teşekkür ederim cnm benim iyiyim sen nasılsın şimdilik bi yaramazlık yok cnm şükür iyiyz bebişlerle :)sen neler yapıosuın
bugun ultrasonda görüş günümüz vardı...bebeğim birtanecik olmayı tercih etmiş.:)
Tek kese göründü..
Allah biliyor ya bende herkes gibi ikiz olsun isterim ama tek olmasına çok sevindim. risk en az düzeyde olur şimdi.
Rabbim binşerce şükür olsun keseyi gördük .,olması gereken yerdeydi gayet durumu iyiydi ya bir oh çektim.
10 gün sonraya bir sonraki rrandevum inşallah kesenin içinde embriyoyuz o zaman görücez.
mormenekşecim hamilelik takvimim yapmak için sabırsızlanıyorum acaba erken mi ? yapsak mı ki ? :=)
canım herkes elbette pozitif almak istiyor Allah ım sana da nasip etsin inşallah yalnız erken yaşta çoğul gebelik riskigerçekten yüksek ama sanırım bende forumdaki herkes gibi biri kız biri erkek ikiz istiyorum.bence embiriyo kalitesini iyi düşünmüşsün firdevs hanıma bırakırsan bence çok iyi değerlendirir onlar rahim durumunu hormon değerlerini de göz önünde bulundurarak bir öneride bulunuyorlar biz son tüp bebek tedavimiz yarıa kesildi mesela dokto progesteronumun yükselmeye başladığını bunun da tutunmayı önlediğini söyledi bende iptal ettim.yani doktoruna güven hem maşallah giden herkes bak üçüzleri alıp geliyor darısı senin başına ve benim tabii
bugun ultrasonda görüş günümüz vardı...bebeğim birtanecik olmayı tercih etmiş.:)
Tek kese göründü..
Allah biliyor ya bende herkes gibi ikiz olsun isterim ama tek olmasına çok sevindim. risk en az düzeyde olur şimdi.
Rabbim binşerce şükür olsun keseyi gördük .,olması gereken yerdeydi gayet durumu iyiydi ya bir oh çektim.
10 gün sonraya bir sonraki rrandevum inşallah kesenin içinde embriyoyuz o zaman görücez.
mormenekşecim hamilelik takvimim yapmak için sabırsızlanıyorum acaba erken mi ? yapsak mı ki ? :=)
merhaba canım,
dün bu konuyu eşimle de konuştum, kaç tane ve kaçıncı gün olsun diye,
evet Allahım gönlümü biliyor,ikiz olsun çok isterim.ama elimde olan bişey olmayacak,sadece bol bol dua etmekten başka,
tutunmaları ve tutunmamaları ne yazıkki bize bağlı değil,firdevs hanıma gidecem eğer bir aksilik olmazsa,
ben eğer kaliteli yumurta olursa 3-4 istiyorum,çok korkuyorum ya hiçbiri tutunmazsa diye,kafamda binbir tilki var anlayacağın,
o kadar hoşuma gidiyor ki sizin hamilelik haberlerini okuduğumda,hamilelik sürecinizi anlattığınızda sanki bir sinema sahnesi ve oyuncular eşim ve ben oluyorum.mutluluğunuzu,üzüntülerinizi,korkularınızı,herşeyinizi kendim yaşamış gibi oluyorum.aykızım yazmıştı birini sonlandırmak zorunda kalmışlardı,çok üzülmüştüm,ama düşündükçe hepsini kaybedebilirdi, kendini tehlikeye atabilirdi.hep merakla bekledim.ne?nasıl? düşünerek karar alınır diye,zor be arkadaşım zor,Allahım hayırlısını nasip etsin.Böyle bir tercih yapmak çok zor,iyisini bilmek le uygulamanın sizin elinizde olması...Allah kucağımızı çocuksuz bırakmasın...
1969 doğumluyum,15 Ağustos.2 kez Bahçeci Fulyada denedim,başarısız oldu.Önerirmisiniz donasyonu?
Tek kese göründü..
olsun canım tek olsun varsın sağlıklı olsun da,belki de tek değil hafta ya bakarsın bir kese daha görünür sürpriz yapar sana.tek olsun varsın biraz büyütünce belki kardeş almaya da gidersiniz:)))))Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım tekrar tebrikler...bugun ultrasonda görüş günümüz vardı...bebeğim birtanecik olmayı tercih etmiş.:)
Tek kese göründü..
en başta bizi burda buluşturup bize dayanışmanın ne denli özel bir güç olduğunu gösteren EFSUNEYE dansözleriyle bizi kendimize getiren ATESSNE ve en mutlu anımda yanımda olan kalpleriyle mesajlarıyla bana enerjilerini gönderen AYKIZIM ROSEDALİ TRESS ATESSN KARDELENKARANFİL NAZLIM78 WALTKRAYBURG BİLGİNİSA HAZANUMUT MORMENEKŞE212172 VE İSİMİN ATLADIĞIM VARSA AFFOLA TÜM FORUMDAŞ KARDEŞLERİM iyi ki varsınız ve inşallah bu süreci sizlerle beraber yaşayacağım...elimden gelen ne varasa yardımcı olmaya çalışacağım....sizlere sonsuz teşekkürler.....ianşallah rabbim kucaklarımızı bebeklerle doldursun taşırsın.....kendinize ii bakın ....hepinizi öpüyorum....yarın tekrara test yaptıracağım ve randevu aldım...benden haberler şimdilik bu kadar....sevgiyle kalın...allahım yar ve yardımcımız olsun....
Bilginisa minasare ikinizi de kutlarımm
trescim ben de dün dr gittim.
Seninle hep aynı gidioz..
Benim mide bulantısı başladı
inşallahh kendiliğinden ikiye düşer
çünkü kalbini durduruyolar
o kadar isterken nasıl kıyılır
kıymasan hepimizin canı riskli
hem anne hem bebekler
peki hangisinin sonlandırılacağını nasıl tespit ediyolar
Tek kese göründü..
kızlar ilk ölçümde rahimkalınlığınız kaçtı 2. ölçtürdüğünüzde kaçtı benimde 4 temmuzda perşembe günü yani evlilik yıl dönümümüzde tarnsferim var dua edin olurmu
Canim, öncelikle tek kese gözükdügü icin tebrik ederim. madem tek istiyorsun Allah sana gönlüne göre versin.
ama baktimda sen 5. hafta hamilesin, yani daha cok erken. benimki zamaninda ilk önce tek kese gözükdü, 7. haftada ikincisi gözükmüstü canim..sadece bildireyim dedim. yani bazen keseler arka arkaya olunca gözükmüyormus, bana doktorum öyle aciklamisti. tabii bu herkesde böyle olucak degil.
bebek sahi senin öyle olmuştu dimi.. ne hoş sürprizdi :) doğru söylüyorsun
efsune evet benimde aklıma geliyor, değerlerim oldukça yüksekti belkide bir sonraki randevuda sürprizler yaşayabilirim her şeye hazırlıklı olmak gerek.
Tress senin 2. ttahlilde değerin kaçtı gerçi herkeste farklılık gösteriyor mutlaka.
ayrıca şunu düşünüyorum; donasyonda tek yumurtanın ikiye bölünme olasılığı var mıdır hiç duydunuz mu?
eşimin ailesinde ikiz oranı oldukça fazla .. sperimi genetiğinde taşıyorda olabilir.
Hayırlısı neyse o çıksın karşımıza..
ayrıetten yanımda olduğunuz sevincimi paylaşıp kutladığınız için çok müteşşekirim sizlere canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?