Canım gebelikte kesenizi karından ultrasonla mı vajinal ultrasonla mı gördünüz.. bugün doktorumdan perşembe günü için randevu aldım.doktorum ultrasonla görünmezse vajinal bakarız dedi.

canim dun wels´e Kinderwunsch klinige gittim ayni zamanda bu Klinik benim daha önce 2 kez tüp bebek denedigim yer aslinda biz Spermien Antikörper yaptirmaya gitmistik bana dün hic bir test yapmadilar 2 tüp 2 donanasyon sonuc negatif neden olabilir dedik benim dr um profosor ayni zamanda orada sef dr da kanin embriyoyu yabanci madde görüp Kabul etmeyebilir bunun tam bir tedaviside yok ancak kanin Kabul etmesi icin 6 aylk bir tedavi uygulayabiliriz ama sonucu kesin olur diyemem ama aprednisilon 5 mg tablet yazdi buna temmuz adetinle basla ve bebegin kalp atisini duyana Kadar devam et vucudu temizler bebege alistirir yan etkiside yok dedi dün firdevs hnmi aradim oda bu ilaca gerek yok Yasmine basla dedi inan kafam cok karisti ne yapacagim suan bilmiyorum burdaki prof.umu dinleyeyim firdevs hnmimi bilmiyorum gercekten...canim birde ben sana birseyi soracaktim ben thombose testi yaptirmadim Sabah Hausarzt da gidicem thombose ft3 ft 4 tsh ya baktiricam baska yaptirmam gereken test varmi ? valla bende kafa kalmadi artik hatirlamiyorum neler yapacaktim ..sevgiyle kal canim....

Evet o deli benim :)

Herşeyin hayırlısı vallahi. Şu anda kendi yumurtamla transferim yapıldı 2 blast ama o kadar çok yıkıldım ki bu yolda. Hiçbirşey bilmiyorum ve daha da fazla uğraşmak istemiyorum. Buralardayım yani :)

Geçmişe baksamda soracak şeyler illa olacak :)

ooo hamileymişsin tebrik ederim. Ben hep vaginal baktırdım. O yüzden hiç endişe etme

Son düzenleme:

hibris, zaten diyelimki 10 yumurta döllendi transfer aşamasında hepsi A kalite olmuyor , en kaliteli olanları veriyorlar. kalanların dondurmaya elverişli olup olmadığı önemli , ayrıca dondrulup çözlüldükten sonrada kalitesinin düşme olasılığı var.
donmuşların kalitesi iyi derece olsa bile her transferde tekrar ücret ödüyorsun ama miktar ne kadar civarında bilmiyorum elbette epeyce düşmesi gerek .. bildiğim kadarıyla yanıtlayabildim... sevgiler..

TRESS benim doktorum önceki gebliğimde uyarmamak için vajinal bakmamıştı, hep karından bakmıştı. sanırım bu kez yine bu şekilde yapar.doktorun sorun görmüyorsa vajinal da bakabilir. içini rahat tut canım benim.. alahın izniyle bebeişlerin sıkı sıkı tutanacaktır sana

işyeri taşınmasından dolayı yaklaşık 1-1,5 haftadır giremiyorum.girsem bile yazılanları anlamakta zorluk çekiyorum.neyse yavaş yavaş başlayacağım artık. sizler nasılsınız? neler yapıyorsunuz?gebelik testi pozitif çıkanlar var mı? varsa hayırlısı olsun.
fotografları irem e dün yollayabildim. tahliller tamam,inşallah bir sorun olmaz ise ağustos ayında orada olacağım.kim ler ağustos ayında orada olacak merak ediyorum.
hepinizi çok özledim.öpüyorum sizleri...

Tress - benim bildigim doktorlar genelde hep vajinal bakarlar ilk basta, cünkü karindan dogru dürüst gözükmüyor erken asamada. hic ama hic korkmana gerek, rahim agzina bile degmiyor alet, hic bisey olmaz yani. bana hatta 12./13. haftaya kdar vajinal bakildi, cünkü birazcik kiloluydum o zamanda. ne kadar zayif ise karin bölgen, okadar erkende karindan belli oluyor.

Bilginisa - tress e yazdiginda dikkatimi cekti, as aramak ne demek? benmi yanlis okudum? migde bulantin kesiliyormus yavas yavas, sevindim, ama o ögürtüler devam demek..bazen hala bende bile oluyor, bilhassa sabahlari kahvaltidan önce disimi fircalarsam, mahvoluyorum resmen...aritk o yüzden önce kahvalti ediyorum.......yoksa icim disima cikiyo

Walktrayburg - vallahi isin zor canim....burda kinderwunschzentrumdaki doktor dediyse, sanirim ben olsam o zaman alirim 5mg yüksek doz degil. Bende senin icin biraz simdi arastircam. Merak ettim acikcasi.....Yapacagin testlere gelince:

Schilddrüsenwerte - TSH, FT3 ve FT4 ben bunlari biliyorum. TSH degerin bebek isteyenelrde 1 civari olmasi gerek diyor Endokrinologlar - yani misal 1.5 de olabilir. ama 2 veya 3 mesela iyi degilmis. Diger degerlde tabii normal olsa iyi. Onlara baktir canim. Baska sanirim hepsini yatpridin, histeroskopie, rahim filmi.
Blutgerinnungstest yaptirmismiydin? Kan pihtilasmasi da cok cok önemli. Zaten sanirim sende Coraspin hep kullandin dimi transferden sonra?

Son düzenleme:
bebek, canım sanırım efsuneye yazacaktın.. benim mide bulantım falan yokki olmayacak gibime geliyor :)

Bilginisa evet (( aman allahim aklimi koru :) bu gebeligin son donemi beni iYice yoruyor gordugunuz gibi arkadaslar...kusuruma bakmayin :)

Bebek,
Aş ermek; hamileyken canının bir yiyecek çekmesi.
Örneğin dün benki hüiçççç kızartma ağzıma koymayan ben patlıcan kızartması diye ölecektim.en sonunda kalktım kendim saat 21de yaptım. Bu istekler yeni bende.

Bu arada kusma bugünde devam. Bitmiyor abe yav;((

Bu hafta yaşadıklarım: tsh 0,005 olmuş t4 :1,88 korktum doktoru aradım bu ilk 3 ayda normal 1 ay sonra belli olur dedi. Hiçbşrşey yapmıyoruz dedi. Oysaki denemeden önce herşey normaldi. Doktor hamilelik hormonu iletsh birbirini etkilediğinden geçiş oluyormuş
Üzülme dedi.
Vajinal kontrol konusunda senle aynı düşünüyorum

Kendine dikkat et,!!

canim iste benimde kafam bu yuzden karisti firdevs hnm hayir diyo prof kullan diyo ve nedense wels deki drun söyledi´gide bana iyi gibi geldi ama firdevs hnmn hayir demesi bocalamamama neden oluyor biliyorum cnm tsh suan cok sukur kontrl altinda 100 mg kullaniyorum ilaci histeroskopi rahim filmi yaptirdim Temiz cikti kanamamda bitti sukurler olsun..hayirlisiyla bir hamile kalsam cok yoruldum 1 yildir ilaclardan ignelerden testlerden canim yaa herseyin hayirlisi rabbim bu yolda ugrasan herkese yardim etsin ...

canim agustosta yine gideceklerden ben varim 3 ayda bir gitmeyi adet haline getirdim umarim son olur.....

Canım nerelerdeydin sen ya çok merak ettim seni ve bebişlerini.iyisin okuduklarıma göre tatlım. inşallah bebişlerinde çok iyilerdir.ayyyy bi kız bi oğlan demeeek:) bebek sen ve ben:)) Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri versin inşallah. canım bizi merakta bırakma buralarda.yeğenlerime selamlar:))

Arkadaşlar, translokasyon nedeni ile geçen yıl yumurta donasyonu yaptırdım ve ne yazık ki negatifle sonuçlandı. Embriyo transferinden sonra vücudum sanki embriyoyu dışarı atmak istiyormuş gibi istem dışı tepki vermişti... Böyle bir deneyim yaşayanınız oldu mu merak ediyorum? Yardımcı olursanız sevinirim... Umarım Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder...

Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor benim de bir sonraki denemeden önce birsürü test yaptırmam gerekiyor.bağışıklık sistemi testinde sıkıntı mı çıktı da bu ilacı kullanmanı istedi ordaki doktorun.bir de sende bir şey rica edicem hangi testleri yaptırdın ya da bildiğin testler neler benim için yaptırmam gereken.bana da Firdevs hanım bağışıklık sistemi bebeği atmış olabilir dedi.ben yumurta kalitesinde de şüpheliyim açıkçası.bir sonrakinde ben de pgt mi yaptırsam acaba ücret ne kadar değişiyor?

vücudunun embriyoyu dışarı atmak için tepki verdiğini nasıl anladın,doktorun mu söyledi?bhcg nasıl geldi kanda?donasyon için kime gitmiştin?benim de bhcg değerim düşük seyretti ama pozitifti 2 kez güzel katlandı sonra düşüşe geçti.ben de sebeplerini araştırıyorum.sevgiler

Merhaba Kardelenkaranfil,
Hit 'e gitmistim. Kanda 13 le basladi, yaklasik 2 kati ilerledi. Ama çok düzenli değildi. Bazen 2 katindan fazla bazen biraz az oluyordu. kan testini yaptirdiktan 29 gün sonra değer düşmeye basladi. kese görünmedi. ilaçla düşük yaptım. vücudumun tepkisi garipti. gece çok alakasiz bir rüya görüyor ve orgazm gibi kasilmalar yasiyordum. sonra bir süre kasiklarim ağrıyor ve geçiyordu. 5-6 defa yasadim bunu. her seferinde uyaniyor ve buna engel olamadigim için cok üzülüyor ve endişeleniyordum. vücudumun embriyoyu kabul etmek istemediğini hissettim. Gerçi aldigimiz ilaçlar yüzünden olabilir diye de düşünüyorum... ayni seyi tekrar yasamaktan korkuyorum umarim olmaz... Sen böyle birsey yasadinmi? Sen nerede yapirmistin?

Son düzenleme:

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.kandaki testini tam 12 gün sonramı değerin 12 oldu en son değerin kaça çıkmıştı.peki hit ,te sana bağışıklık için herhangi bir ilaç kullanıldımı.mesela burada çoğu arkadaşımız transferden önce embriyoyu vücut atmasın diye ilaç kullandı.birde değerin belli bir sayıya gelmeden ultrasonda zaten gözükmez.yaşadıkların bence düşük yapmayla alakalı olabilir.halil beyin yorumu neydi.

Son düzenleme:
hemen hemen hikayemiz aynı benimde değerler senin gibiydi düzensiz. bende kasılma olmadı ama transfer sonrası 5.ve 6. günlerde şiddetli baş ağrısı oldu ama ben hayatımda böyle baş ağrısı görmedim gece ve gündüz hiç geçmedi,daha sonra olmadı.ilaçlardan mı bilmiyorum özellikle progesteron iğneden şüpheleniyorum bulantım çok oldu,böyle bir halsizlik,sürekli uyuma isteği,elim ayağım titriyordu resmen.bende aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum canım.peki hangi tahlilleri yaptırmanı istedi ordaki doktorun sebep ne olabilir,çaresi nedir.hit ne dedi bu duruma.birde bir şey sorucam erken menopoz falansan kasılma kalsiyum eksikliğinden de olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…