aynen, Allah yardimcimiz olsun..elbette 3üz ikiye düsebiliyor, veya tek bebege düsebiliyor. elbette 4üz hatta 5iz de doguranlar var. mutlaka. ama benim fikrim bu olaylarda degisti, eskiden 3üz de kolaylikla dogar diyordum, ama gördümki ikizde bile riskler o kadar cok, gözüm korktu sanirim. her gün Allaha dua ediyorum bebekelrim 37. haftadan önce gelmesin diye, cünkü daha ozaman tam gelismemis oluyorlar, beyninde eksiklikler oluyor, kendileri nefes alamiyorlar, vücut sicakligini tutamiyorlar, yani bebeklerde cok fazla risk oluyor cnaim. insan hamile kaldiginda bunlar iste hep her gün göz önünde oluyor.
o yüzden bunlari düsünmek bence erken degil, güzel konular degil ama her zaman aklimizda olmasi gerek. diyorumya, bana sorsan, tekrar kibrisa gitsem, 2 tane blasto alirim, fazla degil acikcasi. simdi anliyorum, bazi ülkeler de sadece single-embyro transferi yapiyorlar, yani tek bir tane embyro.
hepimiz icin hayirlisi diyorum.
mrb forum kaderdaslarim.degerim 292. Bugun 9. Gunum. Benim masallarim gercek oldu. Halen inanamiyorum. Ayaklarim havada su anda. Esimle soku atlatmaya calisiyoruz. Bu surecte benim yanimda olan tum arkadaslara tesekkur ederim. C.tesi 2. Tahlil yaptircam. Whepinizi opuyorum. Burada herkesin kendi masalini yasamasi dileklerimle. Esimle ogleden beri ara ara aglyoruz...
Canım valla çok az göğüslerde ağrı bieazda kasıkta arasıra yani çok rahatsız edici belirtilerim yok.valla bebekcim doktor on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha netleşir herşey dedi.Valla sabırsızlıkla kalp atışlarını duycağım günü bekliyorum.
mrb forum kaderdaslarim.degerim 292. Bugun 9. Gunum. Benim masallarim gercek oldu. Halen inanamiyorum. Ayaklarim havada su anda. Esimle soku atlatmaya calisiyoruz. Bu surecte benim yanimda olan tum arkadaslara tesekkur ederim. C.tesi 2. Tahlil yaptircam. Whepinizi opuyorum. Burada herkesin kendi masalini yasamasi dileklerimle. Esimle ogleden beri ara ara aglyoruz...
Kızlar slm
netim kesikti
bugün açıldı
geçmişi okuyamadım
tress ben de 3 kese gözüktü
üçüde tutmuş
napcamı bilmiyorum
üçünün de kalp atışı olursa
birini sonlandıracaklar
sen de durum ne
Tress ben de 3 kese gözüktü
üçüde tutmuş
napcamı bilmiyorum
üçünün de kalp atışı olursa
birini sonlandıracaklar
sen de durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?