Galiba bnim için demir alma vakti geldi bu limandan.
Destekleriniz için paylaşımlarınız için hepinize teşekkürler
Yakında anne olacaklara, hamile olanlara bir ömür sağlıklı bir hayat diliyorum bebişleriyle
Mücadele edenlere sabır diliyorum
tecrübe ettim ki ilk deneme çok önemli iyi hazırlanmak gerek ve malesef
geç kalmamak gerek!!
Benim artık deneme şanşım dahi yok, endometrium kalınlaşmıyor kalınlaşmayıncada tutmuyor
işte bir çoğunuz biliyorsunuz
Açıkcası bazen acı veriyor burada olmak
Bu kadar genç yaşta fazla kilo felan hiiç yokken bilinçli bir şekilde denemelerimden olumlu sonuç alamamak ve
"neden" diye sorup durmak ve çare bulamamak
İlla olacak diye bir kural yok olmayan olamayan onca insan var dünyada demek ki donasyon bile çare değilmiş olamayabiliyormuş!
Beni zorlu, daha zorlu yollar bekliyor
eşim evlatlık istemiyor işte çocuksuz yaşamaya razıymış ama başkasının çocuğunu istemiyor
bense durduramıyorum içimdeki çocuk isteğini
çokta yalnızım,
doğuda çalışıyori aylarca göreve gidiyor
herkesin çocuğu var kardeşi var eşi daha çok yanında ama bir ben tek
olmuyor....Yalnızlık zor işte..
annem göğüs kanseri şüphesiyle kontrol altında
babam benim her negaitifimden sonra halimi görüp spazmlar geçirdi
ÇARESİZLİK ÖYLE ZOR Kİ.....
öyle zorki Allah kimsenin başına vermesin
Her gece ağlıyorum Allahım ben sana ne yaptım daha dünyaya gelirken verdiğin dert yaşarken işleyeceğim günahlara mı karşılık diye
bıktım ailecek bıktık işin aslı
Ayrılmak durumundayım
çünki evlatlık almak istiyorum
Hakettiğimi düşünüyorum anne olmayı
İnşallah bende hayalime kavuşurum,
o gün tekrar yazıcam
bebişlerini kucağına almış forum anneleri hala burada olurlar inşallah ardımızdan gelenlere ışık olurlar
hep dedim ya ben kötü ve şanssız bir örneğim
Bebişlerinizi sağlıkla doğurun büyütün
Dilerim Allah tan kimse çocuk sahibi olabilmek için yuvasını dağıtmasın..
Hoşcakalın kızlaaaaaaar!!
Arkadaşlarım beni de listeye ekleyebilirsiniz artık.dün yaptığım öngörüşmeler sonrası Firdevs Hn'a gitmeye karar verdim.anlayacağınız benim bebek yolculuğum da Firdevs Hn'la olacak.Firdevs Hn'la görüştüm.kendime çok daha yakın buldum.uzun uzun konuştuk.hastalıklarımın geçmişini dinledi,detaylıca konuştuk.uzun ve yorucu bir sürecimizin olabileceğini söyledi.kesin bir karar olmamakla beraber 1 ay sonra kendilerine haber vereceğimizi söyledik çünkü artık tayin zamanımız geldi bu ay tayinimizi bekliyoruz.tayinimiz belli olunca tekrar haberleşeceğiz.şimdilik folik asit kullanmaya başla istersen diye söyledi.
evet ben 31 yaşındayım
2 tüp bebek denemesi
1.sinde 2 yumurta ama embriyo oluşmadı,transfer gerçekleşmedi.
2.sinde 1 yumurta transfer yapıldı ama maalesef olumsuz.
Hadi bismillah
canım okuyunca çok duygulandim birtanesin yaa aynen sende benim için gurbet elde bir ablam yol gösteren yardımcı olan tatlı diliyle hep moral kaynagimsin ve en zor günümde yanimdasin allah dilegini dileğimizi kabul etsin canım benim allah razi olsun. Çok tatlisin yaa sevgiyle öpüyorumGurbet arkadasim hatta kardesimsin, benim burada ailem olmadigi icin ..))
dün hidirellezi yaptim cnm.terasimda gül agacim hep vardir.. iki adet besik yaptim ,icinede kizimin barbilerinden koydum.harbiden besik yaptim ..insallah kabul olur cnm.
Ileteyim dedim.esin var diye belki burgün rahatsiz etmeyecegim,ama insallah yarindan sonra yine ariyacagim seni tamam cnm.
dualarim seninle. ve mikroya giden tüm arkadaslara tanidigim ,tanimadigim herkese. galiba Durugende mikroda transferi olacakmis.onda enerjimiz gitsin -duamiz gitsin.
tekrar görüsmek üzere. bol su ic ihmal etme. ))
esenkal cnm.
Beklenenden önce sanırım adet oldum.Ummarım firdevs hanımın olmadığı güne denk gelmez.off hem heycan yaptım hem de gerildim.
Sana uzun zamandır birşey yazacağım hep kaynıyor bu ayak bileklerindeki şişlikler için hafif bir egzersiz verdilermi sana?
Sadece kan akışını hızlandıran bir hareket felan?
El Bileklerindede bir şişme varmı??
Suyu bol içiyormusun??
Canım kaçıncı haftadasın sen ? Doğuma daha çok var mı? Keske biraz izin alıp evde dinlenebilsen ayaklarını biraz yüksek biyere koyup uzansan iyi gelecektir .Her tarafim bilhassa kollar ayaklar ve belim oyle bir agriyorki anlatamam. Sabahlari ellerim resmen uyusuyor su toplamada. Her adim atmak bir iskence gibi ayaklarim cok fena( sikayet yok diyom ama elimde degil. Doktorlar bi care de bulamiyor... Insallah bebeklerim iyi olsunda gerisini bi sekilde atlaticam diyorum... Ama baksa ne yapabilirm bilemiyorum. Bu halle birde ise gitmem gerek (
GERİSAYIM SON 2 GÜN!!!!!
Bu çarşamba Prensesimiz geliyor ve waltkrayburg transfere giriyor
Her tarafim bilhassa kollar ayaklar ve belim oyle bir agriyorki anlatamam. Sabahlari ellerim resmen uyusuyor su toplamada. Her adim atmak bir iskence gibi ayaklarim cok fena( sikayet yok diyom ama elimde degil. Doktorlar bi care de bulamiyor... Insallah bebeklerim iyi olsunda gerisini bi sekilde atlaticam diyorum... Ama baksa ne yapabilirm bilemiyorum. Bu halle birde ise gitmem gerek (
özellikle erken menepoz olan arkadaşlar.bende vajinal kuruluk yok.ama akıntımda olmuyor.yani bu normal mi merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?