Gülfemak Selamlar, umarım bu mesajı okuyabilirsin..

Herşeyin bir zamanı vardır .. Senin bebeğin zamanını bekliyor. Gelecek sadece sabır istiyor. Bilmiyorum daha öncesinde gebeliğin var mı? Ancak inan sadece gebeliği yaşayabilmek için gözü dönen kadınlar var:-(

Ateş düştüğü yeri yakar bilirim . İnancının çok güzçlü olduğunu görüp belki bir hatrılatma yapabilirim. Allah seni bütün kötülüklerden ve çok üzüleceğin belki de hayati risk yaşayacağın bir gebelikten korudu. Seni annene ve eşine bağışladı.

Bir şeyi hep birlikte unutmayalım güzel arkadaşlar.. Burada asıl olan bizleriz. Bizlerin sağlıkları ve huzuru öncelikli ..

Güzellikler diliyorum Gülfemak. Bir kaç ay sonra herşeyi unutup tekrar büyük bir hevesle denemek için aramızda olacaksın. Ve bil ki biz seni hiç desteksiz bırakmayacağız.

Hayrına olmayacak birşeymiş..
Kabullenmek zor ama senin yuolculuğun devam ediyor!
Gücünü üzülmeyemi harcayacaksın ???
Yoksa bu deneyimin sana kazandırdığı artılar ile daha iyiliğine hizmet eden bir denemeye mi kalkışacaksın??

Hayat senin tercihlerinin sonucu...
Biraz dinlen toparla kendini sonra aramıza katıl seni bekliyor olacağız!!!

Son düzenleme:

kendine iyi bak ,yeni haberlerle haberdar et cnm.
sevgiler.

midem bozulmuş gibi bir kaçkez tuvalete çıktım biraz rahatladım . yarın doktora gidicem . bir sorum daha olacak sana puregona kaç ml başlamıştıın ben ilk 4 gün 150 kullanacam fazlamı geliyo acaba korkum bu açıkçası

Fazla geleceğini sanmam. 150 başlangıç için uygun bence. hatta 4. Günden sonra doz artacak. Sen rahat ol, yarın doktorun sana açıklama yapar. Bence kişiden kişiye etkileri değişiyordur ve sende böyle bir etki yapmış olabilir.

çünkü sonuç ne olursa olsun pazartesi yada test gününde yinele diyeceksiniz doktor da öyle söyleyecek bu nedenle hafta sonu da sabretmeye karar verdim pazartesi yaptıracağım.

Atessn canım sen kendini hazır hissettiğinde yap testini ve bize güzel haberler vereceksin buna çok inanıyorum.

Gokcii,
foruma hoş geldin.umarım bize olduğu gibi sana da bir çok güzellikler verecek sana bu forum.hastalığının tedavisi de sen de biliyorsun değil mi? kendini düşün,mutlu olduğun seylerle vakit geçir.ben de geçmişte 2 defa kanser tedavisi geçirdim ve sende olduğu gibi bana da kimse yumurtalarını donduralım demedi ne yazık ki

Moralini yüksek tut ve hayata daha sıkı sarıl canım.daha görecek çok güzel günlerimiz var :)

Canım özlenen ve beklenen o büyük gün nihayet geldi.seni ve eşini tebrik ediyorum.çok mutlu oldum.Allah dualarımızı duyuyor emin ol :) çok öpüyor ve tekrar tebrik ediyorum

Canım özlenen ve beklenen o büyük gün nihayet geldi.seni ve eşini tebrik ediyorum.çok mutlu oldum.Allah dualarımızı duyuyor emin ol :) çok öpüyor ve tekrar tebrik ediyorum

Gökçii için yazdıklarına istinaden)
Ansucuğum ben üzülmeyi bırakalı hayli zaman oldu.
Öğrenmesi zor bir edim.
Ama içimizde gökçiiiyi en iyi sen anlayabilirsin galiba..
Ha hastalık ha geç evlenme ha fsh ha o ha bu ha bir neden bizi yumurtalarımızdan uzak düşüren..

Neden mi önemli yoksa bulunduğumuz noktamı??

Ben kul olarak aciz olduğumu ve bir kaderim olduğunu ve bunun inişleri çıkışları olduğunu 44 ümde anladım.
Jeton dörtköşede malesef

Dilemma kendine acıdığın sürece ve mazlum olmayı seçtiğin sürece istedğin hayatı yaşayamazsın.
Başkalarını suçlamak işin yaramaz. Kendin için kendine proaktif ol.
Vedanı kabul etmiyorum..sende bizdensin unutma

Son düzenleme:
slm kizlar.bugece dileklerimizi yazip gullere asalim.insallah Rabbim hepimizin gonlune gore verir.Allahim evlatlarimi korusun benimde.hamislere guzel bi hamilelik gecirmesini,transferde olanlarin bebisleriyle donmesini,hazirlikta olanlarinda guzrlliklerle gitmesini ve gelmesini diliyorum.Ruzgarselincigim insallah guzel bi dogum gecirirsin,miss kokulu bebisini kollarina alirsin.darisi bana ve tum formdaslarima gelsin

proaktif olmayı biraz daha açar mısın?
nasıl olunur ne işe yarar??

Efsunecim sen her zaman küllerinden yeniden doğabilecek birisin.olumsuzluklardan sonra yeni başlangıçlar yapabilmek önemli bizim için.evet gökcii'yi en iyi ben anlayabilirim ama bu forumda senin bize öğrettiğin gibi ben değil biz olarak hep birlikte yaralarımızı sardık sarmaya da devam edeceğiz.öyle değil mi kaptan?

Çok önemli bir nokta dediğin gerçekten herşey kendi güzelliği ve doğallığıyla oluştu forumda. Çok başka renklerimiz/sorunlarımız/eşlerimiz/rahimlerimiz olmasına rağmen birlikteliği bırakmadık ve uzun soluku bir paylaşım dünyasının kapısını açtık.
Bir kaptan miçosuz hiçtir unutma. Bir bütünüz:))

Sana uzun zamandır birşey yazacağım hep kaynıyor bu ayak bileklerindeki şişlikler için hafif bir egzersiz verdilermi sana?
Sadece kan akışını hızlandıran bir hareket felan?
El Bileklerindede bir şişme varmı??
Suyu bol içiyormusun??

Merhaba,

Hidirellezi ,dün aksam yaptim ,niki walkburg ve kendi adima yaptim..gül agacina bebek besikleri yaptim.
inanyiorum bende.. hamile kalanlarin allahim daim etsin, yola devam edenlerin da allahim yardimcisi olsun.
cümlemize insallah bebeklerimizi kucagimiza aliriz diyorum.yeterki o zaman gelmis olsun,yüce rabbimde ol desin.
güzel dileklerin icin tsk ederim.
güzel paylasimlar dilerim.

Arkadaşlarım beni de listeye ekleyebilirsiniz artık.dün yaptığım öngörüşmeler sonrası Firdevs Hn'a gitmeye karar verdim.anlayacağınız benim bebek yolculuğum da Firdevs Hn'la olacak.Firdevs Hn'la görüştüm.kendime çok daha yakın buldum.uzun uzun konuştuk.hastalıklarımın geçmişini dinledi,detaylıca konuştuk.uzun ve yorucu bir sürecimizin olabileceğini söyledi.kesin bir karar olmamakla beraber 1 ay sonra kendilerine haber vereceğimizi söyledik çünkü artık tayin zamanımız geldi bu ay tayinimizi bekliyoruz.tayinimiz belli olunca tekrar haberleşeceğiz.şimdilik folik asit kullanmaya başla istersen diye söyledi.
evet ben 31 yaşındayım
2 tüp bebek denemesi
1.sinde 2 yumurta ama embriyo oluşmadı,transfer gerçekleşmedi.
2.sinde 1 yumurta transfer yapıldı ama maalesef olumsuz.

Hadi bismillah

kendine iyi bak ,yeni haberlerle haberdar et cnm.
sevgiler.

Gurbet arkadasim hatta kardesimsin, benim burada ailem olmadigi icin ..))

dün hidirellezi yaptim cnm.terasimda gül agacim hep vardir.. iki adet besik yaptim ,icinede kizimin barbilerinden koydum.harbiden besik yaptim ..insallah kabul olur cnm.
Ileteyim dedim.esin var diye belki burgün rahatsiz etmeyecegim,ama insallah yarindan sonra yine ariyacagim seni tamam cnm.
dualarim seninle. ve mikroya giden tüm arkadaslara tanidigim ,tanimadigim herkese. galiba Durugende mikroda transferi olacakmis.onda enerjimiz gitsin -duamiz gitsin.
tekrar görüsmek üzere. bol su ic ihmal etme. ))
esenkal cnm.

Allahım ınşallah sana bır mucıze gercekleştırır ve sende cocuk sahıbı olursun kendını üzme neolur . Sen rahım kalınlaşmıyor yazmışın , pekı sen bunu böyle bır kac ay takıbe fln alsan , bak benım de stresden sıkıntıdan bazı aylar hıc rahım kalınlaşmıyor du yanı adetım fln 2 ay fln kesılıyordu halıyle , yanı bunu sabırla ılaclara bır ele alsan doktorlara bır Danış derım . Saglıcakla kal .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…