Fbli, Atessen yinede herkesin sevincini paylasti ..
demekki vakti dgeilmis insallah gelecek o gün ..

sessizdi , evet ,cnm yaaa
O halde bile herkese dansöz oynatti buradan tebrik ediyorum seni.yüregin cook güzelll begendim harikaydin..
insallah yine bebegin olacak..dualrimiz seninle
sevgilerimizle.

Önerim şu canım: sen de görüyorsun ki %1 ihtimal için bile denemeye değer. Eğer eşin denemek istiyorsa. Ve daha da önemlisi, sperm bulunamaması ihtimali herşeyin sonu değil. Kendini de eşini de hiçbir olasılıkta yıpratma. Siz değerlisiniz. İnşallah olacak, müjdeli haber bekliyorum senden

Canım aminnn :)) inşallah o günler yine gelecek senin için. Bir kez daha yaşayacaksın. Ve hep beraber paylaşacağız sevincini. Doğum çarşamba günü. Size yazacağım :))

Amin anisha :) sırada sen varsın :)

Tebrik ederim fbli. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Şimdi keseyi görmek var sırada. Nasıl güzel anlar :)

Zamanla arkadaşım. Ve birlikte, sevgiyle. Yeniden güç bulacaksın kendinde ve yeniden deneyeceğiz. Ta ki sen bebeğine kavuşana kadar, eşin de biz de yanındayız.

cnm bebişinizi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin az kaldı prensesimiz gelio inşallah ne güzel bişi Rabbim aile mutlulıuğunuzu bozmasın bebişinizi size sizide ona bağışlasın arkadaşım

Teşekkür ederim aykızım. Aynı dilekleri ben de senin için yolluyorum. Nasıl gidiyor üçüz hamileliği? kontrole gittin mi bir daha? Nasılmış miniklerimiz?

canım hayırlı doğumlar diliyorum canım,ne güzel yarın onu kucağına alacaksın ve o Cennet kokusunu içine çekeceksin Allah yardımcın olsun canım sizi birbirinize bağışlasın,eşin de çok heyecanlıdır şimdi.Rabbim bu güzel duyguları bu forumdaki herkeze tez zamnda tattırsın inşallah.ben de haziran başında kıbraıs yolcusuyum inşallah.doğumda bizlere de dua etmeyi unutma canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım nasıl gidiyor hamilelik,üçüzlerimiz nasıl.Allah ım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza

Atessen arkadaşımız forumun baştacının yolu biraz daha uzunmuş..

Bugün konuştuk biraz ama sessiz bir hüznü var.. Hele bildiği halde saklayabilmesi büyüklük valla!!

Ben biraz kendimi yarım kalmış hissediyorum. Çok güzel bütünleşmiştik tarnsferdaş olarak)

Tek söyleyebileceğim atesenciğim hep yanındayım forumca yanındayız)

Kader arkadaşlarım,

Atessn yazdıklarını okudum . Metanetine hayran kaldım. Herşeyi yoluna girer girmez tekrarında gebelik elde edeceğine gönülden biliyorum. Bu metanetine ancak helal olsun diyebilirim. Vazgeçtiğimiz vakit yenilmiş sayılırız.. Tekrarında olacak arkadaşım, Gönlünü ferah tut.

Efsune , Seni ne zaman tebrik etmek için foruma girsem internet kesiliyor Cenabetlik bende .. Çok tebrik ediyorum. Bu forumu açıp bizleri bir araya topladığın ve aynı kaderi paylaşarak bizleri birbirimize destek olmamızı sağladığın içinde kendi adıma çok teşekkür ederim.

Dostuuumm Fb li)))) 360 mı oldu ))))) şimdi 9 ayda geriye doğğru saymaya başladım)))

Doğumu gelmiş olan arkadaşlara da hayırlı doğumlar dilerim.. Allah hepinizi ve güzel yavrularınızı korusun..

Sevgiylr

Arkadaşım sonucuna üzüldüm oysa pozitif geçiyordu içimden inşallah enyakın zamanda 2.ciyi denemek kısmet olur 2.de pozitif olacak Allahın izniyle...

herkese çok ama çok teşekkür ederim....
efsune cim lütfen üzülme üzüleceğini bildiğim için aslında bugün de yazmayacaktım ama bu defa dokuz doğurursun diye korktum:))
hatta özür dilerim hafta sonu da sana yalan söyledim kızım geldi diye beni ararsan sesimden anlarsın ve senin sevincin çok sıcakken yarım yaşarsın diye.kutlamak içinde sesimden anlama diye çok kısa konuştum kızımı bahane ederek...AFFET..

SENDEN RİCAM sen keseyi görünceye kadar konuşmayalım telefonla sen gördüğünde ben de toparlanmış olacağım. o zamana kadar

dağılmak istiyorum. dağıtmak istiyorum:))

Güzel yürekli ve düşünceli atessnciim.geçen sene ilk donasyonumdaki başarısızlığımın ardından bende senin gibi dağılmak istedim..fakat baktım ki dağıldığımda beni toplayacak kimse yoktu.(eşimde dahill) sen bu bağlamda şanslısın artıkk bu konuda istekli ve sana destek bir eşin var,bizler varız.sonuçta Donasyon başarı şansı yüksek bir işlem ikincide mutlaka o güzel haberi alıcaksın..bir an önce umuda yeniden yelken açman dileğiyle canımmmm

Demek güzel kızımızın vakti geldi..Allahım sana hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsinn.rüzgarselincim doğuma kadarki zaman diliminde bizleri hiç yanlız bırakmadın.hep destek oldun .kızını kucağına aldığın günki mutluluğunuz hep sürsün.dualarımız senin ve güzel kızın için canım

Arkadaşlarım Ben bu gün adet oldum.transfer firdevs hanımın olmadığı döneme denk geliyormuş( .firdevs hanım bir daha ki ay hazırlanalım dedi.Artık on yıldır bekliyorum bir ay daha beklerim dedim bende.yeterki herşey hayırlı ve güzel olsunn...ARTIK HAZiRAN KAFiLESiNiN BAşINI BEN çEKiYORUUUM...heyy heyyy

Canim mesaj kutuda mesajin yok maalesef ( nasil olur acaba...

evet mesajim kaybolmus nasil oldu anlamadim,yollamayi bilemedim aliba. .olsun sorun yok cnm.
uygun zamanda yazarim cokda önemli degildi zaten.burdanda yazisyoruz.
bebislerine iyi bak cnm .acil sifalar diliyorum .evidne dinlen bebekler icin cok fedakarlik ypatin 2 ay daha dikkat et cnm
sevgiler

Efsuneciğim gülüyorum ama seni tanımanın verdiği mutluluktan :)) Evet Firdevs Hn. bana ve umutlarıma sahip çıkacaktır.

Teşekkür ederim aykızım. Aynı dilekleri ben de senin için yolluyorum. Nasıl gidiyor üçüz hamileliği? kontrole gittin mi bir daha? Nasılmış miniklerimiz?

saol cnm benim şükür iyiyiz bi yaramazlık yokyok cnm en son 2 hafta kadar olmuştu bida gitmedim bakalımbu hafta sonu gidicem kontrolüm var

canım nasıl gidiyor hamilelik,üçüzlerimiz nasıl.Allah ım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza

mrb arkadaşım teekkür ederim iyiz dördümüzdebakalım bu hafta sonu kontrolüm var cnm...amin cnm darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına size hep dua ediyorum forum bebişlerle dolsun inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…