minasare 25inde tahlil günüm
benim ik denememde de perşembe tarnsfer olmuştu pozitif almıştım . bu da perşembe oldu . perşembenin cumanın kutsal gücüne inanıyorum gerçi Allahın her günü güzeldir de .. hayatım da en güzel günlerim hep bu iki güne denk gelmiştir.. hadi bakalım bu perşembe enerjilerimizi senin için biraraya getireceğiz..
Laraks hadi adet olllll sıra sende..
kanama gelmesi için ilaç kullanıyordun diye hatırlıyorum neden olmadı kii
Merhaba,
yazılarınızı heyecanla okuyorum. allah isteyen herkese bebek nasip etsin, bu yolda yaşadığımız sıkıntıları kimse anlayamaz. bende bir süredir son çare yumurta donasyonunu düşünüyordum ancak geçen hafta endometriozis olduğumu öğrendim. yaşadığım başarısız tüp bebek denemelerinden ve düşüklerimden sonra bir de bu çıktı başıma. endometriozis olanlarda tutunma şansı çok düşüyormuş bu durumda yumurta donasyonu da bana çare olmayacak. şuan taşıyıcı anne konusunu araştırıyorum. bu konuda hangi tüp bebek merkezleriyle görüşebilirim. bilgi sahibi olan varmı ?
bebeğim senin yazdıklarını okurken gülümsüyor ve içimden şöyle geçiriyorum.
" aynen bende bebek gibi ikizlere hamile halimde forumda yazacağım deneyimlerimi :)
inşallah maşşallah Allahın izniyle..
Merhaba,
yazılarınızı heyecanla okuyorum. allah isteyen herkese bebek nasip etsin, bu yolda yaşadığımız sıkıntıları kimse anlayamaz. bende bir süredir son çare yumurta donasyonunu düşünüyordum ancak geçen hafta endometriozis olduğumu öğrendim. yaşadığım başarısız tüp bebek denemelerinden ve düşüklerimden sonra bir de bu çıktı başıma. endometriozis olanlarda tutunma şansı çok düşüyormuş bu durumda yumurta donasyonu da bana çare olmayacak. şuan taşıyıcı anne konusunu araştırıyorum. bu konuda hangi tüp bebek merkezleriyle görüşebilirim. bilgi sahibi olan varmı ?
MERHABA sevgili defne bended kist var ama ilk defa senden duyuyorum donasyonda yaptirsan c.kisti oldugu icin tutunma olmadigini.acikcasi bilmiyordum nerden vardin bu kaniya birde merak ettim kendi yumurtanlami dusuklerin oldu olduysada kac defa dusuk yaptin ameliyat oldun mu daha once birde tasiyici anne dusundugunu soylemissin kendi yumurtanlami yoksa donasyonlami dusunuyorsun bunu?
minasare 25inde tahlil günüm
benim ik denememde de perşembe tarnsfer olmuştu pozitif almıştım . bu da perşembe oldu . perşembenin cumanın kutsal gücüne inanıyorum gerçi Allahın her günü güzeldir de .. hayatım da en güzel günlerim hep bu iki güne denk gelmiştir.. hadi bakalım bu perşembe enerjilerimizi senin için biraraya getireceğiz..
Laraks hadi adet olllll sıra sende..
kanama gelmesi için ilaç kullanıyordun diye hatırlıyorum neden olmadı kii
Canim son durumun ne? Bi gelisme varmi?
çok sevindik senden haber aldığımıza,merak etmiştim.Cennet kokulu kızını bizim yerimize de öp .sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun.sevgilerSelam millet,
Ne zamandır giremiyorum okuyamıyorum , kimler ne yapıyor meraktayım ama çok yoğun ve yorgunum. O yüzden giremiyorum. Belki birkaç ay sonra daha çok vakit ayırırım ama şimdilik bana yazmak isteyen olursa özelden yazsın ki maille mesaj uyarısı gelsin. Sormak istediklerinizi yine seve seve cevaplarım.
Bizden haberler, ela mız çok iyi. Ama çok gazlı bir bebek oldu. O yüzden biraz sıkıntısı var. 3 aydan sonra bağırsakları alışacakmış. O zamana kadar yaygaraya devam edecekmiş :)) artık uykuyu pek sevmiyor ve kucakta durmaya da bayılıyor. Yatırınca sitemkar :) ağlıyor. O yüzden de biraz yorucu. Ama çok güzel, çok tatlı. Çok büyük bir aşk.
Daha sık girmeye çalışacağım. Aslında yazmak istediğim, anlatmak istediğim çok şey var. Zamanla paylaşacağım. Geçmişi okumaya fırsatım yok umarım herkes iyidir.
Bilginisa, tunanehir, kardelen, mormenekşe, tress, fbli, breeze, efsune, atessn ve tüm arkadaşlarım hepinizi öpüyoruz.
kızlar bu gün doktora gittim bebeğim gründü kalp atışlarınıda duydum allahıma şükürler olsun alllah isteyen herkese versin .
ne bileyim üst üste hemen hemen aynı değer çıkınca ümidimi kesmiştim doğrusu ama bu gün bir uut ışığı yandı hayırlısı bakalım.senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım,ben ümitliyim sendeen bu kez alacaksın bebişlerini kucağına...nillll tahlil günün gelmi olmalıydı hadi bize kendinden havadis ver tatlım.
Somtik bende seni merak ediyordum.. dünya güzli bir bebek size geleceği zamanı bekliyor demekki.. yakın zamanı en yüce annelerinden olacaksın canım
Minasare ve meltemdağ dualarımız sizinle bu süreç sizin lehinize ve hayrınıza işlesin herşey rast gitsin dilerim.
Kardelenkaranfilcim biraz okuyabildim olanları, lütfen şu bir sonraki deneme mevzusunu şu an için aklından çıkarırmısın.
halen daha içinde bir embriyo var belliki tutunma savaşı veriyor olur ya bir mucize şekilde bayrağını yukarı taşır..
herşeyden önce senin sağlığın önemli kendi sıhhatine dikkat et ki kalan erşey olacağına varır derim.. hayrına işlesin zaman..
Tres ve nazlım acaleye luzum yok nasıl olsa tahlil günlerimiz gelecek o güne kadar olumlu düşünerek iyi şeylerle uğraşalım.
umarım arka arkaya sevinçli haberler paylaşırız..
asya, mormenekşe, hazanumut; kendi şahsi düşüncem eşimin yanımda sağ sağlıklı bir şekilde olması . elbette dünyada en çok istediğim şey bebeğim olması fakat ondan önce gelen eşimin yanımda olması. ondan daha büyük bir servet yok benim için.
bizde şöyle oldu, sorun benden kaynaklandığı için eşim bana tek değerin ben olduğumu hissetirdi her zaman . sen yoksan hiç bir şey yok dedi.
hazanumut eşine zaman ver derim, sevgini ve değerini hissettir bebeğin ortak paylaşılacak sevgi olduğu şekilde değin derim. erkeklerin üstüne gitmeye gelmiyor bizim gibi ince düşünemiyor kesip atıyorlar mevzuyu genelde..
sevgiyle duayla kalın
Merhaba, internette bu konuyla ilgili pek çok yazı var. iki tanesinden ilgili kısımları aldım. kısaca endo vücuttaki hormanal dengeyi bozuyor. tutunma zorlaşıyor bu kesin tutnamaz demek değil tabi. endonun evresi de önemli ve nerede ne kadar derine yerleştiği. sadece overlerde olmuyor karın içinde başka yerlere de yerleşiyor yapışıklık yapıyor. araştırdıkça moralim o kadar bozuldu ki tüm umutlarım tükendi gibiben endometriozis belirtilerini yaşamaya başladıktan sonra hamile kalamadım hiç. daha önce kendi yumurtalarımla 4 kez hamile kaldım düşükle sonuçlanmıştı. hamile kalamamamın nedenini endoya bağlıyorum ve çok üzülüyorum.
"The causes of implantation failure have been well defined (2). Number one on the list is endometriosis. The presence of endometrium outside the uterus leads to inflammatory changes that alter the balance between estrogen and progesterone action, leading to derangements in the establishment of uterine receptivity."
"Another factor which could cause infertility for women with endometriosis may be the over-production of prostaglandins; an oil-based hormone, found in nearly all the tissues of the body and are required for many bodily processes including several stages of the menstrual cycle and pregnancy. These are hormones which play an important role in the fertilisation and implantation of the embryo. An excess of prostaglandins may interfere with these processes."
ayrıca endolu kadınların embiryolarınınn da tutunma yetisinin daha az olduğunu okudum. ama yine de kendi yumurtalarımla taşıyıcı annede deneyebilirmiyim araştırıyorum. taşıyıcı anne bir de donasyon olursa bebek bana ait gelmeyecek gibi geliyor. ama tabi zaman ne gösterir bilinmez insan çaresizlikle neleri göze alıyor. bunları yaşamadan önce bu noktaya geleceğim aklıma gelmezdi. donasyon taşıyı anne dense negatif bakardım. şimdi herşeye açığım diyorum yeterki olsun.
beni merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,teknik bir sorundan dolayı yazdıklarınızı cevaplayamadım.bakalım bekliyoruz değerim ilk 2 takipte aynı seyretti ama bu gün 2 katına çıkmış bakaıl 2-3 gün sonra tekrar baktırıcam Allah ım yardım etsin.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin şu an tam bir ey söyleyemiyorum tekrar baktırdığımda katlarsa inşallah.sevgiler
bilginsa canım bizdede sorun bende yumurta donasyonu olacak ben daha önce kanser geçirdim ya eşim benim sağlığımdan endişe ediyor tekrar hormon alacağım için istemiyor oysaki doktorlarıma sordum ama birde ben kanser tedavisinde çok zor günler geçirdim ya henüz jinekoloğa da gitmedim histereskopi yaptırmadım offffff offfffff bir gün bende burda (tabiii hayırlısı ile) transfere gittim yada hamileyim diyebilecekmiyim....... bilginsa ilgin için cevabın için teşekkür ediyorum allah yardımcın olsun allah hepimiin yardımcısı olsun.nillll tahlil günün gelmi olmalıydı hadi bize kendinden havadis ver tatlım.
Somtik bende seni merak ediyordum.. dünya güzli bir bebek size geleceği zamanı bekliyor demekki.. yakın zamanı en yüce annelerinden olacaksın canım
Minasare ve meltemdağ dualarımız sizinle bu süreç sizin lehinize ve hayrınıza işlesin herşey rast gitsin dilerim.
Kardelenkaranfilcim biraz okuyabildim olanları, lütfen şu bir sonraki deneme mevzusunu şu an için aklından çıkarırmısın.
halen daha içinde bir embriyo var belliki tutunma savaşı veriyor olur ya bir mucize şekilde bayrağını yukarı taşır..
herşeyden önce senin sağlığın önemli kendi sıhhatine dikkat et ki kalan erşey olacağına varır derim.. hayrına işlesin zaman..
Tres ve nazlım acaleye luzum yok nasıl olsa tahlil günlerimiz gelecek o güne kadar olumlu düşünerek iyi şeylerle uğraşalım.
umarım arka arkaya sevinçli haberler paylaşırız..
asya, mormenekşe, hazanumut; kendi şahsi düşüncem eşimin yanımda sağ sağlıklı bir şekilde olması . elbette dünyada en çok istediğim şey bebeğim olması fakat ondan önce gelen eşimin yanımda olması. ondan daha büyük bir servet yok benim için.
bizde şöyle oldu, sorun benden kaynaklandığı için eşim bana tek değerin ben olduğumu hissetirdi her zaman . sen yoksan hiç bir şey yok dedi.
hazanumut eşine zaman ver derim, sevgini ve değerini hissettir bebeğin ortak paylaşılacak sevgi olduğu şekilde değin derim. erkeklerin üstüne gitmeye gelmiyor bizim gibi ince düşünemiyor kesip atıyorlar mevzuyu genelde..
sevgiyle duayla kalın
canım benim değerin katlanmasına çok sevindim inan ki çok merak etmiştim inanıyorum allahın izni ile katlanacak değerlerin allah yardımcın olsun dualarım seninle bekleyen ransfer olacak bütün kader arkadaşlarım ile allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?