nilda biraz geç oldu cvbım kusura bakma.evet canım yumurta donasyonu.ve eşimin sperm verdiği gün Firdevs hanım ultrasonda baktı ve ovitrelle iğneyi yaptı.transfer günüde proluton depot vurundum...
canım bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim..seni burada başka bir doktormu hazırladı yoksa firdevs hanım mı tedavini planladı..
neden soruyorum biliyormusun beni burada bir doktor hazırladı ve bu söylediğin iğneleri falan vermedi sadece estoferm kullandım..rahim kalınlığıma baktı gidebilirsin dedi..bir hafta sonra donör hazır olunca kıbrısa gittim oradada 5 gün bekledim bu arada bu senin söylediğin iğnelerin hiçbiri bana yapılmadı üstelik rahim kalınlığıma bile bakılmadı..birşeyleri onlar mı atladı yoksa ben mi atladım anlamadım..
Tahlil sonucumu aldım. 10 gün bugün. 153 çıktı hcg. Inanamıyorum. Doktorum hamilesin dedi. Pazartesi tekrarlayacağım. Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Iyi ki varsınız
nilda biraz geç oldu cvbım kusura bakma.evet canım yumurta donasyonu.ve eşimin sperm verdiği gün Firdevs hanım ultrasonda baktı ve ovitrelle iğneyi yaptı.transfer günüde proluton depot vurundum...
canım bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim..seni burada başka bir doktormu hazırladı yoksa firdevs hanım mı tedavini planladı..
neden soruyorum biliyormusun beni burada bir doktor hazırladı ve bu söylediğin iğneleri falan vermedi sadece estoferm kullandım..rahim kalınlığıma baktı gidebilirsin dedi..bir hafta sonra donör hazır olunca kıbrısa gittim oradada 5 gün bekledim bu arada bu senin söylediğin iğnelerin hiçbiri bana yapılmadı üstelik rahim kalınlığıma bile bakılmadı..birşeyleri onlar mı atladı yoksa ben mi atladım anlamadım..
canım özel msj atdım...
selamlar bayanlar. Ayın 22.sinde çarşamba günü bizde eşimle Kıbrısa gidiyoruz biletleri aldık. Donörümüz çarşamba günü yumurta verecek şekilde hazırlanmış gidiyoeruz işte . bi burukluk var içimde durgunum biraz ilk kez bugün biletleri alınca böyle hissettim. Donör olayı sarstı birdenbire dediğim gibi ilk kez oldu iş ciddiye binince mi oldu anlamadım. yabancı bi kadın eşimin spermi yani bunlara gerek kalmadanda olabilirdi neden olmadı bu yola mecbur kaldım diye kafamda biri konuşuyor sürekli neyse saçmalıyorum galiba(
arkadaşlar Firdevs hanım bana birde transfere kadar kullanacağım bu iğneyi verdi,hergün 1 tane vuruyorum,türkiyede 10 lu paket olarak satılıyor ve aile hekimi yazıyor..kıbrısta ise tanesi (yanlış olmasın eşim 2 tane almıştı,cumartesi transferden sonra vuruldum,pazarda eczane trde kapalı olur diye aldık),sanırım tanesi 12 tl...bilmenizi istedim...
arkadaşlar Firdevs hanım bana birde transfere kadar kullanacağım bu iğneyi verdi,hergün 1 tane vuruyorum,türkiyede 10 lu paket olarak satılıyor ve aile hekimi yazıyor..kıbrısta ise tanesi (yanlış olmasın eşim 2 tane almıştı,cumartesi transferden sonra vuruldum,pazarda eczane trde kapalı olur diye aldık),sanırım tanesi 12 tl...bilmenizi istedim...
canım ben de Firdevs hanıma gidicem ama ben burda kendi istediğim bir doktora bütün tahlillerimi yaptırıp bilgi veriyorum.belki büyük illerde onunla çalışan olabilir ama ben direk merkezle irtibata geçtim.arkadaşlar gördüğüm kadarıyla firdevs hanım çok başarılı. bende ikinciyi ona yaptırmayı düşünüyorum..ama öncesinde iyi hazırlanmak da lazım..burada onunla çalışan merkez veya doktor varmı?? en azından onlar firdevs hanımın tedavi şeklini bildikleri için düzgün hazırlar sonra gönderirler diye düşünüyorum..bana özelden yazabilirseniz çok sevinirim..
canım sanırım bu iğne pıhtılaşma ile ilgili sorun yaşanmaması için vuruluyor..sen pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın
Merhaba bebek :)
Kızım genel olarak iyi çok şükür ama sarılık ve sütümün az gelmesinden dolayı biraz sıkıntısı var.
Benim ağrılarım dün azalmaya başladı. Ama göğüs uçlarım öyle yara oldu ki kan geliyor. Emzirirken acıdan çığlık atmamak için kendi elimi ısırdığım oluyor. Aslında 1,5 ay önceden güçlendirici krem sürmeye başlamıştım ama yetmedi sanırım. Sana tavsiyem sen 2 ay önceden başla. Bir de ameliyat yerini kapadıkları bir bandaj var o 2. gün tenimi yaktı. O yüzden karnımda su toplamış yanıklar mevcutonlar dikişlerden daha çok yakıyor canımı.
Toparlamak gerekirse, aslında zor günler geçiriyorum ve bu yüzden fazla yazmıyorum ama ela gözlerini açıp bana bakınca dünyalar benim oluyor. Sadece benim ve eşimin kucağında sustuğunu görünce mutluluktan havalara uçuyorum. Göğsümde huzurla uyuduğunda kaç kez şükredeceğimi şaşırıyorum. İnşallah sen de yaşayacaksın çok yakında hem de katmerli :) ve inşallah tüm forum arkadaşlarımız :))
İlk anneler günü hediyem uyunmamış bir geceydi. Yaradana nasıl teşekkür etsem az.
Bi dahakine de sizin bebişler sizi uyutmasın :))
transferin hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla hamile kalmanı da nasip etsin.sende pıhtılaşma problemimi çıkmıştı,ben baktırmadım.inşallah yoktur.mayısın son haftası da benim transferim olacak Firdevs hanıma gidiyorum.dualarınızı eksik etmeyin.inşallah pozitif haberini de verirsin burdan
Merhaba bebek :)
Kızım genel olarak iyi çok şükür ama sarılık ve sütümün az gelmesinden dolayı biraz sıkıntısı var.
Benim ağrılarım dün azalmaya başladı. Ama göğüs uçlarım öyle yara oldu ki kan geliyor. Emzirirken acıdan çığlık atmamak için kendi elimi ısırdığım oluyor. Aslında 1,5 ay önceden güçlendirici krem sürmeye başlamıştım ama yetmedi sanırım. Sana tavsiyem sen 2 ay önceden başla. Bir de ameliyat yerini kapadıkları bir bandaj var o 2. gün tenimi yaktı. O yüzden karnımda su toplamış yanıklar mevcutonlar dikişlerden daha çok yakıyor canımı.
Toparlamak gerekirse, aslında zor günler geçiriyorum ve bu yüzden fazla yazmıyorum ama ela gözlerini açıp bana bakınca dünyalar benim oluyor. Sadece benim ve eşimin kucağında sustuğunu görünce mutluluktan havalara uçuyorum. Göğsümde huzurla uyuduğunda kaç kez şükredeceğimi şaşırıyorum. İnşallah sen de yaşayacaksın çok yakında hem de katmerli :) ve inşallah tüm forum arkadaşlarımız :))
İlk anneler günü hediyem uyunmamış bir geceydi. Yaradana nasıl teşekkür etsem az.
Bi dahakine de sizin bebişler sizi uyutmasın :))
yarın test günüm çok heyecanlıyım :)) evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi .. belim ağrıyor sonra kasığa vurup geçiyo anlamadım niye oluyo ama yatmaktan olabilirmiş yada gebelik belirtisiymiş acaba hangisi :))
Buradaki doktorum benim hiçbirşey bilmiyor ben sadece rahim kalınlığıma bakarmısıız diye bir kere gittim sonrada tüp yaptık biz hamileyim diye gittim..
Bu cumarteside kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah)
Bence hangi doktoru istiyorsan onun asistanını ara ve iletişim kur.
Şevket bey için can bey
Firdevs hn içinse irem hn
Ben 4500 € verdim. Gitme ve kalma işlerini ben ayaraldım çünkü taleplerim farklıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?