selam kızlar...foruma şimdi girebildim..efsune,fb'li,yusuf deniz hepinizi tebrik ederim...hayırlı olsun kızlar...
bende pek iyi haberler yok,dün öğlen saatlerinde kürtaj oldum...ben kanamayla tüm parçaları attığımı düşünüyordum...vajinal ultrasonda keseye ait parçalar görülünce mecburen kürtaj oldum..
kısmet değilmiş...içim buruk...onca emek..onca para..herşeyden önemlisi onca umut...
artık ağlamıyorum...
en çokda anneler gününde anneme sürpriz yapacaktım ..ona üzülüyorum..ne yapalım..
ben yapılabilecek herşeyi yapmıştım...progesteron,clexane,aspirin..takdiri ilahi..doğal seleksiyon..gitmesi gerekn gidiyor..
eşim bize destek olsun diye kayınvalidemi çağrıdı..o yanımızda..nete pek giremiyorum..
“Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir. Veya erkek ve kadın olarak onları evlendirir de onlardan dilediğini kısır bırakır. O her şeyi en iyi bilir, dilediği her şeye kadirdir.”(Şura, 42/49-50)
Tresscim mesajını gördüm cevap yazamamistim internet gitmişti tskr ederim canım.bu arada saat 12 de yatmistim saat 4 hala uyuyamadim çünkü otelde yangın çıktı sanırım mutfak bölümünde resepsiyonu aradım yaniyormuyuz diye ufacık bir yangın dedi ama dumanlara ve itfaiyenın çalışmasına bakıyorum camdan pek ufacık gibi görünmüyor neyse sonuç itibarı ile kibristan son dk ka flaş haber büyük anadolu otelinde gece yarısı yangın çıktı sanırım
Biz yanmadan sündururler uyku vakti hepinizi öpüyorum sevgiyle kalin
aryadicle evet sperm donasyonu yaptırdım. ilk 6 gün puregon kullandım daha sonra menegona geçtim. ama ikisinde de anlattığın gibi bir şişkinlik yoktu. belki bünyeye göre değişiyordur. ben de doktora sormanı tavsiye ederim. yarın gitsen daha iyi olur. hem için rahatlar.
sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle.
midem bozulmuş gibi bir kaçkez tuvalete çıktım biraz rahatladım . yarın doktora gidicem . bir sorum daha olacak sana puregona kaç ml başlamıştıın ben ilk 4 gün 150 kullanacam fazlamı geliyo acaba korkum bu açıkçası
çünkü sonuç ne olursa olsun pazartesi yada test gününde yinele diyeceksiniz doktor da öyle söyleyecek bu nedenle hafta sonu da sabretmeye karar verdim pazartesi yaptıracağım.
çok teşekkür ederim çok sağolun. Ama ben meme kanseriyim yani göğsümün biri alındı ama riskim devam ediyor. Tedavi biteli biraz oldu tüp bebek denedik yumurta 1-2 tne oldu anca o da döllenmedi bile. Ayrıca geç evlilik yaptım. Tam oldu şimdi bide bebeğim olsun derken kanser olduğumu öğrendim. Ama kimse gel yumurtanı donduralım demedi... ben zaten bilemedim bu boyuta geleceğini..
Kızlar
Değerim
361 yehuuuuu ohhhhhhhh allahım sen büyüksün
Çok mutluyum kızlar sizleir ço seviyorum
Bu forum bana. Çok destek oldu
Tek ailem sizsiniz
Tüm forumdakilere en yakın zamanda dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum .
Allahım bu bebeği /bebekleri sağlıcakla doğurmamı nasip etsin..
Hepimize anneli babalı büyüyecek çocuklar diliyorum
Ben. Çok dugulandım;((
Kızlar benim kan değerim 161 ...
Şükürler olsun.... İnşallah sağlıkla devam eder....
Darısı tüm bekleyenlere....
Canım özlenen ve beklenen o büyük gün nihayet geldi.seni ve eşini tebrik ediyorum.çok mutlu oldum.Allah dualarımızı duyuyor emin ol :) çok öpüyor ve tekrar tebrik ediyorum
eşini sevmiyor musun??
önce bunu bi kafanda netleştir. sevmiyorsan ilşkiniz tükendiyse tamam boşan.
çocuk anneli babalı çok anlamlı çok güzel bir artı. sadece anne olmak inan çok zor bişey. hele de mutsuz bir beraberlik içinde çocuk olmak heralde daha da zordur.
sen şimdi evlatlık almayı kabul eden yeni bir insan mı sokacaksın hayatına???
yeniden birini tanımak kabul etmek çok kolay değil ki??? (tabiki ben bunları hep eşini sevdiğini ve sadece evlatlık almadığı için ayrılacağını düşünerek yazıyorum)
hayat senin hayatın seni üzen ne varsa tabiki çıkar hayatından. bu forumsa en kolayı bir dakika bile durma uzaklaş.
ama yalnızlığın herşeyden daha büyük olan sorunun bence.
rahim duvarı kalınlaşması sorunu yaşayan biri sana en büyük yardımı yapacak olan kişidir benim bildiğim aysevi var. onunla konuşmak sana iyi gelecektir. rahim nakli bile yapılan şu günlerde bence senin sorunun çözülmeyecek bir sorun değildir. biraz sakin ol ne olur.
belli ki bugün sana karanlık bir gün. hangimize olmadı ki böyle karanlık günler. yine aydınlıklar gelmedi mi?? yine umutlarımız yeşermedi mi??
sen bu dilemma durumlardan umutlu olanı aydınlık olanı seç. hepimiz böyle yapmalıyız. eğer üzülmeyi vazgeçmeyi mutsuz olmayı seçersek mücadeleden vazgeçersek o zaman yaşama sevincimiz bitecek.
bugün böyle karanlık olsun
ama sonraki günler yine yeşersin. mutlaka bir çözüm bulunur. donasyon ilk duyduğumuz da hepimize ne kadar uzak gelmemiş miy di?? sonra alıştık ve kabul ettik evlat edinme taşıyıcı anne bunlarda zamanla insana yakın gelebilir
bu forumdan uzaklaşma bence çünkü çok yalnız olduğunu söyledin ve istediğin bişey değil anladığım.
hayatın içinde komşuna ben senden sıkıldım sen beni üzüyorsun artık görüşmeyelim demek bu kadar kolay değilken.
burada bunu hepimiz çok rahat yapabiliriz.
burası bu forum gerçekten bir sürü bakış açısı olan ama acısı isteği aynı olan insanların bulunduğu bir yer. senin yaşadıklarını yaşayan insanların tutumları önerileri sana ışık olabilir. en azından yalnızlığına destek olur.
canım benim bazı günler olur böyle sen buradan gitsende bir daha hiç gelmesende inan biz seni düşünüyor olucaz dua ediyor olucaz merak ediyor olucaz. en dibe vurduğunu hissettiğin an hızla yukarı çıkacağın andır derler. dilerin bugün o gündür senin için.
Gökçii için yazdıklarına istinaden)
Ansucuğum ben üzülmeyi bırakalı hayli zaman oldu.
Öğrenmesi zor bir edim.
Ama içimizde gökçiiiyi en iyi sen anlayabilirsin galiba..
Ha hastalık ha geç evlenme ha fsh ha o ha bu ha bir neden bizi yumurtalarımızdan uzak düşüren..
Neden mi önemli yoksa bulunduğumuz noktamı??
Ben kul olarak aciz olduğumu ve bir kaderim olduğunu ve bunun inişleri çıkışları olduğunu 44 ümde anladım.
Jeton dörtköşede malesef
Efsunecim sen her zaman küllerinden yeniden doğabilecek birisin.olumsuzluklardan sonra yeni başlangıçlar yapabilmek önemli bizim için.evet gökcii'yi en iyi ben anlayabilirim ama bu forumda senin bize öğrettiğin gibi ben değil biz olarak hep birlikte yaralarımızı sardık sarmaya da devam edeceğiz.öyle değil mi kaptan?
slm kizlar.bugece dileklerimizi yazip gullere asalim.insallah Rabbim hepimizin gonlune gore verir.Allahim evlatlarimi korusun benimde.hamislere guzel bi hamilelik gecirmesini,transferde olanlarin bebisleriyle donmesini,hazirlikta olanlarinda guzrlliklerle gitmesini ve gelmesini diliyorum.Ruzgarselincigim insallah guzel bi dogum gecirirsin,miss kokulu bebisini kollarina alirsin.darisi bana ve tum formdaslarima gelsin
kendine iyi bak ,yeni haberlerle haberdar et cnm.
sevgiler.
Allahım ınşallah sana bır mucıze gercekleştırır ve sende cocuk sahıbı olursun kendını üzme neolur . Sen rahım kalınlaşmıyor yazmışın , pekı sen bunu böyle bır kac ay takıbe fln alsan , bak benım de stresden sıkıntıdan bazı aylar hıc rahım kalınlaşmıyor du yanı adetım fln 2 ay fln kesılıyordu halıyle , yanı bunu sabırla ılaclara bır ele alsan doktorlara bır Danış derım . Saglıcakla kal .Galiba bnim için demir alma vakti geldi bu limandan.
Destekleriniz için paylaşımlarınız için hepinize teşekkürler
Yakında anne olacaklara, hamile olanlara bir ömür sağlıklı bir hayat diliyorum bebişleriyle
Mücadele edenlere sabır diliyorum
tecrübe ettim ki ilk deneme çok önemli iyi hazırlanmak gerek ve malesef
geç kalmamak gerek!!
Benim artık deneme şanşım dahi yok, endometrium kalınlaşmıyor kalınlaşmayıncada tutmuyor
işte bir çoğunuz biliyorsunuz
Açıkcası bazen acı veriyor burada olmak
Bu kadar genç yaşta fazla kilo felan hiiç yokken bilinçli bir şekilde denemelerimden olumlu sonuç alamamak ve
"neden" diye sorup durmak ve çare bulamamak
İlla olacak diye bir kural yok olmayan olamayan onca insan var dünyada demek ki donasyon bile çare değilmiş olamayabiliyormuş!
Beni zorlu, daha zorlu yollar bekliyor
eşim evlatlık istemiyor işte çocuksuz yaşamaya razıymış ama başkasının çocuğunu istemiyor
bense durduramıyorum içimdeki çocuk isteğini
çokta yalnızım,
doğuda çalışıyori aylarca göreve gidiyor
herkesin çocuğu var kardeşi var eşi daha çok yanında ama bir ben tek
olmuyor....Yalnızlık zor işte..
annem göğüs kanseri şüphesiyle kontrol altında
babam benim her negaitifimden sonra halimi görüp spazmlar geçirdi
ÇARESİZLİK ÖYLE ZOR Kİ.....
öyle zorki Allah kimsenin başına vermesin
Her gece ağlıyorum Allahım ben sana ne yaptım daha dünyaya gelirken verdiğin dert yaşarken işleyeceğim günahlara mı karşılık diye
bıktım ailecek bıktık işin aslı
Ayrılmak durumundayım
çünki evlatlık almak istiyorum
Hakettiğimi düşünüyorum anne olmayı
İnşallah bende hayalime kavuşurum,
o gün tekrar yazıcam
bebişlerini kucağına almış forum anneleri hala burada olurlar inşallah ardımızdan gelenlere ışık olurlar
hep dedim ya ben kötü ve şanssız bir örneğim
Bebişlerinizi sağlıkla doğurun büyütün
Dilerim Allah tan kimse çocuk sahibi olabilmek için yuvasını dağıtmasın..
Hoşcakalın kızlaaaaaaar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?