bence de canım boş ver milletin ne dediğine sen ne düşünüyorsun o önemli olan hangisi içine sindi.merhaba arkadaşlar, kımısı günah dedı, kımısı olmaz dedi,kımısı kımsesız çocuk dolu heryer dedi, kımısı o senın olmıcak ama dedi veeeeeeeeeeeeeeee hepsine kulağımı tıkadım halil ibrahım tekın de yumurta donasyonu yapacağım önumusdekı ay.bu hayat benım bebeklerımde benım kanım canım olacak, önce allahın ıznıyle sonra doktorların yardımıyla bende anne olacağım ınsallah .hazıran 1 gıbı adet olacağım adete 2-3 gun kala estrofeme başlayacağım . banada şans dıleyın ve dualarınızı eksık etmeyın ,
zaman zaman bu forumu okuyordum ben ve efsune yı hatırlıyorum veee suanda senı kocaman kucaklıyorum cok sevındım hamılelıgıne:)
hepiniz sevgiyle kalın :)
bence de canım boş ver milletin ne dediğine sen ne düşünüyorsun o önemli olan hangisi içine sindi.
milletin dediğine göre yaşıyacak olursak kafayı sıyırıp gideceğim.onlar anlamaz canım senin halinden çaresizliğinden ayn kaderi yaşayan bizler anlarız.Allah ım yardımcımız olsun.bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.yaşın kaç,daha önce tüp denemen oldu mu?
hayırlı olsun...Allah yolunu açık etsin...seni burada takip edip hazırlayan doktorun varmı yoksa kıbrısa gidip görüştünmü
burda doktorum hazılıcak benı , nasıl olcak bılmıyorum aslında bılgım yok
kimselere soylemeyı düşünmüyorum, esım sperm verıp gelcek . orda kalmayacağız.transfer gunu bırlıkte gıdıp dönecegız .
[/QUOevet canım bu forum hepimize can yoldaşı..herkesin bilmesine gerek yok buradan sana destek olacağız....yanlız transferden sonra bir gece orada kalıp dinlensen iyi olur diye düşünüyorum..
Arkadaslarim disardayim ve telden yaziyorum
Atessn oyle uzuldumki anlatamam... Allah sana sabir versin ama tekrar deneyecigini gordugume cok sevindim.
Kizlar bana tavsiyelerinz icin sagolun. Yarin doktorumla konuscam is konusunu sanirim artik boyle devam etmez. Evet bileklerimde dah il su toplamasi var vucudumun heryerinde.
Larax canim ozelden mesja goremedim. Lutfen birdaha bi kontrol et.
Yarin doktorumda buyuk kontrol var sizlere haber vericem, cinsiyetlerini de bakarsiniz ogreniriz.
Iyiki varsiniz hepiniz :)
burda doktorum hazılıcak benı , nasıl olcak bılmıyorum aslında bılgım yok
Atessn oyle uzuldumki anlatamam... Allah sana sabir versin ama tekrar deneyecigini gordugume cok sevindim.
Kizlar bana tavsiyelerinz icin sagolun. Yarin doktorumla konuscam is konusunu sanirim artik boyle devam etmez. Evet bileklerimde dah il su toplamasi var vucudumun heryerinde.
Yarin doktorumda buyuk kontrol var sizlere haber vericem, cinsiyetlerini de bakarsiniz ogreniriz.
merhaba arkadaşlar, kımısı günah dedı, kımısı olmaz dedi,kımısı kımsesız çocuk dolu heryer dedi, kımısı o senın olmıcak ama dedi veeeeeeeeeeeeeeee hepsine kulağımı tıkadım halil ibrahım tekın de yumurta donasyonu yapacağım önumusdekı ay.bu hayat benım bebeklerımde benım kanım canım olacak, önce allahın ıznıyle sonra doktorların yardımıyla bende anne olacağım ınsallah .hazıran 1 gıbı adet olacağım adete 2-3 gun kala estrofeme başlayacağım . banada şans dıleyın ve dualarınızı eksık etmeyın ,
zaman zaman bu forumu okuyordum ben ve efsune yı hatırlıyorum veee suanda senı kocaman kucaklıyorum cok sevındım hamılelıgıne:)
hepiniz sevgiyle kalın :)
Kızlar nasılsınız bakalım :) salı günü havaalanından direk merkeze geldik. Eşim sperm verdi ve donörden yumurta alındı ama ben kimseyi görmedim( sonra merkezde işimiz bitince otele yerleştik zaten hastaneye yakında.ertesi gün aradılar ve 4 kaliteli embriyomuz varmış ve 2 embriyo transfer edilcek umarım herşey güzel olur ve yarın transfer olcak heyecanla bekliyoruz ben ve eşim. bide çok stresliyim nedense. Ayrıca merkez ne kadar kalabalıktı donasyon için gelmiş herkes ne bileyim biz çok şaşırdık
Kızlar
Değerim
361 yehuuuuu ohhhhhhhh allahım sen büyüksün
Çok mutluyum kızlar sizleir ço seviyorum
Bu forum bana. Çok destek oldu
Tek ailem sizsiniz
Tüm forumdakilere en yakın zamanda dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum .
Allahım bu bebeği /bebekleri sağlıcakla doğurmamı nasip etsin..
Hepimize anneli babalı büyüyecek çocuklar diliyorum
Ben. Çok dugulandım;((
Kızlar benim kan değerim 161 ...
Şükürler olsun.... İnşallah sağlıkla devam eder....
Darısı tüm bekleyenlere....
efsune arkadaslar oncelikle nasilsiniz.uzun zamandir forma giremedim.esimin gelis sorunu,fazla Rahim kalinlasmasi darken,baska sorunlardan 1 haftadir,sehir sehir dolastimm..hersey ani gelisti ve dun kibrisa geldim.suan anadolu oteldeyim ve burasi gercekten harika,esimde bugun sperm vercek ve beklemeye basliycaz....
KIZLAR SUAN KIMLER HAMILE KIMLER BEKLEMEDE BILMIYoRUM...RUZGAR SELIN KIZIMIZ DOGDUMU:)) KIZLAR SONUCLARINIZIDA COK MERAK EDIYORUM...INSALLAHHH NISAN KIZLARI FULL HAMISTIR...DARISI MAYISCILARA:) GERIYE DONUK OKUYCAK FIRSATIMDA YOK...INSALLAH GUZEL HABERLER VARDIR SIZLERI COOOOK SEVIYORUM...DUALARIMDASINIZ...
cok sveindim,aramiza hosgeldin, bol sans diliyorum .her sey gönlünce olsun .
sevgiler
sonuç negatif...
aslında bunu cuma yaptırdığım kan testinde öğrendim ama transferdaşım efsune ve bebeği üzülmesin diye yazmadım.
sadece beni çok merak eden bir kaç arkadaşıma özelden yazdım sağolsunlar çok destek oldular.
bu sabah kan testi yaptıracaktım ama idrar testi yaptım ve negatif.
çünkü test günüm yarın can bey mutlaka yarın tekrarlayın diyecekti tekrar delinmek istemedim. ama yarın yaptıracağım yine de.
herşey mükemmeldi bu nedenle şimdi neyi sorgulamalıyım bilmiyorum.
ama neden sorusunun cevabını bulur ve onu iyileştirebilirsem yine deneyeceğiz.
başlangıçta donasyona pek sıcak bakmayan canım eşim bunu unutup yeniden umutlanmama yardımcı oluyor..
şimdi tekrar umutla yola çıkan arkadaşların yardımına tecrübelerine ihtiyacım var nasıl tekrar umutlanırım bilmiyorum şu an.
merhaba,
kafam karıştı kızlar firdevs hanım ve şevket bey aynı binadalar,ama farklı ekipleri var tuhafıma gitti.doktorlar hakkında yorumları hem iyi hem kötü sonuca göre iyi ya da kötü diyen var? en son gidenler kimi önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?