bence de canım boş ver milletin ne dediğine sen ne düşünüyorsun o önemli olan hangisi içine sindi.

milletin dediğine göre yaşıyacak olursak kafayı sıyırıp gideceğim.onlar anlamaz canım senin halinden çaresizliğinden ayn kaderi yaşayan bizler anlarız.Allah ım yardımcımız olsun.bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.yaşın kaç,daha önce tüp denemen oldu mu?

2 defa tup denedik . 2. denemde hamıle kaldım ama bebegımın kalbı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. hala adet görüyorum duzenlı aslında ama erken menopozum 31 yasına gırdım suanda.yumurtam cok az 2- 3 tane bu aralar 1-2 ye dustu dıyebılırım .

Arkadaslarim disardayim ve telden yaziyorum

Atessn oyle uzuldumki anlatamam... Allah sana sabir versin ama tekrar deneyecigini gordugume cok sevindim.

Kizlar bana tavsiyelerinz icin sagolun. Yarin doktorumla konuscam is konusunu sanirim artik boyle devam etmez. Evet bileklerimde dah il su toplamasi var vucudumun heryerinde.

Larax canim ozelden mesja goremedim. Lutfen birdaha bi kontrol et.

Yarin doktorumda buyuk kontrol var sizlere haber vericem, cinsiyetlerini de bakarsiniz ogreniriz.

Iyiki varsiniz hepiniz :)

canım tuz kullanıyorsan mümkün mertebe azalt çünkü tuz su tutuyor el ayakların şişmesi ondandır..
doktora gitmen iyi olmuş en azından bilen biri...elbette çözüm olur..

burda doktorum hazılıcak benı , nasıl olcak bılmıyorum aslında bılgım yok

Doktorunun hazırlaması takip etmesi önemli..tedavi bir başladımı hemen kendini kıbrısada buluyorsun.. bir çırpıda inşallah sende güzel sonuçlarla dönersin..

Büyük aileyiz ..iyiki varsiniz..evet

cok sveindim,aramiza hosgeldin, bol sans diliyorum .her sey gönlünce olsun .
sevgiler

bende cocuk istiyorum ama olmuyor,cok yaslandim yumurtalar üretmiyor artik,yada yavas üretiyor.umut yok bakiyorum acaba benim durumumda cocuk sahibi olan varmi diye.varsa belki bi isik yanar kim bilir

Canım evet az kaldı son 2 gun artık lutfen dualarını eksik etme tatlı dilli bebekcim bu arada çok geçmiş olsun canın iş bulursun sonra yine sen artık 3 canlisin lutfen dikkat et.rüzgarselincim ben transfere girecegim sen doğuma rabbim şıp diye acisiz kucağına almayı nasip etsin canım ...attessn canım geçmiş olsun biliyorum çok üzgünsün bende yasadim ama biz güçlü kadinlariz acı bizi durduramaz inşallah birdahakine olur.efsunecim lutfen carsamba günü bebeklerinle birlikte bana pozitif enerji gonderrsen çok sevinirim..fbli canım değerin yükselmiş hadi bakalim çifter çifter geliyorlar maşallah bizdede devam eder inşallah forumu takip edemiyorum internet arada gelip gidiyo hepinizi öpüyorum sevgiyle kalin

GERDOG cnm hayırlı olsun şimdiden güzel haberlerle döneceksin inşallah haberlerini beklioruz

EFSUNECİMMMMMMMMM cnm hayırlı olsun çok ama çok sevindim kaç gündür yoktum evde ne güzel haberler okudum çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin

Kızlar benim kan değerim 161 ...
Şükürler olsun.... İnşallah sağlıkla devam eder....
Darısı tüm bekleyenlere....

FBLİİİİİ cnm hayırlı olsun çok sevindim ne güzel haberler var ya süperrrrrr darısı kalp atışına ve kucağına almaya inşallah

BAHARCIMMMM hayırlı olsun arkadaşım şimdiden güzel haberlerle dön inşallah

Çok üzüldüm arkadaşım senin adına ve kendi adıma.

Biz senle transferdaş olarak çifte düğünü hakediyorduk.

Eşinin umudunu kaybetmemesi çok iyi bence ve bir denemenin daha yolu gözüktü sen ikinci kere hamile kalacaksın buna cani gönülden inanıyorum)

Biraz dinlen biraz kafa dağıt senle birlikteyiz yanlız değilsin
Sıkıca sana sarılıyorum

cnm ya çok üzüldüm vardır elbet bundada bir hayır canını sıkma üzme kendini kolay değil biliorum ama insan işte yıpranıo ne güzel tekrar denemek istiomuş eşin çok güzel buda inşallah en kısa zamanda tekrar gitme heycanını burda paylaşırız

yrnki testini sabırsızlıkla bekliorum hayırlı haber ne ise onu alırız inşallah cnm

Öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterim ve önce donasyona sıcak bakmayan eşinin şimdi seni umutlandırması beni çok duygulandırdı.. Onun için bile bi kere daha denemeye değer atessn, çok iyisin ben biliyorum Rabbim sana bi evlat verecek ben inanıyorum sadece bu kadar yazabiliyorum ben çok duygusalımdır kusuruma bakma (

cnm bebişinizi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin az kaldı prensesimiz gelio inşallah ne güzel bişi Rabbim aile mutlulıuğunuzu bozmasın bebişinizi size sizide ona bağışlasın arkadaşım

Selam canım. Ben Halil ibrahim tekinde tedavi görüyorum hatta yeni geldim kıbrıstan :)) ben çok memnun kaldım canım HİT tavsiye ederim aşarılı bi doktor ama tercih senin hakkında hayırlısı olsun, yolun açık olsun :))

Arkadaşım ne diyeceğimi bilemedim şimdi... Kaç gündür allah biliyor ürkek bir şekilde senin sonucunu bekliyorum, zira çok sessizdin...
Hayırlısı olsun, vakti gelmemiş bence... Sen birkaç ay önce doğal hamilelik yaşamış bir kadınsın.. Şuna eminim ki bir daha ki denemen pozitif...Ama nacizane tavsiyem 2 değil 4 embrio al arkadaşım...
Eşinin desteği ve donasyona pozitif bakması da çok güzell...
Lütfen kendini yıpratma... Seni seviyoruzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…