sen hiç bişey anlatmıyorsun((
sürekli herkese şunu anlatın bunu anlatın şu nasıl oluyor bu nasıl oldu deyip gidiveriyorsun...
şimdi bana sen anlat bakalım uzuuun uzun anlat :)))nasıl bu kadar çabuk yeniden denemeye karar verdin ve bu defa nasıl başardın..
ne oldu bu defa ????
seni başarıya Firdevs hanım mı götürdü. doktorun etkisi mİ?
yoksa geçen sefer yolunda olmayan bu defa daha iyi olan rahim kalınlığı moral bozukluğu vs gibi başka sebepler varmıy dı??
forumda sormak almak...
forumda anlatmak vermektir..
ve burası vakit geçirdiğimiz en güzel AVM. hem alışveriş hem bedava:)))
ama hamilesin...... gerginim yorgunum hassasım kırılganım dersen anlatma canım ...
Sevgili Arkadaslairm,
coooook mutluyuz - Allah hepinizi de böyle mutlu etsin insallah - AMIN
Bir oglumuz bir de kizimiz olucak insallah!!!!!
Bebislerim iyi gelismis, büyüyorlar teyzeleri.......Allahim böyle güzel günleri hepimize daima göster........
acialridna olsada burdasin yaaa,paylasiyorsun yaa müthissin cnm ..ellerine yüregine saglik..
Yürgegin cok güzel ,paylasimi n cook güzel duamiz sneinle unutma.insallah güzel haberlerle geleceksin cnm.
Cinsiyetine takilma cnm..benim kizdada 8 aya kadar kizmi erkekmi bilemedi doktroum daha güzel heyecanli oluyor.
allahim sag salim kucagina almak nasip etsin..
darisida bize cnm.
dogumda bizede dua edersin insallah , bizde güzel anlari yasariz cnm.
sevgiler.saglicakla kal cnm.
dip not: bebek cnm neden gitmedigin iaciklayayim ( mesaj kutun doluymus cnm) bilgine..
sağlıkla doğdukları gün de gelecek inşallah.
SEN kendine çok dikkat et. onlar karnında artık çabuk çabuk büyür, geçer gider bugünler ve rüzgarselin gibi doğacakları gün gelir inşallah.
çoğu gitti maşallah.
çok sevindim. ama bu bilgisayarda sevinen yüzler mavi boncuklar yok... ama yazımda var bil ki ........:))))
sen hiç bişey anlatmıyorsun((
sürekli herkese şunu anlatın bunu anlatın şu nasıl oluyor bu nasıl oldu deyip gidiveriyorsun...
şimdi bana sen anlat bakalım uzuuun uzun anlat :)))nasıl bu kadar çabuk yeniden denemeye karar verdin ve bu defa nasıl başardın..
ne oldu bu defa ????
seni başarıya Firdevs hanım mı götürdü. doktorun etkisi mİ?
yoksa geçen sefer yolunda olmayan bu defa daha iyi olan rahim kalınlığı moral bozukluğu vs gibi başka sebepler varmıy dı??
forumda sormak almak...
forumda anlatmak vermektir..
ve burası vakit geçirdiğimiz en güzel AVM. hem alışveriş hem bedava:)))
ama hamilesin...... gerginim yorgunum hassasım kırılganım dersen anlatma canım ...
Sevgili Arkadaslairm,
coooook mutluyuz - Allah hepinizi de böyle mutlu etsin insallah - AMIN
Bir oglumuz bir de kizimiz olucak insallah!!!!!
Bebislerim iyi gelismis, büyüyorlar teyzeleri.......Allahim böyle güzel günleri hepimize daima göster........
Allahın sevgili kulu olmalısın ne güzel bir haber.
Minik bebişler iyi gelişmiş buda çok güzel haber..
Bu arada bende 2yaş daha çıtırsın)
Ahıhh arkadaşım sağlığına dikkat et senin ayak ve bileklerin için kaygılanıyorum..
Şu konuyu çöz) doktor nededi??? Çözüm ürettimi??
Allah sana ne güzel hem erkek evlat hemde kız evlat nasil etti.güzel yürekli arkadaşım.Allah bahtlarını güzel eylesin çok sevindim.transferin daha dün gibi an ve an aklımda herşeyiyle......şimdi cinsiyetlerini öğrendik.tebrik ederim canım..
kendine iyi bak arkadaşım benim biraz iştah azaldı
seni de merak ediyorum fbli yide
Yaaa hala onlinesın??
Dinleniyorsun değilmi??
Artı saatler kaldı!!! Seni ve prensesimizi çok seviyoruz..
Yarın büyük gün..
Waltkrayburg içinde oda emanetlerini alacak!!!
Allahım ikinize yarın yardımcı olsun!!
lenova merhaba..berk bey donasyon için ne kadar ücret istedi..ulaşım konaklama dahil mi?
Listeye yaz diyen arkadaşlarım, tek tek yazmıyorum ama zaten hepinizin adı yazılı.
Bebek çok sevindim, ikisi de nasip oldu. Hem kız hem erkek evlat. Maşallah yeğenlerimize, sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Yusufdeniz vücudun, hormonların inanılmaz bir değişim içerisinde. Bunu ultrason kontrollerinde daha iyi farkedeceksin. Tüm bedenin bebeğin için harıl harıl çalışıyor. Dengeler değişiyor. Bunların sonucu olarak duygu değişimlerinin olması çok doğal. Duygusallaşma, asabileşme, alınganlık bir anda gelip seni yorup gidebilir. Bunlara alışacaksın. Hatta eşini bu konuda bilgilendir, o da alışacak. İlerleyen aylarda kıskançlık vs girecek işin içine. Ben eşimi kıskandığımı hiç bilmezdim. Hamileliğimin 4. Ayında birgün öyle saçma birşeyi kıskandım ki sonradan düşündükçe güldüm :)). Eşim de güldü. Bu çok farklı, çok özel bir yolculuk. Allah tüm arkadaşlarımıza sağlıkla bu yolculuğu yaşamayı nasip etsin.
Dualarını esirgemeyen, yazan arkadaşlarım. Sayenizde korku falan yok içimde :)) sağolun, Allah razı olsun.
Sevgilerimle...
Nİldacim berk bey ulaşım ve konaklama hariç 4500 Euro bizz öğretmenler evinde kaldık süper bir yer değil ama hep kligine yürüme mesafesinde hemde fiyatları uygun.klinige giderken piu belli diye bir otel gördük orasi dahamda yakın ama fiyatları öğretmen evi gibi değil tabi:))) sansin bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?