bu gün tedavimin 5 günü estra ölçtüm 2070 çıktı çok yüksek değil mi tedaviyi iptal mi etsem yardım edin kafam çok karışık. doktor çok fazla yumurta gelişmiş dedi 30yakın yumurta çıkar o kadar çok fazla değil mi
.başından beri ilaç doşası çok yksek gelmişti bana zaten yazmıştım çnkü öyle his ediyordum ne yapsam ne etsem
bilmiyorum

Bişi diycem normal hayatım bu. Ben kendi yumurtalarımla tup bebek yaprken 35 adet yumurtluyordum. Doktorun daha iyi bilir ama niye yarıda kesiyorsun? O yumurtalar çok kıymetli ona göre

Canım nasıl sevindim anlatamam ay yerim ben onları transfer öncesi süper moral oldu allah kucağına almayida nasip etsin inşallah.ve benden son haberler bu akşam dyrugen baharimla oturduk konuştuk sohbet ettik çok güzeldi.sabah durugencimle lefkoşe merit otele geçiyoruz sağolsun transferimde yanımda olacak.yarın öğlen gibi transfere giriyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin hepinize kucak dolusu selamlar..

Öncelikle böyle bir forum hazirladigin için tsk ederim o kadar güzel arkadaşlıklar kurdukki bu forum sayesinde bomba bir enerji ve moralle transfere gideceğim özellikle bir kaderdasimin transferde yanımda olması elini tutması çok güzel nisan kafilesinin güzel haberleriyle moral bulduk inşallah mayıs kafilesi olarak devam edecek yarın benim persembe durugenin cumarteside baharimin transferi var sevgiyle kalin

arkadaşlar biliyorsunuz benim son durum, donasyon hazirana kaldı ve büyük bir ihtimalle ayın sonuna doğru olucak gibii.Formdan arkadaşlarımızın tanışıp transferde denk gelmeleri çok hoşuma gidiyor.Sanal dostluklar gerçeğe dönüşüyor .Bu harika bir şey.benim kıbrısa gittiğimdede forum arkadaşlarımdan biriyle denk gelirsem çok çok sevinirim.ne güzel orada birbirimize destek oluruz.

canım umarım çok güzel bir transferin olur.durugen ve baharımla denk gelmeniz çok güzel.birbirinize enerji ve neşe olmuşsunuz.dualarımız sizinle hepiniz transferi hayırlı başarılı geçsiin.dinlendikten sonra bizi bilgilendir canım.kendine ve kendinize çok iyi bakınn..baharıma ve durugene de çok selamlarrrrr

slm bayanlar ben formda yeniyim.bende yumurta donasyonu denemek istiyorum. kıbrısta tavsiye edebileceğiniz merkez ve doktor varmı.benim hiç bilgim yokbu konuda

Sağol canım gerçekten çok güzel bir duygu o kadar çok güldükki insalla sanada forumdan biriyle karşılaşmak nasip olur aminn canım herşey bu sefer çok güzel olacak allahın izniyle seninde az kalmış hayırlısıyla sende bebislerini alıp geleceksin sevgiyle kalin

slm bayanlar ben formda yeniyim.bende yumurta donasyonu denemek istiyorum. Kıbrısta tavsiye edebileceğiniz merkez ve doktor varmı.benim hiç bilgim yokbu konuda

öncelikle sakin olmanı tavsiye ederim.burada hepimiz seninle aynı durumdayız.bizlerde yumurta bazılarıda sperm donasyonu için buradayız.bilgi ve deneyim alışverişinde bulunuyoruz.baştan itibaren sayfaları okumaya çalış.çok yararlı bilgile ve deneyimler bulucaksın.sormak istediklerinede bizlere sorabilirsinn.öncelikle yaşından durumundan bahseder misin..kıbrısta 6,7 tane klinik var canım.

Canım test yaptın mı ..kaçıncı günün bu gün belirtiler var mı.sonucunu merakla bekliyoruz.şayet olmazsada üzülme lütfenn.sonuçta önünde donasyon gibi bir seçeneğin var sevgiyle kall

Canım test yaptın mı ..kaçıncı günün bu gün belirtiler var mı.sonucunu merakla bekliyoruz.şayet olmazsada üzülme lütfenn.sonuçta önünde donasyon gibi bir seçeneğin var sevgiyle kall

10 mayıs test günüm canım . çok korkuyorum. belim çok ağrıyor. göğüslerim büyüdü. karnıma ara sıra kıramplar giriyor ve çok yorgunum. ama karnıma kramp girmesi dışındaki belirtiler benim adet belirtilerim aynı zamanda. 10 mayıs hem adet hem de test tarihim. 5. gün embriyosu ama tek. 10. günde çıkar mı ki canım

zaten donasyon olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. ben kendimi ona hazırlamıştım. testler ve firdevs hanımı. arada bu çıkınca biraz planlar değişti. ama olmazsa tüp bebek temmuda gideceğim. irem hanım ile konuştum. ne zaman isterseniz dedi.

Canım,
Uzun zamandır araştırıyordum.Dikkatli davranmam gerekiyor çünkü hastalıklarımın hamile kaldığımda artma ihtimali de var.Hergün kullandığım 10-11 adet ilacımın 1-2'si hariç hepsi kesilecek ve bu dönem beni nasıl etkileyecek bilmiyorum.Geçmişte ömür biçilen ben şimdi Rabbimin izniyle canıma can katmak için çabalıyorum.Firdevs Hn'da doktorlarımla temas halinde olmaya çalışacaklarını söyledi.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Forumdaki tüm arkadaşlarımın varlığını çok yakından hissediyorum.Alpilknurcum aslında buraya daha sık girmeye çalışıyorum ama sürekli bulunduğum şehirden 1100 km ileride 20 yıldır tedavi gördüğüm hastane için başka bir şehire geliyorum ve ortalama bir gün evimdeysem bir gün hastanedeyim.o yüzden bazen giremiyorum.

Canım eşinin durumu için tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sana.aman dikkatli olun.senden de güzel haberler bekliyoruz.Mutluluğumuza mutluluk katman dileğiyle...

Mayıs kafilesi 3 kişi birbirini görmüş buluşmuş bu ne güzel haber!!
Waltkrayburg hadi bakalım yarın senin için büyük günlerden bir başlangıç.. Sonra adım adım büyük yolculuk devam edecek inşallah.

Buluştuğunuzu duyunca çok mutlu oldum... Duurugene ve baharıma selamlar.. Bu heyecanlı bir hafta oldu!!

Son düzenleme:
testimi 10. günde yapsam erken mi yapmış olurum canım. sen nasılsın bu arada hamilelik nasıl gidiyor:)

üçü biarada ne güzel.. aynı zamanlar hamilekik devam edecek alahın izniyle
herbirinize o kadar çok sevindim ki
günlerdir bilgisayarımda arıza vardı yazamıyorum sadece okuyorudum

Eklentiler

• $hamile.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…