Canım nasıl sevindim anlatamam ay yerim ben onları transfer öncesi süper moral oldu allah kucağına almayida nasip etsin inşallah.ve benden son haberler bu akşam dyrugen baharimla oturduk konuştuk sohbet ettik çok güzeldi.sabah durugencimle lefkoşe merit otele geçiyoruz sağolsun transferimde yanımda olacak.yarın öğlen gibi transfere giriyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin hepinize kucak dolusu selamlar..
testimi 10. günde yapsam erken mi yapmış olurum canım. sen nasılsın bu arada hamilelik nasıl gidiyor:)
baharcığım bende Firdevs hanımla görüşüyorum şimdi adet olmayı bekliyorum,haziran başın dada biz gitcez nasipse.sanırım büyük Anadolu otel demişlerdi bize,otelde kaç gece kalcaksın,otel nasıl güzel mi merkeze yakın mı?transfer akşamı dinlenip ertesi gün mü dönceksiniz.izlenimlerini yaz lütfen,hadi bakalım sıra sende bebişlerini al gelKızlar öğlen gibi nete girdim,hat koptu.firdevs hanım oteli değiştirmiş,Anadolu otelle anlaşmalı ve bi100 Yuro daha eklendi pakete ve otelde sabah akşam yemeği açık büfe.güzel bir yer.benimde Cumartesi transferim olacak...hakkımızda herşeyim hayırlısı..
üçünüze de hayırlı transferler arkadaşlar inşallah 12gün sonra da pozitif haberlerinizi alıcaz,ne güzel üçünüz de beraber tanışmışsınız birbirinize destek olursunuz.Allah yardımcınız olsun,hayırlı transferler.bebişleri alın gelin sıra bize gelsin:)))))Mayıs kafilesi 3 kişi birbirini görmüş buluşmuş bu ne güzel haber!!
Waltkrayburg hadi bakalım yarın senin için büyük günlerden bir başlangıç.. Sonra adım adım büyük yolculuk devam edecek inşallah.
Buluştuğunuzu duyunca çok mutlu oldum... Duurugene ve baharıma selamlar.. Bu heyecanlı bir hafta oldu!!
pozitif haberinle o kadar mutlu oldum ki canım inşallah hayırlısıyla Allah ım kucağına almayıda nasip etsin inşalah.transferden sonra irem hanımla görüştüm de bir gece kalırsınız dedi acaba ben transferden sonra iki gece mi orda kalsam ne dersin?acaba eşim sperm verip gelse de, sonra mı beraber gitsem kararsız kaldım.biraz ücra bir yerd yaşıyorum havaalanına da uzağım onun için.sevgiler hamileliğin tadını çıkar,bizlere de bol dua et canım.ayyyyy çok mutluyum hamilesinnnn yaaaaa.bende o günleri görebilecek miyim acaba,kaderim de var mı?Allah ım bu mucizeyi bana gösterir mi?
ilkini hangi merkezde denemiştin canım
Sevgili Arkadaslairm,
coooook mutluyuz - Allah hepinizi de böyle mutlu etsin insallah - AMIN
Bir oglumuz bir de kizimiz olucak insallah!!!!!
Bebislerim iyi gelismis, büyüyorlar teyzeleri.......Allahim böyle güzel günleri hepimize daima göster........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?