atessssnciğim inan kurgulamıyorum bu gün Firdevs hanımı aradım o da bu kadar az olmasını beklemiyoruz dedi,burda bir doktorla görüştüm dışgebelik olabilir dedi canım bende şaşırdım artık iyice...dış gebelikte değerler daha yüksek ama benimki henüz değer düşük,2000 altında ultrasonla görünmez dedi.dua edin bana eğer dış gebelikse gerçekten sıkıntılı....test günüm 7 gün geçti değerim 40larda.
dış gebelikte çok çok artıyor betahcg...
ultrasona girme çünkü 1000 den sonra görünüyor.
şu an biliyorum çok zor ama sakin ve mutlu bir şekilde büyüyeceğine inanarak dinlen. ve progestorona baktır ve iğne ol düşükse...
inşallah bu zor günlerin anı olsun geçsin gitsin bebişin biranda hızlansın büyüsün kardelencim
Tresscim Nazlıcım Allahım sağsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin:)
Kardelencim hiç bişey bitmiş değil,değerin artıyor,umudunu kırma ki tutunacaksa etkilenmesin minik bebeğimiz,dualarım seninle canım inşallah güzel sonucunu alıcaz:)
Minaseracım hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerini alırız canım:)
Bebekcim ikiz diye dert etme sıkıntın iki sene,sonrada hayat senin için o kadar kolay olacak ki,onlar hep birbirine destek olacak,sen olsanda olmasanda oyalanacak,vayyyyy düşünemiyorum bile cümbür cemaat nekadar neşeli bir hayatınız olacak:) allahım hepimize göstersin inşallah....
Kızlar ilk değerim 133, buğünkü değerim 299
Testi şimdilik aile hekimimize yaptırdık.ısrarla iki gün sonra bir daha tekrarlayalım diyor. Yani sizce değerim iyi katlamamışmı niye bu doktor böyle diyo ki yaaa
Iki gündür bu testler Beni zaten çok gerdi doktor kanda hcg takip edelim diyor.
Testi şimdilik aile hekimimize yaptırdık.ısrarla iki gün sonra bir daha tekrarlayalım diyor. Yani sizce değerim iyi katlamamışmı niye bu doktor böyle diyo ki yaaa
canım boşun aklına olumsuz şeyler sokup canını sıkma,kontrol amacıyla tam olarak 2 ye katlıyor mu diye baktırıyorlar canım merak etme ,bak bebişini düşün ne güzel değerlerin tadını çıkar bence.sevgiler.....Kızlar ilk değerim 133, buğünkü değerim 299
Sana özelden yazdım.ama sanırım gelmedi.cepten yazıyorum.o yüzden beceremiyorum sanırım.bebek sen hcg testini kaç kez yaptırmıştın.progestanada baktirdim sonuçlar eşimde gelince sanada yazarım.Yaa anlamadığım herkes testi iki kez yaptırıyor .irem hanımda bir kez daha baktıralım dedi.yani değer artmama ihtimali mi var acaba.
sevgili hazanumut, rüyanı okudum çok hoş idi tam da hepimizin hayali gibi..
ben biraz rüya yorumlarını araştıran biriyim ama eminim herkes benim gibi yanlış yorum getirmekten , büyüsünü bozmaktan çekinmiştir.
netde rüya yorumları siteleri var simgesel anlamlarından araştır derim.
umarım rüyaların hayallerin gerçeğe döner ...
bende yeniyim size sormak istedigim yaş 40 geçti henüz evlenmedim bende yumurta dondurma işlemi yapmak istiyorum. Türkiyede yasakmış ama kıbrısta testlere bakan doktor (mail olarak gonderdim) tedavi için sorun yok 4-6 yumurta elde edebilirz dedi.
acaba 4-6 yumurta için dondurma işlemi yaptırmaya deger mi? yazılanları okudum bir çok kişi 7-8 denemede bile başarısız olmuş
Bekar biri yumurta toplama işlemi yaptırabilir mi? her hangi bir zararı var mı? Kıbrıs bu konuda güvenilir mi?
bende yeniyim size sormak istedigim yaş 40 geçti henüz evlenmedim bende yumurta dondurma işlemi yapmak istiyorum. Türkiyede yasakmış ama kıbrısta testlere bakan doktor (mail olarak gonderdim) tedavi için sorun yok 4-6 yumurta elde edebilirz dedi.
acaba 4-6 yumurta için dondurma işlemi yaptırmaya deger mi? yazılanları okudum bir çok kişi 7-8 denemede bile başarısız olmuş
Bekar biri yumurta toplama işlemi yaptırabilir mi? her hangi bir zararı var mı? Kıbrıs bu konuda güvenilir mi?
irem hanım ile en son dün görüştüm.hastane de değil miş, rahatsızmış evde olduğunu söyledi.Arkadaslar son gunlerde Firdevs Hanim yada Irem Hanimla gorusen var mi aranizda??? Onceki gun kan testlerimin sonuclarini gonderdim. Olumlu yada olumsuz bir cevap gelmedi hala... Tatilde olabilirler mi????
irem hanım ile en son dün görüştüm.hastane de değil miş, rahatsızmış evde olduğunu söyledi.
dün firdevs hanım ile görüşememiştim.transferleri varmış galiba,yoğunmuş,
bugün firdevs hanım ile görüştüm hastanedeydi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?