Kesin dış gebelik yok çünkü kızlarrrrrrrr

Üçüzmüş

Birisinin kesesi çok büyük
İkisinin kalp atışını duyduk))

Hayırlı olur inşallah.. Dua edin kızlar!!!

çok çok çok sevindim....rabbim senden ayırmasın,,, dualarımız seninle ne mutlu bir haber oldu.
arkadaşlar dansözler efsune için gelsin....

inşallah sorunsuz büyütürsün , bu kadar uğraşmanın mükafatı diye düşünüyorum, ALLAHIM yardımcı olsun. ben de ikiz diye aklımdan geçiriyordum.
inan çok sevindim,
hadi hayırlısı olsun...

tutkucum merhaba
bende 44 yaşındayım.sebep söylemediler. evet çok eminler kendilerinden bende o yüzden orayı seçtim. dr hiç görüşmüyorsun. herseyi melike hanım ayarlıyor. yumurta nakli sırasında dr göedüm. sonra yine yok. ama melike hanım çok ilgili. 24 saat araya bilecegin biri. testler istiyorlar. 2. dnemede de aynı ücret alınacak. temiz yer . hopada öğretmen evinde kaldık. önerme işine karısamayacagım. ona siz karar vermeniz gerek. şimdiden hayırlı olsun...

donör bilgileriniz geltikten sonra yada önce Firdevs hanım sizleri arayıp bilgilendirdimi.yoksa irem hanımla mı sürekli bağlantı kurdunuz.yani ben resimlerimizi yolladım.onlar seçip bize sadece bilgilerini mi gönderecekler...

Selam canim ben bir iki kez resim yolladiktan sonra sormustum ne zaman alirim bilgileri diye. Sonra bir kac hafta sonra emaille pdf seklinde tum bilgiler gelmisti

canım ya çook tebrik ederim Allah ım nazarlardan korusun ne güzel bir haber bu bayıldım yaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın bir ömür beraber olursunuz darısı tüm isteyenlerin başına

efsune cim birşey isticm acaba bu süreçte dikkat ettiğin tüm detayları bir seferde yazar mısın herşe ykısmet tabi ama en azıından bizler de elimizden geleni yapmış oluruzbiz haziranda ist deniycez son kkez inşallah olur transfer olursa en azından senin yolunu izlerim

canım bişi sorucm sen hsg sonrası antibiyotik kullandın mı?benim ilk çekimden sonra sıkıntım olmadı 1 hafta geçti dün çok fena karnım ağrıdı ağrı kesici aldım sen ne kullandın akıntım yok ama arada bir ağrım oluyor ne önerirsin canım?

Tress sen sanırım yeni film çektirdin.Film çektirdiğimizin ertesi ayında transfer yaptırmak doğru olurmu acaba rahimde hasar olurmu.En az ne kadar beklemek gerekir.Biliyor musunuz yazarsanız sevinirim.

Tress sen sanırım yeni film çektirdin.Film çektirdiğimizin ertesi ayında transfer yaptırmak doğru olurmu acaba rahimde hasar olurmu.En az ne kadar beklemek gerekir.Biliyor musunuz yazarsanız sevinirim.

bir sıkıntı olmuyor canım bende hsg çektirdim bu ay bir dahakine hazırlanıp gidicez inşallah doktor bir sıkıntı olmaz dedi rahime zarar vermiyo yani için rahat olsun bu arada tress ben 300 tl ödeme yaptım senin yaptığın yer çok parar almış sanırım istanbulda herşey daha pahalı ben güneydeyim iyi bir doktorda 300 liraya çektirdik .

Ben tüp bebek için bir yerde karar kılmıştım.Önce tüp dene diyen arkadaşlar olmuştu.Değerlerimin normal olmasına karşın , şansımın çok % 5 olduğunu söyleyen çok doktor var.Denemek mi lazım yoksa direkt donasyonmu.Birde donasyonda da başarısızlık olabilir.Bakın sizde de sebep yokken olmamış.Offf Offf ne zor bir karar bu ya.Tüp bebek denesek sonra gene donasyon olacaksa ciddi para demek birde.

Arkadaslar,
doktorlar cok farkli seyler söylüyor..bazilari ciltinize gelmedikten sonra bisey olmaz diyor, digerleri deseniz hic boyamayin diyor...cok kadinlar var, hatta 4 haftada bir boyuyorlarmis
sizler nasil yapiyorsunuz..cok kararsizim yapsammi yapmasammi diye..

Kesin dış gebelik yok çünkü kızlarrrrrrrr

Üçüzmüş

Birisinin kesesi çok büyük
İkisinin kalp atışını duyduk))

Hayırlı olur inşallah.. Dua edin kızlar!!!

Efsune üç kere Maşallah Maşallah Maşallah diyorum arkadaşım :)))))) bu ne kadar güzel bi haber böyle Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Süpper yaaa :))

bebekciğim bence çok mecbur değilsen boyama derim çünkü inhalasyonla bile kimyasal maddeler geçiyor ayrıca organik yazanlarda bile bir sürü katkı maddesi var bunların bebek üzerine etkisi bilinmiyor ancak temkinli olmaktan zarar gelmez ama eğer çok sıkıntı oluyorsa görünen kısımları en güvenli boya ile boya derim canım.çünkü boyaların kanser yapıcı etkisi olduğu söyleniyor

ben 23 nisanda rahim filmi çektirdim bu ayda 28 mayısta büyük ihtimalle transferim olarak bende senin gibi düşünüp hem burdaki doktoruma hemde kıbrıstaki doktoruma sordum hiçbir sorun olmayacağını söyledi üzerinde 15-20 gün geçmesi yeterli dedi seninde bilgin olsun...

Efsune, merak ettim seni kac gündür karsilasamadik. nasilsin iyimisin? Gelde anlat biraz duygularindan yaaaaaaaaaa :))

Canim ya, sen ne durumdasin..Sali günü alican sonucunu dimi? Ama evde test yapmadinmi? Gelde anlat biraz :)

arkadaşlar nasılsınız,ben beklemedeyim...test tarihim ayın 23ü ve heyecanlıyımmm
bugün iğnemi vuruldum,ve hiçbir belirtim yok,dinleniyorum...
Allhın izniyle sonucumu alınca paylaşcam:)))

canim, ne kalmis surda ayin 23.üne.......belirti arama, belirti olsa bile iste cogu zaman ilaclardan gelebiliyor........bazen gebe kalanlar hic bir belirti dahi hissetmiyor...insallah rüyalarina sende kavuscan.........insallah....!!!

Kızlar test sonucunuz çıkmış olmalı..... Nerelerdesiniz yahuuu??? Hadi güzel sürprizler bekliyoruzz.... Olumsuz da olsa bu dünyanın sonu değil unutmayınn... sizinleyiz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…