cnm çok saol rahatlattın gerçekten umarım hayırlısı olur.evet cnm katılıorum bi,raz daha zor oluodur ileriki günler zaten raporlıyum çalışmıorum bundan sonrada heralde raporlu olurum tavsiyen için saol cnm doktorun doğum için bişi diomu cnm erken olur şöle olur die
hamileyimmmmm :)
kan tahlilimi bu sabah yaptık . değerim 387
çok mutluyum.. Allahıma binlerce kez hamdolsun, tamamına erdirsin yüzümüzü güldürsün
çok mutluyum.. Allahıma binlerce kez hamdolsun, tamamına erdirsin yüzümüzü güldürsün
kızlar valla bu mucizem hepimizin ürünü desem yeridir.
burda hepimizin enerjisi biaraya toplanınca gelmeyecek bebek yok sanki :)
iyi ki varsınız ya .. bir ailem biliyor birde sizler
çok mutluyummmm
çarşamba 2. tahlili için gidicez tekrarına bakıcaz.
doktorum değer 1500 civarına ulaşınca ultrasonda görürüz dedi..
Merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin.
arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum .
istersen öncelikle forum sayfalarını baştan itibaren dolaş bolca bilgi sahibi olur, başarı hikayelerine tanık olursun.
benim hiç tüp denememe gerek kalmadı , donasyon ilk çıktığından beri yaptırmayı planlıyordum. kasım ayında ilk denememdi. 8 haftalık iken kalbi durdu. şimdi ikinci kez transferim oldu tahlil günümü bekliyorum.
yumurta hiç benden değilmiş gibi düşünmedim.
sanki hap yuttum hamile kaldım.
benim karnımda benim canımla kanımla beslenecek ben doğuracağım emzireceğim ve büyüteceğim.
zaten donorü kadın özeliklerine göre seçiyorlar. doğum yapan arkadaşlarda da endişeye rastlamadım.
sende araştır incele ve kararını ona göre ver herşeyden önce içine sinmesi önemli.
senin için bildiğim merkezlerin listesi
Kıbrıs:
Lefkoşa; doğuş tüp bebek merkezi: Şevket Alptürk (klik şefi), Verda Tunçbilek(benim doktorum) Firdevs Uğuz,
Lefkoşa: kıbrıs tüp bebek merkezi, Savaş özyiğit
Girne; dünya tüp bebek, Berk Angün
Mağusa, mağusa yaşam hastanesi, Halil ibrahim tekin (kısaca H.İ.T)
BATUM
Batum ivf
evet, doktorla konustuk. genelde ortalama olarak ikizler 34. hafta geliyormus. ama 32. de gelebilir, 36. da gelebilir dedi. simdi 28. haftadan sonra kontrollerimi sIklastirdi, 2 haftada bir gidicem, cünkü bu rahim acilma durumu iste bazen cok erken oluyormus. o zaman sirf yatmak gerekiyomus. ben diyorum insallah 36. haftaya kadar bende kalirlar.....ama 34. olsa bile cok sevinirim, daha erken gelmesinlerde.......
canım ya kortizonu ne zaman kullanman için verdi...transferden sonrası için mi..yoksa şimdiden başlayacan mı..
benim iki kez düşük yapmamda bağışıklık sistemi etkili olabilirmiş dedi buradaki tüpbebekçi...prednol kullanabilirsin gibi şeyler söyledi..
ama asıl bize pgt önerdiler..donasyonda olsa pgt yapmalısın diyorlar...bakalım..
ikimizinde umutlanmamız lazım..tekrardan toparlanmalıyız...biz parayı biriktirebilirsek eylül yada ekim gibi deneyelim diyoruz..ya sen??
*GÜLFEMAK kullandığım iğne progesteron için PROGYNEX 50mg .
burdaki doktorum ve verda hanımın ortak kararı transferden beri her gün vuruluyorum, doktorum devam dedi kalçam mosmor ama şikayet yok.
*Waltkrayburg prednol kortizon içeriyor trsnsfer öncesinde kullandık doktor yazıyor. bildiğim kadarıyla bağışıklık sistemimizi zayıflatıyor ki vucut embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp atmasın diye.. eeee sen 2 kez denedin de kullanmadın mı ?
*Atesncim tutmasına tam olarak ne sebep bilmiyorum.
geçen sefer de biliyosun tutmuştu 8 haftaya kadar . halen daha kayıp sebebi de belli değil.
geçen sefer ne yaptıysam aynısını uyguladım daha fazla dikkat ettim..
belki de adet görenlerde estrofemi daha az kullandırmalılar.
ne yaparsak yapalım Allah ne zaman nasip ederse o oluyor sanırım.. inşallah tamamına erdirebilirim bende..
canım ya kortizonu ne zaman kullanman için verdi...transferden sonrası için mi..yoksa şimdiden başlayacan mı..
benim iki kez düşük yapmamda bağışıklık sistemi etkili olabilirmiş dedi buradaki tüpbebekçi...prednol kullanabilirsin gibi şeyler söyledi..
ama asıl bize pgt önerdiler..donasyonda olsa pgt yapmalısın diyorlar...bakalım..
ikimizinde umutlanmamız lazım..tekrardan toparlanmalıyız...biz parayı biriktirebilirsek eylül yada ekim gibi deneyelim diyoruz..ya sen??
Prednolu yani bağışıklık sistemi için doğuşta bütün doktorlar kullanıyorlar.size neden kullanılmadı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?