..
Shanti, sen aysevi asıl forumun temelini atan sizlersiniz.
Yeni gelen arkadaşlar zannediyorki forum sadece benim kurduğum biryer/birşey
Oysaki ben sizlerden el aldım.
Siz olmasaydınız bende bu yola çıkamazdım
Birdaha sizlere çok teşekkür ediyorum
Sevgiyle sağlıcakla kal!!

Son düzenleme:

Allahım ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BUGĞNŞERİ DE GÖRDÜM . EFSUNEEEE HAMİLE FB LI HAMİLEEEE İNANAMIYORUM ÇOK ÖUTLUYUM FORUM YÖNETİCİSİ HAMİLE HEM DE İLK DEBEMESİNDE. Zaten bilioyrdum olacağını öyle sağlıklıdır ki kendisi bir de o kadar pozitifdir ki olmasa şaşardım Kendisi çok oyalandı ama olsun temiz oldu.ı Çok tebrik ediyorum çok sevindim Mide bulantıları 1. ayda başlıyor ama herkeste olmuyor. Vitamin eksikliğindenmiş galiba emin değilim bugün hamiş bi arkadaşım öyle dedi. Bende de ilk oğlumda olmadı ama bu kız beni öldürmüştü 3 ay inşaat işçileri arkadaşlarımız gibi ekmek yoğur domates ve üzümle yaşadım. Üzüm de şekerimi yükseltti ya neyse Kızım cici mi cici. Darısı fbln başına Efsunecim de kızmı ister erkek mi hangisini isterse olsun çok sevinçliyim

Herşeyden önce sana oku oku diyorum. Tüm kaygılarına cevap bulacaksın!!

Senle amh daşız) 0,18 benimkide!!

Kilo bir engel...

Bakma doktorların dediğine.sağlıklı hamilelik için bile gerekli normal kilo. Herşeyden önce bodoslama dalmak yerine biraz zaman tanı kendine.
Bu konuya alışmak sindirmek zaman ister. Bu arada paraya kıy bir diyetisyene git, 3 ayda 15 kilo verebilirsin..bu sana hamilelikte ve transferinin kolay yapılmasında çok destek olur..

Transferde üstten ultrasonla bakılıyor karında yağ ne kadar fazlaysa uygun transfer yerini yakalamak zor oluyor. Haaa kilolu yaptırıp hamile kalan var ama neden kendini yorasın..

Hem unutma kilo vvermeyi başardığında bir işi başarmış olma sevinci seni transferde ikinci bir işi başarmaya götürecektir!!!

Kilo demek psikolojik sorunda demek.. Kendini izle hangi duygu durumda kendini kontrolsuz yemenin kucağında buluyorsun???
Sihirli soru bu????? Bunu düşün lütfen

Ben transferden önce %10 kilomu verdim ve çok iyi geldi)

Öncelikle tebrik ederim
ağlıyorum inan
ben hamileymişim gibi!

Ne mutlu sizlere
Allah kucağına almayı nasib etsin

Bende çok isterdim evet,
neden olmuyor diye sormuyor değilim kendime
demek ki kaderim buymuş
olsun
Allah sabredenlerle beraberdir
sabrettin
inşallah sabrının sonunda bebeğine kavuşacaksın güzel anne
:))
Sevgiyle kal, güçlü ve sağlıklı kal dilerim

Cevap verirsen çok mutlu olurum. Transferden sonraki 5. Gündeyim. Ne zaman test yaptırayım

Bee aslında bir ara yazmıştım(

- yorgunluk
-gögüslerde acı ve büyüme
-kokuya hassasiyet
- kasık ağrısı aralıklarla (çivi batıp çıkıyor gibi inceden)
- ilk iki gün acayip bel ağrısı
-arasıra miğde bulantısı
- aralıksız 6 gecedir saat 9 da uyuyorum.
- birde bir rüyam onu burada paylaşmadım ama çok netti

Korkunun ecele ve embryoyo faydası yok. Zamanın ve umudun keyfini çıkar)
Herşey hayırlı olacak merak etme!!

Dileklerin için sağol..darısı başınaaaaaa!!!!
Bunu sende tadacaksın inan bana!!!
Sadece sakin ve olumlu bakabilmelisin.
Şu umutsuz ve kara kader yazılarını sana yasaklıyorum)

Buradan ayrılma sen bile şaşacaksın değişimine. Sevgiyle kal..

çok çok sevindim bizlere moral oldunuz .değerleriniz güzel güzel katlasın inşallah.sağlıklı güzel gebelikler geçirmenizi diliyorum..

çok çok sevindim bizlere moral oldunuz .değerleriniz güzel güzel katlasın inşallah.sağlıklı güzel gebelikler geçirmenizi diliyorum..
Tresscim mesajını gördüm cevap yazamamistim internet gitmişti tskr ederim canım.bu arada saat 12 de yatmistim saat 4 hala uyuyamadim çünkü otelde yangın çıktı sanırım mutfak bölümünde resepsiyonu aradım yaniyormuyuz diye ufacık bir yangın dedi ama dumanlara ve itfaiyenın çalışmasına bakıyorum camdan pek ufacık gibi görünmüyor neyse sonuç itibarı ile kibristan son dk ka flaş haber büyük anadolu otelinde gece yarısı yangın çıktı sanırım
Biz yanmadan sündururler uyku vakti hepinizi öpüyorum sevgiyle kalin

Bugece benide uyku tutmuyor.

Senin transferin ne zaman??? Foruma yazki toplu tüm enerjimizi sana gönderelim..
Çok sakin ve rahat ol. Transferden sonra elinde sıkıp güç sevgi alacağın bir sevimli heykel, boncuk, rengarenk bir resim al.
Bu nesne geçiş nesnesi gibi oluyor,

Ben bergamommmüzesinden aldığım hipopotamusumu götürmüştüm. 3cm büyüklüğünde.
Çokm sevimli burun delikleri var baktıkça kıkırdamıştım.
Bu arada eski mısırda bu hayvancık doğurganlığın sembolü)

Orada çok züccaciyeci var kurbağa / minik bir nazarlık al..

Senin için en güzelini diliyorum)

Yangın işine takılma hiçbirşey artık seni yolundan döndüremez. Senin tek konun var iyi bir transfer gerisi teferruat)

Son düzenleme:
GÜNÜNÜ KUTLARIM RABBİM HEDİYELERİMİZİ KUCAĞIMIZA VERİR İNŞALLAH

benide ilk öğrendiğim günden beri sabahın 4 5 gözüm açılıyor elim karnımda
hemen şükürlere başlıyorum sırasıyla
senide öğrenince daha bir sevinç fbli yide öğrendin senden sonra
heyecan heyecan dokuz doğurcaktık sizi beklerken

efsune ben 14 ünde ulturoson muayenem olucak

gözlerim ulturoson tarihinde ayyyy
fıstık anne ve anneleer kendinize dikkat edin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…