Kizlar sonunda ewe çıktım. Ama malesef bebeğimi orda bıraktık. Biraz kilo alması lazım. Hepinize dualarınız icin teşekkür ediyorum. Allah hic birinize benim yaşadığım soku yaşatmasın insallah. Hersey yolundayken hic beklemediğimiz bir anda geldi oğlumuz. Plesanta çürümüş,Allah'tan suyum patladı ki hemen aldılar bebeği. Yoksa bir iki gun icinde bebeği karnımda kaybedecekmisiz. Plesantanin neden curudugunu bilmiyorum. Cok fazla ilaç kullanıyoruz acaba sebep olabilirmi diyorum. Doktorumla daha bu konuyu konuşma fırsatım olmadı. Öğrenince buradan sizinle paylasicamki hamile arkadaslarA yol gösterici olsun.
 


merhaba canım,
brezeyle telde konuşuyordun aldım selamını,iyi dileklerini canım çok teşekkür ederim.
Inşallah ben de sizlere güzel haberler vermek inan çok isterim.
Bugün istanbuldayım dün gece 1,30 gibi girdim evime.vatanıma kurban olayım,,,
bugün 3 günüm transfer bildiginiz gibi perşembe bayramın birinci günü oldu.
Hayırlısı artık biz elimizden geleni yaptık,şimdi ben uzanıp sizlerin yazdıklarınızı okuyorum.zaman hemen geçsin biran önce bebeklerim benimlemi öğrenmek istiyorum.
Brezeyi transfer öncesi ve sonrası gördüm. Inşallah o da artık bebekleriyle birliktedir.
şöyle düşünüyorum biz oniki gün sonra tam bir aylık hamile olacağız.
Bundan güzel bir düşünce olamaz değil mi?
 

Canım cım merhaba,
nasılsın bak günler geçti,dün transfer için heyecanlıydın şimdi evine dönüyorsun,
ve sonuç için gün sayıyorsun, Allahım yüzümüze doğru baksın, Bizim de gönlümüze göre versin,
sonuçlarımız hayırlısı ile pozitif olsun,
 

merhaba nuruscum,
ne güzel artık bir annesin öncelikle geçmiş olsun, ve Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,
edindiğin bilgiler bizim için yol gösterici olacaktır,
 
 
Mailimi görmedin galiba?

Biraz okudum nette plasenta yaşlanması ::


""""""Doktorunuz ultrason incelemesi sonrasında bebeğinizin plasentasında kalsifikasyonlar gördüğünü söyleyebilir. Bu durum son 3 ayda normal kabul edilir. Öte yandan kalsifikasyon plasnetanın erken yaşlanma belirtilerinden biri olabilir. Kalsifikasyon ne kadar çoksa fonksiyon görebilen normal alan o kadar azalmış demektir. Bu durumda bebeğe giden kan ve oksijen miktarı azalmaktadır. Ancak korkmayın. Plasentanın rezervi yüksektir. Bebeğin tehlikeye girmesi için plasentanın büyük kısmının kalsifiye olması gerekir.""""

Birde ince plasenta erken doğuma neden olurmuş!!

Yaşını merak ettim???
 


canım merhaba,
nasılsın? neler yapıyorsun?
transfer yapıldı mı?
 
Merhaba canım öncelikle bebeklerin hayırlı olsun tatlım bendede rezerve düşüklğlügü var arar ara takip ediyorum sizleri 4 tüp denedim sonuç negetiff sen kaçkez denedin tatlım sorun neydi?

ROSEDALİ yazıcaktım kusur bakma canımmm
 
Son düzenleme:

32 yaşındayım. Mail ısini anlamadım. Bu forumda yeni olduğum icin kullanım konusunda biraz sıkıntılarım var canim. Ewet bende biraz araştırdım ama tatmin etmedi. Yine en iyisini doğrusunu doktorumdan öğrenebilirim.
 


merhaba canım,
bende amh yani yumurta rezervi sonucum 0,2 çıktı erken menopoz teşhisi kondu,2 tane tüp bebek tedavim yarıda kesildi, folikül gelişti ama yumurta toplama işleminde yumurta elde edilemedi buna da boş folikül sendromu dediler,
o yüzden Kıbrıs a gitmek zorunda kaldım. eğer yumurtan toplanıyor ise sana tavsiyem çekirdek nakli diye bişey var, yine Kıbrıs ama en azından senin yumurtan oluyor, bir araştır derim. burada çok arkadaşımızın neden negatif çıktığına dair yapılan bir sürü testler var araştır derim. biliyorum çok zor bir süreç ama derdini veren Allah dermanımızı da versin, başta sabır diyorlar ya olabildiğince eşin ile sabırlı olman gerekiyor, hem madden hem de manevi olarak çöküyorsun, herşeyin hayırlısı olsun.
eğer iyice amh sınırda ise bence daha fazla bedenini yıpratma testlerini yaptır, için rahat olsun sonra iyice düşün karar ver kendi vücudunu daha fazla ilaca boğup üzülme herşey de vardır bir hayır, sonra kıbrısı bir düşün derim.
 


Canım teşekkür ederim beni çok güzel aydınlatmaya çalısmıssın ama çekirdek naklini ilkkez duydum balımm ne demek? bu arada bend 4 tüpün 1 inde yumurta 1 tanedniydi döllenmedi 2 kere tranfer oldu tutunamdı en son mart ayında 3 yumurta alındı onlrda döllenmeni canım istanbulda nerede denedin canımm
 


canım ben İstanbul da alman hastanesi( dr Aytuğ şuan kendi kliniği var sanırım) ikincisi brüksel tüp bebek de denemiştim.

çekirdek naklini Kıbrıs tüp bebek yapıyor sitesinden daha detaylı bilgi bulabilir sin ve de kadınlar kulübünde de ayrıca sayfa açılmış,

" kendi yumurtanızın güçlenmesini saglamak için yumurtanın dışına başka bir yumurtanın stoplazmasının yani çeperinin yerlestirilmesi işlemidir." şeklinde sitede tanımlama var,

benim anladığım aynen tüp bebek gibi düşün aynı işlem uygulanıyor yalnız farklı bir kadında hazırlanıyor senin yumurtanın dışını kadından alınan çemberle değiştiriliyor, bu yumurta kalitesini artırıyormuş, ben de de yumurta çıksa ben de mutlaka bu işlemi denerdim.
 


Şimdi bende bir yndan araştırıyorum canım yaaa ne bilim kafam çokk karışık en son anadolu saglım merkezi gebze,de denedim 2 kere memorielde denedim olmayınca olmuyor canım 10 yıllık evliyim evlendigim sene hamile kldım bebegimi 8 aylık karnımda kybettim ve daha sonr hamile bile kalamadım ne bilim cnaım yaaa kısmettt canım özeline bakarmısn
 

Sonucum Negatif.
Hayat her seye ragmen devam ediyor.zaman ne gösterecek bilmiyorum.allahim her seyin hayirlisini versin.
Kisa sürede toaprlanir kaderimde ne varsa yasayacagim.
tüm arkadaslarin yolu acik olsun. her sey icin -güzel paylasimalr icin sagolun can dostlarim
sevgilerimle
 

Canım üzülme.Mücadeleye devam edeceğiz.Senin doktorun kimdi ? Donasyon değil mi?
Kaç tane transfer edilmişti ?
 


canım çok üzüldüm gerçekten Allah ım sabır ve dayanma gücü versin.ama sende silik çizgi vardı acaba tutundu gelişemedi mi.bunun belki bir çaresi olabilir.canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın ve yoluna devam edersin biz burdayız iyi geliyorsa mutlaka burda kal derim.
 
bayram dolayısı ile kaçgündür bakamadım larax ın negatifinden sonra biraz buruk olacak ama yine tebrik etmek istedim Allah ım laraxa ve bize en kısa zamanda nasip etsin;

UMUDUM canım çok tebrik ederim bize de umut olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah .bizi unutma gelişmeleri yaz mutlaka

NURUS canım Allah sağlık sıhhat ve mutluluk versin inşallah bebeğine senin de aniden oldu acele adiyorlar sanırım bunca yıllık özlemi bir an önce dindirmek istiyorlar

BREZZEE ROSEDALİ transferiniz hayırlı olsun ve kocaman pozitiflerle sonuçlansın inşallah bekliyoruz heyecanla.test gününüz ne zaman ?evde test yapacak mısınız?her kikniz de firdevse gittiniz değil mi?bol bol dinlenin ve evhamları atın güzel şeyler tatlı bbekler düşünün inşallah sizin de olacak.
 

Canım inan çok üzüldüm sözün bittiği yer inan akşam hiç uyuyamadım sonucunu taktım kafaya Allah hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin...!
 
batum kliniğin numarası var mı sende melike hemşirenin numarasına ulaşamıyorum bana özelden yazabilir misin
 

Larax'cim cok uzuldum! Ama dedigin gibi hayata devam... Herseyin hayirlisi, dogru zamanda olani lazim bize. Tekrar denersin. Ozelden yazacagim sana.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…