durugen canim ;akilli ben evden cikarken cebi unutmusum..senin noda icindeydi...
ben bugun 12.30dan sonar firdevsteyim,orda olursan karsilasmak dilegiyle...

Baharım doğum çarşamba günü olacak. Heyecanla bekliyoruz. Sana da hayırlı transferler diliyorum. Dualarımdasınız.

Baharım doğum çarşamba günü olacak. Heyecanla bekliyoruz. Sana da hayırlı transferler diliyorum. Dualarımdasınız.

yaa ben bile çok heyecan yaptım ruzgarselin, Rabbim yardımcın olsun en az acıyla atlat inşallah.. bu arada bebişin adı ne olcak :))

Kızlarr bizde dün döndük evimize çok şükür. bebişimizi aldık geldik beklemedeyiz ama hiçbişey hissetmiyorum biraz bel ağrım var ama o da yatmaktan olsa gerek eşim ayağa bile kaldırmıyor onun korkusundan dahadoğrusu sonuç negatif olursa beni suçlamasından korkuyorum dikkat etmedin falan filan der diye çenesinden korkuyorum yani :))

ben tekrar 2. deneme için görüştüm. tekrardan ilaçlara başlandı. ilk bebeğin kalp atışı olmadığı için 10. haftada kürdaj oldum. sebebini araştırmadan tekrar denenecek ama ben gitmeden önce burdaki yazılarınızı okumaya çalıştım. kan pıhtılaşma testinin yaptırmaya karar verdim kendiliğimden. başka sizce yaptırmam gereken testler varmı ? bu konuda yardım edin bana. yasım 44 ilk gittiğim doktor kendi yumurtam olmadığı için attı demişti. 2. doktor ise yaşımdan dolayı demişti. burda bu konuları sizle paylaşmıştm. şimdi bilinçli olarak tekrar denemek istiyorum. yardım edin bana. hangi testleri yaptırmam gerek.

Gerdog transferin hayırlı olsun. İnşallah pozitif sonuçla taçlanırsın :)) kızımızın iki ismi olacak. Biri ela. Diğerinde biraz kararsızım, kesinleşince yazarım :))

Ansu canım senin adına çok sevindim.zamanın bize ne mucizeler yaşatığına şahit oluyoruz.inşallah tüm yaşadığın zorlu sürece rağmen sende minik mucizene kavuşursun

Trescim çok teşekkür ederim.ben de bu yola girdim artık inşallah sonu hayırlı olur.Güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim.herşey o minik eller için :)

Mailinin yarısı negatif cümle..
Ben gerçekten senin olumlu cümle kurmanı istiyorum.

""""Herşeyin hayırlısı bu bebeklerin beni anne olarak seçeceğini umuyorum. Hayalime çok yaklaştım . Elimden geleni yaptım..
Umudla bekliyorum çok mutluyum""
Eşim üstüme titriyor ama arasıra yürümek kandolaşımıma iyi gelir..

Gördüğün gibi konum aynı bakış ve hissediş olumlu..
Yolunaçık olsun)

Baharım hadi hayırlsı transferinde bu hafta olacak aman ne güzel...

Waltkrayburg, sen ve durugen gönlümüz sevgimiz dileğimiz sizler..

kızlar ya nasıl nete attım kendimi bilemedim ablamın bebeği oldu kaç gündür onla uğraşıyorum çok tatlı bir bebek yaa Allah ım sizlere de kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim inanın ablamınkinden çok sevindim desem yalan olmaz onun ikinci çocuğu ve istediği an gebe kalan şanslı insanlardan o yüüzden sizin haberlerinizin kıymeti daha çok aman çok dikkat edin bebişlerinize en yeni annelerimiz

Herşeyden önce nicknamein bile bu işe olumlu baktığını gösteriyor.

Listemizde senin yaşındakiler kime gitmiş başarıları nasıl olmuş bak derim. Bir indikasyon elde edebilirsin..

Pıhtılaşma, tsh ve progesteron, şeker testleri önemli . Eşinde sperm. Defekti testi (fragmentasyon)
Ama senin doktorlarının bahanelerini bize hiçkimse söylemedi ve bu forumda bu açıklamaları abesle iştigal buluyoruz..

Rahim filimin yada doktor gerekli görürse histereskopi yaptırabilirsin.

Rahimde sorun yoksa ve gerçekten istiyorsan olacak.. Burada bunun kanlı canlı örnekleri var..

ayyy bi anda yazının başlığını okuyunca ne olduki ne yapmışımki diye panikledim valla yalan değil :))

çok haklısın ama ne bileyim açıkçası kendimi biraz negatife hazırlamış durumdayım bi daha hayal kırıklılığı yaşamamak adına eğer pozitif olursa sürpriz olsun diye. Ama seni dikkate alıyorum ve tekrarlıyorum Hayalime Kavuşmaya Az Kaldı :))))

Mormenekşe ailenizin yeni üyesi hayırlısı olsun. Sağlıklı, uzun bir ömrü olsun. Şansı bahtı açık olsun. Veee haziranda mutlu haberle, senin de olsun :))

Gerdog transferin hayırlı olsun. İnşallah pozitif sonuçla taçlanırsın :)) kızımızın iki ismi olacak. Biri ela. Diğerinde biraz kararsızım, kesinleşince yazarım :))

inşallah cnım :) bende geçenlerde bi tanıdıktan duydum. HELEN HAVSA. Nedense çok beğendim bu ismi. Helen tanrıça demek yani yunan mitolojisinde öyle ama Havsa ne demek bilmiyorum. sadece bu ikili kulağıma çok hoş geldi..

sevgili bebek,

gecmis olsun cnm, hemen baska doktora git derim. bilirsin burada isler cok yavas gider. ihmal etme .
özelden mesaj gönderdim.

sevgiler

Rüzgarselin,
Detaylıca konuştuk Firdevs Hn'la.geçmişte ve halen yaşadığım hastalıklarımı bahsettim.O da yakın bir takip süreciyle olmak üzere olabileceğini söyledi.Türkiye'deki doktorlarımla da sürekli bağlantılı olacağımızı söyledi.şu eşimin tayini bir belli olsun ona göre hemen bir plan yapacağız.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
senin için de çok tatlı günler geçiriyorsun heyecandan saatler geçmiyordur.inşallag sağlıkla mutlulukla kucağına alır bizi de sevindirirsin.

tsk ederim cnm,neysem aynisim.. seni sevdim cook hanimsin,agirbaslisin.hemen anladim cnm.sakinsin- güven veriyorsun.
ilaci hemen yolladin adresime iste bu snein nasil biri oldugundur )))
evet gurbetteyiz ,etrafim cook kalabalik olsada ..yalnizim kendi ailemden kimsem yok. güclüyümde tabiki..dualarim,enerjim ve tüm dilekelrim senin icin gitsin ,bebeklerini kap gel cnm.
kizinda skypeden yazmis cnm yaaa ne tatli yazmis ..öpersin yavrunuda..
sevgilerimle. hoscakal. esinide allah kavustursun cnm.

Sen ne zaman gidiyorsun??? Çok sessizsin bu ara!!!
Haberlerini ve duygularını paylaş lütfen))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…