canım çok duygulandım ben ama yaa(( çabucak geçsin şu günlerde bizde bebeklerimize kavuşalım sağlıcakla.kimbilir nekadar güzel bi duygudur:) daha 9+2 deyiz.daha çoook hafta var önümüzde..beklemek çok zormuş,sabır,sabır...bebeğinle birlikte çoook mutlu olun inşallahh.Rabbim anneli babalı büyütsün inşallahhh canım...

selam arkadaşım. Kıbrısı aradığımda operatör çıkıyor ver aradığınız numara için KKTC tarifesi üzerinden ücretlendirileceksiniz diyor., numarayı yurtdışına açtırınca bunu duymayacakmıyız

ay çok sevindim..maşallah kızımıza..Alışır annesi merak etme..sonra gece birlikte sabahlarsınız:)öpüyorum ikinizide..darısı bize inşallahh

rüzgarselin ağlattın beni Allahım hepimize nasip etsin. eşinin tepkilerini çok merak ediyordum. şimdi biraz daha içim rahatladı.sen öyle yazınca kendimizi hayal ettim .hayali bile o kadar güzel ki o anlar sabırsızlıkla bekliyorum .Allahım seni eşinle ela bebeğinle ömür boyu mutlu mesut yaşatsın .

Canım inşallah transferin hayırlı olur,seni hayallerine götürür.mutlu haberlerini bekliyoruz.sıra sende biliyorsun değil mi?

Canım mutluluğun zirvesini yaşıyorsun Allah daha da mutlu etsin.Beraber geçirdiğiniz bu gece için biz de çok mutlu olduk.

bebeğin ömürlü olsun canım annesine babasına hayırlı evlat allahına iyi bir kul olsun.....çok duygulandım yazını okuyunca çokkk çokkk tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat olmasını tüm kalbimle diliyorum....

walktrayburg,durugen,baharım ve adı aklıma gelmeyen diğer arkdaşların sonuçlarınızı ve transferinizi sabırsızlıkla bekliyorum sizler mayısın ilk yolcusuydunuz bense son yolcusu olucam allaahım işallah hayırlı ve pozitif olur hepimizinkisi tüm kalbimle istiyorum ve dua ediyorum ...

efsune ipek hanımın cifliğinde zeytin yağı sütü sipariş verdim fakat henüz elime ulaşmadı birde geri bile dönmediler geçmi geliyor acaba arkadaşım...

Soru:
bazan neredeyse kapsul yamulmuş (yani çok az erimiş) olarak geri geliyor.

birde idrarda hep beyaz parçacıklar var!!

Bu sizlerinde başına geliyormu???

ben de bir dönem pıhtılaşma sorunu yaşamıştım, K vitamini eksikliği demişti dr. Bol çilek ve domates yersen epey düzeliyor. İleride gerekirse, aklında olsun diye yazdım.

teşekkür ederim canım benim daha önce denemem olmadı sorun eşimde ilk defa bu haziraan ayında gidicez kısmetse .yalnız doktor çok şaşırdı tahlillerimin normal çıkmasına bizde genetik olarak tiroid bezi biraz büyüktür pazartesi birkaç tane daha değere bakılacak ona göre teşhis konur inş değildir.neyse ki ultrasonla baktırmışım belkide kan testi yanlış bir daha tekrar et dedi radyolog bakallım artık.

Allah ım iki cihanda bozmasın saadetinizi çook sevindim nasıl bir duygu yaa Allah ım hepimize yaşateşime anlatıyorum bakalım inşallah haziranda olumlu sonuç alırız alamasak tek çaremiz donasyon artık kaçacak yeri yok Allah ım çaresiz bırakmaz inşseni ve tatlı bebeğini öpüyorum.senin eşin çok ılımlı ya benimki tam tersi bebek doğduktan sonra travma geçiriir diye korkuyorum sahiplenmezse diye çünkü duygu dünyası biraz farklı canım benim bebişine iyi bak birgün görmek nasip olur inş

Tam bir haftadır neredeyse sana olumlu sonucu vermeyi bekledim)

Bir daha sana teşekkür ediyorum bu yola senin deneyimlerin olmasa asla çıkamazdım.

Ne çokkkk bitmek tükenmeyen sorularıma öyle bütünsel cavaplar verdinki!!!

Şimdi korkudan pek birşey hissedenmiyorum ama hamileliğimin sağlıkla devam etmesini diliyorum !!!

1 hafta daha var ikizmi değilmi diye??? Kalbim kelebekler gibi sürekli çarpıyor!!
Sevgiyle kal

Son düzenleme:
Gülfemak; geçecek ha gayret arkadaşım.. Tekrar tam gaz yola devam edeceksin.. Mümkün olduğunca az düşün lütfen bu olayı..

Rüzgarselin; Tebrik ediyorum Allah sağlıkla sıhhatle sizlere bağışlasın inşalah.

Bee tebrik ederim gebeliğini darısı olmayanların başına inşallah

Durugen, Walkaysburg transferleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah güzellikler ve mutluluklarla gebelik yaşayasınız inşallah.

Efsune Fb li kendinize dikkat ediyorsunuz inşallah Allahın izni ile kaçız olduğunu ne zaman öğreneceğiz

Gebe kalamamış olanlara diyorum ki ; geçecek sonra tekrar büyük bir hırsla yola devam edeceksiniz. Lütfen çok üzülmeyin . Allah herşeyin çaresini veriyor.

Doğum yapmış bebeğini kucağına almışlara;Güzelliklerle dolu analı çocuklu bir hayat diliyorum.

Gebelere; had, dostlar sizlerin duası kabul olur

Bugün neredeyim yarın nerede olacağım muamması yaşayama başladım. Seyahatlerim çok hızlı bir şekilde başladı.. Kısa süreli de olsa Her foruma baktığımda bir güzel haber daha almak beni çokça mutlu ediyor ve umutlandırıyor.

Evet transfer günüm yaklaştı , heyecanlı değilim . Sanki zevk için 4500 euro verip her ay transfer yaptırıyormuş ve de rahatlıyormuş duygusu içersindeyim.Yoğun tempomun arasında bunada bir iş gözü ile baktıp duygularımı bertaraf ettiğim için olsa gerek.

Salı günü saat 10 gibi Kıbrısta olacağım. Akşam da İstanbulda .. Perşembe Yunanistanda..Böylelikle hayat devam ediyor işte.

Pazartesine kadar sizleri öper ve bolca şans dilerim..

Allah ım mutluluğunuzu bozmasın,tez zamanda hastaneden de çıkmanızı nasip etsin canım çok mutlu oluyorum yazdıklarını okuyunca canım demek eşin gözlükleri çıkarmayı unutuyor,maşallah yaaa.darısı bizim başımıza

Canım hayırlı olsun Rabbim kızına uzun uzun ömür bol sağlık versin inşallah... Gelin olduğu günleri görmeni nasip etsin :)) erkek olsaydı askere gittiği günü görürsün inş derdim aynı annem gibi konuştum walla :))) senin sağlığın yerindedir umarım herşey gönlünce olsun darısı da bizlere olsun )

Herşey güzel olacak bu sefer,,
Relax olman acayip iyi senin yapabileceğin en iyi iş..
Transferden sonra bir gecede olsa kalmıyormusun??

Bu arada ilk hafta daha rölantide çalışmalısın!!! Embryolara sana tutunacak ortamı oluşturmalısın derim,,,
İşin canı cehenneme!!
Ben yıllarca kariyer dedim şimdi çocuk diyorum. Hayat deresindne geçerken atı değiştirenlerdenim)
Duam senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…