bebek ne güzel anne olarak ilk bayramın.. Her gün senden haber bekliyoruz. Gitgide daha da olumlu haberler vereceksin inşallah.
Rozadalı, artık o bebeklerin forumun hepimizin bebeği.. Sıkı sıkı tutunsunlar sana ve hep seninle kalsınlar
brezeecim senin fitil yaptığın progesteran kapsülleri ben uzun zamandır ağızdan alıyorum. Artık öögg geldi yutmaktan:)
transferin cumartesimiydi
en özel dualarımla yaynındayım canım benim
saat 11 de bizi almaya geliyorlar,anaları gidip alacak bebeklerini:) Allahımm heyecandan çatlayacağım,perşembe günü Rosadali ye yok hiç heyecanlanma doğal bir süreç şöyle böyle diyordum,bugün dokunsanız ağlayacak moda girdim:) ayların birikimi tabii allahım inşallah benim de,bu yola baş koymuş tüm arkadaşlarımında yüzüne güler,dualarınızı eksik etmeyin,sizlerin yanımda olmasına ihtiyacım var,Allahım hepimizin yolunu açık etsin ...
(tarihimizin resmi olsun,sadece bu yola saçından tutupda götüren erkekler değil biz kadınlarız:)
Kizlar sonunda ewe çıktım. Ama malesef bebeğimi orda bıraktık. Biraz kilo alması lazım. Hepinize dualarınız icin teşekkür ediyorum. Allah hic birinize benim yaşadığım soku yaşatmasın insallah. Hersey yolundayken hic beklemediğimiz bir anda geldi oğlumuz. Plesanta çürümüş,Allah'tan suyum patladı ki hemen aldılar bebeği. Yoksa bir iki gun icinde bebeği karnımda kaybedecekmisiz. Plesantanin neden curudugunu bilmiyorum. Cok fazla ilaç kullanıyoruz acaba sebep olabilirmi diyorum. Doktorumla daha bu konuyu konuşma fırsatım olmadı. Öğrenince buradan sizinle paylasicamki hamile arkadaslarA yol gösterici olsun.
Sevgili Minasare,
beni unutmamaissin tsk ederim cnm.evet az kalddi sonucuma Pazartesi kan verecegim dualriniz ieksik etemyin lütfen.
evde dün 7.gün bugün 8.gün test yaptim cook silik cikti.kaldikca hafif koyulasti ama belli belirsiz ..insallah vardir diyorum.dua ediyorum.
sen nasilsin? bebsielrin nasil? hamilelik nasil gidiyor? darisi bize cnm
sevgiyle kal ,görüsmek üzere[/QUOTE
merhaba larax,
merhaba kızlar Kıbrıs da Anadolu otelinde kalacaklara tavsiyeler,
özellikle su ,ve içecekler bakkalda otelde heryerde normal üstü fiyatlar,
biz odaya damacana almıştık (40 tl) sonra yok yok diye bir market var otele 5 dk masefesi vardı. girne sahile doğru yol üzerinde, yürüyerek gidip gelecek bir mesafede, ordan 2 tane 1.5 lt, 2 tane de yarım lt sulardan aldık,
oteldeki buzdolabına giriyor ,kolaların üstüne alt tarafta boş rafa koyuyorduk,
otelde kahvaltı açık büfe peynir çeşitleri var, meyva var sadece zeytinleri kötü buldum ve yiyemedim. börek falan oluyor, kaynamış 3 dk 5 dk diye 2 çeşit yumurta var, omlet bazen sucuklu yumurta da oluyor, ve patates patlıcan sosis kabak kızartmada arada çıkartıyorlar, sabah içecek sıkıntısı yok su sebilden, çay, nescafe bir de tadı bana kötü gelen bir soğuk içecek vardı,
yani sabah her şekilde canın ne çekiyorsa doyabiliyorsun, biz boşalan 1.5 lt pet şişeleri sebilden doldurup odamıza buzdolabına koyduk, ve öğlen yemek olmadığı için sandaviç hazırladık, bol peynir, kızartma ne varsa, bazen dışardan canımız ne çekerse yedik,
akşam yemekleri çok güzeldi 2 ana çeşit etli yemek mutlaka var, tatlı yetersiz ve sürekli aynı ama meyva herşeye yeter, kavun karpuz üzüm, akşam içecek paralı su bile, biz sabah doldurduğumuz lt suları kullandık, çok da iyi oldu, suya para sadece damacaya vermiş olduk, artık canınız çekerse 3-4 lira türk kahve size kalmış, otelin karayolu tarafını verdikleri için odayı çok met edemeyeceğim, ama genelde iyi bir oteldi, biz sabah 7 de kahvaltı, 10 a kadar ya da sıcağa dayanabildiğimiz kadar havuz kenarında durduk, eşim yüzdü ben sadece güneşlenebildim.(o da yeter amacımız olsun da,eşimle karar verdik seneye bebeklerle 5 yıldızlı bir otelde yapabilirsek tatil yapacağız, hem de kalabalık bir organizasyon olacak) neyse çıkıp duş alıp üstümüzü giyinip dışarı çıktık minibüslerle magusa, lefkoşa, yürüyerek girne gezdik,pek gezilecek bir yer yok, ben beğenmedim bir kaç caddesi var gezilecek yer diye bizim Beyoğlu, Sultanahmet etmez,
boş oda yok dendi deniz kenarı ve havuzu gören zaten gelmeye 3 gün kala otelde bir hareketlilik oldu, gelen giden maşallah hiç eksik değildi,
biliyor musunuz gelirken o beğenmediğim otelden buruk ayrıldım. alışmışım ne yalan söyleyeyim,
neyse kızlar aklıma gelen bu kadar,
Canım teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Bende yarın akşam HİT e gidiyorum. Bütün hazırlıklarımı yaptım. İnşallah bu sefer büyük bir değerle pozitifi göreceğim. Çok zorlu bir süreçten geçtik, umarım artık son olacak canım.
Lalita canım sen neler yapıyorsun? Yakın bilgilerin yok bende ama en son donasyon düşünüyordun araştırıyordun hatırlıyorum. Umarım her şey gönlünce olur.
iyi bayramlar arkadaşım.
Mailimi görmedin galiba?
Ye
Biraz okudum nette plasenta yaşlanması ::
""""""Doktorunuz ultrason incelemesi sonrasında bebeğinizin plasentasında kalsifikasyonlar gördüğünü söyleyebilir. Bu durum son 3 ayda normal kabul edilir. Öte yandan kalsifikasyon plasnetanın erken yaşlanma belirtilerinden biri olabilir. Kalsifikasyon ne kadar çoksa fonksiyon görebilen normal alan o kadar azalmış demektir. Bu durumda bebeğe giden kan ve oksijen miktarı azalmaktadır. Ancak korkmayın. Plasentanın rezervi yüksektir. Bebeğin tehlikeye girmesi için plasentanın büyük kısmının kalsifiye olması gerekir.""""
Birde ince plasenta erken doğuma neden olurmuş!!
Yaşını merak ettim???
Merhaba canım öncelikle bebeklerin hayırlı olsun tatlım bendede rezerve düşüklğlügü var arar ara takip ediyorum sizleri 4 tüp denedim sonuç negetiff sen kaçkez denedin tatlım sorun neydi?
ROSEDALİ yazıcaktım kusur bakma canımmm
merhaba canım,
bende amh yani yumurta rezervi sonucum 0,2 çıktı erken menopoz teşhisi kondu,2 tane tüp bebek tedavim yarıda kesildi, folikül gelişti ama yumurta toplama işleminde yumurta elde edilemedi buna da boş folikül sendromu dediler,
o yüzden Kıbrıs a gitmek zorunda kaldım. eğer yumurtan toplanıyor ise sana tavsiyem çekirdek nakli diye bişey var, yine Kıbrıs ama en azından senin yumurtan oluyor, bir araştır derim. burada çok arkadaşımızın neden negatif çıktığına dair yapılan bir sürü testler var araştır derim. biliyorum çok zor bir süreç ama derdini veren Allah dermanımızı da versin, başta sabır diyorlar ya olabildiğince eşin ile sabırlı olman gerekiyor, hem madden hem de manevi olarak çöküyorsun, herşeyin hayırlısı olsun.
eğer iyice amh sınırda ise bence daha fazla bedenini yıpratma testlerini yaptır, için rahat olsun sonra iyice düşün karar ver kendi vücudunu daha fazla ilaca boğup üzülme herşey de vardır bir hayır, sonra kıbrısı bir düşün derim.
Canım teşekkür ederim beni çok güzel aydınlatmaya çalısmıssın ama çekirdek naklini ilkkez duydum balımm ne demek? bu arada bend 4 tüpün 1 inde yumurta 1 tanedniydi döllenmedi 2 kere tranfer oldu tutunamdı en son mart ayında 3 yumurta alındı onlrda döllenmeni canım istanbulda nerede denedin canımm
canım ben İstanbul da alman hastanesi( dr Aytuğ şuan kendi kliniği var sanırım) ikincisi brüksel tüp bebek de denemiştim.
çekirdek naklini Kıbrıs tüp bebek yapıyor sitesinden daha detaylı bilgi bulabilir sin ve de kadınlar kulübünde de ayrıca sayfa açılmış,
" kendi yumurtanızın güçlenmesini saglamak için yumurtanın dışına başka bir yumurtanın stoplazmasının yani çeperinin yerlestirilmesi işlemidir." şeklinde sitede tanımlama var,
benim anladığım aynen tüp bebek gibi düşün aynı işlem uygulanıyor yalnız farklı bir kadında hazırlanıyor senin yumurtanın dışını kadından alınan çemberle değiştiriliyor, bu yumurta kalitesini artırıyormuş, ben de de yumurta çıksa ben de mutlaka bu işlemi denerdim.
Sans -hayat ve ben mücadeledeyim ) hayirlisi Rabbimden ))
Sanada iyi bayramlar,sen ve bebisin iyidir insallah.
Cok takmiyorum kafama hazirlikliyim her duruma ) Rabbim yüzümüze güler insallah.
Okudum nette testte cikmayip hamile kalan cok ama tabiki büyük sans faktörü var diyorum.
Hayirlisi insallah.saat 10.00 yetistim doktoruma gittim kan verdim.Bakalim pazartesi yada saliya netice faxla gelecek.
Evet kismetten ötesi yok..
Sizede iyi bayramlar.
sevgiler
Sonucum Negatif.
Hayat her seye ragmen devam ediyor.zaman ne gösterecek bilmiyorum.allahim her seyin hayirlisini versin.
Kisa sürede toaprlanir kaderimde ne varsa yasayacagim.
tüm arkadaslarin yolu acik olsun. her sey icin -güzel paylasimalr icin sagolun can dostlarim
sevgilerimle
Sonucum Negatif.
Hayat her seye ragmen devam ediyor.zaman ne gösterecek bilmiyorum.allahim her seyin hayirlisini versin.
tüm arkadaslarin yolu acik olsun. her sey icin -güzel paylasimalr icin sagolun can dostlarim
sevgilerimle
Sonucum Negatif.
sevgilerimle
Sonucum Negatif.
sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?