Hakkına hayırlısı. Firdevs hn diğer konuların hamilelik sürine nasıl etkisi olabileceğini bilşr.
Ben birşey danışmıştım hemen kendi işine nasıl engel olabileceğini söylemişti. Sorumlukla sana sahip çıkacaktır...
Acele yok ama ilk önce sen bu aralar beslenmene ruhuna dikat et.
Yoga öneriyorum hiç gülme insanın içine bir huzur rahatlık veriyor)

Kızım burada dokuz doğurduk. Test sıonucunu bekliyoruz.

Allahım bugün bize senin içinde mutlu olup bir olmayı nasip etsin..

Senin hayrına hizmet edecek herşey olsun bugün..

Hadiiiiiiiii

Son düzenleme:
İlacın kaçıncı günündesin.??
mayısın son haftasına mı olacak gidiş??

Bende ikinci kanı verdim sonuç 15 te çıkacak)

Bu ara forumdaki bereketi sizler mayıs ayında topa çıkaracaksınız. Çok mutluyum valla

merhaba,
kafam karıştı kızlar firdevs hanım ve şevket bey aynı binadalar,ama farklı ekipleri var tuhafıma gitti.doktorlar hakkında yorumları hem iyi hem kötü sonuca göre iyi ya da kötü diyen var? en son gidenler kimi önerirsiniz?

canım kusura bakma tebriğim bayağı geç oldu,allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin,o mis kokusuyla evinizi şenlendirsin,çoookkkk güzel bir hamilelik geçir inşallah güzel anne

efsunecim kutlarım seni değerin çok güzel çıkmışşş,allahım tamamına erdirsin inşallah...hatta ikiz annesi olasın inşallah.... ve darısıda atessn e ve hepimize olsun inşallah...sağsalim çoookk güzel bir hamilelik geçiresin güzel arkadaşım...

Bu bir terzilik işi her vücuda ayrı ölçü ve dikim yapılması gibi. Kendine uygun dokroru sen bulacaksın.ama önemli olan hasta olarak senin tercihin önceliğin ne? Onu tespit et ve oku oku.

gerdog canım transferin hayırlı olsun,bahar kervanındasın hep olumlu düşün nasıl baharda herşey yeşillendi filizlendiyse seninde bebeğin bebeklerin öyle güzel filizlenip doğacaklar,allahım pozitif sonuç almanı nasip etsin takipteyiz güzel

mrb ,

6.günündeyim progestan 100 mg alman markasi günde 3 tane aliyorum.
regl olursam mayis gibi ama olacakmiyim süpheli .Atina daki tedavimde kullandigim lucrin(uzun protokol) ile gececi menepoza girdigimi söyledi alman doktorum kan tahlilimde usg de ..zamanla düzene girer dedi.bakalim hayirlisi .
cokda acelem yok zatem zamana biraktim ..o berektten insallah nasibimi alirim..allahim bize bakalim o sansi verecekmi ? acikcasi korkuyorumda.. hamile kalipte 6-9 haftalik düsükler cok üzücü ))
allahim seninde hamilleligini daim etsin-hayirli evlatalr nasip etsin insallah ,cook mutlu olduk haberlereinize .insallah güzel degerle ikiye katlar surda kaldi az bir zaman ..
güzel haberlerle dönmek nasip etsin insallah..
sevgiler

Mormenekşe ailenizin yeni üyesi hayırlısı olsun. Sağlıklı, uzun bir ömrü olsun. Şansı bahtı açık olsun. Veee haziranda mutlu haberle, senin de olsun :))

bende sana yazıcaktım haziranda gidicez inşallah bu ay kontrole gidicem yarın ilk muayene bakalım hayırlısıyla bu sefer emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah burdaki doktorla ön görüşmeye gitti pek ısınamadım ama iyi bir doktor şansımız çok olmayınca doktorda boşa kürek çekiyormuşum gibi muamele yaptı Allah ım yüzümüze baksın inşallah bu sefer nasıl hastalıkta %1 ihtimali yaşıyorsak tedavidede yaşarız inşallah .bir önerin var mı canım bu dönewmde benim için eşim Allah a emanet zaten yoruldum artık sanki bundan sonra hiç gücüm kalmayacak gibi geliyor inşallah yüzümüz güler

canım benim hep kendimden bahsettim senin meleğine az kaldı ya Allah ım sağlıkla bir ömür ayırmasın inşallah sana ve bebeğine bizden kopma şimdiye kadar çok destek oldun canım saol forumdaki yerin ayrı ya onca sıkıntıda bile kopmdın bizden teşekkürrler herşey için

sessiz sakin halletmissin isini güzellllllll )) allahim daim etsin cnm.emegini bosa cikarmasin.ani gelisen her olayda hikmet vardir cnm.
insallah güzel haberlerle döneceksin.

sevgiler.

Gülfamak canım benim yazını okuyunca tüylerim diken diken oldu,çok geçmiş olsun,dediğin gibi takdiri ilahi,herşeyde bir hayır vardır ama pes etmek yok hemen hepimiz benzer durumları yaşadık,kendine çok iyi bak beraber yürüyeceğiz bu yolda..

taze annemize ,
güzel saglikli-huzurlu - neseli -anlamli ... bir ömür diliyorum cnm.
HAYIRLI DOGUMLAR
yüce rabbimin sana sundugu emanetini yarin kucagaina alacaksin ))) tebrikler cook mutlu oldum bende o günlere gidip yasadim.

sevgilerimle.

sonucunu görmek için sabahtan bekliyorum canım hadi patlat dansözleri ya sevince boğ hepimizi Allah ım bozmasın bu güzel gidişatı inşallah bu sefer kendi adının yanına nazar boncuğu koyarsın forum üzerinde emeğin çok ya gerçekten birtanesin herkesi tek tek yazdın hadi sıra sende inşallah

canim cok gecmis olsun.
bende ik idefa hamile kalip düsürenlendenim..yalni zdegilsin .insallah iyi olacak zamanla..

bende 2010 da ikizlere hamileydim 9 haftalik doktorum kürtaj yapmadi hiccc.. git evde yat dinlen bol cay-su ic dedi .. günlerce aci cektim..sonunda sükür iyilestim..ama cook atesim vardi düsükte..)) cok kan kaybettim ..simdi kansizim cook ))
gecen yil mayis adindada , ikincisindede 3 kesden sonra 3. hafta olmustuki birden keseler kayboldu .. yine aynisi oldu..
acil sifalar diliyorum cnm.bir skeilde hayat devam ediyor ..
sevgilerimle.

Kızım burada dokuz doğurduk. Test sıonucunu bekliyoruz.

Allahım bugün bize senin içinde mutlu olup bir olmayı nasip etsin..

Senin hayrına hizmet edecek herşey olsun bugün..

Hadiiiiiiiii

Burda online görünce yazayim dedim, insallah güzel haberlerle dönersin cnm.

hadi yaz tamam hamileyim deeeeeee dansözler baslasin insallah ..

sevgiler ..

tamam ok de HAMILEYIM YAZZZZZZZ LÜTFENNNNNNNN ))))

canım yaa inan çok üzüldüm Allah ım yaşadığın üzüntüyü kat be kat sevince çevirsin yanındayız canım hepimiz birbirimize destek olarak aşıyoruz herşeyi inan en büyük teselli yine burdan gelicek sana kendine iyi bak canım

Baharım doğum çarşamba günü olacak. Heyecanla bekliyoruz. Sana da hayırlı transferler diliyorum. Dualarımdasınız.

Çok az kalmış ayyyy ben bile heyecanlandım , Allah Çarşamba günü yanında olsun sağlıcakla kucağına al bebeğini . Sen bu hamilelik yolculuğunun sonuna geldin artık bebişin sizinle olacak kokusunu duyacaksın yüzünü göreceksin ona dokunacaksın yazarken bile içim titriyor . Hayırlısıyla gelsin meleğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…