merhaba tebrikler ! hayırlı olsun . ( kaç yaşindasınız )
hangi klinikte yaptın tedavini ? teşekürler .
Rosedaliiii cok guzel, super sonuc..... Tebrik ederim..... Çoğul gebelik.....benim ikizdi 495 çıkmıştı.....kac embriyo koydular sana.umarim ikidir......iki hafta sonra saglikla keseleride görürsün insallah...... Allah saglikla hamileliğini tamamlayı da nasip etsin:)))))))))))
Canım bugün redüksiyon işlemin olucaktı.umarım sorunsuz atlatmışsındır.haberlerini bekliyoruz ...
canım merhaba,
3 embriyo transfer edilmişti. hayırlısı olsun benim olsun,
perşembe yine kan testi yaptıracağım, haftaya çarşamba gününe kadın doğumdan randevu aldım,
hepimiz için hayırlısı diyelim.
canım sen nasılsın, bebeğin nasıl kaç kilo şimdi, toparlandı mı? hastanede misiniz halen,
güzel dileklerin için teşekkür ederim.
B-hcg sonuç 670,91 doğrumu bilmiyorum,
iki gün sonra tekrardan yapacağım,
tekrar tebrikler.rahim kalınlığın kaçtı benim 9 günü 6 çıktı ince çıktı bu transfer gününe kadar kalınlaşırmı.
arkadaşlar bugün doktora kontrola gittim. bebeğimin kalp atışları başlamış. altı haftalık olmuş... inşallah sağlıkla doğurmak nasip eder allahım...
merhaba,
canım kıbrısa gitmeden 8,4 tü
ama transferde ısrarla sordum yanıt alamadım,
iyi dendi sadece,
sen düşünme şimdi bunları, rahim kalınlığına göre ilaçı artıyorlar,
değiştiriyorlar, transfere kadar kalınlaşır,[/QUOT
merhaba tekrar : rahim kalinliği 8.4 bu ölçümden kaçinci gun sonra transfer oldu ve kaçinci gün ebmriyosuydu ? teşekürler .
lütfen banada yardım edin şehir dışında tedavi olanların transferden sonra kaç gün yola çıkmamaları lazım. yada sizin tecrübeleriniz varsa lütfen anlatırmısınız. ilk tüp denemem olacak daha önce 1 kez hamile kaldım ama 7. haftada düştü meleğim çok korkuyorum 8 yıllık evliyim ve bir bebeğim olmasını çok ama çok istiyorum
Kalma imkanın varsa iki gece kalmak iyi olur.fakat genelde transferden sonra bir gece kalmak yeterlidir.mesela Ben bir gece kaldım.ertesi gün uçakla Ankaraya oradanda üç saatlik yolculukla tekrardan evime geldim.yani minimum bir gece yeterli.bazı tüp bebek merkezlerinin misafit haneleri oluyor.fiyatlarıda uygun o şekilde yapabilirsiniz.benim bildiğim transferden sonraki beş altı saat hiç kalkmamak çok önemli.hakkında hayırlısı olsuun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?