canım 6. haftadan itibaren kalp atışı duyulmaya başlanabiliyor ama embriyoya göre değişir diye biliyorum..
öncelikle kesenin içinde embriyoyu görmek gerekiyor..
1.aşama kese görmek
2. aşama kesenin içinde embriyoyu görebilmek.
3. aşama kalp atışını alabilmek..
hamile arkadaşların bana göre daha fazladır bilgisi
Canim, ne güzel senden okumak........aynisini özele de kopayalarimki oku en azinadan yazdiklarimi.
Elanin gülücükleri acmasi ne güzel öyle..öyle bi yazmissinki, birden heyecan kapti beni....Allahim o gün sag salim gelsede bebeklerimle artik ilgilensem diye
canim ciger gelistirici igneler daha olmadi. doktor henüz gerek görmüyor, rahim acilmasi veya kisalmasi olduktan sonra diyor. simdilik Allah a sükür öyle bisey yok, insallah da biraz da olmaz ve bebeklerim biraz daha kalir bende :) haberdar ederim sizleri zaten burdan.....
ondan haric bende iyi olmaya calisiyorum, aritk pek uyku falan kalmadi..her gün saati kurmus gibi sabah 2 kalkiyorum sabah 5-6 lara kadar hep ayakdayim arkadasim..ama napalim, sikayet yok diyorum :)
canim ya, imkanin oldugu sürece bizlere burdan yaz, ne iyi oluyor senden ve meleginden haber almak :)
sevgiler - Bebek
Çok az kaldı canım. Yakında gece uykusuzlukları problemin değil, doğal sürecin olacak. Gece kalkıp bebeklerini doyuracaksın, gazlarını çıkartacaksın. Sonra bezleri değişecek :) uykusuzluğunun bir anlamı olacak :)
Benim fikrim doktoruna ciğer geliştirici konusunda ısrar etmen yönünde. Yani sonuçta ikiz bebekler ve ikizbebeklerde erken doğma ihtimali var. Doktorlar gerek görmüyor. Bana 28. Haftada yapıldı. Bir de 32. Haftada yapılacak demişlerdi. Sonra 32. Haftaya gelince gerek yok dedi doktor. Çünkü herşey yolundaydı. Ben ısrar ettim. Sonra da gidip ilacı kendim aldım ve vurdurdum.
Bence sen de ısrar et. Böyle bir imkan varken neden kullanılmasın ki?
Şimdi kaçıncı haftadasın
?
Rüzgarselin merhabaAnaaaam ne güzel! Son iki sayfayı okuyabildim ama haberlere bayıldım. Bilginisa, minasare, tress bisürü pozitif var.
Allah tamamına erdirsin, kucağınıza Almayı nasip etsin.
Sorularınız olursa özelden yazarsanız seve seve yardımcı olurum.
Efsune sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Koku hassasiyeti devam mı?
Mormenekşe eşinin ameliyat tarihi belli mi? Sana yazamadım ama kısacık şunu yazayım ki; eşine davranışlarında hatalısın arkadaşım. En çok sevgiye ihtiyacı olduğu anda sen donasyon olmazsa olmaz moduna geçiyorsun. Eşinin psikolojisi çok çok önemli. Lütfen ona ameliyat öncesi ve sonrası ( sonuç ne olursa olsun) önemli olduğunu hissettir.
Ameliyat öncesinde moral çok önemli.
Bir sperm testi yaptırmak için bile senelerce bekleyen erkek duydum. Bizim eşlerimizse bu yolda çok ciddi çaba sarfediyorlar. Herşeyi boşver, bunun için bile saygıyı sevgiyi eksik etmemek lazım.
Anisha nın doğum tarihi belli oldu mu?
Larax tedaviye gitti mi?
Bebek ciğer geliştirici iğneleri oldun mu?
Herkes nasıl meraktayım.
Bu arada ela artık gülücükler saçıyor. Sabahları güne onun gülücükleriyle başlamak öyle mucizevi birşey ki!
Hepinize nasip olsun diye hep duadayım.
haklisini yakinda uykusuzlugun anlami oldugu zaman sanirim böyle oturup ne yapsam diye düsünemiycem :))
ilginc, demek o igne bir kac kez de yapiliyor. ..ben su an 29. haftanin icindeyim. doktorumla tekrar konusayim, olmazsa dedigin gibi alip vurdurayim bende. tabii benim korkumda zaten erken dogum konusu......sonucta iki tane bebek ve bazen müthis basinc oluyor rahmimde...
Rüzgarselin merhaba
Benim doğum tarihim 27 Temmuz ama doktorum herseyini tamamlamış bugün doğsa doğar diyor, çevremde heran hazırlıklı ol hiç belli olmaz heran gelmeye kararverebilir diyorlar içime bir korku düşüyor mümkünse zamanını beklesin oğlum :)
Son 1 haftadır sıcaklardan ve son aya girdiğimden birden bire ayaklarım şişmeye başladı birde ayaklarımda kırmızı kabarcıklar oluşuyor ve inanılmaz kaşınıyor bu normal mi bilmiyorum .
arkadaslar ndbugun kan degerim 730. 2 gun once 292 idi. Progestan degerim 7.96 irem hanim yeni baslangic dr.un yaninda konustu normal artacak sonra dedi. Allahima yuzlerce binlerce sukurler olsun. Ancak Kese gorunmedi. P,tesi yeni tahlil vercem. Rabbim sagliklica kucagima almayi nasip etsin.koyden yaziyom hatlardan giris cok zor. Sevgiyle kalin tum arkadaslarim.
arkadaslar bugun kan degerim 730. 2 gun once 292 idi. Progestan degerim 7.96 irem hanim yeni baslangic dr.un yaninda konustu normal artacak sonra dedi. Allahima yuzlerce binlerce sukurler olsun. Ancak Kese gorunmedi. P,tesi yeni tahlil vercem. Rabbim sagliklica kucagima almayi nasip etsin.koyden yaziyom hatlardan giris cok zor. Sevgiyle kalin tum arkadaslarim.
merhabalar arkadaşlar 2yıllık evliyim geçen sene eşimin azospermi oldugunu öğrendik başarısız bir tese ve tüp bebek tedavimiz oldu.Basarısız olunca kıbrısta doğuş tüp bebek te sperm donasyonu yaptırdık 3 embiriyo transfer edildi fakat sonuç yine negatif olduŞimdi ağustos ayında tekrar denemek istiyoruz.ama kafamız karşık doğuş tüp bebekten pek fazla memnun kalmadık.Tedavi boyunca çok az konuda bilgilendirildik herşey oldu bittiye getirildi.Daha sonra duyduk ki Halil ibrahim tekin diye bir doktordan bahsediyolar sizlerin bu konudaki tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacımız var yardımcı olursanız çok seviniriz.
hazırlık aşamasını kendi doktorları takip etti.o doktoruda araştırdık tedaviye başlamadn önce.iyi dediler.hazırlık aşamasında herhangi bir sıkıntımız olmadı ilaçları ve igneleri düzgün şekilde kullandım.yanlız kıbrıstaki tedaviye çok dahil olamadık.herşey oldu bittiye geldi .mesala doktorumuzla ilk kez yumurta toplandıktan sonra görüşebildik.donor seçiminde eşimin fiziksel özelliklerini aldılar sonrada uygun dönörü bulduk dediler biz seçemedik..transferden önce embiryolara pgt yapıldı sağlıkları alındı dendi.% 95 sansınız var dediler ama sonra sonuç negatif çıktı( transferden sonra 2 saat dinlenirsiniz öyle merkezden ayrılırsınız dediler 1 saat sonra odaya hemsireler gelip taburcusunuz dedi.merkezin bir çok hastası vardı biz ordayken sanki fabrika (veya ticaret hane de denilebilir) gibi çalışıyolardı boş olan odalara transferleri yapılmış yeni hastalar geliyordu.....
arkadaslar bugun kan degerim 730. 2 gun once 292 idi. Progestan degerim 7.96 irem hanim yeni baslangic dr.un yaninda konustu normal artacak sonra dedi. Allahima yuzlerce binlerce sukurler olsun. Ancak Kese gorunmedi. P,tesi yeni tahlil vercem. Rabbim sagliklica kucagima almayi nasip etsin.koyden yaziyom hatlardan giris cok zor. Sevgiyle kalin tum arkadaslarim.[/QUOgüzel haberlerinin devamını bekliyoruz canımmm.maşallah değerin çok güzel ilerlemiş canım.Allah yardımcın olsun canım sıkıntısız bir gebelik geçir canım,bizlere de dua etmeyi unutma.ben kendi kabuğuma çekildim şu ara ne yapıyım ben de elimden geleni yaptım ama olmadı.zamanla diğer testleri tekrar yaptırıp tekrar denicem bakalım kısmet.Rabbim bizlere de bu dünya da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.canım pregesteron iğne vermediler mi?
ben ikincisinde tüp bebek merkezinde hazırlandım.ama olmayınca olmuyor maalesef banada transfer sonradı hamilesiniz diye uğurladılar.gerçekten çok yoğunlardı kaldığım otelde ki hemen hemen tüm müşteriler doğuşun hastasıydı. hakkında hayırlısı olsun ben artık kurcalamıyorum olursa olur diyorum çünkü ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allahın takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?