aaa hani perşembe transfer olacaktı. sürpriz oldu şimdi :)
kaç embriyo aldın. hadi bakalım kendine ve bebişlerine dikkat et artık allahım sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin.
2 gün banyo yok sıcak su vucudu rahatlatıyor, bitki çaylarınıda yasaklamıştır dktorun sanırım.. serinde ol allaha emanet ol canım ..
Benim transferin 5. günü sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum.. pozitif sırası bende inşallah :)
Anishacım doğum sırası sende henüz bir ay kaldı sık dişini arkadaşım.. çok az kaldı oğluşuna sarılmaya :)
eeee yakında transferi olacak yok muu ?
kaç embriyo aldın. hadi bakalım kendine ve bebişlerine dikkat et artık allahım sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin.
2 gün banyo yok sıcak su vucudu rahatlatıyor, bitki çaylarınıda yasaklamıştır dktorun sanırım.. serinde ol allaha emanet ol canım ..
Benim transferin 5. günü sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum.. pozitif sırası bende inşallah :)
Anishacım doğum sırası sende henüz bir ay kaldı sık dişini arkadaşım.. çok az kaldı oğluşuna sarılmaya :)
bebişlerin artık seninle,güzelce dinlen istirahat et canım Allah yardımcın olsun 12 gün sonra pozitifini kutlayalım canım.senin transfer perşembe dğilmiydi niye erkene alındı?kaçtane embriyo aldın?dualarımız seninle
canım
canım bilmiyorum şaşırdım iyice normalde kan testinden 10 gün sonra falan vajinal ultrasonda görünüyor ama doktor 2000 altı görünmez diyor.dış gebelikte bhcg çok fazla mı artıyor?canım 40 iyi bir değer yani daha azla gebe kalanlar var.ultrasona girsen en belki vajinal muayene Ile doktor keseyi görebilir mi acaba.yada ne biliyim senin değerlerinde yerinde saymıyor geriyede bitmiyor bir şekilde yükseliyor.dış gebelik olduğunu sanmam o zaman değerlerin aşırı artmazmıydı
öğle saatlerinde transferim yapıldı. istirahatteyim şimdi. güzel gönüllerinizle dualarınızı bekliyorum. Allah'ım sonu da güzel olsun işallah.
Nazlım değerlerine çok sevindim hayırlı olsun hamileliğin. Sıra bilginisada kardelenkaranfilde bende ve diğer arkadaşlarda,
Atessın nasip olurda hamileliğim olursa bende isterem dansöz.:))
Canım hadi gözün aydın.transferinin güzel geçmesine çok sevindim.benimde üçüncü gün transferi olmuştu.on iki günün Su gibi geçsin canım
hayırlı olsun. güzel haberleri verme sırası sende...
Canım arkadaşlarım
iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma candan teşekkür ederim..
O kadar dandirik bi laptopta yazıyorum ki inanın bi giriş yapıyorsam saatlerce girişimi kabul etmiyor
en sonunda atacam balkondan..o kadar para gitti ki walla param olsa hemen yeni alacam...
Atessin dansözlere çooook teşekkür ederim gözüm gönlüm açıldı:)
kızlar rabbim herkese tattırsın hiçbirimizi mahrum etmesin
kardelen umudunu yitirme bebekler direniyo
sen de diren ananas yee
arkadaşlar teessüf ederim o kadar rüya mı yazdım ama kimse yorumlamadı.
as
canım transferin hayırlı olsun 12 gün sonra inşallah senin için sevineceğiz.
Tresscim Nazlıcım Allahım sağsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin:)
Kardelencim hiç bişey bitmiş değil,değerin artıyor,umudunu kırma ki tutunacaksa etkilenmesin minik bebeğimiz,dualarım seninle canım inşallah güzel sonucunu alıcaz:)
Minaseracım hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerini alırız canım:)
Bebekcim ikiz diye dert etme sıkıntın iki sene,sonrada hayat senin için o kadar kolay olacak ki,onlar hep birbirine destek olacak,sen olsanda olmasanda oyalanacak,vayyyyy düşünemiyorum bile cümbür cemaat nekadar neşeli bir hayatınız olacak:) allahım hepimize göstersin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?