Tress ben de 3 kese gözüktü
üçüde tutmuş
napcamı bilmiyorum
üçünün de kalp atışı olursa
birini sonlandıracaklar
sen de durum ne
haklısın hiç güzel konular değil, yeni öğrenmişken kalp atışlarını duymadan en azından kalp atışlarını duyduktan sonra bence düşünmek lazım,belki kese de kalp atışı olmayacak,belki şuan sizleri anlıyamıyorum.siz ben den bir adım öndesiniz,hamilesiniz hem de ikiz,Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ben inşallah ağustos ayı ortalarında kıbrısta olursam, ve inşallah gebelik sonucunu öğrenirsem senin gibi düşünüceğim.belki attacağım her adımı düşünerek attacağım,boşuna dememişler;bekara karı boşamak diye...
neyse canım bakma sen bana,herşeyin hayırlısı olsun.Allahım isteyen kimsenin kollarını çocuksuz bırakmasın.
Rabbim eli ayağı düzgün,sağlıklı aklen ve bedenen her yönü ile mükkemmel evlat (evlatlar) versin.
arkadaşlar köyde tatildeyim...netimde sorun var...yarın hepinize tek tek cevap verip teşekkür edeceğim...iyi ki varsınız....
maşallah ne güzel haberler okudum arada uğrar bakardım herkes ne durumda diye..güzel haberler bana da umuut oluyor....ben 2. denememi yapmak için bekliyorum..ama doktorumm son muayenede taşıyıcı anne önerdi...o gün bugündür 2 yıl oldu arada uğruyorumm dua ediyorum hepiniz hepimiz için....ikiz üçüz bekleyenler Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah....bizlere de Rabbim katından ikiz üçüz hayırlı sağlıklı meleklerimizin müjdesini bir an önce göndersin inşaallah kızlar
mrb forum kaderdaslarim.degerim 292. Bugun 9. Gunum. Benim masallarim gercek oldu. Halen inanamiyorum. Ayaklarim havada su anda. Esimle soku atlatmaya calisiyoruz. Bu surecte benim yanimda olan tum arkadaslara tesekkur ederim. C.tesi 2. Tahlil yaptircam. Whepinizi opuyorum. Burada herkesin kendi masalini yasamasi dileklerimle. Esimle ogleden beri ara ara aglyoruz...
cnm tebrikler süper bi haber değerinde çok güzel çok sevindim cnm arkadaşımmm tebriklerrr:d:d:d:d:d
Canim sende beni yankis anladin sanirim...onemlisi bak agustosa gidecekmisin cok iyi dusun kac tane blasto alicagini...insallah rabbim sana da saglikli ikiz nasip etsin, sanirim sende ikizleri cok seviyorsun. Elbette birbirimizi anlayabiliriz, biz hamileyiz diye ayriligimiz kesinlikle yok canim. Yeterki Allah hepimizin gonlune gore versin.
Sen hangi merkeze gitcen kismetse?
mınasare ve bilginisa tebrık edıyorum cok sevındım:)
darısı ısteyen herkesın basına..
bu arada lısteyı bır yenıleyerek yayınlasanız da görsek diyorum..
epeydır lıste güncellenmedı sanırım:)
sevgıler
canım herkes elbette pozitif almak istiyor Allah ım sana da nasip etsin inşallah yalnız erken yaşta çoğul gebelik riskigerçekten yüksek ama sanırım bende forumdaki herkes gibi biri kız biri erkek ikiz istiyorum.bence embiriyo kalitesini iyi düşünmüşsün firdevs hanıma bırakırsan bence çok iyi değerlendirir onlar rahim durumunu hormon değerlerini de göz önünde bulundurarak bir öneride bulunuyorlar biz son tüp bebek tedavimiz yarıa kesildi mesela dokto progesteronumun yükselmeye başladığını bunun da tutunmayı önlediğini söyledi bende iptal ettim.yani doktoruna güven hem maşallah giden herkes bak üçüzleri alıp geliyor darısı senin başına ve benim tabii
merhaba canım nasılsın? Nasıl gidiyor?
canım bende yazdım listemiz olsa nazar boncuğu ile dolardı ve hepimize mutluluk ve ümit verirdi elbette ama güvenlik önleminden dolayı liste artık yok emin ol şuan artık gebe olanları değil gebe olmayanları parmakla sayabilirizdarısı bizim de başımıza canım
canım herkes elbette pozitif almak istiyor Allah ım sana da nasip etsin inşallah yalnız erken yaşta çoğul gebelik riskigerçekten yüksek ama sanırım bende forumdaki herkes gibi biri kız biri erkek ikiz istiyorum.bence embiriyo kalitesini iyi düşünmüşsün firdevs hanıma bırakırsan bence çok iyi değerlendirir onlar rahim durumunu hormon değerlerini de göz önünde bulundurarak bir öneride bulunuyorlar biz son tüp bebek tedavimiz yarıa kesildi mesela dokto progesteronumun yükselmeye başladığını bunun da tutunmayı önlediğini söyledi bende iptal ettim.yani doktoruna güven hem maşallah giden herkes bak üçüzleri alıp geliyor darısı senin başına ve benim tabii
progestoronun yükselmesi gerekmiyor mu tutunma aşamasında donasyonda progestoron jel yada kapsül verip sonra transfer yapılıypr ve bu devam ediyor sonrada neden iptal etti acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?