ayy sabah sabah çok mutlu oldum yaa Allah tamamına erdirsin gerçekten çok sevindimhep mutsuz zamanlarımda böyle güzel haberler alıyorum Allah ım bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah .hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah

Ne güzel haberler çok sevindim tresss hayırlı olsun.. İkiz zor gebelik sağllı tekiz gebelik anne içinde kolay herşey hayrına olsun.

Nazlım senide tebrik ederim..

Atessnciğim senden doğal yoldan olumlu haber bekliyorum.içime öyle doğuyor.keep on trying

Bilginisa el sende artık)

Gülfemak kendini toplamana sevindim. Emin ol herşey zamanını bekliyor!!

Anisha hamileliğim çok zor geçiyor.tekize düştük biraz daha katlanılır oldu.ama bu sabah yine bir kusma partisi vardı banyoda;((
Senin doğumuna az kaldı,hayırlısı bakalım) sağlıcakla al yavrunu kollarına!!

Tüm forum sevgiyle kalın bugün ancak 4 sayfa okuyabildim. Onun için yorumlar bu kadar!!

Bebek en çokta seni merak ediyorum.iyi haberlerini alırım inşallah!!!

Bizler öyle güçlü kadınlarız ki her türlü zorluğa, sıkıntıya ve acıya katlanıp ve bunlardan şikayet etmeyerek evlat sahibi oluyoruz. Bu yüzden de bizim çocuklarımız çok kıymetli ve çok şanslı olacaklar. Sahip olana kadar türlü türlü acılar hamile kaldıktan sonra türlü türlü sıkıntılar , 8 aylık oldu oğlum ama sıkıntılarım ilk günden itibaren katlanarak arttılar olsun artsın ama onlar bizimle olsunlar, sağlıkla kucağımıza alalım . Bizden başka hiç kimse anneliği bu kadar hissedemez . Sıkıntılarını da keyif olarak gör canım ...

Tablomuz kaçıncı sayfada bir bakayım ,son durumlar nasıl?

canım gebeliğinin yolunda olmasına sevindim sağlıkla kucağına al Allah ım bir ömür ayırmasın inşallah tablo güvenlik tedbiri amacıyla kaldırıldı ben de bakıyordum arada nazar boncuklarımıza ama kaldırıldı canım artık burdan takip edersin

canim hayirli olsun inanki cok sevindim Allah kucaginada almayi nasip etsin insallah canim benim yaaa :)

şimdi Ben bugün kan testi yaptırdım.ikigün sonra tekrarla dedi irem hanım.yani çarşamba mı perşembe mi tekrarlamalıyım.

Bir aydır beklemekteydik güzel haber senden geldi hayırlı olsun darısı yeni gideceklere biz tatildeyiz 20 gündür hava değişikliği cepten giriyorum hergün ama kısa süreli inşallah tresscim SAKİN ve dinlenerek tadını çıkararak Dr na sorarak yap her şeyi senin tez canlılığın beni daha çok heyecanlandırıyor benimkini iyi besle ılık su gaz yapıcı katı şeyler yeme bol et yumurta artık. Bunları düşün kan testini zaten yaptıracaksın dinlen Gül bol bol allahım bütün anneleri ve nebileri içlerinde seni de korusun öpüldünüz

sizin için bekliyor dansözler
durumunuz netleşsin ve oynatalım
bekliyoruz mutlu haberleri DİRENİN kızlar bu bebekler tutunacakkkkkk:)))))

Tress ve nazlım tebrikler. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Güzel bir hamilelik olsun.
Bilginisa dualarımız seninle.
Mormenekşe mesajını aldım. Benim prolaktin ve tiroid sorunum olmadı. Ama seninle paylaşmak istediğim yorumlarım var. Eşinle aranızdakilerle ilgili. Bir hafta içinde laptopum gelecek ve oradan yazacağım. Telden zor oluyor, uzun sürüyor o arada ela uyanıyor :)

Bebek merhaba,
Doğumuna az kaldı sanırım. Heyecan dorukta :)
Ben yazlığa yerleştim. Annem kardeşim de burada diye. Ela tüm gün uyumuyor o yüzden tek başıma zorlanmaya başladım. Yemek yapmaya, hatta bazen tuvalete gitmeye bile zor vakit buluyorum. O yüzden buraya geldim. Ve aklımda hep sen. İkiz olacak diye. Sana yardımcı olabilecek birileri var mı?
Bir de rowina aklıma geliyor, yardım edecek kimsesi yoktu. İkizlere kendisi bakıyordu. Çok güzel ama aynı zamanda da çok yorucu. Yardım edecek biri olduğunda bebeğime bakmak daha keyifli oluyor. En azından yemekle uğraşmıyorum.
Umarım senin de böyle bir imkanın vardır.

sizin için bekliyor dansözler
durumunuz netleşsin ve oynatalım
bekliyoruz mutlu haberleri DİRENİN kızlar bu bebekler tutunacakkkkkk:)))))
bu gün baktırdım bhcg ye 1.6 kat artmış. buradaki bir dr u aradım değerler düşük dış gebelik olabilir dedi,korkuyorum dış gebelik geçiren var mı sizin nasıl oldu,belirti varmıydı?

öğle saatlerinde transferim yapıldı. istirahatteyim şimdi. güzel gönüllerinizle dualarınızı bekliyorum. Allah'ım sonu da güzel olsun işallah.

Nazlım değerlerine çok sevindim hayırlı olsun hamileliğin. Sıra bilginisada kardelenkaranfilde bende ve diğer arkadaşlarda,

Atessın nasip olurda hamileliğim olursa bende isterem dansöz.:))

ne güzel artıyor işte.....
İNAN.... KURGULAMA.....
SAĞLIKLA BÜYÜYOR BEBİŞİN... HİÇ BİŞEY OLMAYACAK SENİNLEEEEEE.....

aaa hani perşembe transfer olacaktı. sürpriz oldu şimdi :)
kaç embriyo aldın. hadi bakalım kendine ve bebişlerine dikkat et artık allahım sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin.
2 gün banyo yok sıcak su vucudu rahatlatıyor, bitki çaylarınıda yasaklamıştır dktorun sanırım.. serinde ol allaha emanet ol canım ..

Benim transferin 5. günü sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum.. pozitif sırası bende inşallah :)

Anishacım doğum sırası sende henüz bir ay kaldı sık dişini arkadaşım.. çok az kaldı oğluşuna sarılmaya :)

eeee yakında transferi olacak yok muu ?

ne güzel artıyor işte.....
İNAN.... KURGULAMA.....
SAĞLIKLA BÜYÜYOR BEBİŞİN... HİÇ BİŞEY OLMAYACAK SENİNLEEEEEE.....

atessssnciğim inan kurgulamıyorum bu gün Firdevs hanımı aradım o da bu kadar az olmasını beklemiyoruz dedi,burda bir doktorla görüştüm dışgebelik olabilir dedi canım bende şaşırdım artık iyice...dış gebelikte değerler daha yüksek ama benimki henüz değer düşük,2000 altında ultrasonla görünmez dedi.dua edin bana eğer dış gebelikse gerçekten sıkıntılı....test günüm 7 gün geçti değerim 40larda.

bebişlerin artık seninle,güzelce dinlen istirahat et canım Allah yardımcın olsun 12 gün sonra pozitifini kutlayalım canım.senin transfer perşembe dğilmiydi niye erkene alındı?kaçtane embriyo aldın?dualarımız seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…