Tress ben de 3 kese gözüktü
üçüde tutmuş
napcamı bilmiyorum
üçünün de kalp atışı olursa
birini sonlandıracaklar
sen de durum ne

Nazlim, tebrikler canim!!! Kutlarim...........kizlarin dedigi gibi simdi fazla takma 3 tane keseyi, olan olmus. Allah in dedigi olur de......hersey de vardir bir hayir canim.......

hamilesin hamilesin :))

Canim sende beni yankis anladin sanirim...onemlisi bak agustosa gidecekmisin cok iyi dusun kac tane blasto alicagini...insallah rabbim sana da saglikli ikiz nasip etsin, sanirim sende ikizleri cok seviyorsun. Elbette birbirimizi anlayabiliriz, biz hamileyiz diye ayriligimiz kesinlikle yok canim. Yeterki Allah hepimizin gonlune gore versin.

Sen hangi merkeze gitcen kismetse?

arkadaşlar köyde tatildeyim...netimde sorun var...yarın hepinize tek tek cevap verip teşekkür edeceğim...iyi ki varsınız....

arkadaşlar köyde tatildeyim...netimde sorun var...yarın hepinize tek tek cevap verip teşekkür edeceğim...iyi ki varsınız....

canım çoook tebrik ederim değerin baya yüksek ikiz ihtimali çok bencemaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kolay bir gebelik nasip etsin kendine dikkat et

arkadaşlar forum yine bereketine kavuştu devamı gelir inşallah

canım inşallah,
hayırlısı olsun,rabbim cumalar hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün,
canım ilk donasyon denemen de sorun neydi? taşıyıcı anne neden önerdi doktorun?
kaç yaşındasın? lütfen bilgi verir misin?

cnm tebrikler süper bi haber değerinde çok güzel çok sevindim cnm arkadaşımmm tebriklerrr

en başta bizi burda buluşturup bize dayanışmanın ne denli özel bir güç olduğunu gösteren EFSUNEYE dansözleriyle bizi kendimize getiren ATESSNE ve en mutlu anımda yanımda olan kalpleriyle mesajlarıyla bana enerjilerini gönderen AYKIZIM ROSEDALİ TRESS ATESSN KARDELENKARANFİL NAZLIM78 WALTKRAYBURG BİLGİNİSA HAZANUMUT MORMENEKŞE212172 VE İSİMİN ATLADIĞIM VARSA AFFOLA TÜM FORUMDAŞ KARDEŞLERİM iyi ki varsınız ve inşallah bu süreci sizlerle beraber yaşayacağım...elimden gelen ne varasa yardımcı olmaya çalışacağım....sizlere sonsuz teşekkürler.....ianşallah rabbim kucaklarımızı bebeklerle doldursun taşırsın.....kendinize ii bakın ....hepinizi öpüyorum....yarın tekrara test yaptıracağım ve randevu aldım...benden haberler şimdilik bu kadar....sevgiyle kalın...allahım yar ve yardımcımız olsun....

mınasare ve bilginisa tebrık edıyorum cok sevındım:)
darısı ısteyen herkesın basına..

bu arada lısteyı bır yenıleyerek yayınlasanız da görsek diyorum..

epeydır lıste güncellenmedı sanırım:)

sevgıler

merhaba canım,
dün bu konuyu eşimle de konuştum, kaç tane ve kaçıncı gün olsun diye,
evet Allahım gönlümü biliyor,ikiz olsun çok isterim.ama elimde olan bişey olmayacak,sadece bol bol dua etmekten başka,
tutunmaları ve tutunmamaları ne yazıkki bize bağlı değil,firdevs hanıma gidecem eğer bir aksilik olmazsa,
ben eğer kaliteli yumurta olursa 3-4 istiyorum,çok korkuyorum ya hiçbiri tutunmazsa diye,kafamda binbir tilki var anlayacağın,
o kadar hoşuma gidiyor ki sizin hamilelik haberlerini okuduğumda,hamilelik sürecinizi anlattığınızda sanki bir sinema sahnesi ve oyuncular eşim ve ben oluyorum.mutluluğunuzu,üzüntülerinizi,korkularınızı,herşeyinizi kendim yaşamış gibi oluyorum.aykızım yazmıştı birini sonlandırmak zorunda kalmışlardı,çok üzülmüştüm,ama düşündükçe hepsini kaybedebilirdi, kendini tehlikeye atabilirdi.hep merakla bekledim.ne?nasıl? düşünerek karar alınır diye,zor be arkadaşım zor,Allahım hayırlısını nasip etsin.Böyle bir tercih yapmak çok zor,iyisini bilmek le uygulamanın sizin elinizde olması...Allah kucağımızı çocuksuz bırakmasın...

arkadaşlar gebelik takvimi yapsanıza benim çok hoşuma gidiyor şahsen yapacağım günü sabırsızlıkla bekliyorumben yapamıyorum bari siz yapın bebeklerinizi ordan takip ediyorum okurken birde onları okuyorum Allah ım bana da o günleri göstersin inşallah

canım herkes elbette pozitif almak istiyor Allah ım sana da nasip etsin inşallah yalnız erken yaşta çoğul gebelik riskigerçekten yüksek ama sanırım bende forumdaki herkes gibi biri kız biri erkek ikiz istiyorum.bence embiriyo kalitesini iyi düşünmüşsün firdevs hanıma bırakırsan bence çok iyi değerlendirir onlar rahim durumunu hormon değerlerini de göz önünde bulundurarak bir öneride bulunuyorlar biz son tüp bebek tedavimiz yarıa kesildi mesela dokto progesteronumun yükselmeye başladığını bunun da tutunmayı önlediğini söyledi bende iptal ettim.yani doktoruna güven hem maşallah giden herkes bak üçüzleri alıp geliyor darısı senin başına ve benim tabii

canım bende yazdım listemiz olsa nazar boncuğu ile dolardı ve hepimize mutluluk ve ümit verirdi elbette ama güvenlik önleminden dolayı liste artık yok emin ol şuan artık gebe olanları değil gebe olmayanları parmakla sayabilirizdarısı bizim de başımıza canım

progestoronun yükselmesi gerekmiyor mu tutunma aşamasında donasyonda progestoron jel yada kapsül verip sonra transfer yapılıypr ve bu devam ediyor sonrada neden iptal etti acaba ??

amın canım bende sabırsızlıkla seker bayramından sonrasını beklıyorum. Allah bıze de bu yasatsın ınsallah..
Sevgıler

progestoronun yükselmesi gerekmiyor mu tutunma aşamasında donasyonda progestoron jel yada kapsül verip sonra transfer yapılıypr ve bu devam ediyor sonrada neden iptal etti acaba ??

Sevgili Atessn, rahim kalınlaştıktan sonra progesteron veriliyor eğer rahim tam kalınlaşmadan varsa mevcut yumurta çatlarsa progesteron salgılanıyor ve rahim tutunmayı engelliyor. Sanırım mormenekşe böyle bir durumdan bahsediyor. Dondurulmuş tedavisnde de aynı yol izleniyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…