Slm, bugün sarılık kontrolü nasıl geçti??
Prenses emiyormu? Büyükler kime benzetiyor bakalım??
Sana birşey soracağım bugün sol kasığımda biraz batma ve acı var normalmidir??
Tutunma kasık ağrısı gibi ;((
Canim tekrar gecmis olsun ve gozunuz aydin... Allah anali babali buyutmek nasip etsin kizini. Bebeginin durumu nasil canim? Merak ettim. Senin durumun nasil agrilarin varmi nasil hissediyorsun kendini? Yarin ne guzel anneler gunu ve insallah bu yil o gunu hic unutmuycaksin :) bizler biraz daha hislerinden, bebeginden, dusuncelerinden anlatirsan cok ama cok sevinirim.. Elbette vaktin sinirli bundan sonra ama belki ara sira biraz vakit bulabilirsin canim....
iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarım sağolun var olun inşallah hepimiz güzel günler göreceğiz.
Yine Doğuş Yine VERDA hanıma gidiyorum.
adet görebilmek için kullandığım ilacı bu ayın 23ünde bitiyor. 25i gibi kanamam gelir.
sanırım haziran 8-9 gibi kıbrıs yolcusu olacağım....
estrofemi 14 gün mü kullanıyorduk ?
Aykızım senden bahsettim eşime doktorumuzun aynı olduğunu ve üçüze gebe olduğunu .. oda tutturdu " bizimde üçüz olsun" diyor deli mi ne.. riskli olur diyorum .. tehlike olmayacaksa 3- 5 bebek birden istiyor etrafında :)
bir olsun sağlıklı olsun bizimde bir can'ımız olsun..
Hakkımızda hayırlısı neyse o..
canım biz eşimle geçen yıl eylül ayında gitmiştik ön görüşme için. saat 12de vardı uçak.aynı gün akşam9da geri döndük.bikaç merkezle görüşeceksen bile bu süre yetiyor.zaten yakın yakın yerlerdeler. sadece uçak masrafı ve orda bi iki restouranta gittik ondan başka masrafımız olmamıştı canım. toplam 600tl gibi bi harcamamız olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. uçak biletinizi önceden alın daha karlı olursunuz.
canım dün hsg i çektirdim temiz çıktı tüpler açık anestezi almadım ama ölümden döndüm ne kadar zordu yaa 4 saat kendime gelemedim kan şekerim düştü tansiyonum düştü valla bir daha gerekmez bu son olur inş ama kesinlikle anestezi öneririm bugün hala lekelenmem ve ağrım var ya sanırım doktorun eli ağırdı nefesim kesildi gittim sandım .dünden beri eşimle didişiyorum sinirleirim bozuldu o kdar gereksiz şeyler için kızdım ki ama eşim ben içerde çığlık atıyorum doktora bişey sormadı bile ölsem tık yok adamda yaa yanıma gelmedi umursamaz neyse ne yapim kaderim böyle herkesin kötü bir yanı vardır bende çok kızdım bir ton fırça yedi gıkı çıkmadı:)
bu arada prolaktinim yüksek çıktı bununla ilgili ne yapabilirim daha önce bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?doktor 3 gün sonra tekrar et dedi bakalım inş düşer ilaç kullanmaktan nefret ediyorum gerek kalmaz umarım
kızlar ya bende mi anormallik var dün sinirlerim çok bozuldu daha ilk adımdan böyleysem nasıl geçicek korkar oldum yaa Allah ım son olsun lütfen
iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarım sağolun var olun inşallah hepimiz güzel günler göreceğiz.
Yine Doğuş Yine VERDA hanıma gidiyorum.
adet görebilmek için kullandığım ilacı bu ayın 23ünde bitiyor. 25i gibi kanamam gelir.
sanırım haziran 8-9 gibi kıbrıs yolcusu olacağım....
estrofemi 14 gün mü kullanıyorduk ?
Aykızım senden bahsettim eşime doktorumuzun aynı olduğunu ve üçüze gebe olduğunu .. oda tutturdu " bizimde üçüz olsun" diyor deli mi ne.. riskli olur diyorum .. tehlike olmayacaksa 3- 5 bebek birden istiyor etrafında :)
bir olsun sağlıklı olsun bizimde bir can'ımız olsun..
Hakkımızda hayırlısı neyse o..
günaydın,kızlar şu anneler günü çok güzel geçmedi,
beni gören herkes artık ne zaman çocuk sahibi olacaksın diyor,benim içim zaten kan ağlıyor,sanki biz bilmiyoruz çocuk sahibi olmayı,isyan ediyorum vallahi,kızlar uçak biletleri sabah erken saatinde var,dönüş çok geç saatte kaç saat sürüyor,ön görüşme hastane otel ve uçak ayarlıyor mu?yaklaşık ne kadar tutuyor?siz nasıl gittiniz?,kaldınız mı?lütfen gitmeden önce neler yaptınız yazar mısınız?eşim vardiyalı çalışıyor o yüzden vardiyasını ayarlar ayarlamaz ön görüşme için gitmek istiyoruz.
Sinirlenip bağıracağına ona direktifler vererek yapması gerekenleri yaptır. Sizin iyiliğiniz içi onu yardımcı olark kullan. Ana yönetici sen ol.
Hiçbir eş beklentilerine cevap vermeyecektir. Gğhepimizin durumu. Beklentilerini azalt. Tatlı tatlı yönet ki sürecin kolay geçsin
Birde muhtemelen bilinçaltn çocuktan korkuyorki başka şeylere ilgin kaçıyor!!!
yarın test günüm çok heyecanlıyım :)) evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi .. belim ağrıyor sonra kasığa vurup geçiyo anlamadım niye oluyo ama yatmaktan olabilirmiş yada gebelik belirtisiymiş acaba hangisi :))
bence bu işin ehli birini bulmadan sakın kimseye güvenip bu işlemi yaptırma ve öncesinde birkaç doktordan yorum al eğer hepsi olabilir diyorsa neden olmasın kendini güçlü hisset lütfen olumsuz düşünme yapabileceğini düşün ve bunun için bir totem yap adak olur sadaka olur ne bileyim neye inanıyorsan ama doktorlar eğer taşıyamazsın derlerse yapacak bişey yok en iyisini araştır derim canım geçmiş olsun[/
haklısın cnm bakalım araştırıoruz...inşallah cnm bununda üstesinden gelirim zor ama ilerisi için bunu istiyoruz bakalım umarım hayırlısı olur cnm dua edin bana emi
Üçüze sevinmiştik hala allahın bir lütfu diye düşünüyorum.
Bende bebek gibi düşünüyorum. Ama bize kolay bnu düşünmek bu olayda topp sende. Eşinin ne istediğindense senin ne istediğin önemli)
İyi düşün stressli değil üzülerek değilde senin iyiliğine ne hizmet eder diye.. Sorumluluk sende o canlara ait olan ve onlar seni seçti!!!!
Doktorları dinlemek gerekli !!! Muayenede vücudunun bunun altından kalkıp kalkamayacağını söylemiyorlarmı??
Hakkına hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?