Kesin dış gebelik yok çünkü kızlarrrrrrrr
Üçüzmüş
Birisinin kesesi çok büyük
İkisinin kalp atışını duyduk))
Hayırlı olur inşallah.. Dua edin kızlar!!!
"""""Aaa ne güzel hiç sorun yok. Büyütürsün hepsini
Çok var üçüz geçen doğurttum..
1650 -1500 gr ağırlığında 31.haftaya geldiler. Yok bir sorun bu ne güzel"" benden çok sevindi
Üzüleyimmi sevineyimmi korkayım mı bilemiyorum. Şükür allahım ama nasıl olacak???? Şoktayım!!!!!
Ya kızlar 3 embryo transfer edildi. %%%% 100 tutarmı???
Ne çok almaya hazırmışım....
Sadece birinin kesesi çok büyük ama kalbi atıyordu:))
Eki Görüntüle 715046
ooyy kuzucuklarım benim.anneniz bekliyor sizi:))
Üçüzmüş
Cevabınız için tşk. Ben 44 yaşındayım siz kaç yaşındaydınız ? Olmamasının nedeni ne olabilirmi? ben konuştuğumda çok emin görünüyorlardı.
Evren bey ve Melike hanımla konuştum.Hiç doktorla görüştürmediler beni.Hopa da kalmak ve 5000 usd daha ekonomik geldiği için düşünüyorum.Ama herkes Kıbrıs'a gidiyormuş.Bana bir sürü testler göndermiş yaptırın diyor.ikinci denemede ücret alacaklarmı ? Temiz ve iyi bir yermi ? Önerirmisiniz ?
Çok soru sordum ama kusura bakmayın.Kafam çok karışık bir karar vermem gerekiyor.İşin birde maddi boyutu var.Tşk,
donör bilgileriniz geltikten sonra yada önce Firdevs hanım sizleri arayıp bilgilendirdimi.yoksa irem hanımla mı sürekli bağlantı kurdunuz.yani ben resimlerimizi yolladım.onlar seçip bize sadece bilgilerini mi gönderecekler...
Tress sen sanırım yeni film çektirdin.Film çektirdiğimizin ertesi ayında transfer yaptırmak doğru olurmu acaba rahimde hasar olurmu.En az ne kadar beklemek gerekir.Biliyor musunuz yazarsanız sevinirim.
tutkucum merhaba
bende 44 yaşındayım.sebep söylemediler. evet çok eminler kendilerinden bende o yüzden orayı seçtim. dr hiç görüşmüyorsun. herseyi melike hanım ayarlıyor. yumurta nakli sırasında dr göedüm. sonra yine yok. ama melike hanım çok ilgili. 24 saat araya bilecegin biri. testler istiyorlar. 2. dnemede de aynı ücret alınacak. temiz yer . hopada öğretmen evinde kaldık. önerme işine karısamayacagım. ona siz karar vermeniz gerek. şimdiden hayırlı olsun...
Üçüzmüş
Arkadaslar,
doktorlar cok farkli seyler söylüyor..bazilari ciltinize gelmedikten sonra bisey olmaz diyor, digerleri deseniz hic boyamayin diyor...cok kadinlar var, hatta 4 haftada bir boyuyorlarmis
sizler nasil yapiyorsunuz..cok kararsizim yapsammi yapmasammi diye..
Tress sen sanırım yeni film çektirdin.Film çektirdiğimizin ertesi ayında transfer yaptırmak doğru olurmu acaba rahimde hasar olurmu.En az ne kadar beklemek gerekir.Biliyor musunuz yazarsanız sevinirim.
arkadaşlar nasılsınız,ben beklemedeyim...test tarihim ayın 23ü ve heyecanlıyımmm
bugün iğnemi vuruldum,ve hiçbir belirtim yok,dinleniyorum...
Allhın izniyle sonucumu alınca paylaşcam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?