arkadaşlar gördüğüm kadarıyla firdevs hanım çok başarılı. bende ikinciyi ona yaptırmayı düşünüyorum..ama öncesinde iyi hazırlanmak da lazım..burada onunla çalışan merkez veya doktor varmı?? en azından onlar firdevs hanımın tedavi şeklini bildikleri için düzgün hazırlar sonra gönderirler diye düşünüyorum..bana özelden yazabilirseniz çok sevinirim..

canım erken gebelik testi yaptınmı..bende heyecanla senin sonucunu bekliyorum...ben ve umudumsun aynı zamanda transfere girdik...canım inşallah önce sen ve durugen sonra ben ve umudumsun pozitif haberleri burda paylaşcaz inşallahhh

canım sana önceden cepten yazmıştım okudunmu yada yayınlandımı bilmiyorum...eşin daha iyidir inşallahhhh...bizlerle aynı zamanda kıbrısa gelemedin...demekki senin içinde hayırlı bi zamanı vardır arkadaşım...önce sağlık olsun..bebişlerinde hayırlısıyla gelcek inşallahhh

arkadaşlar Firdevs hanım bana birde transfere kadar kullanacağım bu iğneyi verdi,hergün 1 tane vuruyorum,türkiyede 10 lu paket olarak satılıyor ve aile hekimi yazıyor..kıbrısta ise tanesi (yanlış olmasın eşim 2 tane almıştı,cumartesi transferden sonra vuruldum,pazarda eczane trde kapalı olur diye aldık),sanırım tanesi 12 tl...bilmenizi istedim...

canım bizde 23-24-25 mayıs gibi orda olacağız.ben firdevsegidiyorum senin hangi klinikti?canım çok fazla bunlara takılıp canını sıkma,ben sadece hamile kalabilirmiyim,kalamazmıyım korkusu var.Allah ım sağlıklı hayırlı evlat versinde gerisi benim için çok önemli degil eşimin çocuğu olacak sonuçta.ben de isterdim kendi yumurtamla olsun hatta şimdiye kadar iki tane çoçuğum olsun ama olmadı Allah ın takdiri ne yapalım,ben razıyım donasyon olsun varsın yeterki olsun

canım sanırım bu iğne pıhtılaşma ile ilgili sorun yaşanmaması için vuruluyor..sen pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın

transferin hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla hamile kalmanı da nasip etsin.sende pıhtılaşma problemimi çıkmıştı,ben baktırmadım.inşallah yoktur.mayısın son haftası da benim transferim olacak Firdevs hanıma gidiyorum.dualarınızı eksik etmeyin.inşallah pozitif haberini de verirsin burdan

canım ben de Firdevs hanıma gidicem ama ben burda kendi istediğim bir doktora bütün tahlillerimi yaptırıp bilgi veriyorum.belki büyük illerde onunla çalışan olabilir ama ben direk merkezle irtibata geçtim.

canım sanırım bu iğne pıhtılaşma ile ilgili sorun yaşanmaması için vuruluyor..sen pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın

canım ben pıhtılaşma testi yaptırdım ve pıhtılaşmaya eğilim çıktı yani MTHFR(A1298C) homozigot mutasyon çıktı...aslında coraspinde kullanıyorum ama clexane iğneyide Firdevs hanım verdi

ach be canim, öyle bir duygulandimki.."ela gözlerini acip bana bakinca dünyalar benim oluyor" ne güzel de demisin..bazen ben iste kafamda tuhaf olmamasi gerek sorular olusturuyorum..ne bileyim bebeklerim anlarmi, hissederlermi genetik annelerini olmadigimi diye..biliyorum belki sacma ama napiyim aklima geliyor, dogruya dogru.....

senin durumuna gelince...üzüldüm, cok aci cekiyorsun..insallah en yakin zamanda düzelirisin canim!! Allah sifani versin cabuk sekilde...

dedigin gögüs cremi oldugunu bilmiyordum...biraz arastiriyam bende alayim..

kendine iyi bak, saglicakla kal..

sagol canım Allahım hepimize anne olmayı nasip etsin..pıhtılaşma testinin sonucunu 10 gün içinde alabiliyorsun,devlet hastanesinde hematoloji bölümünde doktora başka bi şehirde tüp bebk yaptırcam,bana bu testi yaparmısınız dediğinde yardımcı oluyor,bana oldular yani..sende bu günlerde yaptırdığında transfere kadar sonucun çıkar ona görede iğne kullanıp kullanmayacağını belirlemiş olursun...ama senin kararın bu arkadaşım..yaptırmande iyi olurdu aslında...aklında soru işareti kalmazdı ama sen bilirsinnn

canım nihayet evine gelmişsin.hayırlı ve pozitif bir sonuç olmanı diliyorum.baharım bendede pıhtılaşma sorunu var.bu durumda hem coraspin hemde iğnemi vurunmak gerekiyormuş canım.iğneyi klinikte mi yapıyorlar.gitmeden mi almak gerekiyor canım

Canım bazı tarafları acı verse de mutluluğunun çok daha fazla olmasına çok seviniyorum.inşallah en kısa zamanda herşey olması gerektiği gibi olacak.Ela mutluluk kaynağınız varmı ötesi ? :)

Yarın da senden gelecek güzel haberleri bekliyor olacağız.hadi bize mutluluk gönder oralardan

efsune inşallah cumartesi dünyanın en güzel sesini duyarsın. hayırlı haberlerini bekliyorum.
irem hanım ı araştıracağım,
teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…