bu dhea ve bu tarz ilaçlar sadece yumurta kalitesini arttırmak için mi?yani donasyonda ne gibi faydası oluyor?
Kızlar bugün ultrasona girdim.veee tam üç tane kese gördük.doktorum biraz kızdı neden dört tane embriyo aldın diye.on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha net konuşuruz dedi.belki birini vücut atar dedi.şïmdilik böyle
Bilginisacım sanırım seninde üç tane gibi değerlerimiz birbirine çok yakın.
selam canim, burdayim bende canim, evet hic sorma cok agirlastim artik......gercekten söyle 25. haftadan sonra kolay olmuyor. bazen öyle bir nefes darligi cekiyorumki, Allahim daha 8-10 hafta nasil dayancam diye soruyorum. ama sikayet yok diyorum, dayanacagim insallah.
hayir sirt üstü kesinlikle yatilmiyor ve rahim ve bebeklerin kan dolasimi icin iyide degil. en iyisi sol tarafina veya sag tarafina. bacagimiin arasina yastik koyuyorum, onun cok faydasi oluyor, rahatlatiyor biraz. ondan haric bak saat nerdeyse sabah 3 ve ben her gün iste uyaniyorum sabah 6, 7lerer kadar ayakdayim. ama napalim :)
senin hamilelik nasil gidiyor canim? cok migde bulantin varmi?
Kızlar bugün ultrasona girdim.veee tam üç tane kese gördük.doktorum biraz kızdı neden dört tane embriyo aldın diye.on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha net konuşuruz dedi.belki birini vücut atar dedi.şïmdilik böyle
Bilginisacım sanırım seninde üç tane gibi değerlerimiz birbirine çok yakın.
ay canim, tebrik ederim keseler gözükmüs...ama acikcasi sana insallah 2 tanesi nasip olur diyorum nedense...evet doktorlar 4 tane transfer edildigi zaman kiziyorlar, haklilarda acikcasi. ben tekrar yaptirsam, kesinlikle 4 tane geri almam, hatta diyorum 2 tane blasto yeter ve kafi......
ne yapmayi düsünüyosun 3üde devam ederse?
tres çok sevindim. Allah kucağınıda almayı nasip eder inşallah,
canım peki kalp atışlarını yaklaşık ne kadar zaman sonra duyacaksın.?
çok tebrik ederim.
merhaba,
evet çok zor bir durum,bunu sitede daha önce yaşamıştık,ama şimdi bunları düşünmek için erken değilmi?
herşeyin hayırlısı diyelim.üçüz sağlıklı hamilelik geçirip,kucağına da alan aileler var, ya da tek e kendiliğinden düşen hamilelikler de var,
kızlar kötü düşünmeyelim,zaman zaman zaman diyorum.
herşeyin hayıslısı olsun.
Allah yardımcımız olsun.
Canım tahlil sonuçlarını aldın mı.umarım herşey yolunda gider.tab I'm hepimizin yüzünü güldürsün.hayırla sonuçlandırsın
maşallah ne güzel haberler okudum arada uğrar bakardım herkes ne durumda diye..güzel haberler bana da umuut oluyor....ben 2. denememi yapmak için bekliyorum..ama doktorumm son muayenede taşıyıcı anne önerdi...o gün bugündür 2 yıl oldu arada uğruyorumm dua ediyorum hepiniz hepimiz için....ikiz üçüz bekleyenler Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah....bizlere de Rabbim katından ikiz üçüz hayırlı sağlıklı meleklerimizin müjdesini bir an önce göndersin inşaallah kızlar
selam canim, nasil hissediyorsun kendini?
belirtiler basladi mi yoksa bize nazaran rahat bir gebelik mi gecircen (insallah). biliyosun, herkesde illaki migde bulanti falan olmasina gerek yok.
tekrar ne zaman doktorda randevunuz var?
Canım valla çok az göğüslerde ağrı bieazda kasıkta arasıra yani çok rahatsız edici belirtilerim yok.valla bebekcim doktor on gün sonraya randevu verdi.O zaman daha netleşir herşey dedi.Valla sabırsızlıkla kalp atışlarını duycağım günü bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?