Ey yüce Yaradan’ım fani bedenimdeki nutfeye hücreler ekle.
Ona can ver, kollar, ayaklar, gözler, kulaklar ver
Adını zikredecek dil ve kalp bağışla
Azalarının tümünü tam ve noksansız eyle.
Bu uzuvlardan gövde bütünlüğü nasip et.
Gövdesinin tamamlayacak salih ruh ver
O ruhu ahlak ve vicdanla donat.
Akıl, izan, zekâ ihsan et
Ey ulu Mevla’m rahminde iki su damlasıyla birleştirdiğin mucizeye rahmet et
Bu aciz kulunu azametinle merhamet eyle.
Eğdim başımı alnıma yazdığın kadere
Bu kulunu, sana kul olacak bir canpare ile süsle.
Beni bağışla, yolundan kapından ayırma
Dünya meyvesinin kokusuyla büyüle
Bahtıma, talihime hakkıma, payıma analık makamını nasip et
Evlat saadetini yuvama da kısmet eyle
Canımın içine ulvi emrinle bağlanan canları esirge, koru, kolla..
Ol de Ya Rabbim ol de...
Amin….
sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun canım....sevgiler
herkese günaydın kızlar. Bilginisacım,hoşgeldin kuzum.inşallah şirinlerin senile kalılar ve 25 haziranda mutlu haberlerini alıp göbek attırcaz burada:))
Kardelenciğim canım benim inşallah değerlerin güzel bi şekilde artacak ve o bebek buraya gelecek:)))
Aryadicle bak ben sana demiştim bekle sonucunu bakalım hemen üzülme diye:) tıktık atacak herzaman o kalp:)
Bebekçim zaman ne hızlı akıyo ama yaa,doğumuna 7-8 hafta kaldı baksana:)
Rüzgarselinimmmmm minnoşunla ne güzel bi ömür sürüyorsun böyle.inşallah hiçbi zaman yüzünüzden gülücükler eksik olmasın:)
Baharım nasıl gidiyor hamilelik,kontrollerinden haber ver bize,ikizdi değilmi seninde?
bize gelinceeee bu çarşamba kontrolümüz var.herşey yolunda gidiyordur umarım:)hepinizi çook öptüm...
Canım doktor 26 veya 27 Temmuz'da dedi doğum , sezeryan olacak . Bu Cumartesi kontrolüm var doktorum Ogün hastaneyle konuşup tam gününe karar verecek . 6 haftamız kaldı eğerki oğluşum erken gelmeye filan karar vermezse . Bu kadar aylar geçti ama şu son haftalar artık geçmiyor sanki . O kadar merak ve sabırsızlık içindeyizki onun yüzünü görmek için :) tabi bu son haftalar benim içinde oldukça zor geçmeye başladı . Allah'tan havalar şimdiye kadar çok bunaltmadı ama ben yinede ter içinde yatıp kalkıyorum , kasıklarımda ağrılarım oluyor, artık oğlumda büyüdüğü için hareketleri oldukça can acıtıyor , poposu sağ kaburgamın üzerinde :) ayaklarıyla ciğerlerine elleriyle aşağı doğru baskı yapıyor bunlar tabi insanın canını acıtıyor ama yinede şikayetçi değilim uzun zaman hareket etmedimi endişeleniyorum. İnsan canının acımasına sadece anne olurken sevineniliyor galiba :))) Allah'tan çok kilo almadım sadece 10 kilo aldım şimdiye kadar ama diyet yapıyorum malum şeker yüksek çıkınca , doğurayım daha Ogün neler neler yiycem şimdiden hayalini kuruyorum :))))
Canım inşallah bebeğim devam eder seninle.iki katına çıkması çok iyi.bebeğin mücadele ediyor canım.dualarımız senin ve bebeğin için.sende bizlere dua et.
Ey yüce Yaradanım fani bedenimdeki nutfeye hücreler ekle.
Ey ulu Mevlam rahminde iki su damlasıyla birleştirdiğin mucizeye rahmet et
Ol de Ya Rabbim ol de...
Amin .
Ey yüce Yaradanım fani bedenimdeki nutfeye hücreler ekle.
Ey ulu Mevlam rahminde iki su damlasıyla birleştirdiğin mucizeye rahmet et
Ol de Ya Rabbim ol de...
Amin .
Canım degerinin artmasina sevindim hadi insallah hep boyle devam eder
herkese günaydın kızlar. Bilginisacım,hoşgeldin kuzum.inşallah şirinlerin senile kalılar ve 25 haziranda mutlu haberlerini alıp göbek attırcaz burada:))
Kardelenciğim canım benim inşallah değerlerin güzel bi şekilde artacak ve o bebek buraya gelecek:)))
Aryadicle bak ben sana demiştim bekle sonucunu bakalım hemen üzülme diye:) tıktık atacak herzaman o kalp:)
Bebekçim zaman ne hızlı akıyo ama yaa,doğumuna 7-8 hafta kaldı baksana:)
Rüzgarselinimmmmm minnoşunla ne güzel bi ömür sürüyorsun böyle.inşallah hiçbi zaman yüzünüzden gülücükler eksik olmasın:)
Baharım nasıl gidiyor hamilelik,kontrollerinden haber ver bize,ikizdi değilmi seninde?
bize gelinceeee bu çarşamba kontrolümüz var.herşey yolunda gidiyordur umarım:)hepinizi çook öptüm...
inşallah canım yaaaa.senin ne zaman belli oldu mu?
Evde test yaptım.biraz geçince ikinci çizgi çok hafif belirdi.yazarken elleri titriyor.gebelik olmasa ikinci çizgi hiç belli olmazdı demi.biraz önce kan verdim.çok korkuyorum.
Evde test yaptım.biraz geçince ikinci çizgi çok hafif belirdi.yazarken elleri titriyor.gebelik olmasa ikinci çizgi hiç belli olmazdı demi.biraz önce kan verdim.çok korkuyorum.
Ağlamaktan ekranı göremiyorum şuan kan sonucum 130 çıktı .Allahım inanmıyorumm .
Ağlamaktan ekranı göremiyorum şuan kan sonucum 130 çıktı .Allahım inanmıyorumm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?