cnm nasılsın ben doktora sordum ikizlerdede tarama yapılıo dedi sen doktorada bi sor emi gene..zaten ense kalınlarınada bakıoya ordanda belli olur

canım çarşamba günü kontrol var.soralım bi bakalım ne diyecek.ayy canım benim yaa demek birine veda etceksin(Rabbim güç kuvvet versin.çok üzülüyorum ama hayırlısı olur senin için inşallah. peki eminsin değilmi,son kararını verdinmi, tehlike oluşturacak bişey olmasın senin içinde,bebklerin içinde.doktorunu iyi seç.bize haber ver buradaan.merakta bırakma biziiii:)

evet cnm kararımızı verdik zor çok zor oldu ama ilerisi için çok korkuorum cnm beni görsen 1.5 2boyunda küçük bişiyim taşımaz bünyem bunda korkuyorum doktor kontrol altında olunca olur var üçüz hastam dedi ama ileride bebişlerimi kaybeder yaşamaz die çok korkuorum ssırf bu yüzden bu karraı aldıkRabbim hayırlısı versin cnm inşallah tek dau hayırlısı ile atlatmak

canim ne guzel Zaman gecmis sonucunu daha dun ogrenmis gibiyim 3 aylik olmus masallah neden 1 ini aldiriyorsun? 3 u nun birden dunyaya gelme sansi yokmu ?

canim ne guzel Zaman gecmis sonucunu daha dun ogrenmis gibiyim 3 aylik olmus masallah neden 1 ini aldiriyorsun? 3 u nun birden dunyaya gelme sansi yokmu ?

evet cnm zaman çok çabuk geçio valla 3 aylık olduk bile.......cnm doktor var dio benim öle hastamda var dio üçüz doğuran ama bünyemin kaldıracağını düşünmüyorum cnm küçük bişiyim zaten ileride bişi olur bebişlerime die çok korkuyorum nette aratırdık erken doğum riski daha fazla düşük doğum ağırlıklı oluolar beyin gelişimlerinin biraz gelişiiminde problem olduğunu okudum eşimle bu yüzden bu kararı verdik

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.böyle bidurumda ne denirki.Rabbim pişman etmesin inşallah..

sana söylemiştim içimede doğmuştu allah devamını getirsin kalp atışını da duymak nasip etsin diyorum ve gidiyorum çünkü kızım dönmeyi öğreniyor dönemeyince de çığlığı basıyor ağlıyor şimdi o ağlayınca oğlumda izliyor onu bu ara kızım buğlem oğlum baran buğlem cenneti müjdeleyen melek baran ise yağmur anlamınada geliyor

Son düzenleme:
allah nazardan korusun kendine dikkat et beslenmede uzak yolculuk yok malum türkiyenin yolları evde dolaş küçük adımlarla arabaylada çıkabilirsin bi dolaşmak için çok merdiven yok....çokk yazacaklarım var ama işte...

tebrikler canim evde idrarda kacinci gunu bakmistin? kibris yolculari Allah yardimciniz olsun hersey sorunsuz olsun kalben yaninizdayiz sevgiler.

sağol canım. idrarda 7. gün bakmıştım ilk. birşey çıkmadı. 8. gün silik çizgi. 9. gün daha belirgin. 11. gün bayağı kırmızı idi. zaten 10. gün kanda öğrenmiştim .

Test sonucumu aldım 10. Gün 153. 14. Gün 824 olmuş . çok mutluyum ve inanamıyorum. Desteğiniz için teşekkürler iyi ki varsınız

Bee 83 hadi gözün aydin..masallah degerin cok yüksek...keseye ne zaman baktiriyorsun...bakalim tekmi, ikizmi yoksa ücüz mü :) ay heyecanli günler bekliyor....

Aykizim....düsündügümü söylemeden gecemiycem..elbette her insanin kararina saygi duyarim..bak Allah a yalvardim diyorsun, bana birakma diye..ama Allah 12. haftaya kadar ücünü de yasatmis iste, gelistirmis...ben olsam sanirim 3ünü de birakirdim..nice 4üz, 5iz döguranlar var.......sakin beni yanlis anlama canim. bu benim sahsen olan fikrim..elbette öyle bir zor karardirki....Allah size yardim etsin..........

Ach be aklimdan cikmiyon :) acaba bugün test yaptimi diye düsündüm

yarabbim insallah senden bu hafta güzel haberleri aliriz - insallah!!!!!!!! Allahim yüzünü güldürsün hayirlsiyla da burda dansözler oynatalim :)))))

ne zaman erken test yapican?? cok merakliyim biliyorum

düsündügümü söylemeden gecemiycem..elbette her insanin kararina saygi duyarim..bak Allah a yalvardim diyorsun, bana birakma diye..ama Allah 12. haftaya kadar ücünü de yasatmis iste, gelistirmis...ben olsam sanirim 3ünü de birakirdim..nice 4üz, 5iz döguranlar var.......sakin beni yanlis anlama canim. bu benim sahsen olan fikrim..elbette öyle bir zor karardirki....Allah size yardim etsin..........[/QUOTE]

cnm çok saol olurmu nie yanlış anlayım tabiki söylüyeceksin.....offf gerçekten zor bi karar cnm ama korkuyorum ilerisinden gerçkten yoksa hiç içimden gelmio aslında böle bişi yaptırmak

canim daha erken bugun 5. gunumdu bugun tsh ye baktirdim 1.48 progestan test sonucumda 35.4 cikti simdi yapsam cikmaz diye dusunuyorum o yuzden sabirla bekliyorum malum gecenki transferimde 5. gun baslamistimki zaten olduguna ihtimal vermiyordum sanirim mucize beklemistim hayirlisi allahtan diyorum..prens inle prensesin nasil canim ? ayy ne Tatli olurlar 2 tane isim dusundunuzmu canim masallah az kaldi gelecekler allahin izniyle kucaginada...sevgiyle kal

Slm, bugün sarılık kontrolü nasıl geçti??

Prenses emiyormu? Büyükler kime benzetiyor bakalım??

Sana birşey soracağım bugün sol kasığımda biraz batma ve acı var normalmidir??

Tutunma kasık ağrısı gibi ;((

iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarım sağolun var olun inşallah hepimiz güzel günler göreceğiz.
Yine Doğuş Yine VERDA hanıma gidiyorum.

adet görebilmek için kullandığım ilacı bu ayın 23ünde bitiyor. 25i gibi kanamam gelir.
sanırım haziran 8-9 gibi kıbrıs yolcusu olacağım....

estrofemi 14 gün mü kullanıyorduk ?

Aykızım senden bahsettim eşime doktorumuzun aynı olduğunu ve üçüze gebe olduğunu .. oda tutturdu " bizimde üçüz olsun" diyor deli mi ne.. riskli olur diyorum .. tehlike olmayacaksa 3- 5 bebek birden istiyor etrafında :)

bir olsun sağlıklı olsun bizimde bir can'ımız olsun..

Hakkımızda hayırlısı neyse o..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…