cnm nasılsın ben doktora sordum ikizlerdede tarama yapılıo dedi sen doktorada bi sor emi gene..zaten ense kalınlarınada bakıoya ordanda belli olur
Yanlış yazdım 13. Gün bugün
canım çarşamba günü kontrol var.soralım bi bakalım ne diyecek.ayy canım benim yaa demek birine veda etceksin(Rabbim güç kuvvet versin.çok üzülüyorum ama hayırlısı olur senin için inşallah. peki eminsin değilmi,son kararını verdinmi, tehlike oluşturacak bişey olmasın senin içinde,bebklerin içinde.doktorunu iyi seç.bize haber ver buradaan.merakta bırakma biziiii:)
mrb cnm iyiler şükürr 12 haftalık oldular 3 aya geldik:aminnn cnm inşallah ne güzel olur: tek sorun şu sıralarda biriini aldırcaz doktor araştırıoruz cnm ona cnm sıkkın dahası stresl,i ve ne olcak die düünceliyim bende buraya yazıp sizlerden fikir almayı ve dua etmenizi isticcketim fesilenle yazmış olayımmm
ayyy hadi cnm inşallah dualarım seninle umarım bi mucizede senden gelirrabbim herkese nasip etsin güzel haberlerini beklioruz inşallah :d
canim ne guzel Zaman gecmis sonucunu daha dun ogrenmis gibiyim 3 aylik olmus masallah neden 1 ini aldiriyorsun? 3 u nun birden dunyaya gelme sansi yokmu ?
evet cnm kararımızı verdik zor çok zor oldu amailerisi için çok korkuorum cnm beni görsen 1.5 2boyunda küçük bişiyim taşımaz bünyem bunda korkuyorum doktor kontrol altında olunca olur var üçüz hastam dedi ama ileride bebişlerimi kaybeder yaşamaz die çok korkuorum ssırf bu yüzden bu karraı aldık Rabbim hayırlısı versin cnm inşallah tek dau hayırlısı ile atlatmak
arkadaşlar var mı mayısın son haftası Kıbrıs Firdevs hanım yolcusu,beraber gidelimmmm.dualarınızı eksik etmeyinnnnn
canım ben de Mart ayında hsg yi 300 e çektirdim.ben de bir şey sorucam sperm testi için özel hastanelerde ayrıca ücret ödeniyor mu?bilen var mı?arkadaşlar bugün hsg çektiricem siz ne kadar ek ücret ödediniz hazırlıklı gideyim soramadım da
Test sonucumu aldım 10. Gün 153. 14. Gün 824 olmuş . çok mutluyum ve inanamıyorum. Desteğiniz için teşekkürler iyi ki varsınız
tebrikler canim evde idrarda kacinci gunu bakmistin? kibris yolculari Allah yardimciniz olsun hersey sorunsuz olsun kalben yaninizdayiz sevgiler.
Test sonucumu aldım 10. Gün 153. 14. Gün 824 olmuş . çok mutluyum ve inanamıyorum. Desteğiniz için teşekkürler iyi ki varsınız
hemde çok zor cnm inan gece rüyalarıma girio nasıl kıyarım nası bı karara giderim bilmiorum rabbime hep dua ettim öğrendiğimden beri rabbim kararını bana bırakma die ama hayırlısı cnm gerçekten çok zor olcak...sırf bebklerin sağlığını düşündüğüm için bu kararı alıoruz üçü çok çook zor olucak dularaını esirgemeyin cnm ne olur sağsalim hayırlısı olur inşallah
Ach be aklimdan cikmiyon :) acaba bugün test yaptimi diye düsündüm
yarabbim insallah senden bu hafta güzel haberleri aliriz - insallah!!!!!!!! Allahim yüzünü güldürsün hayirlsiyla da burda dansözler oynatalim :)))))
ne zaman erken test yapican?? cok merakliyim biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?