ben hiç kıbrısa gitmedim ama gidenlerden duyduğum kadarıyla operatörünü yurt dışı aramalarına açtırman gerekiyormuş onun dışında herhangi bir sıkıntı olmaz.aynı Türkiyedesin gibi konuşabilirsin.
Kızlar ara ara girip okuyorum ama cevap yazamadım. Kızım dün gece bizimleydi. Desteğiniz için teşekkür ederiz. Yine gece çok ağır uyudu. Yaklaşık yarım saat uğraşıyoruz uyansın da emsin diye. Ama bir önceki geceye göre daha iyi. Alışacak teyzeleri.
Allah ım sizlere de nasip etsin inşallah.
Durugen, baharım, waltkrayburg transferiniz hayırlı olsun. Bu ayın ilk pozitifi bee den. Devamında sizi bekliyoruz.
Bee tebrikler, artık resmen anne adayısın. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Bekleyen arkadaşlar, elinizi çabuk tutun, o kadar tatlı bişey ki beklediğinize kızacaksınız.
Bilginisa çok ama çok duygulandım. Yüreğine sağlık. Yazını mutlaka kızımın odasına asacağım. Kendi kızına yazdığın günler çabuk gelsin inşallah :))
Mormenekşe, eşin donasyona karşıydı ya. Ona eşimin gece gözlüklerini çıkarmadan uyuduğunu söyle. O kadar mutlu, o kadar çok seviyor ki uykusunun arasında kalkıp izliyor :)) Tüm isteyenlere nasip olsun...
Kızlar ara ara girip okuyorum ama cevap yazamadım. Kızım dün gece bizimleydi. Desteğiniz için teşekkür ederiz. Yine gece çok ağır uyudu. Yaklaşık yarım saat uğraşıyoruz uyansın da emsin diye. Ama bir önceki geceye göre daha iyi. Alışacak teyzeleri.
Durugen, baharım, waltkrayburg transferiniz hayırlı olsun. Bu ayın ilk pozitifi bee den. Devamında sizi bekliyoruz.
Bekleyen arkadaşlar, elinizi çabuk tutun, o kadar tatlı bişey ki beklediğinize kızacaksınız.
Bilginisa çok ama çok duygulandım. Yüreğine sağlık. Yazını mutlaka kızımın odasına asacağım. Kendi kızına yazdığın günler çabuk gelsin inşallah :))
Mormenekşe, eşin donasyona karşıydı ya. Ona eşimin gece gözlüklerini çıkarmadan uyuduğunu söyle. O kadar mutlu, o kadar çok seviyor ki uykusunun arasında kalkıp izliyor :)) Tüm isteyenlere nasip olsun...
Atessn galiba clexane kullandı.en iyi o cavaplar!!!
Bende ise pıhtılaşmama sorunu var. tam tersi!!!
coraspin nedeniyle hergün alıyorum.kan verdikten sonra kanım durmuyor zor oluyor 5 dakk bastırıyorum:))
Bir sorunum bebeğe yararlı
Soru:
bazan neredeyse kapsul yamulmuş (yani çok az erimiş) olarak geri geliyor.
birde idrarda hep beyaz parçacıklar var!!
Bu sizlerinde başına geliyormu???
Ben değerlerden haşimotoyu anlayamam ama doktorun bu teşhisi koyduysa çok dikkatli olmalısın!!!
Hamile kalmanı ve bebeğin sağlığını etkileyen bşr hastalık eğer gereken dozlama doğru yapılmaz ise!!!
Erkekte haşimoto ile kadındaki haşimoto hamilelik ve emzirme nedeniyle biraz farklı.
Artık bir doktorun olmalı endokrinolog!!!
Geçmiş denemelerindeki başarısızlıklara da neden bu olabilir!!!
Bir ilaça sorunu çözülen bşr hastalık bu!!
Devası olan bir hastalık sakın üzülme..
Soru:
bazan neredeyse kapsul yamulmuş (yani çok az erimiş) olarak geri geliyor.
birde idrarda hep beyaz parçacıklar var!!
Bu sizlerinde başına geliyormu???
Allah ım mutluluğunuzu bozmasın,tez zamanda hastaneden de çıkmanızı nasip etsin canım çok mutlu oluyorum yazdıklarını okuyunca canım demek eşin gözlükleri çıkarmayı unutuyor,maşallah yaaa.darısı bizim başımızaKızlar ara ara girip okuyorum ama cevap yazamadım. Kızım dün gece bizimleydi. Desteğiniz için teşekkür ederiz. Yine gece çok ağır uyudu. Yaklaşık yarım saat uğraşıyoruz uyansın da emsin diye. Ama bir önceki geceye göre daha iyi. Alışacak teyzeleri.
ben de bilmiyorum canım.bu konuda bilgisi olan var mı?selam arkadaşım. Kıbrısı aradığımda operatör çıkıyor ver aradığınız numara için KKTC tarifesi üzerinden ücretlendirileceksiniz diyor., numarayı yurtdışına açtırınca bunu duymayacakmıyız
Bugün neredeyim yarın nerede olacağım muamması yaşayama başladım. Seyahatlerim çok hızlı bir şekilde başladı.. Kısa süreli de olsa Her foruma baktığımda bir güzel haber daha almak beni çokça mutlu ediyor ve umutlandırıyor.
Evet transfer günüm yaklaştı , heyecanlı değilim . Sanki zevk için 4500 euro verip her ay transfer yaptırıyormuş ve de rahatlıyormuş duygusu içersindeyim.Yoğun tempomun arasında bunada bir iş gözü ile baktıp duygularımı bertaraf ettiğim için olsa gerek.
Salı günü saat 10 gibi Kıbrısta olacağım. Akşam da İstanbulda .. Perşembe Yunanistanda..Böylelikle hayat devam ediyor işte.
Pazartesine kadar sizleri öper ve bolca şans dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?