evet atess bende merak ediyorum..ikinci kez deneyen arkadaşların başarıları nasıl oldu..ikinciye gidelim ama ilki gibi olursa diye çok endişeliyim..

sağlıkla doğdukları gün de gelecek inşallah.
SEN kendine çok dikkat et. onlar karnında artık çabuk çabuk büyür, geçer gider bugünler ve rüzgarselin gibi doğacakları gün gelir inşallah.
çoğu gitti maşallah.
çok sevindim. ama bu bilgisayarda sevinen yüzler mavi boncuklar yok... ama yazımda var bil ki ........:))))

ay ne güzel haber..hayırlı olsun.Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin..hem kız hem oğlan allah nazarlardan korusun..

sagol canim bu güzel sözlerin icin...demin yazdim kontrol cok iyi gecti, cok mutluyuz, sagliklari su ana kadar Allah a sükür cok iyi gözüküyor bebeklerimin...elbette ne demek , dogum da herkese burda dua edicem bundan emin olabilirsin canim benim - insallah en yakin zamanda senide burda kutluycagiz, Allahim gönlüne göre versin canim.

mesaj kutum: ilginc gelen mesajlar dün 2 taneydi, onlari da sildim..giden mesaj kutuyu da bosaltayim

sagol canim benim - insallah insallah.

Allahim seni de en yakin zamanda mutlu etsin canim benim..........

evet doktor da dedi, cok dikkat etmen gerek dedi. artik bayagi agirlasiyorum, koltuktan bile zor kalkiyorum ayaga..ama olsun, 42 yasima kadar bugünü bekledim, son 10 yildir anne olmak icin ne göz yaslari döktüm, ne umutsuz günler gecirdim, ne dualar ettim, Allahim her isteyene böyle hayirlisiyla nasip etsin - saglikli, hayirli evlat..

Atess merhaba canım..
Ben de negatif sonuç aldım ve hala da neden diye sorguluyorum.. önce beni kıbrısa gönderen doktora "Donörde mi sorun var biz mi birşeyleri atladık ??neden olmadı" diye sordum...bana donör genç sağlıklı donörde sıkıntı olmaz eşinin sperminde DNA kırığı olabilr dedi.. Bu nedenle eşimin sperm morfolojisi ve benimde kan pıhtılaşması tahlillerini yaptırmaya karar verdik...
Sonra aynı merkeze giden bir arkadaş bana bazen donörden taze yumurta almayıp dondurulmuş yumurtaları kullanıyorlar o yüzden olmuhyor dedi..özelliklede ilk denemede yapıyorlar tutmayınca ikincide taze donör kullanıyorlar dedi..
İnanmak istemedim inşallah doğru değildir..ama kafam çok karıştı..

Allahın sevgili kulu olmalısın ne güzel bir haber.
Minik bebişler iyi gelişmiş buda çok güzel haber..
Bu arada bende 2yaş daha çıtırsın)
Ahıhh arkadaşım sağlığına dikkat et senin ayak ve bileklerin için kaygılanıyorum..
Şu konuyu çöz) doktor nededi??? Çözüm ürettimi??

en çok onun sayesinde bu kadar hızlı yol alabildik
çok mücadelecidir.ve gerçekten çok istiyordu bende öyle ama eşin rolü çok büyük
kızlar ilk dünyada denedik okumuşsundur negatif di burdan firdevsin pozitiflerini okuya okuya karar verdik
tabi siz arkadaşlarımın sayesinde

bende şükür kalınlaşma sorunuda yoktu eşiminde sorun yoktu tek sorun yumurta kalitesiydi

hani bana sorup sorup kaçıyor demişsin ya ben zor girebiliyorum zaman zaman o yüzden detay yazamıyorum
kısmet olursa bundan sonra yazarım
efsuneyede yazmıştım öğlen üzeri ay ne gergindim ağlama geldi neden anlamadım

seni çok öpüyorum sevgiyle kal arkadaşım:))

Allah sana ne güzel hem erkek evlat hemde kız evlat nasil etti.güzel yürekli arkadaşım.Allah bahtlarını güzel eylesin çok sevindim.transferin daha dün gibi an ve an aklımda herşeyiyle......şimdi cinsiyetlerini öğrendik.tebrik ederim canım..

Yaaa hala onlinesın??
Dinleniyorsun değilmi??
Artı saatler kaldı!!! Seni ve prensesimizi çok seviyoruz..
Yarın büyük gün..

Waltkrayburg içinde oda emanetlerini alacak!!!
Allahım ikinize yarın yardımcı olsun!!

Efsune canim, sagol - demek senden citirim :)) ay ne güldüm bil bisen - citir kelimesini tanimiyordum ben :))
evet sagligima dikkat etmem gerek, doktorun dedikleri sunlar:
ilac falan alamam, sadece cok proteinli yemegin faydasi olurmus biraz ama, yani bol et, yumurta, süt, birde diyor ne cok ayakda durun, ne cok yatin. baska yapicak bisey yok diyor. birde diyor sizin yasinizda olan bayanlarin - yanlis anlamayin diyor - hamileligi daha zor geciyor diyor :)) napalim artik dayancagiz bir nevi......

Tress canim benim, cok sagol güzel dileklerin icin canim benim. darisi insallah sana canim, Allah hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin. Evet düsün zaman nasil gecti.......ocak ayinin basinda transfer olmustu..........daha dün gibi bende öyle hatirliyorum...........hatta ilk aksam gittigimizde vazgecmistik!!! sabah kalktik yine öyle, dr. firdevs hanimla kuskularimizi önce konusmustuk..........kismet iste............Allah nasip edince, insalalh sonunu da getittirsin yüce rabbim..........

Son düzenleme:
kendine iyi bak arkadaşım benim biraz iştah azaldı
seni de merak ediyorum fbli yide

Gerginim, korkuyorum, panik ve sinir gelmişti şimdi daha rahatım.

Evde hareket kısıtım varya kimsede yok bakan ) eşimde gündüz yok, neyse bir yardımcı aldım şimdi haftada 5 gün gelecek..
Biraz bu bana iyi geldi..
İştahım benimde yok..
Bhcg hormonundan)

Umarım hepimiz için herşeyin iyisi güzeli olacak!!

Listeye yaz diyen arkadaşlarım, tek tek yazmıyorum ama zaten hepinizin adı yazılı.
Bebek çok sevindim, ikisi de nasip oldu. Hem kız hem erkek evlat. Maşallah yeğenlerimize, sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Yusufdeniz vücudun, hormonların inanılmaz bir değişim içerisinde. Bunu ultrason kontrollerinde daha iyi farkedeceksin. Tüm bedenin bebeğin için harıl harıl çalışıyor. Dengeler değişiyor. Bunların sonucu olarak duygu değişimlerinin olması çok doğal. Duygusallaşma, asabileşme, alınganlık bir anda gelip seni yorup gidebilir. Bunlara alışacaksın. Hatta eşini bu konuda bilgilendir, o da alışacak. İlerleyen aylarda kıskançlık vs girecek işin içine. Ben eşimi kıskandığımı hiç bilmezdim. Hamileliğimin 4. Ayında birgün öyle saçma birşeyi kıskandım ki sonradan düşündükçe güldüm :)). Eşim de güldü. Bu çok farklı, çok özel bir yolculuk. Allah tüm arkadaşlarımıza sağlıkla bu yolculuğu yaşamayı nasip etsin.
Dualarını esirgemeyen, yazan arkadaşlarım. Sayenizde korku falan yok içimde :)) sağolun, Allah razı olsun.
Sevgilerimle...

Efsunecim annemdeyim yine. Bana hiçbirşey yaptırmıyorlar zaten. Gerçi bir haftadır ayaklarım çok şiş, ben de dolanamıyorum ortalıklarda. O yüzden dinleniyorum, telden yazdıklarınızı okuyorum :))
Heyecan falan da gitti. Sanki yarın doğuracak olan ben değilim,sayenizde öyle rahatım ki :)) biz de sizi çooook seviyoruz :))

lenova merhaba..berk bey donasyon için ne kadar ücret istedi..ulaşım konaklama dahil mi?

Nİldacim berk bey ulaşım ve konaklama hariç 4500 Euro bizz öğretmenler evinde kaldık süper bir yer değil ama hep kligine yürüme mesafesinde hemde fiyatları uygun.klinige giderken piu belli diye bir otel gördük orasi dahamda yakın ama fiyatları öğretmen evi gibi değil tabi:))) sansin bol olsun

senin adına çok sevindim inan.
dikkatli bir tedaviyle kendini yormadan hep iyiyi ileriyi düşünerek olumlu sonuç alacağını biliyorum.
güçlüsün. daha zorunu başardın. bu da olacak .biz her daim yanındayız.
bence buraya daha sık girmelisin.
iyi şanslar.

canım yaa çok tatlısın.. yarın doğum var ve sen hala yazıyorsun..saolasın bize de yazdıklarınla moral oluyorsun..yarın anne olacaksın anneler gününe en güzel hediyeyi kucağına alacaksın..Şimdiden senin anneler gününü kutluyorum..sağlıcakla dön inşallah

bilgi verdiğin için saol canım..ikinci için merkez konusunda kararsızım..hayırlısı inşallah ..seninde şansın bol olsun..hayırlı haberlerle dön inşallah

ne muhteşem bir sürece giriyorsun.
ama sanki bizde seninle birlikte doğuracağız :)) forumu okuyorum da hepimiz nefesimizi tuttuk.

kadın dayanışmasından öte birşey bu. bizi birbirimizden iyi kimse anlayamaz. bu duyguyu çok seviyorum.

bizi düşüneceğini biliyorum o yüzden heyecanlanmayacağını da hissediyorum.
doğumhanedeki bütün bayanlardan daha cesursun biliyorsun değil mi.
yaşadıklarımız. inancımız. hep bir kat daha fazla çünkü..
elini tutyor olacağız.
sen sadece keyfini çıkar. gözlerini kapa ve bebeğini düşün.
Yüce yaradan sana kolaylıklar versin bir çırpıda bebeğini kucağına al inşallah.
öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…