Tsk ederim cnm,adima rastaladim yazayim dedim.evet bende inaniyorum persembe gününe dualr daha kabul oluyor..
insallah güzel haberler vereceksin cnm.darisi bize..
adet olamadim malesef ,ilac kullandim ama dozu düsük ondandir diyorum.klinik sürekli mail atyior nerde kaldin ne oldu diye..mayista gidecektim ..
haberdar edecegim cnm.vallahi gelecek gibide dgeil..yürüys yapyiorum hergün dus alyiorum bisiklet bindim tik yok..
daha ne yapacagim adet olmak icin ..ayrica sogan kürü yaptim ictim ..yine yokk..
beklemedeyimm.heyecan sardi benide..korkuyorumda..projem ya tutmazsaa ))

sevgilerimle cnm
insallah senin ikiz bebislerin olacak..duam sende..

Merhaba,
yazılarınızı heyecanla okuyorum. allah isteyen herkese bebek nasip etsin, bu yolda yaşadığımız sıkıntıları kimse anlayamaz. bende bir süredir son çare yumurta donasyonunu düşünüyordum ancak geçen hafta endometriozis olduğumu öğrendim. yaşadığım başarısız tüp bebek denemelerinden ve düşüklerimden sonra bir de bu çıktı başıma. endometriozis olanlarda tutunma şansı çok düşüyormuş bu durumda yumurta donasyonu da bana çare olmayacak. şuan taşıyıcı anne konusunu araştırıyorum. bu konuda hangi tüp bebek merkezleriyle görüşebilirim. bilgi sahibi olan varmı ?

MERHABA sevgili defne bended kist var ama ilk defa senden duyuyorum donasyonda yaptirsan c.kisti oldugu icin tutunma olmadigini.acikcasi bilmiyordum nerden vardin bu kaniya birde merak ettim kendi yumurtanlami dusuklerin oldu olduysada kac defa dusuk yaptin ameliyat oldun mu daha once birde tasiyici anne dusundugunu soylemissin kendi yumurtanlami yoksa donasyonlami dusunuyorsun bunu?

Allahin izniyle insalllah sende ikiz bebislere hamile kalacaksin... Dua edicem sana canim benim... Bol bol hayal et, hayallerimiz oyle de gerceklesir diye duydum..positif enerjini embyrolarina zaten yolluyorsundur eminim bundan :) ayin 25i hayirlisiyla gelicek ve burda hep beraber o yuksek degerini kutluycagiz insallah :)

Hosgeldin aramiza, seni yeni goruyorum burda. Insallah iatediklerine ulasirsin canim.msruna cevap veremiCem ama yinede bi hosgeldin diyim dedim :) mutlaka sana burda baskasi bilen yardimci olucaktir

Öncelikle sunu belirtmeliyim ki foruma peke giremiyorum forumu geçin pc ye yaklasamiyorum bile çünkü dünyalar tatlısı 2 bebeğim var şükürler olsun:) daha oncede yazmıştım donasyon yoluyla ikizlerin oldu.onlarla ilgilenirken o kadar çabuk geçiyordu zaman anlatamam kendimi unutmus vaziyetteyim anlayacağınız:) bu durumdan elbette şikayetçi değilim birinin hayalini kuramazken 2 bebeğim oldu daha ne isterim ki ben.
Yalnız cok karamsarlık sanırım öyle zamanlar oluyor ki karanlık bir kuyudayim sanki ya gunün birinde bebeklerim öğrenirlerse biyolojik anneleri olmadığımı !!!! Aklım cikiyor bunu düşününce.... Ne diyeceğim onlara???
Donayona karar vermiş arkadaslar özellikle genetik olarak yumurtalara bakılıyorum , donorun boyunu kilosunu sorun , genetik bir hastalığı olup olmasını nasil tespit ettiklerini sorun , ben bunların uzerinde fazla durmamisim şimdi bu sorular kafamdan cikmiyor...
Sadece pozitif sonuca odaklanmışim.
Herkese herseye rağmen anne olmak dunyanın en guzel duygusu bunu yasiyorum ve Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.dualarim sizinle...
Vakit buldukça yazıcım. Allah sizlerin yolunu ve bahtını acik etsin.

Merhaba, internette bu konuyla ilgili pek çok yazı var. iki tanesinden ilgili kısımları aldım. kısaca endo vücuttaki hormanal dengeyi bozuyor. tutunma zorlaşıyor bu kesin tutnamaz demek değil tabi. endonun evresi de önemli ve nerede ne kadar derine yerleştiği. sadece overlerde olmuyor karın içinde başka yerlere de yerleşiyor yapışıklık yapıyor. araştırdıkça moralim o kadar bozuldu ki tüm umutlarım tükendi gibi ben endometriozis belirtilerini yaşamaya başladıktan sonra hamile kalamadım hiç. daha önce kendi yumurtalarımla 4 kez hamile kaldım düşükle sonuçlanmıştı. hamile kalamamamın nedenini endoya bağlıyorum ve çok üzülüyorum.

"The causes of implantation failure have been well defined (2). Number one on the list is endometriosis. The presence of endometrium outside the uterus leads to inflammatory changes that alter the balance between estrogen and progesterone action, leading to derangements in the establishment of uterine receptivity."
"Another factor which could cause infertility for women with endometriosis may be the over-production of prostaglandins; an oil-based hormone, found in nearly all the tissues of the body and are required for many bodily processes including several stages of the menstrual cycle and pregnancy. These are hormones which play an important role in the fertilisation and implantation of the embryo. An excess of prostaglandins may interfere with these processes."

ayrıca endolu kadınların embiryolarınınn da tutunma yetisinin daha az olduğunu okudum. ama yine de kendi yumurtalarımla taşıyıcı annede deneyebilirmiyim araştırıyorum. taşıyıcı anne bir de donasyon olursa bebek bana ait gelmeyecek gibi geliyor. ama tabi zaman ne gösterir bilinmez insan çaresizlikle neleri göze alıyor. bunları yaşamadan önce bu noktaya geleceğim aklıma gelmezdi. donasyon taşıyı anne dense negatif bakardım. şimdi herşeye açığım diyorum yeterki olsun.

yazındaki enerjını aldım cnm. evet nasıp olursa guzel bı günde, perşembede olacak transfer. inşallah güzel haberleri hep beraber alırız. Allah'ım ol derse olur bu iş. bız gerekenı yaptık tevekkulu Allah'a bıraktık...

Canim son durumun ne? Bi gelisme varmi?

beni merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,teknik bir sorundan dolayı yazdıklarınızı cevaplayamadım.bakalım bekliyoruz değerim ilk 2 takipte aynı seyretti ama bu gün 2 katına çıkmış bakaıl 2-3 gün sonra tekrar baktırıcam Allah ım yardım etsin.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin şu an tam bir ey söyleyemiyorum tekrar baktırdığımda katlarsa inşallah.sevgiler

çok sevindik senden haber aldığımıza,merak etmiştim.Cennet kokulu kızını bizim yerimize de öp .sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun.sevgiler

ne bileyim üst üste hemen hemen aynı değer çıkınca ümidimi kesmiştim doğrusu ama bu gün bir uut ışığı yandı hayırlısı bakalım.senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım,ben ümitliyim sendeen bu kez alacaksın bebişlerini kucağına...

Canım burada taşıyıcı annelikle ikizlerini bekleyen arkadaşımız var..ama bence en azından kıbrısta donasyon yapan bir klinikle bağlantıya geçmelisin.durumunu anlatmalısın.hatta günübirlik gidebilirsin.doktor durumunu değerlendirirse daha iyi olur.belkide donasyonu uygun bulabilir.tedavi önerebilir.donasyonu yapacak doktorun durumunu değerlendirmesini bence çok önemli.ilk başkta kendin donasyonla hamile kalabilme durumunu zorla.zaten seni kıbrıstaki gidiceğin doktor mutlaka yönlendirir.sevgiler...

Canım inşallah bebeğim devam eder seninle.iki katına çıkması çok iyi.bebeğin mücadele ediyor canım.dualarımız senin ve bebeğin için.sende bizlere dua et.

Son düzenleme:
bilginsa canım bizdede sorun bende yumurta donasyonu olacak ben daha önce kanser geçirdim ya eşim benim sağlığımdan endişe ediyor tekrar hormon alacağım için istemiyor oysaki doktorlarıma sordum ama birde ben kanser tedavisinde çok zor günler geçirdim ya henüz jinekoloğa da gitmedim histereskopi yaptırmadım offffff offfffff bir gün bende burda (tabiii hayırlısı ile) transfere gittim yada hamileyim diyebilecekmiyim....... bilginsa ilgin için cevabın için teşekkür ediyorum allah yardımcın olsun allah hepimiin yardımcısı olsun.

Ey yüce Yaradan’ım fani bedenimdeki nutfeye hücreler ekle.
Ona can ver, kollar, ayaklar, gözler, kulaklar ver
Adını zikredecek dil ve kalp bağışla
Azalarının tümünü tam ve noksansız eyle.
Bu uzuvlardan gövde bütünlüğü nasip et.
Gövdesinin tamamlayacak salih ruh ver
O ruhu ahlak ve vicdanla donat.
Akıl, izan, zekâ ihsan et

Ey ulu Mevla’m rahminde iki su damlasıyla birleştirdiğin mucizeye rahmet et
Bu aciz kulunu azametinle merhamet eyle.
Eğdim başımı alnıma yazdığın kadere
Bu kulunu, sana kul olacak bir canpare ile süsle.
Beni bağışla, yolundan kapından ayırma
Dünya meyvesinin kokusuyla büyüle
Bahtıma, talihime hakkıma, payıma analık makamını nasip et
Evlat saadetini yuvama da kısmet eyle
Canımın içine ulvi emrinle bağlanan canları esirge, koru, kolla..
Ol de Ya Rabbim ol de...
Amin….

canım benim değerin katlanmasına çok sevindim inan ki çok merak etmiştim inanıyorum allahın izni ile katlanacak değerlerin allah yardımcın olsun dualarım seninle bekleyen ransfer olacak bütün kader arkadaşlarım ile allah hepimizin yardımcısı olsun.

sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun canım....sevgiler

herkese günaydın kızlar. Bilginisacım,hoşgeldin kuzum.inşallah şirinlerin senile kalılar ve 25 haziranda mutlu haberlerini alıp göbek attırcaz burada:))
Kardelenciğim canım benim inşallah değerlerin güzel bi şekilde artacak ve o bebek buraya gelecek:)))
Aryadicle bak ben sana demiştim bekle sonucunu bakalım hemen üzülme diye:) tıktık atacak herzaman o kalp:)
Bebekçim zaman ne hızlı akıyo ama yaa,doğumuna 7-8 hafta kaldı baksana:)
Rüzgarselinimmmmm minnoşunla ne güzel bi ömür sürüyorsun böyle.inşallah hiçbi zaman yüzünüzden gülücükler eksik olmasın:)
Baharım nasıl gidiyor hamilelik,kontrollerinden haber ver bize,ikizdi değilmi seninde?
bize gelinceeee bu çarşamba kontrolümüz var.herşey yolunda gidiyordur umarım:)hepinizi çook öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…