kızlar öğleden beri sonucumu bekliyorum,bi ağladım,bi haykırdım,az önce eşim aradı hamileymişimmm
hepinizi öpüyorummm
selam olumsuz sonuc cok ic acici birsey degil canim ve Burda sen dahil bir cok yeni hamile kalan ve hamile kalmak icin gün sayan arkadaslarimiz var benim ise son denememdi artik öyle bir gün sayma durumum yok yani ben forma gelsemde kimseye bir faydam olacagini sanmiyorum aksine Moral bozarim ve bir hamilenin moralini bozarim yada umutla bekleyenlerin kafasinda suphe birakmaktan baska buraya bir faydam olmaz böyle bir durmudada benden cok kimse üzülemez Allah isteyen herkesin kucagini doldursun gidecek arkadaslar insallah pozitifle dönersiniz dualarimin Kabul olduguna inanmiyorum ama yinede edicem sizler icin ve söylemeden yapamayacagim larax canim ablam ilk günden son güne yanimdaydin aramadigin birgun olmadi gercekten nesni tükenen insanlardansin tskr ediyorum desdegin icin hepinizi öpüyorum sevgiyle kalin,.....
Kızlar dün bebeğimin kalp atışı kontrolü vardı... Şükür kalbi atıyor...
Gelişimi ve kalp atışı gayet iyi dedi doktorum...Dakikada 120 kalp atışı vardı..
Bebeğinizin ilk kalp atışını duymaya gittiğinizde sorun doktorunuza dakikada kaç atıyor diye.. Çünkü dakikada 100'ün üzerinde atması gerekiyormuş... bilginize..
kızlar öğleden beri sonucumu bekliyorum,bi ağladım,bi haykırdım,az önce eşim aradı hamileymişimmm
hepinizi öpüyorummm
Masallah masallah 4200 gr :)))) vayyyy...evet ayni ikizler gibi tabii....sagol canim cevabin icin......haftaya doktor randevum var, anlatirim doktoruma.
hebamme/ ebe konusunda degindigin iyi oldu, daha arastirmadim tam olarak. bir yer buldum gec kaldiniz dediler, yazin cok fazla ebe kalmiyormus. ama önümüzdeki günler cok acil arastirmam lazim. evet istiyorum bende dogumdan sonrada gelsin diye, bilhassa emzirme konusunda hic tecrübem yok tabii, hadi bebekleri bezlemek, temizlemek, giydirmek konusunda biraz bilgim var, yigenlerimden dolayi. yabanci lari secmemmi bir arkadas daha demisti - ilginc. haklisin genelde almanlar esnek davranmiyorlar, yapici olanlar daha cok biz yabancilar oluyoruz.
sagol canim destegin icin!!!
sevgiler
Canım benim gidişim bugünkü doktor kontrolümde belli olucak.Diğer ayada kalabilir.Biraz karıştı durumlar.hapı yanlış içmişim erken adet oldum.bugün adetimin 4.cü günü.ve hala exrofeme başlayamadım.bu akşam son hapı yuttum kısmetse cumartesi kanamam gelir , pazar günü estrofeme başlıyorum.
Verda hanımla tekrar görüştüm , estrofemin 12. günü orda olmamı istedi . 6 haziranda nasipse uçuyorum.
ilaçlarımı aldım, paramı tamamladım hazırım Allahım yürü kulum de yeter :)
Tress sen ne zaman başlıyorsun estrofeme.. başladın mı .. firdevse gidiyordun dimi..?
Laraks senin transfer ne zaman.. sürece başladın mı kaçırdım galiba.. yazarsan sevinirim arkadaşım
Ooohhhhh hayırlı olsun çok sevindim.... Şimdi farklı bir süreç başlıyor hadi . BAkalım....)
hepinizi öpüyorummm
Canım mesajım geldimi .Yaa eğer gelmemişse çok üzülücem.
Slm arkadaslar bi sorum olcakti,aranizda almanyada yasayipda almanyada sperm donasyonu yaptiran oldumu.birde prolaktin sorunu olan varmi.
bir kaç gündür sizi takip ediyorum benide aranıza alırmısınız size çok soru sormamak için forumu okuyup sonra size katılmak istiyorum ben de donasyon düşünüyorum aslında önce hiç düşünmedim ama sizleri okuyunca bana umut oldunuz çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizin dileği tez zaman da gerçekleşsin inşallah.
.
canim gözün aydin cok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?