kızlar merhaba, ben ara ara girip okuyabiliyorum sizleri. yeni haberlerini alan herkesi tebrik ediyorum(efsune,fbli, yusufdeniz ve başka bilmediğim arkadaşlar varsa)
ruzgarselin bebeğini sağlık sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah.
bebek tebrikler öğrenmişsin cinsiyetleri ne güzel bir kız bir erkek..maşallah..
efsune, fbli ve yusufdeniz size sormak istediğim bir soru var.sizde kan pıhtılaşması var mı? var ise hangi faktörlerde heterozigot mu homozigot mu mutasyon var? ve hem aspirin hem clexane mı kullanıyorsunuz?
bir daha internete girebildiğimde size cevap verebileceğim kusura bakmayın. ama cevaplarınızı bekliyorum..teşekkürler.

Atessn galiba clexane kullandı.en iyi o cavaplar!!!

Bende ise pıhtılaşmama sorunu var. tam tersi!!!
coraspin nedeniyle hergün alıyorum.kan verdikten sonra kanım durmuyor zor oluyor 5 dakk bastırıyorum:))
Bir sorunum bebeğe yararlı

canım arkadaşın yerine ben cevap vereyim ben de gitmedim giden arkadaşlar bu işlemin sperm ise 3500 4000 euro yumurta ise 5000 euro civarında 1000 euro da gidiş geliş konaklama şeklinde kaba bir hesap yapabiliriz
oooooo çokmuş yaaa normal bi tüpün iki katı kadarmış..yumurta canım bizimkisi demekki 6000 euro filan gider çok saol cnm..

Son düzenleme:
Ben birşey soracağım . Bana 5. Gün transferi yapılmıştı. Yarın 10.gün kan testi günüm. Dayanamadım 2 ayrı marka gebelik testi aldım yaptım. çift çizgi birinde silik, diğerinde daha koyu . Sizce hamile olabilir miyim. Ilaçlardan olabilir mi çift çizgi.

Kızlar rüzgarselinden güzel haber !!
Prenses emmiş annesiyle bütünleşmiş)

kuzum benim maşallah:) nasıl duygulandım anlatamam,allahım bu bütünlüğü koru,onları nazarlardan,kazalardan uzak tut.. allahım çok güzel bir duygu, bunu isyteyen herkese yaşat güzel allahım

canım akşam akşam ağlattın beni:) ne güzel bir dua,ne güzel bir yürek,nasıl güzel bir insanlık...iyiki varsın arkadaşım,allahım bu güzel duayı hepimiz için kabul etsin canımıniçi çok çok teşekkür ediyoruz sana:)
Rüzgarselin in edacığına yazdığına ne demeli:) sen beni akşam akşam mahvettinçok güzel ve çok özelsin ,gönlündeki güzellikler karşına gelsin güzel arkadaşım..

arkadaşlar , ben ıstanbul dan gıdecegım kıbrıs a , acaba orda cep telefonları cekıyor mu ?kımselerın haberı olmıcak bız gıderken ama işyerinden arayan falan olabılır benı , nasıl yapcam bılmıyorum ?

ben hiç kıbrısa gitmedim ama gidenlerden duyduğum kadarıyla operatörünü yurt dışı aramalarına açtırman gerekiyormuş onun dışında herhangi bir sıkıntı olmaz.aynı Türkiyedesin gibi konuşabilirsin.

Canım ilk tebrik edenlerden olayım çift çizgi anneliğe ilk adımı atmissin demek oluyor allahım kucağına almayida nasip etsin cnm sevgiler

Ben yeni gittim evet burada yurt dısı konuşmalarına actirman yeterli sonra Türkiye'deki gibi konuşuyorsun bol şanslar hangi merkeze yolculuklar

tbence hamilesin buradaki arkadaşlarda dayanamayıp yapmışlar ve silik çizgi görmüşlerdi sonra kan testinde değerleri yüksek çıkmıştı..hadi hayırlısı

tbence hamilesin buradaki arkadaşlarda dayanamayıp yapmışlar ve silik çizgi görmüşlerdi sonra kan testinde değerleri yüksek çıkmıştı..hadi hayırlısı

Canım öncelikle hamileliğini tebrik ediyorum. Senin durumunda. çok ilginç oldu.Donasyon düşüncesiyle forma yazmaya başladın.Az ihtimalle tüp bebek denedin ve şimdi hamilesin .hayat mucizelerle doluu Tekrar hayırlı olsunn

Tebrikler canim iki cizgi silikde olsa idrarda bhcg var demek :) buda hamilesin demek :) hadi hayirlsi ve tebrikler!!!! Insallah ikiye katlanir degerlerin canim. Allah tamamini erdirsin!!!

Transferjn hayirli olsun canim benim... Icinde cok guzel hisler var canim... Allahim gonlune gore versin insallah!!! Insallah 10 gun sonra burda parti var yine :)))

Canim cok cok kutlarim seni
ALLAH kucağına almayi ve anali babali büyütsün inşallah.

Kızlar ara ara girip okuyorum ama cevap yazamadım. Kızım dün gece bizimleydi. Desteğiniz için teşekkür ederiz. Yine gece çok ağır uyudu. Yaklaşık yarım saat uğraşıyoruz uyansın da emsin diye. Ama bir önceki geceye göre daha iyi. Alışacak teyzeleri.
Allah ım sizlere de nasip etsin inşallah.
Durugen, baharım, waltkrayburg transferiniz hayırlı olsun. Bu ayın ilk pozitifi bee den. Devamında sizi bekliyoruz.
Bee tebrikler, artık resmen anne adayısın. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Bekleyen arkadaşlar, elinizi çabuk tutun, o kadar tatlı bişey ki beklediğinize kızacaksınız.
Bilginisa çok ama çok duygulandım. Yüreğine sağlık. Yazını mutlaka kızımın odasına asacağım. Kendi kızına yazdığın günler çabuk gelsin inşallah :))
Mormenekşe, eşin donasyona karşıydı ya. Ona eşimin gece gözlüklerini çıkarmadan uyuduğunu söyle. O kadar mutlu, o kadar çok seviyor ki uykusunun arasında kalkıp izliyor :)) Tüm isteyenlere nasip olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…