kızlar tamamdır.tek başıma gidiyorum eşim bilet fiyatlarını duyunca tek başıma göndermeye üzülerek kabul etti. hastaneye mail attım ,daha maili gönder tuşuna bakmamla hastanenin beni araması bir oldu.tabi onlar da haklı bizi yürüyen para olarak görüyorlardır.hit düşünüyordum ama burada okuduklarımdan sonra firdevs hanıma gitmeye karar verdim.tam tarihi yarın belli olacak uçak parası da 200-250 arası tutuyor büyük ihtimal türk hava yolları olacak,tek sıkıntı hastane parası...
canım dün hsg i çektirdim temiz çıktı tüpler açık anestezi almadım ama ölümden döndüm ne kadar zordu yaa 4 saat kendime gelemedim kan şekerim düştü tansiyonum düştü valla bir daha gerekmez bu son olur inş ama kesinlikle anestezi öneririm bugün hala lekelenmem ve ağrım var ya sanırım doktorun eli ağırdı nefesim kesildi gittim sandım .dünden beri eşimle didişiyorum sinirleirim bozuldu o kdar gereksiz şeyler için kızdım ki ama eşim ben içerde çığlık atıyorum doktora bişey sormadı bile ölsem tık yok adamda yaa yanıma gelmedi umursamaz neyse ne yapim kaderim böyle herkesin kötü bir yanı vardır bende çok kızdım bir ton fırça yedi gıkı çıkmadı:)
bu arada prolaktinim yüksek çıktı bununla ilgili ne yapabilirim daha önce bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?doktor 3 gün sonra tekrar et dedi bakalım inş düşer ilaç kullanmaktan nefret ediyorum gerek kalmaz umarım
kızlar ya bende mi anormallik var dün sinirlerim çok bozuldu daha ilk adımdan böyleysem nasıl geçicek korkar oldum yaa Allah ım son olsun lütfen
Canım bende anestezi olmadım.Fakat iyi geçmişti.tabii bu durum değişebilir.eşine takılma ,zira Ben artık eşime karşı fazla beklentide bulunmuyorum.menekşecimm önemli olan tüplerinin temiz çıkmış olması.Tekrar geçmiş olsun..
selamlar bayanlar. Ayın 22.sinde çarşamba günü bizde eşimle Kıbrısa gidiyoruz biletleri aldık. Donörümüz çarşamba günü yumurta verecek şekilde hazırlanmış gidiyoeruz işte . bi burukluk var içimde durgunum biraz ilk kez bugün biletleri alınca böyle hissettim. Donör olayı sarstı birdenbire dediğim gibi ilk kez oldu iş ciddiye binince mi oldu anlamadım. yabancı bi kadın eşimin spermi yani bunlara gerek kalmadanda olabilirdi neden olmadı bu yola mecbur kaldım diye kafamda biri konuşuyor sürekli neyse saçmalıyorum galiba(
yarın test günüm çok heyecanlıyım :)) evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi .. belim ağrıyor sonra kasığa vurup geçiyo anlamadım niye oluyo ama yatmaktan olabilirmiş yada gebelik belirtisiymiş acaba hangisi :))
selamlar bayanlar. Ayın 22.sinde çarşamba günü bizde eşimle Kıbrısa gidiyoruz biletleri aldık. Donörümüz çarşamba günü yumurta verecek şekilde hazırlanmış gidiyoeruz işte . bi burukluk var içimde durgunum biraz ilk kez bugün biletleri alınca böyle hissettim. Donör olayı sarstı birdenbire dediğim gibi ilk kez oldu iş ciddiye binince mi oldu anlamadım. yabancı bi kadın eşimin spermi yani bunlara gerek kalmadanda olabilirdi neden olmadı bu yola mecbur kaldım diye kafamda biri konuşuyor sürekli neyse saçmalıyorum galiba(
efsune 12 sen hazırlık için hangi doktora gittin.? benim burdaki doktorumun danışmanı doktorun şevket bey ile çalışıyor dedi. ücret konaklama ve uçak dahil 5.200 euro dedi ve biz ücret almıyoruz dedi. ben firdevs hanıma gitmek istiyorum diye diretince kontrol için geldiğinde doktora direkt siz sorarsınız dedi.
birşey sormak istiyorum size ben bugün adet oldum fakat benim ilk gün çok az ve pempemsi şekilde oluyor 2 ci gün de adetin ilk günü gibi az gelip sonra normale dönüyor şimdi ben ilaç için ilk gününü bugünümü baz laıcam yoksa yarınımı sizin ne şekilde biraz kafam karıştı...
canım yaa emin ol herkes birsürü soru işareti ile gidiyor böyle bir kararı almak zor ama bence o tatlı meleği kucağına aldıktan sonra herkes neden geç kalmışım diye düşünüyor birkaç arkadaş öyle paylaşmıştı bizde sorun eşimde ben o yüzden ısrar etmiyorum yoksa bence genetik aktarımdan ziyade hayırlı ve sağlıklı çocuklarla mutlu bir aile olmak sonuç itibari ile bazen çocuk annesinden veya babasından hiçbir şey almayabiliyor.için rahat olsun burda yazış en yeni annemiz rüzgarseliinin paylkaşımlarını oku ne kadar mutlu bunlara odaklan bence şansın bol bahtın açık olsun canım
nilda biraz geç oldu cvbım kusura bakma.evet canım yumurta donasyonu.ve eşimin sperm verdiği gün Firdevs hanım ultrasonda baktı ve ovitrelle iğneyi yaptı.transfer günüde proluton depot vurundum...canım merhaba ..yumurta donasyonu yaptırdın değilmi..sana ovitrelle iğnesi niye yaptılar..cumartesi 5. gün embriyosumu olacak
Baharım sende benim gibi erken menepozsun.(vee nickinden anladığım kadarıyla aynı yaştayız.)o yüzden sürecini daha bir merakla takip ediyorum.inşallah herşey güzel geçer.kaçıncı gün transferi olucaksın.birde canım adet olman için sana ilaç önerildimi.sevgilerrrr ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?