Selam canım transferim carsamba günü zaten takilmiyorum bugün maguso turuna gidiyorum akşam oskar otele geçip orada kalacağımçok rahatım stres yok güzel enerjileriniz ve dualarinizpa transfere gireceğim inşallah mutlaka tafsiyene uyup bir nesne alacağım sevgiler

Canim ya, bir sorum var, biraz ayip ama sanirim yinede aklima takildi iste..........affedersin tuvaletimizi yapmaya deniyoruz ya (büyük), cok fazla zorlandigimizda acaba rahim agzi falan acilma durum olabilirmi?? hic öyle bisey duydunmu??

canım ayıp falan değil :) ne istersen sorabilirsin.
rahim ağzı öyle tuvalet yaparken açılmaz ama zorlamak da iyi değil. sana sıkıntı verir ayrıca hemoroid sorununu beraberinde getirir. hamilelik nedeniyle çok ciddi hemoroid sorunu olan tanıdıklarım var.oturmak acı veriyordu. doğum sonrası ameliyat olmak zorunda kaldılar. o yüzden kabız olmamaya çalışmalıyız. efsune sabah akşam 1 kaşık zeytinyağı tavsiye etmişti. mutlaka işe yarar. ben de meyve tavsiye ediyorum. mümkünse posalı meyveler. ben 7.aya kadar hergün 1 koca tabak meyve yiyordum.2-3 çeşit. hamilelikten önce hep kabızdım ama meyve sayesinde hiç zorluk çekmedim. 7. ayda şeker çıktığı için fazla meyve de yiyemedim ve biraz zorlandım.
bir de kanamamın fazla olduğu dönemde, kasılmalarım yüzünden rahim ağzım açılmıştı. o yüzden doktorum kabız olmaman lazım demişti ve bana gliserin kansuk diye bir fitil vermişti. çok zorlanırsan kullan demişti. sen de doktoruna sorup o tarz birşey isteyebilirsin.

selam kızlar...foruma şimdi girebildim..efsune,fb'li,yusuf deniz hepinizi tebrik ederim...hayırlı olsun kızlar...

bende pek iyi haberler yok,dün öğlen saatlerinde kürtaj oldum...ben kanamayla tüm parçaları attığımı düşünüyordum...vajinal ultrasonda keseye ait parçalar görülünce mecburen kürtaj oldum..
kısmet değilmiş...içim buruk...onca emek..onca para..herşeyden önemlisi onca umut...
artık ağlamıyorum...
en çokda anneler gününde anneme sürpriz yapacaktım ..ona üzülüyorum..ne yapalım..
ben yapılabilecek herşeyi yapmıştım...progesteron,clexane,aspirin..takdiri ilahi..doğal seleksiyon..gitmesi gerekn gidiyor..

eşim bize destek olsun diye kayınvalidemi çağrıdı..o yanımızda..nete pek giremiyorum..

“Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir. Veya erkek ve kadın olarak onları evlendirir de onlardan dilediğini kısır bırakır. O her şeyi en iyi bilir, dilediği her şeye kadirdir.”(Şura, 42/49-50)

gülfemak biz de seni merak ediyorduk. üzüldüm. gerçekten çok üzüldüm. kürtaj olman gerekmesi seni daha da yıpratmıştır.artık ağlamıyorum demişsin ya. ağlamak daha iyi bence, ne varsa içinde ağla. bu anneler gününde nasip değilmiş ama inşallah bir dahakine. sen o gün tv falan açma, böyle deniz kenarı ya da kırlık alanlarda temiz havayı çek içine.
ne desek boş, seni avutmaz. ama yanındayız.bunu bil. dualarımızla, sevgimizle daha iyi olacaksın. sadece biraz zaman.
yukarıda yazdığın ayet tam da bu durumu anlatıyor ama unutma Allah dileğimiz yolunda uğraş vermemizi de istiyor. bunu yaşadın diye bebek yolunda herşey bitmiş değil. sadece biraz zaman, biraz ara. beraberce toparlanabiliriz.

sevgiyle,

Ne olur sabırlı ol canım arkadaşım inanki cenabı ALLAHIMIN senin icin hayırlısı neyse onu yazdığını unutma o sana daha güzel ve laik olan ne varsa onu vericektir inşallah en kisa zamanda tekrar denemen dileğimle ALLAHA emanet ol inşallah.

Kizlar ikiniz adina da cok sevindim, tebrik ederim.
Insallah saglikla kucaginiza da alicaksiniz.

Kızlar benim kan değerim 161 ...
Şükürler olsun.... İnşallah sağlıkla devam eder....
Darısı tüm bekleyenlere....

mrh sende sperm donasyonu yapmışsın galiba hangi ilaçları kullandın ben puregon300 kullanıyorum karnumda çok şişlik oluyor bu gece çok rahatsız oldum bu normal mi acaba .bi önceki tüp denememde menegon kullanmıştım öyle bir rahatsızlığım olmadı, salı günü kontrole gidicem yarın mı gitsem

Ateşine baktır!!! çok önemli..
tansiyonu ölçtür ve doktorunu haberdar et..
Kabız değilsindir umarım. Gaz yapacak yiyeceklerden uzak dur. Mümkünse aş gibi çorbalar içinde her türlü sebze olan ( tahılsız) çorbandan ye!!
Bol su iç.. İdrara arahat çıkıp çıkmadığını kontrol et..
Haberlerini bekliyoruz!!

Ve son 3 gün...
Çarşamba kızımız geliyor...
Oy oy forumun bir bebeği daha olacak..
İnşallah onu bebek takip edecek...
Sonra liste uzayıp gidecek.
Onlar varacak muradına bizde kerevete bineceğiz))

Gülfemciğim nasılsın??? Herşey yolunda mı? Sorun yok de lütfen!!!!!!!!!!!
Seni çok merek ediyorum... :44:

Galiba bnim için demir alma vakti geldi bu limandan.
Destekleriniz için paylaşımlarınız için hepinize teşekkürler
Yakında anne olacaklara, hamile olanlara bir ömür sağlıklı bir hayat diliyorum bebişleriyle
Mücadele edenlere sabır diliyorum
tecrübe ettim ki ilk deneme çok önemli iyi hazırlanmak gerek ve malesef
geç kalmamak gerek!!
Benim artık deneme şanşım dahi yok, endometrium kalınlaşmıyor kalınlaşmayıncada tutmuyor
işte bir çoğunuz biliyorsunuz
Açıkcası bazen acı veriyor burada olmak
Bu kadar genç yaşta fazla kilo felan hiiç yokken bilinçli bir şekilde denemelerimden olumlu sonuç alamamak ve
"neden" diye sorup durmak ve çare bulamamak
İlla olacak diye bir kural yok olmayan olamayan onca insan var dünyada demek ki donasyon bile çare değilmiş olamayabiliyormuş!
Beni zorlu, daha zorlu yollar bekliyor
eşim evlatlık istemiyor işte çocuksuz yaşamaya razıymış ama başkasının çocuğunu istemiyor
bense durduramıyorum içimdeki çocuk isteğini
çokta yalnızım,
doğuda çalışıyori aylarca göreve gidiyor
herkesin çocuğu var kardeşi var eşi daha çok yanında ama bir ben tek
olmuyor....Yalnızlık zor işte..
annem göğüs kanseri şüphesiyle kontrol altında
babam benim her negaitifimden sonra halimi görüp spazmlar geçirdi
ÇARESİZLİK ÖYLE ZOR Kİ.....
öyle zorki Allah kimsenin başına vermesin
Her gece ağlıyorum Allahım ben sana ne yaptım daha dünyaya gelirken verdiğin dert yaşarken işleyeceğim günahlara mı karşılık diye
bıktım ailecek bıktık işin aslı
Ayrılmak durumundayım
çünki evlatlık almak istiyorum
Hakettiğimi düşünüyorum anne olmayı
İnşallah bende hayalime kavuşurum,
o gün tekrar yazıcam
bebişlerini kucağına almış forum anneleri hala burada olurlar inşallah ardımızdan gelenlere ışık olurlar
hep dedim ya ben kötü ve şanssız bir örneğim
Bebişlerinizi sağlıkla doğurun büyütün
Dilerim Allah tan kimse çocuk sahibi olabilmek için yuvasını dağıtmasın..
Hoşcakalın kızlaaaaaaar!!

Gülfemciğim nasılsın??? Herşey yolunda mı? Sorun yok de lütfen!!!!!!!!!!!
Seni çok merek ediyorum... :44:

Fblicim gülfmak maalesef kürraj olmuş.gülfemak canım çok geçmiş olsun.bir an önce kendini,vücudunu,ruhunu toplamanı diliyorum.Rabbim sağlığını ve eşimi versin.Tekrar denersiniz canımm

aryadicle evet sperm donasyonu yaptırdım. ilk 6 gün puregon kullandım daha sonra menegona geçtim. ama ikisinde de anlattığın gibi bir şişkinlik yoktu. belki bünyeye göre değişiyordur. ben de doktora sormanı tavsiye ederim. yarın gitsen daha iyi olur. hem için rahatlar.

sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle.

Fblicim gülfmak maalesef kürraj olmuş.gülfemak canım çok geçmiş olsun.bir an önce kendini,vücudunu,ruhunu toplamanı diliyorum.Rabbim sağlığını ve eşimi versin.Tekrar denersiniz canımm

Gülfemak çoooook geçmiş olsun arkadaşım... çok üzüldüm...
Üzüntünü yaşa..bitir... sonra yola devam...Önemli olan sensin...

merhaba dilemma,

yaşadıkların çok üzücü. eğer burası sana acı veriyorsa tabii ki git.
yeni bir yolculuğa çıkıyorsun,
ama bence bu yolculuğa ilk başta bakış açını değiştirerek çıkmalısın. endometriumun kalınlaşmaması dahi psikolojik diye düşünüyorum.
kendine acıma. psikolojik yardımın sana çok faydası olacaktır. burada ben dahil birçok kişi var yardım alan. sana da iyi geleceğini düşünüyorum.

arada gel, haberler ver. seni merak ederiz.
yolun açık olsun,
sevgilerimizle...

eşini sevmiyor musun??
önce bunu bi kafanda netleştir. sevmiyorsan ilşkiniz tükendiyse tamam boşan.
çocuk anneli babalı çok anlamlı çok güzel bir artı. sadece anne olmak inan çok zor bişey. hele de mutsuz bir beraberlik içinde çocuk olmak heralde daha da zordur.
sen şimdi evlatlık almayı kabul eden yeni bir insan mı sokacaksın hayatına???
yeniden birini tanımak kabul etmek çok kolay değil ki??? (tabiki ben bunları hep eşini sevdiğini ve sadece evlatlık almadığı için ayrılacağını düşünerek yazıyorum)
hayat senin hayatın seni üzen ne varsa tabiki çıkar hayatından. bu forumsa en kolayı bir dakika bile durma uzaklaş.
ama yalnızlığın herşeyden daha büyük olan sorunun bence.
rahim duvarı kalınlaşması sorunu yaşayan biri sana en büyük yardımı yapacak olan kişidir benim bildiğim aysevi var. onunla konuşmak sana iyi gelecektir. rahim nakli bile yapılan şu günlerde bence senin sorunun çözülmeyecek bir sorun değildir. biraz sakin ol ne olur.
belli ki bugün sana karanlık bir gün. hangimize olmadı ki böyle karanlık günler. yine aydınlıklar gelmedi mi?? yine umutlarımız yeşermedi mi??
sen bu dilemma durumlardan umutlu olanı aydınlık olanı seç. hepimiz böyle yapmalıyız. eğer üzülmeyi vazgeçmeyi mutsuz olmayı seçersek mücadeleden vazgeçersek o zaman yaşama sevincimiz bitecek.

bugün böyle karanlık olsun
ama sonraki günler yine yeşersin. mutlaka bir çözüm bulunur. donasyon ilk duyduğumuz da hepimize ne kadar uzak gelmemiş miy di?? sonra alıştık ve kabul ettik evlat edinme taşıyıcı anne bunlarda zamanla insana yakın gelebilir

bu forumdan uzaklaşma bence çünkü çok yalnız olduğunu söyledin ve istediğin bişey değil anladığım.
hayatın içinde komşuna ben senden sıkıldım sen beni üzüyorsun artık görüşmeyelim demek bu kadar kolay değilken.
burada bunu hepimiz çok rahat yapabiliriz.
burası bu forum gerçekten bir sürü bakış açısı olan ama acısı isteği aynı olan insanların bulunduğu bir yer. senin yaşadıklarını yaşayan insanların tutumları önerileri sana ışık olabilir. en azından yalnızlığına destek olur.
canım benim bazı günler olur böyle sen buradan gitsende bir daha hiç gelmesende inan biz seni düşünüyor olucaz dua ediyor olucaz merak ediyor olucaz. en dibe vurduğunu hissettiğin an hızla yukarı çıkacağın andır derler. dilerin bugün o gündür senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…