Aslında firdevs hna karar verdiysen eğer ön görüşmeye gerek yok.
Ben ön görüşmeye gitmedim. Mail attım telefonla knuştum verici hakkında taleplerimi yaptım.
Gerisi çorap söküğü gibi geldi. Birde sperm verme günü eşinle gitmen çok önemli çünkü doktor kendi gözüyle rahimi görüyor.
Burada seni takip eden bir doktor bulman önemli v e6. Yada 7. Gün ( regl başladıktan sonraki) rahim alınlığın ölçülüyor.

Ben ön göriüşmeye gittiğim iki kliniği sonra es geçip görmedğim klinikteki firdevs hnı seçtim. Kısmetini almaya gidiyorsun hadi bakslım
Hayırlısı

Canım bende anestezi olmadım.Fakat iyi geçmişti.tabii bu durum değişebilir.eşine takılma ,zira Ben artık eşime karşı fazla beklentide bulunmuyorum.menekşecimm önemli olan tüplerinin temiz çıkmış olması.Tekrar geçmiş olsun..

Benim sol kasık altında bir saplamalıağrı. Var. Sende böyle bir batma varmı?
Cumartesi doktora gideceğim ?
Sen ne zaman gidiyorsun??

Arkadaşlar halimizle kendmiz dalga geçelim dedim)
Eki Görüntüle 711168

Canım hamilelik takvimini görünce çok duygulanndım.efsunecim içimden senin hamilelik ikiz olucak gibi geçiyor hep.tabii bu benim iç sezgim.Allah senin kalbine göre nasil etsin.Ama Ben istiyorum ki formdaki tüm arkadaşlarımın ve kendimin ikiz hatta üçüzleri olsun.bunca yıl verilen mücadele son bulsun.herkes evlat sevgisine doysun.Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hay8rlı evlatlar nasil etsin.

selamlar bayanlar. Ayın 22.sinde çarşamba günü bizde eşimle Kıbrısa gidiyoruz biletleri aldık. Donörümüz çarşamba günü yumurta verecek şekilde hazırlanmış gidiyoeruz işte . bi burukluk var içimde durgunum biraz ilk kez bugün biletleri alınca böyle hissettim. Donör olayı sarstı birdenbire dediğim gibi ilk kez oldu iş ciddiye binince mi oldu anlamadım. yabancı bi kadın eşimin spermi yani bunlara gerek kalmadanda olabilirdi neden olmadı bu yola mecbur kaldım diye kafamda biri konuşuyor sürekli neyse saçmalıyorum galiba (

çok şükür temiz çıktı film ağrı da dayanılmaz değildi sonradan ağrı şokuna girdim şekerim ve tansiyonum düştü zor kendime geldim.birde prolaktinim yüksek çıktı inşallah düşer yaa 3 gün sonra bir daha baktırıcaz .birde tsh a birdaha bakıcaz bakalım inşallah sorun çıkmaz.

canım yaa emin ol herkes birsürü soru işareti ile gidiyor böyle bir kararı almak zor ama bence o tatlı meleği kucağına aldıktan sonra herkes neden geç kalmışım diye düşünüyor birkaç arkadaş öyle paylaşmıştı bizde sorun eşimde ben o yüzden ısrar etmiyorum yoksa bence genetik aktarımdan ziyade hayırlı ve sağlıklı çocuklarla mutlu bir aile olmak sonuç itibari ile bazen çocuk annesinden veya babasından hiçbir şey almayabiliyor.için rahat olsun burda yazış en yeni annemiz rüzgarseliinin paylkaşımlarını oku ne kadar mutlu bunlara odaklan bence şansın bol bahtın açık olsun canım

Canim az kaldi. Insallah senin icin de dansozler oynayacak..

birşey sormak istiyorum size ben bugün adet oldum fakat benim ilk gün çok az ve pempemsi şekilde oluyor 2 ci gün de adetin ilk günü gibi az gelip sonra normale dönüyor şimdi ben ilaç için ilk gününü bugünümü baz laıcam yoksa yarınımı sizin ne şekilde biraz kafam karıştı...

hepsi geçecek, unutulacak, emin ol. böyle olmasında da bir hayır vardır diye düşün. bol şans dilerim sana.

arkadaşlar bısey sormak ıstıyorum sıze,esım sperm vermek ıcın 1 gun gıdıp aynı gun dönüş yapmak ıstıyo.sonrada 3 yada 5 gun sonra bırlıkte transfere gıtmek ıstıyoruz . acaba böyle yapanlar varmı aranızda ? ve adet başladıktan sonra kaçıncı günde transfer oluyo ?

efsune 12 sen hazırlık için hangi doktora gittin.? benim burdaki doktorumun danışmanı doktorun şevket bey ile çalışıyor dedi. ücret konaklama ve uçak dahil 5.200 euro dedi ve biz ücret almıyoruz dedi. ben firdevs hanıma gitmek istiyorum diye diretince kontrol için geldiğinde doktora direkt siz sorarsınız dedi.

Buradaki doktorum benim hiçbirşey bilmiyor ben sadece rahim kalınlığıma bakarmısıız diye bir kere gittim sonrada tüp yaptık biz hamileyim diye gittim..
Bu cumarteside kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah)

Bence hangi doktoru istiyorsan onun asistanını ara ve iletişim kur.

Şevket bey için can bey
Firdevs hn içinse irem hn

Ben 4500 € verdim. Gitme ve kalma işlerini ben ayaraldım çünkü taleplerim farklıydı.

Kizlar bugun test sonuclarimi gonderdim irem hanima hersey normal.demis.ama aklima takilan bikac sey var pihtilasmayla mthfr fak.biri heterozigottu bi de serbest t4 degeri normalden cok az yuksek cikmis bunlara bisey denemis aklima takildi pihtilasmasi heterozigot bisey cikan varmi

Canım doktora göre değişiyor aslında. Benim adetim de senin gibi olur. İlk denememde beni hazırlayan doktor 3. Gün gel, İlk gün 2 ped dolması lazım demişti. İkinci denememde hazırlayan doktorsa , ne kadar geldiğinin önemi yok , 2. Gün gel demişti.
O nedenle seni hazırlayacak doktoru araman daha doğru.
Pozitifi yakalayıp havaya uçman dileğiyle...

çok sağol canım.. ben inanki genetik kısmını takmıyorum yani çok takmış olsaydım zaten donasyonu düşünmezdim.
Böyle anlatamadığım bi şekilde içim acıdı bugün ve baya ağladım açıkçası.....
psikolojimin bozulduğunu bugün bi kez daha anladım.. Ama eğer bi umut varsa onun peşinden gitmek gerek bunu biliyorum ve sizlere teşekkür etmek istiyorum yazılarınızı deneyimlerinizi okudukça umut oluyorsunuz bana çok sağolun :))

efsune ve formdaki tüm arkadaşlarım nasılsınız.ben uzun süredir yazamadım.transferden sonra annemlere gidip 3 gün orda kaldım,şuan evdeyim ve bugün transferimin 4.günü...bekliyorum kızlar.
6 mayıs perşembe günü eşim sperm verdi,11 mayıs cumartesi günü transferim oldu ve çok heyecanlıyım...erken sanırım ve hiçbir belirtim yokkk...4 tane 5. gün embriyo transferi oldu.test günüm 23 mayıs...
kızlar geriye dönük okumaya başlıycam...
hamişler, benim gibi bekleyenler,gidip bebişine kavuşacağı günü bekleyenler Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım merhaba ..yumurta donasyonu yaptırdın değilmi..sana ovitrelle iğnesi niye yaptılar..cumartesi 5. gün embriyosumu olacak
nilda biraz geç oldu cvbım kusura bakma.evet canım yumurta donasyonu.ve eşimin sperm verdiği gün Firdevs hanım ultrasonda baktı ve ovitrelle iğneyi yaptı.transfer günüde proluton depot vurundum...

tress evet canım bende erken menepozum ve aynı yaştayız.ve aynı şehirdeyiz:)) adet olmam için yasmin vermşlerdi ama bende kaşıntı yapınca cycloya geçildi....zaten yıllardır cyclo prognavayla adet olduğum için adet günümde hesaplanan gibi oldu...inşallah canım hepimiz için herşey güzel olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…