kızlar hcg tekrarı yaptırdım pztesi 387 idi bugün 1.185 olmuş :)
ikiye katlasın derken üçe katlamış çok şükür. Doktorum iyi dedi.
progesteran 31 den 23 e düşmüş iğneyi günde 1di 2ye çıkarıyoruz. fitil şekline de devam
cuma günü ultrason randevum var şimdiden sabısrsılanıyorum
*4 ekim nasıl gidiyor anlatsana senin bir miydi ikimi? unutmuşum .
*fbli nasıl oldun .?. fena geçiyor olmalı ki pek görünmüyorsun..
Tress ultrasona girdinmi keseleri görmüşsündür şimdi.. hadi haber ver
kardelencim, DHEA'yi test gününe kadar kullandim, sanirim vitamin takviyesiydi amaci...
Bugün hemşireyi aradim. Kasilmalarin psikolojik olabileceğini ve ilaç kullanmayi gerektirmediğini söyledi.
Rahim filmi çektirmiştim (HSG) ama çok oldu. Pihtilasmam var, onu için coraspin kullanmistim ve kan sulandici iğne oluyordum.
hayırlısı olsun canım Allah ım bu kez yüzümüzü güldürsün Rabbim.hit le görüşemedin mi?peki ordaki doktorlarada bir sor bakalım muayene için gittiğinde sebepler neler olabilir diye.hangi testleri yaptıralım.birşey öğrenirsen bana da yaz canım.
işlerinden dolayı gitmekle gelmekle ilgili bi sürü üzüntü yaşamıştın...
şimdi eşin ne durumda çok merak ettim:)))))
uçuyor olmalı..
Biesteronu ben kullandım canım bi kutu kullandım çok kullanmadım ama pek işe yaramadı sanırım.yumurta kalitesini arttırmak için vermişti tüp bebekçi 2.de embrio 3. denemede hiç yumurta oluşmadı.
slm lalita gözüme çarpmışken yazayım dedim,bu biesteronu tam 1 yıl hiç aralıksız günde geceleri yatarken 3er tane içmiştim;ve tek faydası fshı belli bi değere düşürüyor,ama istenilen değere değil;;yumurtam olsada bi işe yaramadı..
bu dhea ve bu tarz ilaçlar sadece yumurta kalitesini arttırmak için mi?yani donasyonda ne gibi faydası oluyor?
Kızlar bugün ultrasona girdim.veee tam üç tane kese gördük.doktorum biraz kızdı neden dört tane embriyo aldın diye.on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha net konuşuruz dedi.belki birini vücut atar dedi.şïmdilik böyle
Bilginisacım sanırım seninde üç tane gibi değerlerimiz birbirine çok yakın.
Canım nerelerdeydin sen ya çok merak ettim seni ve bebişlerini.iyisin okuduklarıma göre tatlım. inşallah bebişlerinde çok iyilerdir.ayyyy bi kız bi oğlan demeeek:) bebek sen ve ben:)) Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri versin inşallah. canım bizi merakta bırakma buralarda.yeğenlerime selamlar:))
Hayırlı olsun canım ucuzlerin :)
bebeğim aynı fikirdeyim üç benim gözümü korkutuyor.. iki iyidir iyii :))
bebek canım seni göremedim,sen ve bebişler iyisiniz inşallah..bebek doğuma az kalınca iyce ağırlaşmışsındır,Allah kolaylık versin..canım uyurken sırt üstümü yatıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?