Baharım doğum çarşamba günü olacak. Heyecanla bekliyoruz. Sana da hayırlı transferler diliyorum. Dualarımdasınız.
Kızlarr bizde dün döndük evimize çok şükür. bebişimizi aldık geldik beklemedeyiz ama hiçbişey hissetmiyorum biraz bel ağrım var ama o da yatmaktan olsa gerek eşim ayağa bile kaldırmıyor onun korkusundan dahadoğrusu sonuç negatif olursa beni suçlamasından korkuyorum dikkat etmedin falan filan der diye çenesinden korkuyorum yani :))
Ansu canım senin adına çok sevindim.zamanın bize ne mucizeler yaşatığına şahit oluyoruz.inşallah tüm yaşadığın zorlu sürece rağmen sende minik mucizene kavuşursun
Kızlarr bizde dün döndük evimize çok şükür. bebişimizi aldık geldik beklemedeyiz ama hiçbişey hissetmiyorum biraz bel ağrım var ama o da yatmaktan olsa gerek eşim ayağa bile kaldırmıyor onun korkusundan dahadoğrusu sonuç negatif olursa beni suçlamasından korkuyorum dikkat etmedin falan filan der diye çenesinden korkuyorum yani :))
efsune arkadaslar oncelikle nasilsiniz.uzun zamandir forma giremedim.esimin gelis sorunu,fazla Rahim kalinlasmasi darken,baska sorunlardan 1 haftadir,sehir sehir dolastimm..hersey ani gelisti ve dun kibrisa geldim.suan anadolu oteldeyim ve burasi gercekten harika,esimde bugun sperm vercek ve beklemeye basliycaz....
KIZLAR SUAN KIMLER HAMILE KIMLER BEKLEMEDE BILMIYoRUM...RUZGAR SELIN KIZIMIZ DOGDUMU:)) KIZLAR SONUCLARINIZIDA COK MERAK EDIYORUM...INSALLAHHH NISAN KIZLARI FULL HAMISTIR...DARISI MAYISCILARA:) GERIYE DONUK OKUYCAK FIRSATIMDA YOK...INSALLAH GUZEL HABERLER VARDIR SIZLERI COOOOK SEVIYORUM...DUALARIMDASINIZ...
ben tekrar 2. deneme için görüştüm. tekrardan ilaçlara başlandı. ilk bebeğin kalp atışı olmadığı için 10. haftada kürdaj oldum. sebebini araştırmadan tekrar denenecek ama ben gitmeden önce burdaki yazılarınızı okumaya çalıştım. kan pıhtılaşma testinin yaptırmaya karar verdim kendiliğimden. başka sizce yaptırmam gereken testler varmı ? bu konuda yardım edin bana. yasım 44 ilk gittiğim doktor kendi yumurtam olmadığı için attı demişti. 2. doktor ise yaşımdan dolayı demişti. burda bu konuları sizle paylaşmıştm. şimdi bilinçli olarak tekrar denemek istiyorum. yardım edin bana. hangi testleri yaptırmam gerek.
Mailinin yarısı negatif cümle..
Ben gerçekten senin olumlu cümle kurmanı istiyorum.
""""Herşeyin hayırlısı bu bebeklerin beni anne olarak seçeceğini umuyorum. Hayalime çok yaklaştım . Elimden geleni yaptım..
Umudla bekliyorum çok mutluyum""
Eşim üstüme titriyor ama arasıra yürümek kandolaşımıma iyi gelir..
Gördüğün gibi konum aynı bakış ve hissediş olumlu..
Yolunaçık olsun)
kızlar ya nasıl nete attım kendimi bilemedim ablamın bebeği oldu kaç gündür onla uğraşıyorum çok tatlı bir bebek yaa Allah ım sizlere de kucağınıza almayı nasip etsinçok sevindim inanın ablamınkinden çok sevindim desem yalan olmaz onun ikinci çocuğu ve istediği an gebe kalan şanslı insanlardan o yüüzden sizin haberlerinizin kıymeti daha çok aman çok dikkat edin bebişlerinize en yeni annelerimiz
Gerdog transferin hayırlı olsun. İnşallah pozitif sonuçla taçlanırsın :)) kızımızın iki ismi olacak. Biri ela. Diğerinde biraz kararsızım, kesinleşince yazarım :))
Her tarafim bilhassa kollar ayaklar ve belim oyle bir agriyorki anlatamam. Sabahlari ellerim resmen uyusuyor su toplamada. Her adim atmak bir iskence gibi ayaklarim cok fena( sikayet yok diyom ama elimde degil. Doktorlar bi care de bulamiyor... Insallah bebeklerim iyi olsunda gerisini bi sekilde atlaticam diyorum... Ama baksa ne yapabilirm bilemiyorum. Bu halle birde ise gitmem gerek (
Ansu kararına çok sevindim. Firdevs hanımın da senin durumunda daha dikkatli, titiz olacağına eminim. Evet hamilelik uzun ve bazıları için daha yorucu bir yolculuk. Ama sen bu kadar güçlü ve isteğinde inançlı iken sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Bu forumda, bu yolda, eğer istiyorsak geri kalan herşeyin hallolabildiğinin canlı örneğisin. En kısa zamanda tayinin olmasını ve bebeklerine kavuşmanı diliyorum.
canım okuyunca çok duygulandim birtanesin yaa aynen sende benim için gurbet elde bir ablam yol gösteren yardımcı olan tatlı diliyle hep moral kaynagimsin ve en zor günümde yanimdasin allah dilegini dileğimizi kabul etsin canım benim allah razi olsun. Çok tatlisin yaa sevgiyle öpüyorum
Sen ne zaman gidiyorsun??? Çok sessizsin bu ara!!!
Haberlerini ve duygularını paylaş lütfen))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?