Merhaba efsune, sarılığı yine sınırdan yüksek ama fototerapi görecek kadar değil dedi doktor. Yarın tekrar kontrol. Süt konusunda ise bildiğin bedbahtım. Dün değil ondan önceki gece birdenbire sütüm azaldı. Ela hiç uyumadı bütün gece açlıktan ağladı. Tabii ben de onunla dün doktor mama takviyesi yapalım yoksa sarılığı ilerler dedi. Doktordan çıktığımda anneler için olan mamadan aldım, bir sürü süt arttırıcı bitki çayı, besin vs aldım ve mama vermeme konusunda kararlıydım. Sağıp az da olsa veriyordum ama bu gece yine çoook çok azalınca ve ela açlık çığlıkları atınca yenik düştüm. Bilemiyorum belki geceleri mamaya geçmek daha doğrudur.
Kasığındaki batmayı doktoruna sor derim. Aslına bakarsan o bölgede senin canlarına yer açılıyordur ve ondan oluyordur diye tahmin ediyorum. Ama yine de bir kontrolde fayda var zira ben 3. ayda aynı şeyi düşünürken plasenta previa olduğumu öğrenmiştim. ( bu ayda benim yaşadığım şeyi yaşama ihtimalin 0. Sadece doğru bildiklerimizin yanlış çıkabileceğine örnekti).
Benzeme mevzusuna gelince, bence ela benim bebekliğimin kopyası. Elimizde eşimin bebekliğine dair fotoğraf yok çünkü annesinin vefatından sonra tüm resimler kaybolmuş ama eşim kendi bebekliğine benzetip çok şaşırıyor :))

Merhaba bebek :)
Kızım genel olarak iyi çok şükür ama sarılık ve sütümün az gelmesinden dolayı biraz sıkıntısı var.
Benim ağrılarım dün azalmaya başladı. Ama göğüs uçlarım öyle yara oldu ki kan geliyor. Emzirirken acıdan çığlık atmamak için kendi elimi ısırdığım oluyor. Aslında 1,5 ay önceden güçlendirici krem sürmeye başlamıştım ama yetmedi sanırım. Sana tavsiyem sen 2 ay önceden başla. Bir de ameliyat yerini kapadıkları bir bandaj var o 2. gün tenimi yaktı. O yüzden karnımda su toplamış yanıklar mevcut onlar dikişlerden daha çok yakıyor canımı.
Toparlamak gerekirse, aslında zor günler geçiriyorum ve bu yüzden fazla yazmıyorum ama ela gözlerini açıp bana bakınca dünyalar benim oluyor. Sadece benim ve eşimin kucağında sustuğunu görünce mutluluktan havalara uçuyorum. Göğsümde huzurla uyuduğunda kaç kez şükredeceğimi şaşırıyorum. İnşallah sen de yaşayacaksın çok yakında hem de katmerli :) ve inşallah tüm forum arkadaşlarımız :))

İlk anneler günü hediyem uyunmamış bir geceydi. Yaradana nasıl teşekkür etsem az.
Bi dahakine de sizin bebişler sizi uyutmasın :))

Ne güzel yazmışsın yine sabah sabah incileri döktürün bana;(

Biraz imajinasyon ve biraz telkinle bu işi kotarabilirsin.
You tube dan emziren kadın izle sonra kendini beyninde elayı cok cok cok emzirirken düşün.
Emziriyorum
bebeğim tok
ben acıyı ikinci plana itiyorum
şuanki önceliğim emzirme gibi.
Göğüs ucu yaranın iyileşmesi içinde avakado ye ve b vitamini al iki güne yaran hafifler.

Herşey güzel olacak... Mama konusunda senle aynı fikirdeyim direnmelisin
Kolay gelsin

günaydın,kızlar şu anneler günü çok güzel geçmedi,
beni gören herkes artık ne zaman çocuk sahibi olacaksın diyor,benim içim zaten kan ağlıyor,sanki biz bilmiyoruz çocuk sahibi olmayı,isyan ediyorum vallahi,kızlar uçak biletleri sabah erken saatinde var,dönüş çok geç saatte kaç saat sürüyor,ön görüşme hastane otel ve uçak ayarlıyor mu?yaklaşık ne kadar tutuyor?siz nasıl gittiniz?,kaldınız mı?lütfen gitmeden önce neler yaptınız yazar mısınız?eşim vardiyalı çalışıyor o yüzden vardiyasını ayarlar ayarlamaz ön görüşme için gitmek istiyoruz.

canım biz eşimle geçen yıl eylül ayında gitmiştik ön görüşme için. saat 12de vardı uçak.aynı gün akşam9da geri döndük.bikaç merkezle görüşeceksen bile bu süre yetiyor.zaten yakın yakın yerlerdeler. sadece uçak masrafı ve orda bi iki restouranta gittik ondan başka masrafımız olmamıştı canım. toplam 600tl gibi bi harcamamız olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. uçak biletinizi önceden alın daha karlı olursunuz.

canım dün hsg i çektirdim temiz çıktı tüpler açık anestezi almadım ama ölümden döndüm ne kadar zordu yaa 4 saat kendime gelemedim kan şekerim düştü tansiyonum düştü valla bir daha gerekmez bu son olur inş ama kesinlikle anestezi öneririm bugün hala lekelenmem ve ağrım var ya sanırım doktorun eli ağırdı nefesim kesildi gittim sandım .dünden beri eşimle didişiyorum sinirleirim bozuldu o kdar gereksiz şeyler için kızdım ki ama eşim ben içerde çığlık atıyorum doktora bişey sormadı bile ölsem tık yok adamda yaa yanıma gelmedi umursamaz neyse ne yapim kaderim böyle herkesin kötü bir yanı vardır bende çok kızdım bir ton fırça yedi gıkı çıkmadı:)

bu arada prolaktinim yüksek çıktı bununla ilgili ne yapabilirim daha önce bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?doktor 3 gün sonra tekrar et dedi bakalım inş düşer ilaç kullanmaktan nefret ediyorum gerek kalmaz umarım

kızlar ya bende mi anormallik var dün sinirlerim çok bozuldu daha ilk adımdan böyleysem nasıl geçicek korkar oldum yaa Allah ım son olsun lütfen

Canım yaaa inan o kadar mutluyum ki yazdıklarını okudukça gözlerim doluyor , ilk denemende biliyorsun aynı gün olmuştu transferimiz o yüzden yerin bir başka , meleklerin seni bekliyor , Haziran'da kavuşacaksın inşallah ona veya onlara ! Git ve al gel onları :)))
Benimde 26-27 Temmuz gibi doğumum olacak zaman nasıl geçti hiç anlamadım bir heyecan bir koşturma geçti gitti darısı sana ve diğer arkadaşlara ...

sağol canım, eşimin vardiyalı çalışıyor o yüzden onun izin gününü kestirmek çok zor, dün konuştum tek başıma gideyim dedim olmaz dedi uçak saatlerine bu akşam bakacak,biz ekim kasım ayları düşünüyorduk,yazılanları okuyunca benim içim kıpır kıpır oldu.bir yere sığamıyorum artık sürekli girip okuyorum yazılanları okudukça bazen ağlıyorum bazen sanki ben hamileymişim gibi tepki verir oldum,o yüzden biran önce gidip bebeğimi almak istiyorum.Tabi ALLAH nasip ederse,

arkadaşlar biraz araştırdım tsh düşük olunca prolaktin yükseliyormuş yada uzun süreli stresten bende stres olduğu kesin de diğerini araştırmam gerekli en son doktor haşimato dedi onda da tsh düşük oluyormuş ama tahlilim normal çıktı bilmiyorum ki bu sorunlar nerden çıktı Allah ım bende öyle umutluydum ki hiç bişi çıkmaz diye yılların ihmali şimdi çıktı

Son düzenleme:

Sinirlenip bağıracağına ona direktifler vererek yapması gerekenleri yaptır. Sizin iyiliğiniz içi onu yardımcı olark kullan. Ana yönetici sen ol.

Hiçbir eş beklentilerine cevap vermeyecektir. Gğhepimizin durumu. Beklentilerini azalt. Tatlı tatlı yönet ki sürecin kolay geçsin

Birde muhtemelen bilinçaltn çocuktan korkuyorki başka şeylere ilgin kaçıyor!!!

yarın test günüm çok heyecanlıyım :)) evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi .. belim ağrıyor sonra kasığa vurup geçiyo anlamadım niye oluyo ama yatmaktan olabilirmiş yada gebelik belirtisiymiş acaba hangisi :))

cnm çok sevindim güzel haberlerini beklioruz...hadi ya:):)sağlıklı olsunda cnm inşallah dediğin gibi 1 olsun

cnm hayırlı olsun şimdidden ben gitmemiştim öngörüşmeye herşeyi hastane ayarladı cnm biz bişi ayarlamamıştık

canım yaa bende senden yorum bekliyordum ya eşim normalde böyle değil ama ne zaman çocuk için bir işe girişsek pasif asosyal bir çocuk gibi davranıyor anormal bir durum sıkıntı kendisinde olduğu için kendini ezik hissediyor buna sinirleniyorum doktorla tanışıp konuşmadı bile umursamaz gibi sesiz sesiz oturdu hasta halimle herşeyi ben yaptım amenna yaparım yada yaptırırım ama umursamaz olunca ümitsiz olunca doktor neden uğraşsn sen zaten bıraktıysan ümitsizsen değil mi ama adam da boşver der yani prolaktinim yüksek çıkmış eşim söylemedi doktor görmedi ben söyledim doktor 3 gün sonra tekrar bakalım yüksekse gebeliğe engel olur ilaçla düşürmemiz gerek dedi.düşünsene zaten çok düşük olan şansımızı sıfıra indirecekler ben demesem buna bozuldum biraz ama aşmaya çalışıyorum bugün dahaiyiyim sabah lsunda foruma baksam dedimsizleri özlüyorum evde net yok iş yerinde giriyorum hepinizin bebeklerinin gelişimine bakıyorum Allah ım ne güzel yaratıyor ya canım Allah tamamına erdirsin kalp atışı ne zaman acaba ikiz mi ?merak içinde bekliyorum canım .

canım ikiz olanlar çok erken sonuç alıyorlar ama tek olunca idrarda zor anisha nın 46 ydı mesela o yüzden bakarsanda kesin sonuç yarın inşallah olumlu olur canım yaa dansöz oynatırız gene

bence bu işin ehli birini bulmadan sakın kimseye güvenip bu işlemi yaptırma ve öncesinde birkaç doktordan yorum al eğer hepsi olabilir diyorsa neden olmasın kendini güçlü hisset lütfen olumsuz düşünme yapabileceğini düşün ve bunun için bir totem yap adak olur sadaka olur ne bileyim neye inanıyorsan ama doktorlar eğer taşıyamazsın derlerse yapacak bişey yok en iyisini araştır derim canım geçmiş olsun

Üçüze sevinmiştik hala allahın bir lütfu diye düşünüyorum.

Bende bebek gibi düşünüyorum. Ama bize kolay bnu düşünmek bu olayda topp sende. Eşinin ne istediğindense senin ne istediğin önemli)

İyi düşün stressli değil üzülerek değilde senin iyiliğine ne hizmet eder diye.. Sorumluluk sende o canlara ait olan ve onlar seni seçti!!!!

Doktorları dinlemek gerekli !!! Muayenede vücudunun bunun altından kalkıp kalkamayacağını söylemiyorlarmı??

Hakkına hayırlısı

kızlar tamamdır.tek başıma gidiyorum eşim bilet fiyatlarını duyunca tek başıma göndermeye üzülerek kabul etti. hastaneye mail attım ,daha maili gönder tuşuna bakmamla hastanenin beni araması bir oldu.tabi onlar da haklı bizi yürüyen para olarak görüyorlardır.hit düşünüyordum ama burada okuduklarımdan sonra firdevs hanıma gitmeye karar verdim.tam tarihi yarın belli olacak uçak parası da 200-250 arası tutuyor büyük ihtimal türk hava yolları olacak,tek sıkıntı hastane parası...

cnm teşekkür ederim çok çok zor benim için bu kararı vermek için çok düşündük cnm.doktorum benim üçüz doğuran hastam var dio pek sıcak bakmıo kararı bize bırakıo bende ilerisi için düşünüorum cnm ama offf içinden çıkamıoruz iyi yerlerde olursa pek riski yok dediler bakalım cnm hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…