Bugece benide uyku tutmuyor.
Senin transferin ne zaman??? Foruma yazki toplu tüm enerjimizi sana gönderelim..
Çok sakin ve rahat ol. Transferden sonra elinde sıkıp güç sevgi alacağın bir sevimli heykel, boncuk, rengarenk bir resim al.
Bu nesne geçiş nesnesi gibi oluyor,
Ben bergamommmüzesinden aldığım hipopotamusumu götürmüştüm. 3cm büyüklüğünde.
Çokm sevimli burun delikleri var baktıkça kıkırdamıştım.
Bu arada eski mısırda bu hayvancık doğurganlığın sembolü)
Orada çok züccaciyeci var kurbağa / minik bir nazarlık al..
Senin için en güzelini diliyorum)
Yangın işine takılma hiçbirşey artık seni yolundan döndüremez. Senin tek konun var iyi bir transfer gerisi teferruat)
Canim ya, bir sorum var, biraz ayip ama sanirim yinede aklima takildi iste..........affedersin tuvaletimizi yapmaya deniyoruz ya (büyük), cok fazla zorlandigimizda acaba rahim agzi falan acilma durum olabilirmi?? hic öyle bisey duydunmu??
fbli tebrik ederim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeşini kucaağına alırsın.
selam kızlar...foruma şimdi girebildim..efsune,fb'li,yusuf deniz hepinizi tebrik ederim...hayırlı olsun kızlar...
bende pek iyi haberler yok,dün öğlen saatlerinde kürtaj oldum...ben kanamayla tüm parçaları attığımı düşünüyordum...vajinal ultrasonda keseye ait parçalar görülünce mecburen kürtaj oldum..
kısmet değilmiş...içim buruk...onca emek..onca para..herşeyden önemlisi onca umut...
artık ağlamıyorum...
en çokda anneler gününde anneme sürpriz yapacaktım ..ona üzülüyorum..ne yapalım..
ben yapılabilecek herşeyi yapmıştım...progesteron,clexane,aspirin..takdiri ilahi..doğal seleksiyon..gitmesi gerekn gidiyor..
eşim bize destek olsun diye kayınvalidemi çağrıdı..o yanımızda..nete pek giremiyorum..
Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allahındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir. Veya erkek ve kadın olarak onları evlendirir de onlardan dilediğini kısır bırakır. O her şeyi en iyi bilir, dilediği her şeye kadirdir.(Şura, 42/49-50)
selam kızlar...foruma şimdi girebildim..efsune,fb'li,yusuf deniz hepinizi tebrik ederim...hayırlı olsun kızlar...
bende pek iyi haberler yok,dün öğlen saatlerinde kürtaj oldum...ben kanamayla tüm parçaları attığımı düşünüyordum...vajinal ultrasonda keseye ait parçalar görülünce mecburen kürtaj oldum..
kısmet değilmiş...içim buruk...onca emek..onca para..herşeyden önemlisi onca umut...
artık ağlamıyorum...
en çokda anneler gününde anneme sürpriz yapacaktım ..ona üzülüyorum..ne yapalım..
ben yapılabilecek herşeyi yapmıştım...progesteron,clexane,aspirin..takdiri ilahi..doğal seleksiyon..gitmesi gerekn gidiyor..
eşim bize destek olsun diye kayınvalidemi çağrıdı..o yanımızda..nete pek giremiyorum..
Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allahındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir. Veya erkek ve kadın olarak onları evlendirir de onlardan dilediğini kısır bırakır. O her şeyi en iyi bilir, dilediği her şeye kadirdir.(Şura, 42/49-50)
Herşeyden önce sana oku oku diyorum. Tüm kaygılarına cevap bulacaksın!!
Senle amh daşız) 0,18 benimkide!!
Kilo bir engel...
Bakma doktorların dediğine.sağlıklı hamilelik için bile gerekli normal kilo. Herşeyden önce bodoslama dalmak yerine biraz zaman tanı kendine.
Bu konuya alışmak sindirmek zaman ister. Bu arada paraya kıy bir diyetisyene git, 3 ayda 15 kilo verebilirsin..bu sana hamilelikte ve transferinin kolay yapılmasında çok destek olur..
Transferde üstten ultrasonla bakılıyor karında yağ ne kadar fazlaysa uygun transfer yerini yakalamak zor oluyor. Haaa kilolu yaptırıp hamile kalan var ama neden kendini yorasın..
Hem unutma kilo vvermeyi başardığında bir işi başarmış olma sevinci seni transferde ikinci bir işi başarmaya götürecektir!!!
Kilo demek psikolojik sorunda demek.. Kendini izle hangi duygu durumda kendini kontrolsuz yemenin kucağında buluyorsun???
Sihirli soru bu????? Bunu düşün lütfen
Ben transferden önce %10 kilomu verdim ve çok iyi geldi
Kızlar benim kan değerim 161 ...
Şükürler olsun.... İnşallah sağlıkla devam eder....
Darısı tüm bekleyenlere....
Kızlar
Değerim
361 yehuuuuu ohhhhhhhh allahım sen büyüksün
Çok mutluyum kızlar sizleir ço seviyorum
Bu forum bana. Çok destek oldu
Tek ailem sizsiniz
Tüm forumdakilere en yakın zamanda dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum .
Allahım bu bebeği /bebekleri sağlıcakla doğurmamı nasip etsin..
Hepimize anneli babalı büyüyecek çocuklar diliyorum
Ben. Çok dugulandım;((
Herşeyden önce sana oku oku diyorum. Tüm kaygılarına cevap bulacaksın!!
Senle amh daşız) 0,18 benimkide!!
Kilo bir engel...
Bakma doktorların dediğine.sağlıklı hamilelik için bile gerekli normal kilo. Herşeyden önce bodoslama dalmak yerine biraz zaman tanı kendine.
Bu konuya alışmak sindirmek zaman ister. Bu arada paraya kıy bir diyetisyene git, 3 ayda 15 kilo verebilirsin..bu sana hamilelikte ve transferinin kolay yapılmasında çok destek olur..
Transferde üstten ultrasonla bakılıyor karında yağ ne kadar fazlaysa uygun transfer yerini yakalamak zor oluyor. Haaa kilolu yaptırıp hamile kalan var ama neden kendini yorasın..
Hem unutma kilo vvermeyi başardığında bir işi başarmış olma sevinci seni transferde ikinci bir işi başarmaya götürecektir!!!
Kilo demek psikolojik sorunda demek.. Kendini izle hangi duygu durumda kendini kontrolsuz yemenin kucağında buluyorsun???
Sihirli soru bu????? Bunu düşün lütfen
Ben transferden önce %10 kilomu verdim ve çok iyi geldi
merhaba amh daş,
ben arralık ayında gerçeklerle tanıştım,amh neymiş,boş folikül neymiş,kendi yumurtamın olmayacağını inan sadece 4 ay içinde öğrettiler bana, o zamana kadar böyle bir şeyin dünya da kadınların başına geleceğini tahmin bile etmiyordum.insan birde bunu kendine yakıştıramıyor hiç,ben 120 kg dan 108 kg düştüm ha tabiki yetmez farkındayım,eşim ile ekim kasım aralık ayında hangi ayda müsait olursak,ve en önemlisi maddi açıdan donasyon ücretini toparladığımız ay gitmeyi istiyoruz. o zamana kadar 10-15 kg ne kadar verebilirsem vereceğim.hamilesin galiba Allah bir nefeste kurtarsın inşallah,Allah tamamına erdirsin.hangi dr a gittin yazar mısın?
merhaba amh daş,
ben arralık ayında gerçeklerle tanıştım,amh neymiş,boş folikül neymiş,kendi yumurtamın olmayacağını inan sadece 4 ay içinde öğrettiler bana, o zamana kadar böyle bir şeyin dünya da kadınların başına geleceğini tahmin bile etmiyordum.insan birde bunu kendine yakıştıramıyor hiç,ben 120 kg dan 108 kg düştüm ha tabiki yetmez farkındayım,eşim ile ekim kasım aralık ayında hangi ayda müsait olursak,ve en önemlisi maddi açıdan donasyon ücretini toparladığımız ay gitmeyi istiyoruz. o zamana kadar 10-15 kg ne kadar verebilirsem vereceğim.hamilesin galiba Allah bir nefeste kurtarsın inşallah,Allah tamamına erdirsin.hangi dr a gittin yazar mısın?
Listeye bak. Herkes hakkında az çok bilgin olur..
Yaşın kaç?
108 den85 inbilsen deneme için çok yapıcı olur??
Bence para sorunundan öte bu kilo işi önemli başarıyı garanti edebilmek için.
Hamileliktede kilo alacaksın??? Seni zorlamasın!!
Tercih edilen sağlıklı hamilelik geçirmek!!
Sindirmek için kendine fırsat vermezsen ilk deneme zor geçer hatta başarısız bile olabilrisin.
Herkese herzaman dedik bodoslama dalmak yok.. Sadece zammanını ve paranı harcamış olursun!!
Bu forumu oku herkesin süreci farklı kendine uygun bir yol bulacaksın!!
mrh sende sperm donasyonu yapmışsın galiba hangi ilaçları kullandın ben puregon300 kullanıyorum karnumda çok şişlik oluyor bu gece çok rahatsız oldum bu normal mi acaba .bi önceki tüp denememde menegon kullanmıştım öyle bir rahatsızlığım olmadı, salı günü kontrole gidicem yarın mı gitsem
Gülfemciğim nasılsın??? Herşey yolunda mı? Sorun yok de lütfen!!!!!!!!!!!
Seni çok merek ediyorum... :44:
mrh sende sperm donasyonu yapmışsın galiba hangi ilaçları kullandın ben puregon300 kullanıyorum karnumda çok şişlik oluyor bu gece çok rahatsız oldum bu normal mi acaba .bi önceki tüp denememde menegon kullanmıştım öyle bir rahatsızlığım olmadı, salı günü kontrole gidicem yarın mı gitsem
Fblicim gülfmak maalesef kürraj olmuş.gülfemak canım çok geçmiş olsun.bir an önce kendini,vücudunu,ruhunu toplamanı diliyorum.Rabbim sağlığını ve eşimi versin.Tekrar denersiniz canımm
Galiba bnim için demir alma vakti geldi bu limandan.
Destekleriniz için paylaşımlarınız için hepinize teşekkürler
Yakında anne olacaklara, hamile olanlara bir ömür sağlıklı bir hayat diliyorum bebişleriyle
Mücadele edenlere sabır diliyorum
tecrübe ettim ki ilk deneme çok önemli iyi hazırlanmak gerek ve malesef
geç kalmamak gerek!!
Benim artık deneme şanşım dahi yok, endometrium kalınlaşmıyor kalınlaşmayıncada tutmuyor
işte bir çoğunuz biliyorsunuz
Açıkcası bazen acı veriyor burada olmak
Bu kadar genç yaşta fazla kilo felan hiiç yokken bilinçli bir şekilde denemelerimden olumlu sonuç alamamak ve
"neden" diye sorup durmak ve çare bulamamak
İlla olacak diye bir kural yok olmayan olamayan onca insan var dünyada demek ki donasyon bile çare değilmiş olamayabiliyormuş!
Beni zorlu, daha zorlu yollar bekliyor
eşim evlatlık istemiyor işte çocuksuz yaşamaya razıymış ama başkasının çocuğunu istemiyor
bense durduramıyorum içimdeki çocuk isteğini
çokta yalnızım,
doğuda çalışıyori aylarca göreve gidiyor
herkesin çocuğu var kardeşi var eşi daha çok yanında ama bir ben tek
olmuyor....Yalnızlık zor işte..
annem göğüs kanseri şüphesiyle kontrol altında
babam benim her negaitifimden sonra halimi görüp spazmlar geçirdi
ÇARESİZLİK ÖYLE ZOR Kİ.....
öyle zorki Allah kimsenin başına vermesin
Her gece ağlıyorum Allahım ben sana ne yaptım daha dünyaya gelirken verdiğin dert yaşarken işleyeceğim günahlara mı karşılık diye
bıktım ailecek bıktık işin aslı
Ayrılmak durumundayım
çünki evlatlık almak istiyorum
Hakettiğimi düşünüyorum anne olmayı
İnşallah bende hayalime kavuşurum,
o gün tekrar yazıcam
bebişlerini kucağına almış forum anneleri hala burada olurlar inşallah ardımızdan gelenlere ışık olurlar
hep dedim ya ben kötü ve şanssız bir örneğim
Bebişlerinizi sağlıkla doğurun büyütün
Dilerim Allah tan kimse çocuk sahibi olabilmek için yuvasını dağıtmasın..
Hoşcakalın kızlaaaaaaar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?