Sen ne zaman gidiyorsun??? Çok sessizsin bu ara!!!
Haberlerini ve duygularını paylaş lütfen))
merhaba,
kafam karıştı kızlar firdevs hanım ve şevket bey aynı binadalar,ama farklı ekipleri var tuhafıma gitti.doktorlar hakkında yorumları hem iyi hem kötü sonuca göre iyi ya da kötü diyen var? en son gidenler kimi önerirsiniz?
Kızlarr bizde dün döndük evimize çok şükür. bebişimizi aldık geldik beklemedeyiz ama hiçbişey hissetmiyorum biraz bel ağrım var ama o da yatmaktan olsa gerek eşim ayağa bile kaldırmıyor onun korkusundan dahadoğrusu sonuç negatif olursa beni suçlamasından korkuyorum dikkat etmedin falan filan der diye çenesinden korkuyorum yani :))
İlacın kaçıncı günündesin.??
mayısın son haftasına mı olacak gidiş??
Bende ikinci kanı verdim sonuç 15 te çıkacak)
Bu ara forumdaki bereketi sizler mayıs ayında topa çıkaracaksınız. Çok mutluyum valla
Mormenekşe ailenizin yeni üyesi hayırlısı olsun. Sağlıklı, uzun bir ömrü olsun. Şansı bahtı açık olsun. Veee haziranda mutlu haberle, senin de olsun :))
efsune arkadaslar oncelikle nasilsiniz.uzun zamandir forma giremedim.esimin gelis sorunu,fazla Rahim kalinlasmasi darken,baska sorunlardan 1 haftadir,sehir sehir dolastimm..hersey ani gelisti ve dun kibrisa geldim.suan anadolu oteldeyim ve burasi gercekten harika,esimde bugun sperm vercek ve beklemeye basliycaz....
KIZLAR SUAN KIMLER HAMILE KIMLER BEKLEMEDE BILMIYoRUM...RUZGAR SELIN KIZIMIZ DOGDUMU:)) KIZLAR SONUCLARINIZIDA COK MERAK EDIYORUM...INSALLAHHH NISAN KIZLARI FULL HAMISTIR...DARISI MAYISCILARA:) GERIYE DONUK OKUYCAK FIRSATIMDA YOK...INSALLAH GUZEL HABERLER VARDIR SIZLERI COOOOK SEVIYORUM...DUALARIMDASINIZ...
selam kızlar...foruma şimdi girebildim..efsune,fb'li,yusuf deniz hepinizi tebrik ederim...hayırlı olsun kızlar...
bende pek iyi haberler yok,dün öğlen saatlerinde kürtaj oldum...ben kanamayla tüm parçaları attığımı düşünüyordum...vajinal ultrasonda keseye ait parçalar görülünce mecburen kürtaj oldum..
Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allahındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir. Veya erkek ve kadın olarak onları evlendirir de onlardan dilediğini kısır bırakır. O her şeyi en iyi bilir, dilediği her şeye kadirdir.(Şura, 42/49-50)
oluşan güzel enerjiyle başını kaşımaya fırsat bulamayan annelerimiz de gelip mutluluklarını , deneyimlerini paylaşmaya başladı. ne güzel :))
bebeklerim gelin çok teşekkür ederiz. sizin yorumlarınız burada çok değerli. doğum sonrası hisler, yaşanılanlar bizler için muamma. siz ışık oluyorsunuz. ben de sperm donasyonu ile hamileyim. 4 gün sonra kızımız aramızda olacak inşallah. içimden bir his eşime benzeyeceğini söylüyor :)
sana bebeklerinle mutlu, sağlıklı bir ömür diliyorum :))
Gülfamak canım benim yazını okuyunca tüylerim diken diken oldu,çok geçmiş olsun,dediğin gibi takdiri ilahi,herşeyde bir hayır vardır ama pes etmek yok hemen hepimiz benzer durumları yaşadık,kendine çok iyi bak beraber yürüyeceğiz bu yolda..
Kızım burada dokuz doğurduk. Test sıonucunu bekliyoruz.
Allahım bugün bize senin içinde mutlu olup bir olmayı nasip etsin..
Senin hayrına hizmet edecek herşey olsun bugün..
Hadiiiiiiiii
sonucunu görmek için sabahtan bekliyorum canım hadi patlat dansözleri ya sevince boğ hepimizi Allah ım bozmasın bu güzel gidişatı inşallah bu sefer kendi adının yanına nazar boncuğu koyarsın forum üzerinde emeğin çok ya gerçekten birtanesin herkesi tek tek yazdın hadi sıra sende inşallah
Baharım doğum çarşamba günü olacak. Heyecanla bekliyoruz. Sana da hayırlı transferler diliyorum. Dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?