kızlar ya düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum..oysa o kadar hazırdım ki hem bedenen hem ruhen gebeliğe...tam zamanı gibi geliyordu..o kadar çok istiyordum ki...inanın hiç yumurta donasyonu olduğu aklıma gelmiyordu...Allahım bebeğimi koru,onu bize bağışla diye dua ediyordum...
kalbim acıyor...
tekrardan nasıl toparlarım kendimi..
kimseyle konuşamıyorum..eşim kendini bıraktı bana üzülüyor artık..
canım şimdiden hayırlı olsun..transferi olanlar ve olacaklar inşallah bebebkleriniz sımsıkı tutunur size
ben bugün gidip testleri yaptırmaya başladım. pazartesi iyi bir prof dan randevu aldım. ufak ufak başlıyorum bu sefer acele etmiyecem diyorum ama pozitif sonuçları okudukça hemen gitmek istiyorum:)
transferi olanlar ve olacaklar inşallah bebebkleriniz sımsıkı tutunur size
ben bugün gidip testleri yaptırmaya başladım. pazartesi iyi bir prof dan randevu aldım. ufak ufak başlıyorum bu sefer acele etmiyecem diyorum ama pozitif sonuçları okudukça hemen gitmek istiyorum:)
Kızlar rüzgarselinden güzel haber !!
Prenses emmiş annesiyle bütünleşmiş)
Arkadaşlarım kızımız doğdu bugün. Ben iyiyim ama kızım doğum travması denen birşey yaşıyormuş. Sürekli uyuyor. Ağlamıyor, acıkmıyor. Yorgun doğdu diyorlar. O yüzden küvöze aldılar biraz oksijen veriyorlar. Dualarınıza ihtiyacı var.
kızlarrrrrrrrr neden bana cvp vermiosunuzzzslm kızlar ben de 2 kez tüp bebekten negatif aldım..çok şükür yumurtamız ve spremimiz var. fakat bi akrabamız var yaşı baya ileri onun hiç çocugu olmadı sayısız tüp ve aşılamadan sonra.geçennlerde ona teklif etmişler yumurta alabilirsin diye kıbrısta yapıolarmış o da yok öyle şey mi olur filan demiş.ben şimdi onu ikna etmek istiyorum..öğrenmek istediğim şu yumurtayı alacağımız kadını seçebiliomuyuz ya da nasıl oluyo ?
onun yumurtasının olgunlaştığı tarihle senin vucudunu nasıl ayarlıyorlar?
kızlarrrrrrrrr neden bana cvp vermiosunuzzz(
hımm saol cnm peki ne kadar para gidiyo tatlım?Kibrıstaki merkezler bu konuda artık peofesonelleşmiş durumdalar.onlar herşeyi çok güzel ayarlıyorlar.en iyisi formu okuyun.birde kıbrısta herhangi bir merkezi arayıp bilgi alabilirsiniz..tabii önce yakınınïzın ikna olması lazım..
hımm saol cnm peki ne kadar para gidiyo tatlım?
canım bir şey daha sorucam kusuruma bakma ne olur Firdevs hanım bana ovitrelle ile proluton depot dedi transferden sonra size de verdimi?verdiyse burdan mı götürdünüz ordan mı aldınız?
Sakın proteini ihmal etme!sabahları 2-3 yumurta haşlanmış löpürdet)
Şimdi sadece sakinlik lazım. Relax ol.. Seni anne olarak seçecek bir bebek için hayat kapısı olman dileğiyle)
Seninde yolun bahtın açık olsun..
selam canım online gördüm de sormak istedim ben dün kantahlillerimi yaptırdım tiroide de baktırdım tsh 1,22 t3 2,99 t4 1,43 yeşi birde ultrasondan bakalım dedi adam direkt haşimato dedi şok oldum küçük noduller de varmış kan testini bir daha tekrar et dedi ve dere otu önerdi senin eşin de haşimotoydu sanırım nelere dikkat ediyor yardımcı olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?