önceki denemede bebeğimin adı kalimeroydu
şimdi isimler değişti artık "ŞİRİNLER'İ BEKLİYORUM :))
Ve bizim forum kreşimiz huzurlarınızda
söz sanat öğretmeleri benim :)
lay lay laya layyyyy
Eki Görüntüle 715002 Eki Görüntüle 715001 Eki Görüntüle 715003
Hepiniz benden çok sevindiniz.
Ben daha şaşkınlığı atamadım. Ama çok sevindim hüzünlendim. Gözlerim doldu ve korktum
Yapabilirmiyim diye?
Sonra yine allaha bıraktım benim kaldırabileceğim kadar yük vermiştir diye!!!
Firdevs hn genelde reduksiyon öneriyormuş. Ben red ettim .. Hepsi sağlıcakla doğacak ..
Pregesterondan crinone jele geçtim. Ben
M vücut eritmiyor gam anlamıyla herhalde) ( sağol rüzgarselinciğim))
Sadece artık bize bakıcılar ve bebekelr ile bir minibüs lazım))
Merdivenli evide iptal ediyoruz... Oy yeni bir yaşam)
Kreş fikride hoş ve yerinde bir okul dolısu çocuk oldu forumda daha yoldakiler, hamile kalacakalrı düşünürsek)))ohhhhhhhhh
Hepiniz sevgiyle kalın
Şimdi saçmalamak istemiyorum ama merak ediyorum ..
blasto transferi yaptırıp gebe kalan arkadaşlar , ne zaman belirtileri hissettiniz beeaa( Şimdi benim transferin 3. günü ben kaşınmaya başladım:-(( OOFFFF
Taze annemize takrar allahim anali babali büyütsün diyorum.
Süt konusunda kisa bir bilgi paylasacagim cnm.
Eger güzel istahin varsa bol bol bulgur pilavi tüket cok süt yapar.(B vitamini cook önemlidir iceriginde vardir )
Ayran ic ferahlik verir,bol sivi corba al ..sütlac-asure-komposto tüket cnm .Tavsiye ederim.gaz yapici seylerden uzak durursan bebekte rahat eder.
Bebegine afiyetler olsun, insallah sütünde yarasin cnm .
sevgiler.
Ela miza yarasin sütlerin cnm , süt kokan bebegini öpüyoruz buradan ..
evet cnm bilgin var tabiki dogru ypaiyorsun cnm.Tarhana corbasi , et suyu kaynatilan (kelle-paca tarzi vs.) herkes yiyiemez tabiki düdüklüde kemikli et haslama anneye güc kuvvet veriri,suyuda sütünün cogalmasina sebep olur.taze yesil sogan süt yapar..kokar ama olsun cnm yararlidir.
sariligi olsun endise etme cnm,meme ucu icin güzel dogal kremler var bilgin olsun.
tavsiyem sik sik azar 5 dk ile emdir derim,eger cok youluyor cekme gücü az ise cenesi yorulyuorsa 15-20 dk bekle cnm.cekim gücü ve emme gücü cok iyi olyuor zamanla..(her cocougun beslenemside-yapisida bebege özeldir )
Aglamasindan korkma iyi oksijen alyior demek ..bebek icin iyidir.anneler üzülsede sorun olmaz..agalarken morarma..aglarken katilarak derin havasiz kalyiorsa dikkat edersin .
boga burcu masallah ,aman yesin can bogazdan gelir cnm .
annenin yanindasin sorun olmaz ,annelerimiz mükemmeldir ..
mutlu -saglikli-huzur dolu yarinlar dilerim.
Eki Görüntüle 715046
ooyy kuzucuklarım benim.anneniz bekliyor sizi:))
Sorularla sizleri bunalmak istemiyorum ama firdevs Hanım'da deneyen arkadaşlar,sizler hep irem hanımla mı görüştünüz.ön görüşmeye gitmeyeceğim ama drla görüşmeden,durumum hakkında ayrıntılı bilgi vermeden de direk transfere gitmek istemiyorum.Berk Bey bana hemen dönüş yaptı ve neredeyse bir saat beni dinledi bilgiler verdi.Firdevs hanım şu anda Kıbrıs'ta değilmiş.Umarım dönünce telden görüşme imkanımız olacak.Ayyy ne bileyim Efsunenin üçüzlerinden sonra ben de firdevsten ikiz istiyorum üçüz olursa da fena olmaz tabi)))şaka bir yana gerçektende çok umutluyum artık.
Efsune ve diğer arkadaşlar tedavinizi planlarken bunu doktorunuzlamı yaptınız yazarsanız sevinirim.İki gündür sürekli geçmişi okuyorum.Ama arada kaçırdıklarımda oluyor.Soru sormayacağım dedim ama sanırım olmayacak
Bulantilarim gecti be tebrik ederim
Nasil sevindim gercekten EFSANE oldu yani hepsini kucagina almayi nasip etsin
Bende gittim iki kese göründü ay sonunda tekrar gidicem kalp atislari icin ben gittigimde biraz erkendi 5+2 o yüzden kizlar birazda fazladan ekledi tam duyariz dedi simdi heyecanla bekliyorum cok giremiyorum cunku mide bulantilarim oluyor cok acin kilo verdim bütün trasfer olacak olan arkadaslarima hayirli olmasini diliyorum ve pozitif duyan arkadaslarimida tebrik ediyorum iyi varsiniz ben girip okuyor takip ediyorum hepinize bol şanslar banada dua edin ayin sonunu heyecanla bekliyorum bana dua edin ruzgarselin bol sütlü günler hurma ve bulgur pilavi ye öptüm Sevgiyle Kalın:))
Kesin dış gebelik yok çünkü kızlarrrrrrrr
Üçüzmüş
Birisinin kesesi çok büyük
İkisinin kalp atışını duyduk))
Hayırlı olur inşallah.. Dua edin kızlar!!!
Eki Görüntüle 715046
ooyy kuzucuklarım benim.anneniz bekliyor sizi:))
Ben irem hanımla görüştüm,bilgilerimi ona söyledim ama evet dönmelerini bekliyorum.Aynen bende Firdevs hanımla iletişimde olmak hatta aramızda bir sinerjinin olmasını istiyorum.Aslında Berk bey de bana çok iyi bir elektrik verdi.Neyse herşey kısmet.Bebeklerim neredeyse beni mutlaka çağırırlar diye düşünüp dua etmek en güzeli.Ben direkt firdevs hn ile görüşmüştüm. Soruları ona sormuş ve verici ile ilgili kararı onla vermiştim. Geçmişimi emaille firdevsin emailine atıp smslede emailiiz var demiştim.
İlaç kullanırkende irem hnla iletişimde olmuştum. Bazan smsleri herikisinede gönderiyodum..
İçin rahat edecekse kıbrısa dönmesini bekle ve öyle iletişime geç. Kararınıda sonra verirsin. Kısmetin seni yönlendirir)
"""""Aaa ne güzel hiç sorun yok. Büyütürsün hepsini
Çok var üçüz geçen doğurttum..
1650 -1500 gr ağırlığında 31.haftaya geldiler. Yok bir sorun bu ne güzel"" benden çok sevindi
Üzüleyimmi sevineyimmi korkayım mı bilemiyorum. Şükür allahım ama nasıl olacak???? Şoktayım!!!!!
Ya kızlar 3 embryo transfer edildi. %%%% 100 tutarmı???
Ne çok almaya hazırmışım....
Sadece birinin kesesi çok büyük ama kalbi atıyordu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?