amin Rabbim bu bebekleri bizim kaderimizle birleştiriver,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ediver EY YÜCE MEVLAM

Canım doktor 26 veya 27 Temmuz'da dedi doğum , sezeryan olacak . Bu Cumartesi kontrolüm var doktorum Ogün hastaneyle konuşup tam gününe karar verecek . 6 haftamız kaldı eğerki oğluşum erken gelmeye filan karar vermezse . Bu kadar aylar geçti ama şu son haftalar artık geçmiyor sanki . O kadar merak ve sabırsızlık içindeyizki onun yüzünü görmek için :) tabi bu son haftalar benim içinde oldukça zor geçmeye başladı . Allah'tan havalar şimdiye kadar çok bunaltmadı ama ben yinede ter içinde yatıp kalkıyorum , kasıklarımda ağrılarım oluyor, artık oğlumda büyüdüğü için hareketleri oldukça can acıtıyor , poposu sağ kaburgamın üzerinde :) ayaklarıyla ciğerlerine elleriyle aşağı doğru baskı yapıyor bunlar tabi insanın canını acıtıyor ama yinede şikayetçi değilim uzun zaman hareket etmedimi endişeleniyorum. İnsan canının acımasına sadece anne olurken sevineniliyor galiba :))) Allah'tan çok kilo almadım sadece 10 kilo aldım şimdiye kadar ama diyet yapıyorum malum şeker yüksek çıkınca , doğurayım daha Ogün neler neler yiycem şimdiden hayalini kuruyorum :))))

sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun canım....sevgiler

canım değerinin katlanmasına çok sevindim bebişin çok mücadeleci maşallahgüzel haberinin devamını bekliyoruz inşallah

canım ben bebişlerini hamilelik takviminden takip ediyorum maşallah büyümüşler Allah ım sağlıkla kavuştursun inşallah

canım yaa çok az kalmış ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah ama şeker kontrolü yapmadan hemen açılma derim çünkü gebelikten bir süre sonra da devam edebiliyor diye hatırlıyorum sen yie doktoruna danışırsın

Canım inşallah bebeğim devam eder seninle.iki katına çıkması çok iyi.bebeğin mücadele ediyor canım.dualarımız senin ve bebeğin için.sende bizlere dua et.

canım transferin hayırlı olsun inşallah bu sefer pozitif olacak olumsuz şartlanma burda birsürü kişide belirti olmadı herkeste o kadar farklı ki belirti arama bence dinlenmene bak ve gebe olduğunu düşün olumlu şartlan canım bu sefer olacak inşallah duam seninle hayılrı haberini ne zaman alıyoruz kaç gün kaldı?

canım yaa duan çok içten beni çok etkiledi Allah kabul etsin inşallah tüm forumumuza bebişler versin herkese istediği kadarallah ım güzel gönlüne göre versin inşallah senden sağlıklı ikizler bekliyoruz canım

canım sağol iyi dileklerin için inşaalah hepimiz bebşlerimize kavuşucaz,tam ümidim kalmadı dediğim anda bebişim ben burdayım anne bırakmadım seni dedi kuzummmm,Allah ım inşalah hayırlıysa onu bana nasip etsin.onun anası da çok mücadelecidir,gençliğinden beri mücadele ediyorrrr:))))))

Merhaba arkadaslar.
Uzun suredir sessuzim.
Aslinda ara ara forma girip yazilanlari okuyorum. Ancak henuz tedaviye bile baslamadigimiz icin sizinle biseyler paylasamiyorum.
Transferi olan sonuc bekleyen ve transfere gidecek herkese bol sans.
Hersey istediginiz gibi gonlunuzce olsun. Hersey yolunda gitsin....
Sevgiler!!!!

bilginisa nediyeyim sana..kalbimden geçirdiğim ama dile getiremediklerim..yüreğine sağlık..inşallah embriyolar sımsıkı tutunurlar annelerine..

canım inşallah bebişlerim mücadeleci çıktı maşallah Rabbim inşallah böyle katlanarak devam eder de ben de hayırlısıyla bebişlerime kavuşurummm.inşallah senin bebişlerinde herşey yolunda gidiyodur sağlıcakla Allah ım kucağına almanı nasip etsin......

foruma girmeyeli epey oldu kızlar....düşükten sonra sancılı bir toparlama süreci geçirdim..şimdi iyiyim..geçen hafta itibariyle eşimle yeniden denemeye karar verdik..herşeye yeniden başlayacağız..para biriktirmeye..iziznleri ayarlamaya..vs..vs..
benim kendi yumurtamlada 8 .haftada düşüğüm olduğu için yeniden denemeden bayağı araştırılmam gerekecek..
erken gebelik kayıplarında sperm kırılmaları yol açabiliyormuş..bu testi yapacağız..
lökosit aşısını araştıtıryoruz...bağışıklık sisitemimle ilgilimi sorun var...bakılması gerekecek..
yani anlayacağınız zor ve uzun bir süreç bizi bekliyor..
Allah yardımcımız olsun..
transfere gidecekler,gelenler,bebeği ile bekleyenler,doğuma gün sayanlar hep duamdasınız..
somtik sende hep aklımdasın..bebeğin çok ama çok şanslı..onu çook seven anne-babası olacak
atessn,waltrakburg sizlerlede aynı kulvardayız...Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Evde test yaptım.biraz geçince ikinci çizgi çok hafif belirdi.yazarken elleri titriyor.gebelik olmasa ikinci çizgi hiç belli olmazdı demi.biraz önce kan verdim.çok korkuyorum.

arkadaşlar nasılsınız,formda güzel haberler vardır inşallah...geriye dönük okuyamadım...bebiş bekleyenler,sonuç için gün sayanlar,tedavi için bekleyen arkadaşlar Allah yar ve yardımcınız olsun...kızlar bende 2 hafta sonra doktora gidiyorum...çok fazla mide bulantısı ve halsizlik var, ama hamdolsun bu günlere...Allahım hayırlısyla hepimizi evlat sahibi eder inşallah...

Evde test yaptım.biraz geçince ikinci çizgi çok hafif belirdi.yazarken elleri titriyor.gebelik olmasa ikinci çizgi hiç belli olmazdı demi.biraz önce kan verdim.çok korkuyorum.

tress hadi inşallahhh bebişin ben burdayım diyor:))) kan sonucunda güzel olcak inşallah...çok mutlu oldum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…