bugun ultrasonda görüş günümüz vardı...bebeğim birtanecik olmayı tercih etmiş.:)
Tek kese göründü..
Allah biliyor ya bende herkes gibi ikiz olsun isterim ama tek olmasına çok sevindim. risk en az düzeyde olur şimdi.
Rabbim binşerce şükür olsun keseyi gördük .,olması gereken yerdeydi gayet durumu iyiydi ya bir oh çektim.
10 gün sonraya bir sonraki rrandevum inşallah kesenin içinde embriyoyuz o zaman görücez.

mormenekşecim hamilelik takvimim yapmak için sabırsızlanıyorum acaba erken mi ? yapsak mı ki ? :=)

teşekkür ederim cnm benim iyiyim sen nasılsın şimdilik bi yaramazlık yok cnm şükür iyiyz bebişlerle :)sen neler yapıosuın

merhaba canım,
bebeklerin ve senin iyi olmana çok sevindim.umarım bu şekilde devam eder,sorunsuz bir hamilelik yaşarsın.
ben ağustos ayında yolcuyum sanırım ortaları gibi orada olacağım,
yasmine başladım.
ilaçlarımı almaya başladım. biraz maliyetli oluyor ama girdik bu yola pes etmek yok,lucrin depota 250 tl verdik diğer ilaçlar için ekstramızın kesilmesini bekliyorum.eşim ben den hevesli,dilerim Allahtan isteyen herkesin çocuğu olsun.
Kollarımız boş kalmasın,

Bilginisacım çok çok çok sevindim . Allahım 9 ayı sağlıkla geçirmeni nasip etsin canım. Kucağına aldığın haberlerini de alalım inşallah . Tek olsun çift olsun hiç önemli değil , sağlıklı hayırlı uzun ömürlü biricik evladın olucak o senin :)

canım inşallah orada tanışırız, inşallah sağlıklı olsun,
gönlüm ikizden yana ama tek olursa ona gönülden kabuluz.

Canim, öncelikle tek kese gözükdügü icin tebrik ederim. madem tek istiyorsun Allah sana gönlüne göre versin.

ama baktimda sen 5. hafta hamilesin, yani daha cok erken. benimki zamaninda ilk önce tek kese gözükdü, 7. haftada ikincisi gözükmüstü canim..sadece bildireyim dedim. yani bazen keseler arka arkaya olunca gözükmüyormus, bana doktorum öyle aciklamisti. tabii bu herkesde böyle olucak degil.

canim,. Firdevs Hanima gitmene sevindim, bence o cok iyi donasyon konusunda...madem ikiz cok istiyorsun, o zaman 3 tane blasto al, 4.üncü cok ama cok iyi düsün canim..bak 3 tane alanlarda bile 3ü birden tuttu. illa fazla embyro alinca tutuncak diye bisey de yok. yani bu olay ya yüzde yüz oluyor, ya yüzde sifir. yani ya tutuyor, ya tutmuyor. anlatamabiliyormuyum. tutucaksa 2 taneyle de tutar. tabii senin rahmine, kalinligina, hormon durumuna, yasina bunlara da bagli diye düsünoyurm. Allahim insallah sana saglikli ikiz nasip eder canim.
sende en yakin zamanda hamilelik haberlerini bize vericeksin, sevincini, korkunu, heyecanini adim adim bize anlatacaksin hic merak etme :) o gün gelicek insallah

canım benim gözün aydın:) inşallah sorunsuz ve süper bi hamilelik geçirirsin.evladını(bilemiyorum bebeğin dediği gibi belki ikizdir:)) kucağına sağsalim alırsın canım benim.takvimin süpper hayırlı olsun:))

canım hadi gözün aydın.formumuzda herkes evlat sahibi olucak İnşallaaahhh.hemen hergün güzel haberlerle mutlu oluyoruz.inşallah sende hayırlısıyla kavuşacaksın bebek kokulu günlere:)

olsun canım tek olsun varsın sağlıklı olsun da,belki de tek değil hafta ya bakarsın bir kese daha görünür sürpriz yapar sana.tek olsun varsın biraz büyütünce belki kardeş almaya da gidersiniz:)))))Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım tekrar tebrikler...

Çok sevindim !!!! Allah devamına erdirsin. Sağlıcakla kucağın bebeciğine kavuşsun!!
Kendine çok dikkat et!!!
Kader ve kısmetinde varsa seni buluyor. İlk önce kendine ve şansına teşekküret)

Tekiz veya ikiz diye şimdi pek sevinme derim) hamileliğini kutluyorum..

Bana 3 embryo transfer edildi!
Benim ilk kontrolde ikizdi. İkitane yan yana kesecikler. Büyüklükleri bile eşitti.
10gün sonraki kontrolde üçüncü büyük bir kese atak yapmıştı ve üçüz olduğnu anladık
Bir hafta sonra ilk görünen eşit keseleden birinin içi boş olduğunu öğrendik.
8. Haftaya kadar ikiz devam etti.
Ve ilk görümen keselerden içi dolu olanında kalbi durdu.
Yani son arkadan gelen embryo devam eden bende şimdi!!

Bu işler çok karışık ve kader kısmet 10 gün sonra bir ikinci depar atıp geriden gelebilir)

Herşeyin hayırlısı)

Kalbini ferah tut... Üzülmek zararlı şimdi. En iyisi aykızım ile konuş. Onun bu dneyimi var. Sorularına en iyi yanıtı o verir!!!!

Bende 3üz ihtimalinden tekize düştü.. Belki seninkide kendiliğinden ikiye düşer...

Hayırlı ve uğurlu olsun)

Canım çok sevindim.değerin bayağı yüksekti.bence on gün sonra ikinci bir süpriz olabilir.canım sağlıklı olsunlarda bizler Bir taneyede razıyız iki taneyede....bilginisacım doktor benide on gün sonra çağırdı.biz O zaman kalp atışını mı duyucaz.embriyoyu mu görücez.

kızlar ilk ölçümde rahimkalınlığınız kaçtı 2. ölçtürdüğünüzde kaçtı benimde 4 temmuzda perşembe günü yani evlilik yıl dönümümüzde tarnsferim var dua edin olurmu

kızlar ilk ölçümde rahimkalınlığınız kaçtı 2. ölçtürdüğünüzde kaçtı benimde 4 temmuzda perşembe günü yani evlilik yıl dönümümüzde tarnsferim var dua edin olurmu

Canım benim ilk ölçümde 9mm,ikincide 11.9mm olmuştu.gitmeden bir gün öncede 12mm olmuştu ve hemen progestana başladık daha fazla kalınlaşmasın diye...canım transferin çok anlamlı bir güne denk gelmiş.endişe etme firdevs hanım senin rahim durumuna göre transfer gününü ayarlıycaktır.

bebek sahi senin öyle olmuştu dimi.. ne hoş sürprizdi :) doğru söylüyorsun
efsune evet benimde aklıma geliyor, değerlerim oldukça yüksekti belkide bir sonraki randevuda sürprizler yaşayabilirim her şeye hazırlıklı olmak gerek.

Tress senin 2. ttahlilde değerin kaçtı gerçi herkeste farklılık gösteriyor mutlaka.

ayrıca şunu düşünüyorum; donasyonda tek yumurtanın ikiye bölünme olasılığı var mıdır hiç duydunuz mu?
eşimin ailesinde ikiz oranı oldukça fazla .. sperimi genetiğinde taşıyorda olabilir.

Hayırlısı neyse o çıksın karşımıza..

ayrıetten yanımda olduğunuz sevincimi paylaşıp kutladığınız için çok müteşşekirim sizlere canlarım..

Canım benim sekizinci gün değerim 135,onuncu gün değerim335,onüçüncü gün677 değerlerinde.bilginisa bende on gün sonra doktora gidicem.biz o zaman kalp atımınımı duyucaz

Arkadaşlar hepinize sevgilerimi gönderiyorum.

Foruma aralıklarla girebiliyorum. Ama sizleri merakla takipteyim.

Ne güzel hamile olanlar ikizler üçüzler çoğalmış. Bütün hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Haberlerinizi okudukça oldukça mutlu oluyorum. İnşallah Tanrım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder.

Sizlerin mutlu haberlerini aldıkça kendimle ilgilide umudum artıyor. Ama sanırım çoğunluğun yaşı benden genç.

Benim son denemem. HİT le görüştüm. Yarın E2 me bakılıp eğer yumurta üretmiyorsam ilaçlarımı kullanmaya başlıyacağım.

Bir önceki ay yumurta ürettiğim için ertelendi.

Bütün yorgunluğuma rağmen, bütün enerjimi toplayıp, inşallah bebeğime kavuşacağım.

Sonuç bekleyenler, inşallah pozitif olacaktır. Bekleyenlere de bol şanş diliyorum.

canım 6. haftadan itibaren kalp atışı duyulmaya başlanabiliyor ama embriyoya göre değişir diye biliyorum..

öncelikle kesenin içinde embriyoyu görmek gerekiyor..
1.aşama kese görmek
2. aşama kesenin içinde embriyoyu görebilmek.
3. aşama kalp atışını alabilmek..

hamile arkadaşların bana göre daha fazladır bilgisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…