Kızlar dün bebeğimin kalp atışı kontrolü vardı... Şükür kalbi atıyor...
Gelişimi ve kalp atışı gayet iyi dedi doktorum...Dakikada 120 kalp atışı vardı..

Bebeğinizin ilk kalp atışını duymaya gittiğinizde sorun doktorunuza dakikada kaç atıyor diye.. Çünkü dakikada 100'ün üzerinde atması gerekiyormuş... bilginize..

hemen karar verme biraz düsün ))) zaman birak ..
canim uzunca yazinca cok bekledigimden yazim ekrana düsmedi, hepsi silinmis..
seni burda görmek istiyoruz cnm ,iyi günde kötü günde yasanmislik var burda acilar-tatli seyler var burda..
mutlaka kendini iyi hissettiginde beklyoruz cnm.
güzel sözlerin icin tsk ederim,sende öylesin cok agirbasli-hanim-dost-iyi bir annesin ..huyunu cok begendim cnm.
O kadar acialrin varken burda herkesi tek tek kutlama,üzüntüye ortak olman paylasimci yanini gördük,degerlisin sen cnm.
yalniz dgeilsin cok anne olumuszluklarla yeni SIL BSTAN basladik sende zamanin akisina birak,toparlan ve geri gel cnm..
o senin iyligin cnm,candan oldun bende nasil biri oldugunu gösterme firsati verince ablan oldum tekrar tesekür ederim cnm.iyi bir annesin kutlarim seni cnm.
sevgilerimle.tekrar görüsmek üzere güzel kardesim.
yogun duygu icerisnde oldugum icin hatam olduysa kusura bakma tamami cnm.

ay yerim ben onun minik kalbini,,coo k sveindim cnm. sükürler olsun cnm..
güzel bilgi paylasmissin cnm ..co kdegerli bir bilgi..olursa bende dikkate alacagim..

allahim tamamina erdirsin,kucagina almak nasip etsin cnm..insallah amin))
avatardaki resim cok güzel DENIZKIZI DEGILMIIII ))) NE SEKERRRRR

sevgilerimle..

Sevgil ibebek ,

Korkma cnm ben cok kilo almadim hamilleigim boyunca 11 kg aldim .zaten kilolu dgildim.Berlindeki doktorum asiri titizdi kiloya müsade etmezdi..5 ay hic yiyemedim-icemedim ,igde bulantisindan markete alisveris bile yapamazdim.
zaten ne yediysem 7.aydan 9.aya kadar havuc-domates -pizza ile dogurdum..
(sari renkleri sevmezdim,mutfak bezimden sari ne varsa hepsini attim.birde siyah deri koltuktan nefret ettim halada hosuma gitmez.kahve cok severim..halada severim ..ilginc ama kime desem aaaa nasil bri sey bu der..) gülmen icin paylastim cnm.
Hebamme konusunda gec kalmadin cnm.iyi birni secersin eminim ,bilinclisin cnm.
evet emzirme önemli bir konu haklisin cnm.almanlarda aile tari farkli kavram oldugu icin farkli egitimleri ,disiplin disinda pek istemem.
evt yapici bizleriz haklisin cnm-
rica ederim her zaman yaz sor, bu konuda mütavazi olamyiacagim iyi bir anneyim,hem bakmada hemde yetistirmede ..))) kendimce iyiyim sükür..kizimin okul basarisi -sosyal hayati zaten bunu gösteriyor..cocuk AILENIN AYNASIDIR )9 bosuna denmyior..
allahim hayirli evlatlar versin cnm..
bir skeilde doguyor,büyüyor-giyior okula gidiyor EN ÖNEMLISI HAYIRLI OLMASI ..
allahim kcuagina almak nasip etsin cnm
sevgilerimle.

Canım tebrikler.çok sevindim.dürügen ve teo sizlerde sonuçlarınızı paylaşın lütfen.tedavinizin tüm sürecinde bete etsin.sonucunuda bizden esirgemeyin.Sizinle birlikte bizde sevinelim bekletmeyin bizii

bu akşam son hapı yuttum kısmetse cumartesi kanamam gelir , pazar günü estrofeme başlıyorum.
Verda hanımla tekrar görüştüm , estrofemin 12. günü orda olmamı istedi . 6 haziranda nasipse uçuyorum.

ilaçlarımı aldım, paramı tamamladım hazırım Allahım yürü kulum de yeter :)

Tress sen ne zaman başlıyorsun estrofeme.. başladın mı .. firdevse gidiyordun dimi..?

Laraks senin transfer ne zaman.. sürece başladın mı kaçırdım galiba.. yazarsan sevinirim arkadaşım

Slm arkadaslar bi sorum olcakti,aranizda almanyada yasayipda almanyada sperm donasyonu yaptiran oldumu.birde prolaktin sorunu olan varmi.

Baharcım maşallah çok sevindim sonucuna .. bize bahar havası yaşattın..
2 gün sonra tekrar hcgye bakıldığında yine sevineceğiz seninle
sağlıcakla huzurla bebişini kucağına aldığın günleri de paylaşmak nasip olsun..
hayırlı olsun arkadaşım..

Canım benim gidişim bugünkü doktor kontrolümde belli olucak.Diğer ayada kalabilir.Biraz karıştı durumlar.hapı yanlış içmişim erken adet oldum.bugün adetimin 4.cü günü.ve hala exrofeme başlayamadım.

Baharımmm canımmmmm tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin çokk sevindim..Darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inşallahhhh

Canım mesajım geldimi .Yaa eğer gelmemişse çok üzülücem.

bugün gördüm aldim ,yazdim yolladim bak emsaj kutuna cnm.görüsmek üzere.
doktorunu iyi dinle kalbini nsesini dinle,icin rahatken mikronu yap tamami cnm .endise iyi degildir .
tedavin hayirli olsun cnm

sevgiler

Slm arkadaslar bi sorum olcakti,aranizda almanyada yasayipda almanyada sperm donasyonu yaptiran oldumu.birde prolaktin sorunu olan varmi.

aramiza hosgeldin kizimin adi adassiniz.
Almanyadan bende ,
benim yumurta donasyonu, güzel paylasimalr dilerim cnm.
geriye dönük oku ve arkadaslar mutlaka sana cevap yazacakalardir.
sevgiler

evet , bu forum herkese umut aşılıyor ...ama sık sık girmelisin. çünkü çok hızlı akıyor sayfalar:) takip mesafen kısa olmalı yani..

eski yazıları geriye dönük çok oku..tablomuz var ne kadarçok bebiş var bir görsen.. ve gelecek olan. :)) olumsuz olanları da teker teker aşacaz inşallah..

sorununu yazarak başla... kaç yaşındasın. kaç yıllık evlisin. tüp bebek denedin mi. eşinin düşünceleri nedir nasıldır donasyon konusunda..hepisini ayrıntılı yazarsan bu konuda deneyimli ve bilgili başta başkan:) olmak üzere ( o şu an hamile - ahanda ne güzel slogan buldum efsune bak:)) o şu an hamile, 9 ay sonra olacak anne:)) herkes severek yardımcı olacaktır.

bye

Hayırlı cumalar hamişler,hamiş olmak için gün sayanlar,yeni anneler ve herşeye rağmen içinde umut taşıyıp ayakta kalmaya çalışanlar...

Yeni aramıza katılan arkadaşlar kocaman bir hoşgeldiniz diyorum.....

Baharım1980 allah tamamına erdirsin arkadaşım....sağlıkla mutluluklla kucakla inşallah....

Efsuneciğim herşeyin hayırlısı...bebişlerine ve kendine iii bak...

Alpiklnur sanada kolay gelsin arkadaşım...hayırlısı..en kısa zamanda tedavine dönmen dileğiyle....

Rüzgarselinciğim sana ve nazar boncuğumuz miss kokulu elaya selamlar....

Bebekciğim sanan da kolay doğumlar inşallah....

Tunanehir bebişlerin fotoları harika.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…