üzüldüm,kalbim buruk oldu yazina,, dayanamadim sana..
Yalniz degilsin,her anne cok zorluk cekiyor,savas veriyor ,tabiki herkesin farkli ...yinede pes etme derim.
biraz zamana birak, burasi büyük aile oku -ögren-yardim iste...
tabiki anneligi hakediyorsun.. hayalin icin emek veriyorsun zamanla kazanacaksin insallah.
kalinlasamam sorunu icin hazaneylül en basta mart ayinda galiba yazmisti... mutlaka fizik tedavi gör yada harek et..(kan gitmesini sagla ) kalinlasma oluyor cogu zaman..tekrar doktora gitmeni öneririm.burada onun gibi sorunu olan kisiyle kontaga gec -konusmak paylasmak rahatlatacaktir.en önemlisi sorununu paylasarak ilerleyeceksin ,saglam adimlarla..
tabiki ne yasiyorsun ,neler yasadin,icinde ne firtinalar kopuyor,sessiz ciglik atiyorsun ..ama BIZ BURDAYIZ- BÜYÜK AILEYIZ
paylas canim bizimle,yanindayiz.

ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN ))
saglicaklakal

Ansu canım senin adına çok sevindim.zamanın bize ne mucizeler yaşatığına şahit oluyoruz.inşallah tüm yaşadığın zorlu sürece rağmen sende minik mucizene kavuşursun

özellikle erken menepoz olan arkadaşlar.bende vajinal kuruluk yok.ama akıntımda olmuyor.yani bu normal mi merak ettim..

canım okuyunca çok duygulandim birtanesin yaa aynen sende benim için gurbet elde bir ablam yol gösteren yardımcı olan tatlı diliyle hep moral kaynagimsin ve en zor günümde yanimdasin allah dilegini dileğimizi kabul etsin canım benim allah razi olsun. Çok tatlisin yaa sevgiyle öpüyorum

Beklenenden önce sanırım adet oldum.Ummarım firdevs hanımın olmadığı güne denk gelmez.off hem heycan yaptım hem de gerildim.

Iki gundur hep aklimdasin ama kusura bakma yazmadim. Takip ediyorum gelismeleri, hayirlisi az kalmis transferine canim :)) dualarimiz seninle insallah hersey istedigin gibi olucak canim. Cok opuyorum

Her tarafim bilhassa kollar ayaklar ve belim oyle bir agriyorki anlatamam. Sabahlari ellerim resmen uyusuyor su toplamada. Her adim atmak bir iskence gibi ayaklarim cok fena ( sikayet yok diyom ama elimde degil. Doktorlar bi care de bulamiyor... Insallah bebeklerim iyi olsunda gerisini bi sekilde atlaticam diyorum... Ama baksa ne yapabilirm bilemiyorum. Bu halle birde ise gitmem gerek (

Beklenenden önce sanırım adet oldum.Ummarım firdevs hanımın olmadığı güne denk gelmez.off hem heycan yaptım hem de gerildim.

Adetin hoş gelmiş. İlk cümlen negatif önerme olmuş;(

Sorun yok eğer denk gelmiyorsa ertelersin yada o çözüm üretir. Yeterki sen ne isteddiğine karar ver)

Seni hissediyorum bunca uzaklığa rağmen.
İşi boşla.. Sağlığın bence bebeklerin kadar önemli. Onları sen taşıyorsun çünkü!!
Soktormu değiştirsen acap?
Sonuçta hala sorununa çare bulamadılar;((

Canım kaçıncı haftadasın sen ? Doğuma daha çok var mı? Keske biraz izin alıp evde dinlenebilsen ayaklarını biraz yüksek biyere koyup uzansan iyi gelecektir .

canım çok geçmiş olsun. aynen anisha nın dediği gibi izin alma gibi bi dururmun yokmu?bebeklerde çok önemli ama senin sağlığında çok önemli canım. ikiz gebeliklerde 20. haftadan sonra dinlenmek çok önemliymiş. annemde ikiz ikiz doğurmuş bizleri.abiminde benimde ikizimiz varmış.ama doğum sırasında ikizlerimiz ölmüş. annemde hep der hamileyken çok şişlik yaşadım diye.dinlenmen çok önemli. bide böbreklerinde problem yok değilmi?acaba ondan mı çok şişliğin var diye düşündüm bir an.kendine çok dikkat et canımm..

canım çok geçmiş olsun.inşallah kısa zamanda ruhen ve bedenen kendini toparlarsın. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bitanem

GERİSAYIM SON 2 GÜN!!!!!

Bu çarşamba Prensesimiz geliyor ve waltkrayburg transfere giriyor

Günaydın efsune ve tüm arkadaşlar :)) çarşamba olduğunu düşününce heyecanlanıyorum. Dün iki kişilik ailemizin son haftasonuydu. İnşallah bu haftasonunu, evimizde, ama 3 kişilik bir aile olarak geçireceğiz. Waltkrayburg de bebeğine kavuşacak. Elini karnına koyup, sevgisiyle karnında büyütecek mucizelerini :)) Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar bağışlasın.

Bebekcim tabii ki bebeklerinin iyi olması çok önemli. Ama senin iyi olman da önemli çünkü onlar senden bağımsız değiller. Firdevs hanıma sordun mu? Belki bi fikri vardır. Sonuçta bu şişliklerin bir nedeni var. Mutlaka bulabilen bir doktor çıkacaktır ve uygun tedaviyi sağlayabilir.

Ansu kararına çok sevindim. Firdevs hanımın da senin durumunda daha dikkatli, titiz olacağına eminim. Evet hamilelik uzun ve bazıları için daha yorucu bir yolculuk. Ama sen bu kadar güçlü ve isteğinde inançlı iken sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Bu forumda, bu yolda, eğer istiyorsak geri kalan herşeyin hallolabildiğinin canlı örneğisin. En kısa zamanda tayinin olmasını ve bebeklerine kavuşmanı diliyorum.

Son düzenleme:
efsune arkadaslar oncelikle nasilsiniz.uzun zamandir forma giremedim.esimin gelis sorunu,fazla Rahim kalinlasmasi darken,baska sorunlardan 1 haftadir,sehir sehir dolastimm..hersey ani gelisti ve dun kibrisa geldim.suan anadolu oteldeyim ve burasi gercekten harika,esimde bugun sperm vercek ve beklemeye basliycaz....
KIZLAR SUAN KIMLER HAMILE KIMLER BEKLEMEDE BILMIYoRUM...RUZGAR SELIN KIZIMIZ DOGDUMU:)) KIZLAR SONUCLARINIZIDA COK MERAK EDIYORUM...INSALLAHHH NISAN KIZLARI FULL HAMISTIR...DARISI MAYISCILARA:) GERIYE DONUK OKUYCAK FIRSATIMDA YOK...INSALLAH GUZEL HABERLER VARDIR SIZLERI COOOOK SEVIYORUM...DUALARIMDASINIZ...

anladığım kadarıyla efsune hamileymişsin,tebrik ederim
hayırlısıyla kucağına al inşallah
arada yazıyorum kim bu diyorsunuzdur kesin
bende daha önce 2 defa donasyon yaptırmıştım,ama olmadı malesef
tekrar tedaviye başlarmıyız onuda bilmiyorum ama konuyu görünce bakmadan da edemedim
allah hepinizin yolunu açık etsin,emeklerinizin karşılığını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…