vücudunun embriyoyu dışarı atmak için tepki verdiğini nasıl anladın,doktorun mu söyledi?bhcg nasıl geldi kanda?donasyon için kime gitmiştin?benim de bhcg değerim düşük seyretti ama pozitifti 2 kez güzel katlandı sonra düşüşe geçti.ben de sebeplerini araştırıyorum.sevgiler
hemen hemen hikayemiz aynı benimde değerler senin gibiydi düzensiz. bende kasılma olmadı ama transfer sonrası 5.ve 6. günlerde şiddetli baş ağrısı oldu ama ben hayatımda böyle baş ağrısı görmedim gece ve gündüz hiç geçmedi,daha sonra olmadı.ilaçlardan mı bilmiyorum özellikle progesteron iğneden şüpheleniyorum bulantım çok oldu,böyle bir halsizlik,sürekli uyuma isteği,elim ayağım titriyordu resmen.bende aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum canım.peki hangi tahlilleri yaptırmanı istedi ordaki doktorun sebep ne olabilir,çaresi nedir.hit ne dedi bu duruma.birde bir şey sorucam erken menopoz falansan kasılma kalsiyum eksikliğinden de olabilir mi?
hemen hemen hikayemiz aynı benimde değerler senin gibiydi düzensiz. bende kasılma olmadı ama transfer sonrası 5.ve 6. günlerde şiddetli baş ağrısı oldu ama ben hayatımda böyle baş ağrısı görmedim gece ve gündüz hiç geçmedi,daha sonra olmadı.ilaçlardan mı bilmiyorum özellikle progesteron iğneden şüpheleniyorum bulantım çok oldu,böyle bir halsizlik,sürekli uyuma isteği,elim ayağım titriyordu resmen.bende aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum canım.peki hangi tahlilleri yaptırmanı istedi ordaki doktorun sebep ne olabilir,çaresi nedir.hit ne dedi bu duruma.birde bir şey sorucam erken menopoz falansan kasılma kalsiyum eksikliğinden de olabilir mi?
Değerinde bayağı 2000 küsürlere yükselmiş canım Yaa.acaba düzenli olarak değerin katlamadığı için kimyasal gebelik,yada boş gebelik olmuş olabilir mi.böyle bir ihtimalde olabilir çünkü senin değerinde kesenin görünmesi lazımdı.eylül yaşın kaç,kaç embriyo verdiler birde kaçıncı gün transferiydi.
35 yasindayim, 3 embriyo yerleştirildi. kaçinci gün transferi olduğunu su an hatirlamiyorum. 3 ya da 5. gün olmasinin nasil bir etkisi oluyordu? bende gebelik oluştu ama gelişim daha sonra durdu. bebek hiç gelişmedi yani bos kese gibi... Konan emriyoyla mi alakali bunu bilmiyorum... can1m dediğin ilaci kullanmadım ama halil beye soracagim. bunu söylemen çok iyi oldu teşekkür ederim...
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor benim de bir sonraki denemeden önce birsürü test yaptırmam gerekiyor.bağışıklık sistemi testinde sıkıntı mı çıktı da bu ilacı kullanmanı istedi ordaki doktorun.bir de sende bir şey rica edicem hangi testleri yaptırdın ya da bildiğin testler neler benim için yaptırmam gereken.bana da Firdevs hanım bağışıklık sistemi bebeği atmış olabilir dedi.ben yumurta kalitesinde de şüpheliyim açıkçası.bir sonrakinde ben de pgt mi yaptırsam acaba ücret ne kadar değişiyor?
Kandaki değerim, 12 gün sonra 13 oldu. En yüksek 2792'ye çikti. Sonra düsmeye basladi. O üzüntüyle, "olmadi iste" diye Nevin hemşireye sadece olmadi diye tel ettim. Hit'e hiç sormadım. DHEA, climara fort, estrofem kullandim ama onlar bagisiklik sistemiyle ilgili değil sanirim. ya da ben bilmiyorum... 28 günde bir adet oluyorum, menopoz değilim, kasilma onunla ilgili değil bence. ama yarin arayip bu durumu ayrica soracagim... Tress06, transferden önce embriyoyu vücut atmasın diye kullanilan ilaçlarin hangileri olduğunu biliyor musun? kullanip kullanmadigimi merak ettim...
canim iste benimde kafam bu yuzden karisti firdevs hnm hayir diyo prof kullan diyo ve nedense wels deki drun söyledi´gide bana iyi gibi geldi ama firdevs hnmn hayir demesi bocalamamama neden oluyor biliyorum cnm tsh suan cok sukur kontrl altinda 100 mg kullaniyorum ilaci histeroskopi rahim filmi yaptirdim Temiz cikti kanamamda bitti sukurler olsun..hayirlisiyla bir hamile kalsam cok yoruldum 1 yildir ilaclardan ignelerden testlerden canim yaa herseyin hayirlisi rabbim bu yolda ugrasan herkese yardim etsin ...
kızlar bugün benim rahim ölçtürmem vardım doktorum karından ultrasonla baktı 8 dedi bugün 7 . günüm vajınal ultrasonla bakmadı bende tedirginoldum irem hanımda allttan bakılsa iyi olurdu falan dedii sizin nasıl oldu
kızlar bugün benim rahim ölçtürmem vardım doktorum karından ultrasonla baktı 8 dedi bugün 7 . günüm vajınal ultrasonla bakmadı bende tedirginoldum irem hanımda allttan bakılsa iyi olurdu falan dedii sizin nasıl oldu
selam canim
sende mi uyuyamadin? nasilsin nasil hissediyorsun kendini? yukarida saat 0:33 gösteriyor ama aslinda saat 2:33 - anlamadim gitti.......
kendi yumurtalarıyla anne olamayacağını öğreneli 3 gün olmuş kafası soruyla isyanla dolu bitini de alır mısınız aranıza?
kızlaaaar bir oğlum bir kızım olucak Allahın izniylee:)))) çoook ama çok mutluyumm:)))darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh.... ikiside 130 gr ağırlıkları.ayyyyy ağzım kulaklarımda vallaaa. Rabbim herkesi mutluluktan ağlatsın inşallahhhh
canim, maden prof. dedigi daha cok kafana yatti, o zaman sen onun dedigini yap. nitekim o bütün senin degerlerini tüm olarak gördü, seni muayene etti. ama diagnose olarak ne dediki sana bir kac ay bunu kullandiriyor? yani mesela killerzellen mi var kaninda? ondan mi? cok fazla yipratma kendini, birine karar ver ve icini rahatlat. nitekim eninde sonunda Allah in dedigi olucaktir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?