Kandaki değerim, 12 gün sonra 13 oldu. En yüksek 2792'ye çikti. Sonra düsmeye basladi. O üzüntüyle, "olmadi iste" diye Nevin hemşireye sadece olmadi diye tel ettim. Hit'e hiç sormadım. DHEA, climara fort, estrofem kullandim ama onlar bagisiklik sistemiyle ilgili değil sanirim. ya da ben bilmiyorum... 28 günde bir adet oluyorum, menopoz değilim, kasilma onunla ilgili değil bence. ama yarin arayip bu durumu ayrica soracagim... Tress06, transferden önce embriyoyu vücut atmasın diye kullanilan ilaçlarin hangileri olduğunu biliyor musun? kullanip kullanmadigimi merak ettim...

Son düzenleme:

Progesteronun uyku yaptigini biliyorum ama diğer belirtiler için bilgim yok...

Değerinde bayağı 2000 küsürlere yükselmiş canım Yaa.acaba düzenli olarak değerin katlamadığı için kimyasal gebelik,yada boş gebelik olmuş olabilir mi.böyle bir ihtimalde olabilir çünkü senin değerinde kesenin görünmesi lazımdı.eylül yaşın kaç,kaç embriyo verdiler birde kaçıncı gün transferiydi.

Eylülcüm transferden önce kullanılabilir ilaç prednol.kortizon içeriyor.bağışıklık sistemini zayıflatıyor ki vücut direnç gösterip embriyoyu atmasın diye veriliyor.sadece transfere kadar kullanılıyor.

Son düzenleme:

35 yasindayim, 3 embriyo yerleştirildi. kaçinci gün transferi olduğunu su an hatirlamiyorum. 3 ya da 5. gün olmasinin nasil bir etkisi oluyordu? bende gebelik oluştu ama gelişim daha sonra durdu. bebek hiç gelişmedi yani bos kese gibi... Konan emriyoyla mi alakali bunu bilmiyorum... can1m dediğin ilaci kullanmadım ama halil beye soracagim. bunu söylemen çok iyi oldu teşekkür ederim...

Son düzenleme:

Birde konula embriyoların kaliteside çok önemli.bildiğim kadarıyla hit Bynum bilgisini veriyor.kaliteleri nasıldı.bence halil beyi arayıp neden olmadığını yaptırman gereken eksik testler varmı durumunu anlat.

muhakkak söylemiştir, geçen yil oldu bunlar. çok net hatirlamiyorum... bu yil dondurulmuşlardan tekrar deneyeceğiz. adet olmayi bekliyorum. sonra ilaçlara baslayacagim. ama bagisiklik sistemiyle ilgili ilaca da ihtiyaç duyacagim sanirim... ilaci ve testleri soracagim... sen hangi asamadasin canim?

canim ben tsh kann pihtilasmasi ft3 ft4 testleri yaptirdim daha öncede yine baktiricam buna histeroskopiyi cektirince karar Verdi sanirim cunku olmamasi icin bir neden bulamadigini dusunuyorum o soylemedide cunku oda benim 2kez tüp denedigim drum o zamanda cok fazla testler yapilmisti ama tek yumurtam vardi 8 mm gecmedi Transfer yapilamamisti

DHEA ne ilacı canım onu niçin kullandın?ben Firdevs hanımla görüştüğümde benim durumla ilgili bağışıklık sisteminden dolayı olabilir dedi,tekrar denemede prednolü daha uzun kullanabileceğimi söyledi.biraz kafamı toplayayım tekrar arayacağım o zaman bana söylediklerini seninle de paylaşırım canım.sen de hit i ara bakalım ne diyecek bana da yaz bana da bu bilgiler gerekli.Histereskopi çekildin mi?pıhtılaşma testi yaptırdın mı?

canim, maden prof. dedigi daha cok kafana yatti, o zaman sen onun dedigini yap. nitekim o bütün senin degerlerini tüm olarak gördü, seni muayene etti. ama diagnose olarak ne dediki sana bir kac ay bunu kullandiriyor? yani mesela killerzellen mi var kaninda? ondan mi? cok fazla yipratma kendini, birine karar ver ve icini rahatlat. nitekim eninde sonunda Allah in dedigi olucaktir..

kızlar bugün benim rahim ölçtürmem vardım doktorum karından ultrasonla baktı 8 dedi bugün 7 . günüm vajınal ultrasonla bakmadı bende tedirginoldum irem hanımda allttan bakılsa iyi olurdu falan dedii sizin nasıl oldu

benmde vajinal bakıldı,hatta devlette yakın diye gitmiştim alttan baktığı halde yanlış ölçmüş.bence daha iyi birine alttan baktıır,hatta çıktı alabilirsen Firdevs hanıma gönder.

Canım rahim kalınlığı en net vajinal ultrasonla anlaşılır..karından hiç duymadım.sen rixse atma işini bence Tekrar baktır.bana hiç bir doktor karından bakmadı ..

Canım ne güzel haber !!! Allah tamamına erdirsin... Sen ikiz istiyordun; gönlündekinin sağlıcakla gerçek olması dileğiyle...

selam canim

sende mi uyuyamadin? nasilsin nasil hissediyorsun kendini? yukarida saat 0:33 gösteriyor ama aslinda saat 2:33 - anlamadim gitti.......

Son düzenleme:
selam canim

sende mi uyuyamadin? nasilsin nasil hissediyorsun kendini? yukarida saat 0:33 gösteriyor ama aslinda saat 2:33 - anlamadim gitti.......

Dün gece benide uyku tutmadı.oysaki Ben uykuya çook düşkünümdür.Sanırım heycan stres mutluluk bunların hepsi düzenimi bozdu.

Bugün doktora gidicem.bakalım keseyi görebilcezmi....

kızlar bugün içim rahat etmedi sabah gidip vajinal ultrasonla tekrar ölçtürdüm rahmimi 7.9 - 8 mm dedi normalmi sizce bugün estrofeme başlayalı 8. günüm

kendi yumurtalarıyla anne olamayacağını öğreneli 3 gün olmuş kafası soruyla isyanla dolu bitini de alır mısınız aranıza?

merhaba,
yanlız değilsin inan buna ilk öğrendiğimde ben de anlatılmaz duygular içindeydim. Ama Allahıma çok şükür nefes aldığımız süre içerisinde şansımız var, biyolojik anne olamasak da hamileliği yaşamak ve çocuk sahibi olabilmek için....
şanslıyız bu sitede çok şeyler bulacağına eminim,
hepimiz farklı bir öyküyüz. sen de anlat paylaş,
içini dök, rahatlayacaksın,omuzlarındaki yükün azalacak,

merhaba,
tunanehir çok sevindim adına, benim de gönlümden geçen bir kız bir erkek, ama Allahım sağlıklı nasip etsinde kız ya da erkek,
diye bir ayrım yapacak bir lüksüm yok,
senin adına inan çok sevindim.
Allahım sağlıklı bir şekilde kollarına almayı nasip etsin.

canim o prof beni daha iyi taniyor sonuc itibari ile 1 yil hastasiydim düzenli tüm testlerimi yapmisti benim KARDELENKARANFIL gibi metobolizmamin aldigim ilaclari attigini söylemis esime onu ben duymamistim ve bugun burdaki jinogologuma gittim oda ayni seyi söyledi bebek tutunamiyo cunku vucut aldigi ilaclari disari atiyo dedi bugun tekrar firdevs hnmi arayacagim firdevs hnmada cok guveniyorum onun dediginden farkli birsey yapmakta istemiyorum ama hala ne yapacagima karar veremedim ...neden benim vucudum aldigi ilaci aninda atiyo yaaa bu neden olur bilmiyorum gercekten aslinda tibbi bilgim hic yok gibi ben bu bebek olayina baslayana Kadar hasta olunca bile ilac almazdim nefret ederdim ilactan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…