Efsune, merak ettim seni kac gündür karsilasamadik. nasilsin iyimisin? Gelde anlat biraz duygularindan yaaaaaaaaaa :))
bence saç boyatmamak en iyisi,önemli olan sağlık,bebeklerimiz kıymetli değil mi?neden boyatmak istiyorsun?beyazın mı çok ?
efsune seni çok çok çok tebrik ederim.maaşallah bebeklerine,sağlıkla gelsinler dünyamıza.
tuna seninkilere de bayıldım,maaşallah.
canım bişi sorucm sen hsg sonrası antibiyotik kullandın mı?benim ilk çekimden sonra sıkıntım olmadı 1 hafta geçti dün çok fena karnım ağrıdı ağrı kesici aldım sen ne kullandın akıntım yok ama arada bir ağrım oluyor ne önerirsin canım?
Tress sen sanırım yeni film çektirdin.Film çektirdiğimizin ertesi ayında transfer yaptırmak doğru olurmu acaba rahimde hasar olurmu.En az ne kadar beklemek gerekir.Biliyor musunuz yazarsanız sevinirim.
Canım normalde antibiyotik veriliyormuş.Ama maalesef banada vermediler.hsg ,den sonra enfeksiyon riksi var tabi..Ama akıntın yoksa zayıf bir ihtimal.üşütmemeye çalış.sıcak tut kendini.
bence bir adet geçirmiş oluyorsun bir şey olmaz,rahim filmi ayında radyasyon almış oluyorsun artı enfeksiyon olma riskin var o yüzden o ay hamilelik istemiyorlar.ama gene de için rahat etmiyecekse bir ay ertele ama adet olmuş oluyorsun bir şey olmaz,vücut radyasyonu atmış olur.Ben tereddüt yazdım,teras çıkmış)))Hay ben bu telin tuşlarına diycem artık...
Firdevs hanım hastaları estrofemi kullanıp 7.günü sonunda rahim ölçünüz kaç gelmişti,yazarmısınız.....
Arkadaşlar.Ben histereskopiyi bazı durumlardan dolayı adet bitimin ortalarında olmuştum.yani yeniden adet olmama az bir zaman vardı.doktor bu yüzden bu ay bekliyelim dedi.hsgnin yapıldığı ay yapılabilir.Sonuçta hsg rahime zarar vermiyor.bu önemli bir durum olsa doktorunuz sizi mutlaka uyuyarırdı.formda şelale diye bir arkadaşımız hsg çekildiği ay denedi ve şimdi hamile.
Arkadaşlar.Ben histereskopiyi bazı durumlardan dolayı adet bitimin ortalarında olmuştum.yani yeniden adet olmama az bir zaman vardı.doktor bu yüzden bu ay bekliyelim dedi.hsgnin yapıldığı ay yapılabilir.Sonuçta hsg rahime zarar vermiyor.bu önemli bir durum olsa doktorunuz sizi mutlaka uyuyarırdı.formda şelale diye bir arkadaşımız hsg çekildiği ay denedi ve şimdi hamile.
20 gunluk erkek bebegimiz var. Maas. cok tatli. Ayni babasi. Ben esmer kara kasli iken bebegimiz sarisin beyaz tenli. Cok guzel bir duygu. Ama cok zor gecti hamileligim. 32. haftadan 38. haftaya kadar hastanede yattim. Erken dogum sancisi cektim. cok agrim oldu. Albumine yakalandim. Su an bile vucudum odemli. Ama artik iyilesme surecine girdim. sukur. Uzun sure yatmaktan kaslarim tembellesmis. Her an kaslarimi yeniden hayata hazirlamak icin egzersiz yapiyorum. Sezeryandan kaynakli agrilarimda devam ediyor. Inanin cok zor hamilelik cok sukur ki bebegimiz kucagimizda. Bebegimizde ruzgarselinin bebegi gibi sarilik tehdidi cekti. Sutum gelmedi . yavas yavas sutum artiyor. Mama takviyesi ile birlikte.
2. denemede bebegimizi kucagimiza alirken , baslarda benim gibi umutsuzluga kapilmayin inanin herseye deger, inanin ve caba gosterin ve Allaha dua edin.
Herkese selamlar,
Canim ya, sen ne durumdasin..Sali günü alican sonucunu dimi? Ama evde test yapmadinmi? Gelde anlat biraz :)
Firdevs hanım hastaları estrofemi kullanıp 7.günü sonunda rahim ölçünüz kaç gelmişti,yazarmısınız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?