Arkadaşım ne diyeceğimi bilemedim şimdi... Kaç gündür allah biliyor ürkek bir şekilde senin sonucunu bekliyorum, zira çok sessizdin...
Hayırlısı olsun, vakti gelmemiş bence... Sen birkaç ay önce doğal hamilelik yaşamış bir kadınsın.. Şuna eminim ki bir daha ki denemen pozitif...Ama nacizane tavsiyem 2 değil 4 embrio al arkadaşım...
Eşinin desteği ve donasyona pozitif bakması da çok güzell...
Lütfen kendini yıpratma... Seni seviyoruzz...
bende sana yazıcaktım haziranda gidicez inşallah bu ay kontrole gidicem yarın ilk muayene bakalım hayırlısıyla bu sefer emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah burdaki doktorla ön görüşmeye gitti pek ısınamadım ama iyi bir doktor şansımız çok olmayınca doktorda boşa kürek çekiyormuşum gibi muamele yaptı Allah ım yüzümüze baksın inşallah bu sefer nasıl hastalıkta %1 ihtimali yaşıyorsak tedavidede yaşarız inşallah .bir önerin var mı canım bu dönewmde benim için eşim Allah a emanet zaten yoruldum artık sanki bundan sonra hiç gücüm kalmayacak gibi geliyor inşallah yüzümüz güler
canım benim hep kendimden bahsettim senin meleğine az kaldı ya Allah ım sağlıkla bir ömür ayırmasın inşallahsana ve bebeğine bizden kopma şimdiye kadar çok destek oldun canım saol forumdaki yerin ayrı ya onca sıkıntıda bile kopmdın bizden teşekkürrler herşey için
taze annemize ,
güzel saglikli-huzurlu - neseli -anlamli ... bir ömür diliyorum cnm.
HAYIRLI DOGUMLAR
yüce rabbimin sana sundugu emanetini yarin kucagaina alacaksin ))) tebrikler cook mutlu oldum bende o günlere gidip yasadim.
sevgilerimle.
Çok az kalmış ayyyy ben bile heyecanlandım , Allah Çarşamba günü yanında olsun sağlıcakla kucağına al bebeğini . Sen bu hamilelik yolculuğunun sonuna geldin artık bebişin sizinle olacak kokusunu duyacaksın yüzünü göreceksin ona dokunacaksın yazarken bile içim titriyor . Hayırlısıyla gelsin meleğin :)
Kızlar 2. Test sonucum 396
Şükürler olsun ve sağlıkla devam etsin inşallah.. Darısı tüm bekleyenlere..
Cumadan beri korkarak bekledim..şu an dışardayım tel. ime mail geldi ve hemen yazdım size..
Hepinizi seviyorum...
sonuç negatif...
aslında bunu cuma yaptırdığım kan testinde öğrendim ama transferdaşım efsune ve bebeği üzülmesin diye yazmadım.
sadece beni çok merak eden bir kaç arkadaşıma özelden yazdım sağolsunlar çok destek oldular.
bu sabah kan testi yaptıracaktım ama idrar testi yaptım ve negatif.
çünkü test günüm yarın can bey mutlaka yarın tekrarlayın diyecekti tekrar delinmek istemedim. ama yarın yaptıracağım yine de.
herşey mükemmeldi bu nedenle şimdi neyi sorgulamalıyım bilmiyorum.
ama neden sorusunun cevabını bulur ve onu iyileştirebilirsem yine deneyeceğiz.
başlangıçta donasyona pek sıcak bakmayan canım eşim bunu unutup yeniden umutlanmama yardımcı oluyor..
şimdi tekrar umutla yola çıkan arkadaşların yardımına tecrübelerine ihtiyacım var nasıl tekrar umutlanırım bilmiyorum şu an.
cnm bebişinizi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin az kaldı prensesimiz gelio inşallah ne güzel bişi Rabbim aile mutlulıuğunuzu bozmasın bebişinizi size sizide ona bağışlasın arkadaşım
Canim mesaj kutuda mesajin yok maalesef( nasil olur acaba...
Hakkına hayırlısı. Firdevs hn diğer konuların hamilelik sürine nasıl etkisi olabileceğini bilşr.
Ben birşey danışmıştım hemen kendi işine nasıl engel olabileceğini söylemişti. Sorumlukla sana sahip çıkacaktır...
Acele yok ama ilk önce sen bu aralar beslenmene ruhuna dikat et.
Yoga öneriyorum hiç gülme insanın içine bir huzur rahatlık veriyor)
Teşekkür ederim aykızım. Aynı dilekleri ben de senin için yolluyorum. Nasıl gidiyor üçüz hamileliği? kontrole gittin mi bir daha? Nasılmış miniklerimiz?
canım nasıl gidiyor hamilelik,üçüzlerimiz nasıl.Allah ım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?