Ne güzel haberler çok sevindim tresss hayırlı olsun.. İkiz zor gebelik sağllı tekiz gebelik anne içinde kolay herşey hayrına olsun.
Nazlım senide tebrik ederim..
Atessnciğim senden doğal yoldan olumlu haber bekliyorum.içime öyle doğuyor.keep on trying
Bilginisa el sende artık)
Gülfemak kendini toplamana sevindim. Emin ol herşey zamanını bekliyor!!
Anisha hamileliğim çok zor geçiyor.tekize düştükbiraz daha katlanılır oldu.ama bu sabah yine bir kusma partisi vardı banyoda;((
Senin doğumuna az kaldı,hayırlısı bakalım) sağlıcakla al yavrunu kollarına!!
Tüm forum sevgiyle kalın bugün ancak 4 sayfa okuyabildim. Onun için yorumlar bu kadar!!
Bebek en çokta seni merak ediyorum.iyi haberlerini alırım inşallah!!!
Tablomuz kaçıncı sayfada bir bakayım ,son durumlar nasıl?
ewet canımm...bugünkü değerim...
6.gün 0 bile değildi
8.gün 43
10.gün 135 yani bugün
canim hayirli olsun inanki cok sevindim Allah kucaginada almayi nasip etsin insallah canim benim yaaa :)
şimdi Ben bugün kan testi yaptırdım.ikigün sonra tekrarla dedi irem hanım.yani çarşamba mı perşembe mi tekrarlamalıyım.
bu gün baktırdım bhcg ye 1.6 kat artmış. buradaki bir dr u aradım değerler düşük dış gebelik olabilir dedi,korkuyorum dış gebelik geçiren var mı sizin nasıl oldu,belirti varmıydı?sizin için bekliyor dansözler
durumunuz netleşsin ve oynatalım
bekliyoruz mutlu haberleri DİRENİN kızlar bu bebekler tutunacakkkkkk:)))))
Eki Görüntüle 737950 Eki Görüntüle 737951 Eki Görüntüle 737952 Eki Görüntüle 737953 Eki Görüntüle 737954 Eki Görüntüle 737955 sağlıklı huzurlu bir hamilelik süreci ve sağlıklı bir kız bir oğlan bebek diliyorummmmm Eki Görüntüle 737950 Eki Görüntüle 737951 Eki Görüntüle 737952 Eki Görüntüle 737953 Eki Görüntüle 737954
Eki Görüntüle 737955 Eki Görüntüle 737950 Eki Görüntüle 737951 Eki Görüntüle 737952 Eki Görüntüle 737953 Eki Görüntüle 737954 Eki Görüntüle 737955 Eki Görüntüle 737950 Eki Görüntüle 737951 Eki Görüntüle 737952 Eki Görüntüle 737953 Eki Görüntüle 737954 Eki Görüntüle 737955
ne güzel artıyor işte.....
İNAN.... KURGULAMA.....
SAĞLIKLA BÜYÜYOR BEBİŞİN... HİÇ BİŞEY OLMAYACAK SENİNLEEEEEE.....
öğle saatlerinde transferim yapıldı. istirahatteyim şimdi. güzel gönüllerinizle dualarınızı bekliyorum. Allah'ım sonu da güzel olsun işallah.
Nazlım değerlerine çok sevindim hayırlı olsun hamileliğin. Sıra bilginisada kardelenkaranfilde bende ve diğer arkadaşlarda,
Atessın nasip olurda hamileliğim olursa bende isterem dansöz.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?