Kardelenkaranfilciğim ....bende haziran ayı içerisinde gideceğim de.paket programı irem hanım 700 dolar demişti.sende mi bu paketten yararlanıyorsun...otel hakkında izlenimlrini paylaşırsan sevinirim...

evet canım bende paket program aldım. otel güzel, zaten bugün öğleden sonra geldim, akşam yemeği açık büfeydi ve 5-6 çeşit ana yemek, salatalar, meyveler, tatlılar vardı. hastaneye olan mesafesini bilmiyorum, yarın sabah hastaneye gidicez bakalım.

tşkler cnm.otel hakkında bilgi için teşekkürler. bizi habersiz bırakma. Allah yardımcın olsun.

efsuneciğim bende hayırlısıyla haziran ortasında kıbrıs yolcusuyum. dr. firdevs hanım. bana hep ilham oldunuz . beni listeden güncelleyebilirsen sevinirim. en sağdaki bölüme ikizlere üçüzlere hamiş yazmak dileğiyle.:)

sıcak su torbası koyucam kasıklara ve bele,bol protein başka öneri ne vardı
Haydi bakalım sıra senin sıran :) al gel bebişleri. Her işiniz rast gitsin.
Kasıklara ve bele sıcak suyu hiç duymamıştım ben. Sen nereden duydun? Bana çok sağlıklı gelmedi. Doktora sor istersen.
Bol istirahat ve protein iyidir :))

iyi akşamlar arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.
ben kendimi anlatayım sonra yavaş yavaş tanışacağımızı umuyorum. ben 44 yaşındayım kaç tüp denedim kaç yumurta takibi yaptırdığımı inanın hatırlamıyorum. yani o kadar çoktu hangi dr iyi dense oraya koştum 15 yıllık evliyim.ilk yıllar korundum sonra miyom ameliyatı oldum sonra rahim zor toplandı rahim toparlandı yumurta rezervi azaldı kalitesiz oldu bir kez yumurta takibinde hamile kaldım ve düştü sonra çok çok üzüldüm.ve kanser oldum uzun bir tedavi süresi çok zor günler ama çok şükür iyiyim bu arada tedaviye başlamadan 2 gün önce adetim bitti adetim çok çok düzenli idi.ışın dan 2 gün önce son adetimi gördüm ve bir daha adet olmadım 2 yıldır hastalığı tamamen atlatınca bebek özlemim yine depreşti.ve sizin yazılarınızı okudum acaba olabilirmi diye düşünüyorum.dr derseniz kadın doğum dr una 2 yıldır hiç uğramadım öyle çok dr ile muhatap oldum ve dr fobim oluştu ki çok çok korktum korkuyorum gitmedim ha bu arada ışın dan dolayı troidde nodül oluştu.ve tsh çok yüksek çıktı troidin hiç çalışmıyor dediler levitron 100 den hergün 1 adet içiyordum.tekrar ölçtürdüm tsh sınırın altına düştü ilacı yarıma düşürdüler.arkadaşlar başınızı ağrıtmayayım bende hikaye çok kısaca donasyon düşünüyorum ve tabiiki sizlerden destek bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun hamile arkadaşları kutluyorum diğer arkadaşlara da tez zamanda nasip etsin inşallah.arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.bu arada forumun başını günlerdir okuyorum heniz 60.sayfadayım sonları hergün okuyorum tekrar görüşmek üzere.

canim bebeislerini alp geleceksin insallah ben inaniyorum pozitifini görecegiz bende ayni otelde kalmistim güzel Temiz bir otel bol bol transfere Kadar gez seftali kebabi ye bol su ic ve kayisi kemirmeye devam :)bol sanslar diliyorum ....

hoşgeldin aramıza. yaşamlar farklı ama kaderler aynı olsa gerek. Allah hepimizin yüzünü güldürsün işallah. büyük geçmiş olsun.bu forum hepimizin umut ışığı. birgün hepimiz anne olacağız. buna yürekten inanıyorum.sadece zoru başarmamız biraz zaman alacak.yazılanları okudukça hepimizin ayrı ayrı başarı hikayeleri ile umut yolculuklarına çıkmamız dileklerimle. zaman herşeye çare.

Aramıza hoşgeldin.gerçekten zor ve sıkıntılı yollardan geçmişsin.burada hepimizin derdi aynı...Anne olmak.tabikii senin içinde kocaman bir umut var.sen kanseri bile ywnmiş bir savaşçısın.güzel paylaşımlarda bulunmak üzere canım..:))

Canım sen ne aşamadasın .adet oldunmu.bende bugün ilaca başladım.

mrb tresciğim. bende şu an adet söktürücü ilaç kullanıyorum. bir haftaya kadar adet olursun dedi firdevs hanım. sonra ilaçlara başlayıp haziran 10-15 gibi transfer olucak gibi. hakkımızda hayırlısı canm. sende gelişmelerden beni haberdar et.

Canım tabii haberleşelim.Benin bugün adetimin dördüncü günü rahimi hazırlamak için ilaçlara başladım.tahminen bizde haziranın ortalarında kıbrısta olucaz.

arkadaşım ohh gitmişssin tatile ne güzel.. haydi bakalım bu güzel tatilde hamile kalıp gel:)
gönlümüz enerjimiz seninle birlikte .. zaman mekan, kişiler ve süreç hayrına işlesin..
sahi şu paket programa uçak biletleri de dahil miydi ?

ben
Tress
Minasare
ee var mı başka artıran

sanırım üçümüzde aynı tarihlerde oralarda olacağız
nasipse bu kez daha uzun kalacağız gibi görünüyor eşimin isteğine göre
haydi bizde buluşalım :)

Gunaydin arkadaslar, durugen in hala sonucunu ogrenemedik sanirim? Yoksa benmi kacirdim?? Birkisi daha vardi onunla birlikte okimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…