canım ben burda bir kadındoğum hocasına gittim..bu konuda tecrübeliymiş dediler...tahlilleri,histeroskopiyi,hsg inceledi...muayene oldum..sana transfer edilecek embriyoya pgt yapılmalı dedi..kendi tüpbebekçimde pgt yaptırmalısın dedi..
pgt bildiğim kadarıyla pregenetik tanı..embriyo oluştuktan sonra genetik yapısı inceleniyor..tabi bu işlem embriyoya zarar veriyormuş..çok embriyo oluşması gerkiyormuş ki pgt yapılabilsin..yani ben bunu anladım denilenden..
firdevs hanıma söyledim..olabilir dedi..ücret artıyormuş..ama ne yapalım..birde bunu deneyeceğiz artık...

waltrakburg şimdi sana yazılan ilaca baktım..abrednisolonun içeriği ile prednolün içeriği aynı gibi görünüyor...yanılıyor olabilirim..etken maddelerine baktım..sonuçda kortizon tarzı ilaçlar tehlikeli..bakalım firdevs hanım ne diyecek bu işe...

canim az önce konustum irem hnmla firdevs hnm kullanmamami söylemis ilaci veren dru aradik dr umuz gerek yok dedi dedik o dr da iyi o Zaman siz bilirsiniz ama negatif alip üzülmeyin yine dedi ben ne yapacagim yaaa 2 dr arasinda kaldim biri kullan diyo digeri kullanma

Canim ya, sasirdim sana iki ay o ilaci kullandirmak istediklerini..sen tekrar bir sorsana, sebebi neymis, nicin kullan diyorlar o kadar uzun zaman?? burda herkesin dedigi gibi sonucta o ilac senin immunsystemini cok düsürüyor, yani tehlikeli olabilir. acaba senin kanini detayli inceleyip, killerzellen falan cok yüksek mi cikti?? birde hangi dozu tavsiye etti - 5mg likmi? benim bildigim tek tük rheuma olanlar var mesela, uzun zaman 5mg lik aliyorlar.

Slm, çok çok sevindim..değer güzel herşey yolunda gitsin bu sefer.

Bu bebeklerin kaderi ile senin kaderin bütünleşsin eşşsiz bir yaşamın kapıları açılsın)

Bebek türkiyede ikiz hamileliklere son 3 ayında haftada bir bakıyorlar .
Rahim ağzı açılması çok önemli acaba başka bir doktora rahim ağzı kontrolu içinde gitsen. Böylelikle bir hafta kendi doktorun diğer haftayıda geçici kontrolu yapan doktorun takip eder..
Sende bir aksilik olacaksa en azından bir hafta önceden öğrenirsin önlem almak için)

Gebeliğinizin ilk haftalarında kask ağrılarınız süreklimi oldu sizde.bende iki gündür hiç kasık ağrısı bel ağrı falan yok sizin nasıldı biraz bahseder misiniz.
Efsunecim nasılsın bulantıların biraz geçtimi.

Son düzenleme:
kızlar

estrfom ve lucrın depot ne ıcın kullanılıyor?

sevgıler

Bir şey sormaya gelmiştim ama önce bunu cevaplayayım. Menopoza girmemiş kadınlarda yumurtlamayı baskılamak için. İster dondurulmuş, ister donasyon olsun bu yol uygulanır.

Benim de sorum şu, 4500 € verdiniz, donörden 10 yumurta çıktı hepsi döllendi. Her denemede 3 er embriyo konulsa böylece en az 3 denemeyi sadece 4500 € 'ya mı yapmış oluyorsunuz. (dondurma ücreti ayrı onu sormuyorum)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar. uzun zamandır buraya yazmamıştım benim transferim oldu ve 29 haziran test günüm beklemedeyim. inşallah sizlerede güzel haberlerimi veririm :))

Canım Ben doğuş tüp bebekte yaptırdım.dönordan 13 yumurta çıktı.en kaliteli olanları verdiler.4adet yani.gerisini Ben istemediğim için imha edildi.zaten doktorlar donmuş yerine fresh yumurta yada embriyoyu daha çok tercih ediyorlar.tabi ikinci ve üçüncü denemede indirim yapıyorlar.sen yumurta donasyonumu düşünüyorsun.

Hybris tress in yazdigina sadece sunu eklemek istiYorum,10 dollenen yumurtadan illaki hepsi de devam gelismiyor. Sperm ve yumurta kAlitesine bagli oluyor birde dogaya...

Demek tr de 1 hafta da bir kontroller.... SoLediyin cok iyi fikir ama burda baska bi doktor bunu yapmaz, gidin kendi doktorunuz baksin der ( bende artik ufak bi agrida sanirim hemen doktora gitcem veya aksamlari hAstaneye...

Donasyonu yakın bir arkadaşım yaptıracak. Ona da sizin anlattığınızı söylemişler ancak ben niyeyse inanmadım, niçin dondurulmuşları kullanmasınlar dedim. Tabi bu endişemi ona söylemedim o yüzden sizlerle paylaştım.

Benim bir çocuğum var. Ancak o kadar zor oldu ki (13.tüp) kardeş imkansız gibi duruyor. Bazen kardeş için donasyonu düşünüyorum. O yüzden sıkça buralarda olacağım :)

Yani sen 13 kez mi tüp bebek denedin.Sabrına ve gücüne hayran kaldım.yani durum şöyle tabiki istersen dondurmaya değecek kalitede embriyo kalırsa donduruyorlar..
Benim fikrimde şu oralara kadar gidip bir çok şeyi göze alıyoruz .fresh yani taze embriyoyla şansımız tabiki daha fazla.burada çocuğuna kardeş için giden bir sürü arkadaşımız var.

Artık bir işaret arama sen kendi hikayeni yazacaksın!!
Hamilesin ve senin tepkilerin sana has olacak...

Bak ben resmen2 gündür aş eriyorum..oysa bu daha erken başlar normalde...
Kusmalar azaldı ama öğürtü ve miğde sorunu devam;((

Ben regl olduğum halde estrefomden günde 7 tane aldım. Çünkü rahim duvarı kalınlşmıyordu!!! Kimisi içinse 3 tane yetti rel olmadına göre.

Bşzler kara kutu gibiyiz girdi aynı olsada çıktı ve süreçler farklı..
Keyfini çıkar şu günlerin!! Darısı başıma. Hamilelik eşittir banyo ikilisi bitince bende uçacğım inşallah!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…