waltrakburg şimdi sana yazılan ilaca baktım..abrednisolonun içeriği ile prednolün içeriği aynı gibi görünüyor...yanılıyor olabilirim..etken maddelerine baktım..sonuçda kortizon tarzı ilaçlar tehlikeli..bakalım firdevs hanım ne diyecek bu işe...
Tebrik ederim arkadaşım sağlıklı bir hamişlik sürecin olsun nurtopu gibi evladın olsun inş.hamileyimmmmm :)
kan tahlilimi bu sabah yaptık . değerim 387
çok mutluyum.. Allahıma binlerce kez hamdolsun, tamamına erdirsin yüzümüzü güldürsün
canim cok tebrikler Allah kucaginada almayi nasip etsin insallah degerin cok güzel sanki ikiz geliyor :)BENDEN HABERLER sabahin 5 nden beri avusturyada welsteydim Kinderwunsch klinige gittim oldukca yorucuydu cok uzak cunku burdaki Kinderwunsch klinikler erken tarihe randevu vermedi neyse ordaki dr kortizon yazdi aranizda hic kortizon kullanan oldumu ?bu ilac neden veriliyor anlamadim henuz almadim öncelikle firdevs hnma soracagim sonucta benim dr um firdevs hnm sevgiyle kalin
kızlar
estrfom ve lucrın depot ne ıcın kullanılıyor?
sevgıler
Bir şey sormaya gelmiştim ama önce bunu cevaplayayım. Menopoza girmemiş kadınlarda yumurtlamayı baskılamak için. İster dondurulmuş, ister donasyon olsun bu yol uygulanır.
Benim de sorum şu, 4500 verdiniz, donörden 10 yumurta çıktı hepsi döllendi. Her denemede 3 er embriyo konulsa böylece en az 3 denemeyi sadece 4500 'ya mı yapmış oluyorsunuz. (dondurma ücreti ayrı onu sormuyorum)
Bir şey sormaya gelmiştim ama önce bunu cevaplayayım. Menopoza girmemiş kadınlarda yumurtlamayı baskılamak için. İster dondurulmuş, ister donasyon olsun bu yol uygulanır.
Benim de sorum şu, 4500 verdiniz, donörden 10 yumurta çıktı hepsi döllendi. Her denemede 3 er embriyo konulsa böylece en az 3 denemeyi sadece 4500 'ya mı yapmış oluyorsunuz. (dondurma ücreti ayrı onu sormuyorum)
Canım Ben doğuş tüp bebekte yaptırdım.dönordan 13 yumurta çıktı.en kaliteli olanları verdiler.4adet yani.gerisini Ben istemediğim için imha edildi.zaten doktorlar donmuş yerine fresh yumurta yada embriyoyu daha çok tercih ediyorlar.tabi ikinci ve üçüncü denemede indirim yapıyorlar.sen yumurta donasyonumu düşünüyorsun.
Donasyonu yakın bir arkadaşım yaptıracak. Ona da sizin anlattığınızı söylemişler ancak ben niyeyse inanmadım, niçin dondurulmuşları kullanmasınlar dedim. Tabi bu endişemi ona söylemedim o yüzden sizlerle paylaştım.
Benim bir çocuğum var. Ancak o kadar zor oldu ki (13.tüp) kardeş imkansız gibi duruyor. Bazen kardeş için donasyonu düşünüyorum. O yüzden sıkça buralarda olacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?