Kızlar rüzgarselinden güzel haber !!
Prenses emmiş annesiyle bütünleşmiş)
kızlar merhaba, ben ara ara girip okuyabiliyorum sizleri. yeni haberlerini alan herkesi tebrik ediyorum(efsune,fbli, yusufdeniz ve başka bilmediğim arkadaşlar varsa)
ruzgarselin bebeğini sağlık sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah.
bebek tebrikler öğrenmişsin cinsiyetleri ne güzel bir kız bir erkek..maşallah..
efsune, fbli ve yusufdeniz size sormak istediğim bir soru var.sizde kan pıhtılaşması var mı? var ise hangi faktörlerde heterozigot mu homozigot mu mutasyon var? ve hem aspirin hem clexane mı kullanıyorsunuz?
bir daha internete girebildiğimde size cevap verebileceğim kusura bakmayın. ama cevaplarınızı bekliyorum..teşekkürler.
oooooo çokmuş yaaa normal bi tüpün iki katı kadarmış..yumurta canım bizimkisi demekki 6000 euro filan gider çok saol cnm..canım arkadaşın yerine ben cevap vereyim ben de gitmedim giden arkadaşlar bu işlemin sperm ise 3500 4000 euro yumurta ise 5000 euro civarında 1000 euro da gidiş geliş konaklama şeklinde kaba bir hesap yapabiliriz
Kızlar rüzgarselinden güzel haber !!
Prenses emmiş annesiyle bütünleşmiş)
Pozitif alanlara, 12gün sayanlara, benim gibi sırasını, parasını bekleyenlere
transferi olanlara, kıbrısa gün sayanlara,
tekiz, ikiz, üçüz bekleyenlere, cinsiyeti öğrenene, öğrenmek için sabır çekene
taşıyıcı anneyle birlikte taşıyana, 9 ay bitimine az kalana
doğurmuşa, büyütmüşe
bu büyük sınava tabi tutulan her güçlü anne adayına
Arkadaşlarım adınızı tek tek sayarsam arada atlayabilirdim . cümlemize gelsin bu dua
///Bir dua gönderdim size can evinden gizlice
Hâl olur, fermân olur, belki de derde derman olur
Bilirim ki; Yüce Mevla kuluna ne bağışlarsa şifa odur
Biz yoklukla, varlıkla, azlıkla, çoklukla
Sabır ettik, şükür eyledik, hamd ettik
Sıkıntıyla, ferahlıkla hastalıkla sağlıkla
Gülerken, ağlar iken tebessüm ettik
Derdi, hüznü, kederi, kaderi başımıza taç bildik
Sevinci, heyecanı, hoşnutluğu arzu tevekkül bildik
Her ne ise ömür penceremden süzülen sınav bildik
Allahım, sığındım kapına gönlümün zenginliğine bir ortak daha dileğim
Benim ömür süsümü, yüzümün gülüşünü nasip eyle
Can içinde canpareyi kısmet eyle..
Rabbim Yüce Kaleminle, aciz alnıma bir küçük el çiz....///
Bilginisa'dan sevgilerle...
ben hiç kıbrısa gitmedim ama gidenlerden duyduğum kadarıyla operatörünü yurt dışı aramalarına açtırman gerekiyormuş onun dışında herhangi bir sıkıntı olmaz.aynı Türkiyedesin gibi konuşabilirsin.arkadaşlar , ben ıstanbul dan gıdecegım kıbrıs a , acaba orda cep telefonları cekıyor mu ?kımselerın haberı olmıcak bız gıderken ama işyerinden arayan falan olabılır benı , nasıl yapcam bılmıyorum ?
Ben birşey soracağım . Bana 5. Gün transferi yapılmıştı. Yarın 10.gün kan testi günüm. Dayanamadım 2 ayrı marka gebelik testi aldım yaptım. çift çizgi birinde silik, diğerinde daha koyu . Sizce hamile olabilir miyim. Ilaçlardan olabilir mi çift çizgi.
Canım ilk tebrik edenlerden olayım çift çizgi anneliğe ilk adımı atmissin demek oluyor allahım kucağına almayida nasip etsin cnm sevgiler
ben hiç kıbrısa gitmedim ama gidenlerden duyduğum kadarıyla operatörünü yurt dışı aramalarına açtırman gerekiyormuş onun dışında herhangi bir sıkıntı olmaz.aynı Türkiyedesin gibi konuşabilirsin.
Bu maili senin için tekrar ediyorum sabah yazmıştım)
Ben birşey soracağım . Bana 5. Gün transferi yapılmıştı. Yarın 10.gün kan testi günüm. Dayanamadım 2 ayrı marka gebelik testi aldım yaptım. çift çizgi birinde silik, diğerinde daha koyu . Sizce hamile olabilir miyim. Ilaçlardan olabilir mi çift çizgi.
tbence hamilesin buradaki arkadaşlarda dayanamayıp yapmışlar ve silik çizgi görmüşlerdi sonra kan testinde değerleri yüksek çıkmıştı..hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?