Bulantilarim gecti be tebrik ederim
Nasil sevindim gercekten EFSANE oldu yani hepsini kucagina almayi nasip etsin
Bende gittim iki kese göründü ay sonunda tekrar gidicem kalp atislari icin ben gittigimde biraz erkendi 5+2 o yüzden kizlar birazda fazladan ekledi tam duyariz dedi simdi heyecanla bekliyorum cok giremiyorum cunku mide bulantilarim oluyor cok acin kilo verdim bütün trasfer olacak olan arkadaslarima hayirli olmasini diliyorum ve pozitif duyan arkadaslarimida tebrik ediyorum iyi varsiniz ben girip okuyor takip ediyorum hepinize bol şanslar banada dua edin ayin sonunu heyecanla bekliyorum bana dua edin ruzgarselin bol sütlü günler hurma ve bulgur pilavi ye öptüm Sevgiyle Kalın:))

Bilginisa şimdi oldu :)) şirinleri çok severim ben.
Kalimero hep haksızlığa uğruyordu. Şimdi şirin köyümüzde mutlu mesut yaşarız :)) gargameli ( kör talih diyelim) hep beraber def ederiz :))

Ay sokdayim burda bende :)))) ayni zamanda cok sevinioyrum adina............hay Allahim ücüz demek :))) Allah tamamini erdirsin canim ya.........ayyyyyyyyyy :)))

ücündede döl kesesi falan gözükdümü yani??

Allah nazarlardan korusun.............ay inanilcak gibi degil masallah :)

Şimdi saçmalamak istemiyorum ama merak ediyorum ..

blasto transferi yaptırıp gebe kalan arkadaşlar , ne zaman belirtileri hissettiniz beeaa ( Şimdi benim transferin 3. günü ben kaşınmaya başladım:-(( OOFFFF

Theo canim hadi hayirlisi..valallahi bende 24 saat sonra sanki belirti hissettim diyebilirim..felakat bir agri girdi gece yarsi icimden dedim, Allahim insallah su an yerlesmeye calisiyorlardir diye.....tabii kesin olarak bilemem ama icimdne öyle hissetmistim o zaman..hadi hayirlisi canim sana....

Larax canim ya senin bilgin cok masalalh bu süt falan konusunda..mutlaka insallah ben dogurduktan sonra sana dönerim...ama bisey sorucam taze sogan diyorsun cok süt yapiyor.ama ben derdim öyle sey komple yasak olur diye, bebege gaz yapar diye...

Sorularla sizleri bunalmak istemiyorum ama firdevs Hanım'da deneyen arkadaşlar,sizler hep irem hanımla mı görüştünüz.ön görüşmeye gitmeyeceğim ama drla görüşmeden,durumum hakkında ayrıntılı bilgi vermeden de direk transfere gitmek istemiyorum.Berk Bey bana hemen dönüş yaptı ve neredeyse bir saat beni dinledi bilgiler verdi.Firdevs hanım şu anda Kıbrıs'ta değilmiş.Umarım dönünce telden görüşme imkanımız olacak.Ayyy ne bileyim Efsunenin üçüzlerinden sonra ben de firdevsten ikiz istiyorum üçüz olursa da fena olmaz tabi)))şaka bir yana gerçektende çok umutluyum artık.
Efsune ve diğer arkadaşlar tedavinizi planlarken bunu doktorunuzlamı yaptınız yazarsanız sevinirim.İki gündür sürekli geçmişi okuyorum.Ama arada kaçırdıklarımda oluyor.Soru sormayacağım dedim ama sanırım olmayacak

Ben direkt firdevs hn ile görüşmüştüm. Soruları ona sormuş ve verici ile ilgili kararı onla vermiştim. Geçmişimi emaille firdevsin emailine atıp smslede emailiiz var demiştim.

İlaç kullanırkende irem hnla iletişimde olmuştum. Bazan smsleri herikisinede gönderiyodum..

İçin rahat edecekse kıbrısa dönmesini bekle ve öyle iletişime geç. Kararınıda sonra verirsin. Kısmetin seni yönlendirir)

Yusufdeniz senin değerlerin benden daha yüksekti. 8. Haftaya kadar yeni bir kese süprizi olabilir)

Hakkımıza hayırlısı!!!

Kesin dış gebelik yok çünkü kızlarrrrrrrr

Üçüzmüş

Birisinin kesesi çok büyük
İkisinin kalp atışını duyduk))

Hayırlı olur inşallah.. Dua edin kızlar!!!

ay allahım bu ne güzel bir haber..tebrik ediyorum..sağlıkla hepsini kucağına alman dileğiyle hayırlı olsun..darısı başımıza...

Ben irem hanımla görüştüm,bilgilerimi ona söyledim ama evet dönmelerini bekliyorum.Aynen bende Firdevs hanımla iletişimde olmak hatta aramızda bir sinerjinin olmasını istiyorum.Aslında Berk bey de bana çok iyi bir elektrik verdi.Neyse herşey kısmet.Bebeklerim neredeyse beni mutlaka çağırırlar diye düşünüp dua etmek en güzeli.
Efsunecim ben ki saçımı tararken bile ne yana yatırsam derdim şimdi sizlerin güzel haberlerinden sonra hiç birşeyi dert etmiyorum.Ne verici ne merkez ne de Dr seçimi.Tek gerçek önümüzdeki yılda anne olmak. Darısı hepimize olsun.Cevabın için sağol.,.

Mesajlarınızı beğenmek istiyorum ama telden beceremedim.Sabah beri ve bundan sonra her gün takipteyip.beğendi sayın lütfen)))

efsune bu ne güzel bir haber böyle Allahım nazarlardan korusun. darısı isteyen herkese olsun .tunanehir bebeklerini allahım sana ve eşine bağışlasın.birsürü fotoğraflarını çekmek nasip etsin Allahım bizede nasip etsin.

efsunecim son sayfayı okudum üçüz geliyormuşşşş:))))) allahım çok güzel bir haber bu,sağsalim kucağına almayı nasip etsin,forumu başlatansın seninle beraber forumumuz bebeklerle dolsun,sırf valla pazar günü senin haberini meraktan girdim ağzım kulaklarımda:) darısı hepimizin başına inşallah:) çooookkk çok sağlıkla kal güzel efsunecim:)

haberini yeni okudum,Allah ım nasıl mutlu oldum şaktayım gerçekten.garçektende efsanesin yaniiii.üçüz annesi bu nasıl bir mucizedir Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına da almayı nasip etsin.eşin mutluluktan uçmuştur herhalde,hamilelik haberini alınca kıravatı bağlayamadı diyodun şimdi napıyor çok merak ettim.gerçekten üçünün de tutması bir mucize yaaaaa çok sevindim tebrikler

efsune çooooooooooooooooook sevindim..üçüz demekkiii:))
ayyyyy ne güzel bi duygu olmalı içinde üç canın olmasııı:))
Allahım tamamına erdirsin çooook mutlu oldumm hemde çokk

Son düzenleme:
arkadaşlar nasılsınız,ben beklemedeyim...test tarihim ayın 23ü ve heyecanlıyımmm
bugün iğnemi vuruldum,ve hiçbir belirtim yok,dinleniyorum...
Allhın izniyle sonucumu alınca paylaşcam:)))

arkadaşlar pek fazla nete giremiyorum,
yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgelmişlerr:))
FBli ultrasonda minik bebişini görmüşsün çok sevindim:))
TUNANEHİR bebişlerin fotosu ne güzel öyle,maşallahhh:))
THEO transferin hayırlı olsun,belirti aradıkça insan sıkıntıya düşüyor:)) örnek benn,bekliyorumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…