Arkadaşım ne diyeceğimi bilemedim şimdi... Kaç gündür allah biliyor ürkek bir şekilde senin sonucunu bekliyorum, zira çok sessizdin...
Hayırlısı olsun, vakti gelmemiş bence... Sen birkaç ay önce doğal hamilelik yaşamış bir kadınsın.. Şuna eminim ki bir daha ki denemen pozitif...Ama nacizane tavsiyem 2 değil 4 embrio al arkadaşım...
Eşinin desteği ve donasyona pozitif bakması da çok güzell...
Lütfen kendini yıpratma... Seni seviyoruzz...

Fbli, Atessen yinede herkesin sevincini paylasti ..
demekki vakti dgeilmis insallah gelecek o gün ..

sessizdi , evet ,cnm yaaa
O halde bile herkese dansöz oynatti buradan tebrik ediyorum seni.yüregin cook güzelll begendim harikaydin..
insallah yine bebegin olacak..dualrimiz seninle
sevgilerimizle.

bende sana yazıcaktım haziranda gidicez inşallah bu ay kontrole gidicem yarın ilk muayene bakalım hayırlısıyla bu sefer emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah burdaki doktorla ön görüşmeye gitti pek ısınamadım ama iyi bir doktor şansımız çok olmayınca doktorda boşa kürek çekiyormuşum gibi muamele yaptı Allah ım yüzümüze baksın inşallah bu sefer nasıl hastalıkta %1 ihtimali yaşıyorsak tedavidede yaşarız inşallah .bir önerin var mı canım bu dönewmde benim için eşim Allah a emanet zaten yoruldum artık sanki bundan sonra hiç gücüm kalmayacak gibi geliyor inşallah yüzümüz güler

canım benim hep kendimden bahsettim senin meleğine az kaldı ya Allah ım sağlıkla bir ömür ayırmasın inşallah :16:sana ve bebeğine bizden kopma şimdiye kadar çok destek oldun canım saol forumdaki yerin ayrı ya onca sıkıntıda bile kopmdın bizden teşekkürrler herşey için

Önerim şu canım: sen de görüyorsun ki %1 ihtimal için bile denemeye değer. Eğer eşin denemek istiyorsa. Ve daha da önemlisi, sperm bulunamaması ihtimali herşeyin sonu değil. Kendini de eşini de hiçbir olasılıkta yıpratma. Siz değerlisiniz. İnşallah olacak, müjdeli haber bekliyorum senden

taze annemize ,
güzel saglikli-huzurlu - neseli -anlamli ... bir ömür diliyorum cnm.
HAYIRLI DOGUMLAR
yüce rabbimin sana sundugu emanetini yarin kucagaina alacaksin ))) tebrikler cook mutlu oldum bende o günlere gidip yasadim.

sevgilerimle.

Canım aminnn :)) inşallah o günler yine gelecek senin için. Bir kez daha yaşayacaksın. Ve hep beraber paylaşacağız sevincini. Doğum çarşamba günü. Size yazacağım :))

Çok az kalmış ayyyy ben bile heyecanlandım , Allah Çarşamba günü yanında olsun sağlıcakla kucağına al bebeğini . Sen bu hamilelik yolculuğunun sonuna geldin artık bebişin sizinle olacak kokusunu duyacaksın yüzünü göreceksin ona dokunacaksın yazarken bile içim titriyor . Hayırlısıyla gelsin meleğin :)

Amin anisha :) sırada sen varsın :)

Kızlar 2. Test sonucum 396
Şükürler olsun ve sağlıkla devam etsin inşallah.. Darısı tüm bekleyenlere..
Cumadan beri korkarak bekledim..şu an dışardayım tel. ime mail geldi ve hemen yazdım size..
Hepinizi seviyorum...

Tebrik ederim fbli. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Şimdi keseyi görmek var sırada. Nasıl güzel anlar :)

sonuç negatif...
aslında bunu cuma yaptırdığım kan testinde öğrendim ama transferdaşım efsune ve bebeği üzülmesin diye yazmadım.
sadece beni çok merak eden bir kaç arkadaşıma özelden yazdım sağolsunlar çok destek oldular.
bu sabah kan testi yaptıracaktım ama idrar testi yaptım ve negatif.
çünkü test günüm yarın can bey mutlaka yarın tekrarlayın diyecekti tekrar delinmek istemedim. ama yarın yaptıracağım yine de.

herşey mükemmeldi bu nedenle şimdi neyi sorgulamalıyım bilmiyorum.
ama neden sorusunun cevabını bulur ve onu iyileştirebilirsem yine deneyeceğiz.
başlangıçta donasyona pek sıcak bakmayan canım eşim bunu unutup yeniden umutlanmama yardımcı oluyor..
şimdi tekrar umutla yola çıkan arkadaşların yardımına tecrübelerine ihtiyacım var nasıl tekrar umutlanırım bilmiyorum şu an.

Zamanla arkadaşım. Ve birlikte, sevgiyle. Yeniden güç bulacaksın kendinde ve yeniden deneyeceğiz. Ta ki sen bebeğine kavuşana kadar, eşin de biz de yanındayız.

cnm bebişinizi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin az kaldı prensesimiz gelio inşallah ne güzel bişi Rabbim aile mutlulıuğunuzu bozmasın bebişinizi size sizide ona bağışlasın arkadaşım

Teşekkür ederim aykızım. Aynı dilekleri ben de senin için yolluyorum. Nasıl gidiyor üçüz hamileliği? kontrole gittin mi bir daha? Nasılmış miniklerimiz?

canım hayırlı doğumlar diliyorum canım,ne güzel yarın onu kucağına alacaksın ve o Cennet kokusunu içine çekeceksin Allah yardımcın olsun canım sizi birbirinize bağışlasın,eşin de çok heyecanlıdır şimdi.Rabbim bu güzel duyguları bu forumdaki herkeze tez zamnda tattırsın inşallah.ben de haziran başında kıbraıs yolcusuyum inşallah.doğumda bizlere de dua etmeyi unutma canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16:

Atessen arkadaşımız forumun baştacının yolu biraz daha uzunmuş..

Bugün konuştuk biraz ama sessiz bir hüznü var.. Hele bildiği halde saklayabilmesi büyüklük valla!!

Ben biraz kendimi yarım kalmış hissediyorum. Çok güzel bütünleşmiştik tarnsferdaş olarak;))

Tek söyleyebileceğim atesenciğim hep yanındayım forumca yanındayız;))

Kader arkadaşlarım,

Atessn yazdıklarını okudum . Metanetine hayran kaldım. Herşeyi yoluna girer girmez tekrarında gebelik elde edeceğine gönülden biliyorum. Bu metanetine ancak helal olsun diyebilirim. Vazgeçtiğimiz vakit yenilmiş sayılırız.. Tekrarında olacak arkadaşım, Gönlünü ferah tut.

Efsune , Seni ne zaman tebrik etmek için foruma girsem internet kesiliyor:-) Cenabetlik bende .. Çok tebrik ediyorum. Bu forumu açıp bizleri bir araya topladığın ve aynı kaderi paylaşarak bizleri birbirimize destek olmamızı sağladığın içinde kendi adıma çok teşekkür ederim.:-)

Dostuuumm Fb li:-))))) 360 mı oldu :-)))))) şimdi 9 ayda geriye doğğru saymaya başladım:-))))

Doğumu gelmiş:-) olan arkadaşlara da hayırlı doğumlar dilerim.. Allah hepinizi ve güzel yavrularınızı korusun..

Sevgiylr

Arkadaşım sonucuna üzüldüm oysa pozitif geçiyordu içimden inşallah enyakın zamanda 2.ciyi denemek kısmet olur 2.de pozitif olacak Allahın izniyle...

herkese çok ama çok teşekkür ederim....
efsune cim lütfen üzülme üzüleceğini bildiğim için aslında bugün de yazmayacaktım ama bu defa dokuz doğurursun diye korktum:))
hatta özür dilerim hafta sonu da sana yalan söyledim kızım geldi diye:( beni ararsan sesimden anlarsın ve senin sevincin çok sıcakken yarım yaşarsın diye.kutlamak içinde sesimden anlama diye çok kısa konuştum kızımı bahane ederek...AFFET..

SENDEN RİCAM sen keseyi görünceye kadar konuşmayalım telefonla sen gördüğünde ben de toparlanmış olacağım. o zamana kadar

dağılmak istiyorum. dağıtmak istiyorum:))

Güzel yürekli ve düşünceli atessnciim.geçen sene ilk donasyonumdaki başarısızlığımın ardından bende senin gibi dağılmak istedim..fakat baktım ki dağıldığımda beni toplayacak kimse yoktu.(eşimde dahill) sen bu bağlamda şanslısın artıkk bu konuda istekli ve sana destek bir eşin var,bizler varız.sonuçta Donasyon başarı şansı yüksek bir işlem ikincide mutlaka o güzel haberi alıcaksın..bir an önce umuda yeniden yelken açman dileğiyle canımmmm

Demek güzel kızımızın vakti geldi..Allahım sana hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsinn.rüzgarselincim doğuma kadarki zaman diliminde bizleri hiç yanlız bırakmadın.hep destek oldun .kızını kucağına aldığın günki mutluluğunuz hep sürsün.dualarımız senin ve güzel kızın için canım

Arkadaşlarım Ben bu gün adet oldum.transfer firdevs hanımın olmadığı döneme denk geliyormuş:(( .firdevs hanım bir daha ki ay hazırlanalım dedi.Artık on yıldır bekliyorum bir ay daha beklerim dedim bende.yeterki herşey hayırlı ve güzel olsunn...ARTIK HAZiRAN KAFiLESiNiN BAşINI BEN çEKiYORUUUM...heyy heyyy

Canim mesaj kutuda mesajin yok maalesef :(( nasil olur acaba...

evet mesajim kaybolmus nasil oldu anlamadim,yollamayi bilemedim aliba. .olsun sorun yok cnm.
uygun zamanda yazarim cokda önemli degildi zaten.burdanda yazisyoruz.
bebislerine iyi bak cnm .acil sifalar diliyorum .evidne dinlen bebekler icin cok fedakarlik ypatin 2 ay daha dikkat et cnm
sevgiler

Hakkına hayırlısı. Firdevs hn diğer konuların hamilelik sürine nasıl etkisi olabileceğini bilşr.
Ben birşey danışmıştım hemen kendi işine nasıl engel olabileceğini söylemişti. Sorumlukla sana sahip çıkacaktır...
Acele yok ama ilk önce sen bu aralar beslenmene ruhuna dikat et.
Yoga öneriyorum hiç gülme insanın içine bir huzur rahatlık veriyor;))

Efsuneciğim gülüyorum ama seni tanımanın verdiği mutluluktan :)) Evet Firdevs Hn. bana ve umutlarıma sahip çıkacaktır.

Teşekkür ederim aykızım. Aynı dilekleri ben de senin için yolluyorum. Nasıl gidiyor üçüz hamileliği? kontrole gittin mi bir daha? Nasılmış miniklerimiz?

saol cnm benim şükür iyiyiz bi yaramazlık yok:Dyok cnm en son 2 hafta kadar olmuştu bida gitmedim bakalımbu hafta sonu gidicem kontrolüm var:D:D

canım nasıl gidiyor hamilelik,üçüzlerimiz nasıl.Allah ım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

mrb arkadaşım teekkür ederim iyiz dördümüzde:D:Dbakalım bu hafta sonu kontrolüm var cnm...amin cnm darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına size hep dua ediyorum forum bebişlerle dolsun inşallh:D:D:D:D:D

Back
X