batum da konaklamayı nasıl hallettiniz nerelerde kaldınız hopa da mı kaldınız batumda mı fiyatlar nasıl bilgi verirseniz çok sevinirim.

batum da konaklamayı nasıl hallettiniz nerelerde kaldınız hopa da mı kaldınız batumda mı fiyatlar nasıl bilgi verirseniz çok sevinirim.

haklısın hiç güzel konular değil, yeni öğrenmişken kalp atışlarını duymadan en azından kalp atışlarını duyduktan sonra bence düşünmek lazım,belki kese de kalp atışı olmayacak,belki şuan sizleri anlıyamıyorum.siz ben den bir adım öndesiniz,hamilesiniz hem de ikiz,Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ben inşallah ağustos ayı ortalarında kıbrısta olursam, ve inşallah gebelik sonucunu öğrenirsem senin gibi düşünüceğim.belki attacağım her adımı düşünerek attacağım,boşuna dememişler;bekara karı boşamak diye...
neyse canım bakma sen bana,herşeyin hayırlısı olsun.Allahım isteyen kimsenin kollarını çocuksuz bırakmasın.
Rabbim eli ayağı düzgün,sağlıklı aklen ve bedenen her yönü ile mükkemmel evlat (evlatlar) versin.

mrb forum kaderdaslarim.degerim 292. Bugun 9. Gunum. Benim masallarim gercek oldu. Halen inanamiyorum. Ayaklarim havada su anda. Esimle soku atlatmaya calisiyoruz. Bu surecte benim yanimda olan tum arkadaslara tesekkur ederim. C.tesi 2. Tahlil yaptircam. Whepinizi opuyorum. Burada herkesin kendi masalini yasamasi dileklerimle. Esimle ogleden beri ara ara aglyoruz...

canım çok tebrik ederim.Allahım kucağınıda almayı nasip etsin.
Sağlıklı sorunsuz hamilelik dilerim.
bunlar sevinç gözyaşları...ne mutlu size,,,darısı isteyen herkesin başına.....

canım inşallah hayırlısı ile kalp atışlarını da duyarsın kucağınıda alırsın ,sayılı gün tez geçer, bizler hep sayılı gün bekleyeceğiz değil mi?,
hayırlısını diliyorum.
senin adına çok sevindim.tekrardan tebrik ederim.

Canım çok sevindim .Allah tamamına erdirsin.sende benim gibi dayanamayıp erken test yapmışsın .değerinde çok güzel Maaşallahhh....Allah herkese böyle gözyaşı dökmeyi nasip etsiin.

Tress ben de 3 kese gözüktü
üçüde tutmuş
napcamı bilmiyorum
üçünün de kalp atışı olursa
birini sonlandıracaklar
sen de durum ne

canım tebrikler,maşallah değerin de çok güzel inşallah katlanarak güzelce ilerler,sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım,kutlarımmmm

Bilginisa minasare ikinizi de kutlarımm
trescim ben de dün dr gittim.
Seninle hep aynı gidioz..
Benim mide bulantısı başladı
inşallahh kendiliğinden ikiye düşer
çünkü kalbini durduruyolar
o kadar isterken nasıl kıyılır
kıymasan hepimizin canı riskli
hem anne hem bebekler
peki hangisinin sonlandırılacağını nasıl tespit ediyolar

kaygılarla korkularla dengeyi bozmayın.
bırakın akışa....
doğal denge sizin için uygun olanı zaten yapacaktır.
allah hakkınızda hayırlısını zaten yazmıştır.....
siz en gerçek olanı yaşayın... yani şu anı......
şu an en gerçek hamilesiniz ve üç tane kese göründü şu an bunun tadını çıkarın......

henüz olmamış şeylerle kaygılanıp kendinizi üzmemeye çalışın.......dualarımız sizinle inanın herşey güzel olacak......

ukalalık gibi oldu mu????

öyleyse özür diliyorum.....

Tress ben de 3 kese gözüktü
üçüde tutmuş
napcamı bilmiyorum
üçünün de kalp atışı olursa
birini sonlandıracaklar
sen de durum ne

canim sahsen benim olsa ben ücünüde dokunmam onlara can veren rabbim bu dunyada yiyecek rizki varsa bebeislerin kolayliginida verir diye dusunuyorum icinden birinin canina kiymaya ben kiyamam sevgiyle kal canim

canim tebriklerrrr degerin cok guzel masallah bir cogul gebelik daha oldu gözüküyor :)

Oyyy oyyy Minasare çok sevindim .. ne güzel ya yer gök hamiş doldu:)
2013 yılı hepimize uğur getirdi.. değerin 9. gün oldukça güzel.. bir çoğul haberi de senden gelecek herhalde galibam sanırsam :))

hamiş yazcaktım hemiş olmuş :))

Son düzenleme:
arkadaşım atesnn haklı zamana bırakın şimdilik kaygılanmayın hemen..
tadını çıkar keseleri görmüş olmanın.... dur bakalım daha bunlar erken safhalar..
Allahım mudahale etmeye luzum kalmadan mutluluk versin size (bize) (hepimize)

Efsuneninde önce üçtü sonra bebeği biricik olmayı tercih etti...

sağlıklı bir hamilelik diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…