Cevabin icin tesekkur ederim.
Biz 12 eylulde kibrista olucagiz.Irem hanim ilacin yedinci gunu rahim kalinliginin olculmesi gerektigini soyledi. Ben yurtdisindayim ama olcumun yapilmasi gereken tarihte koyde olucagiz. Bakalim nasil olacak....

canım pozitif haberini bekliyoruz inşallah hayırlı haberler verirsin canım.sürecini çok samimi paylaştın ve hep burdasın güzel kalbinin hatırına inşallah Allahım sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir.güzel haberler almak dileğiyle...

Son düzenleme:
Sonucunu saat kaçta alacaksın? genelde 1-1,5 saat sonra bildiriliyor

canım senin tahlil günün ne zaman yarın mıydı?inşallah senin de güzel haberini alırız canım inan senin de pozitif almanı çok istiyorum .Allahım kolaylaştırsın ve olsun inşallah canım.hiçbirimiz için kolay değil bu yol maddi manevi zorlukları var o yüzden inşallah haırlı haberler verirsin canım

Canım yaa İNŞALLH band ikiz gibi geldi Valla ayyy çok heyecanlandım gerçektennn bende 4 gün günümü geçtim bu sabha 5 e kadar uyku uyuyamadım rüymda idrar testi yaptım hmileydim biraz önce uyandım hemen eczaneye gittim aldım ama koskoca tek çizgi çıktııı İNŞALLAH bizlerde bir gün senin gibi bu güzel hamişlik haberini alırızzz

canım benim benim test günüm perşembe,inşallah ben de güzel heberler vereceğim,sonra sırayı sana devredeceğiz ve peşpeşe güzel haberler ardından da peşpeşe güzel bebişlerle formumuz renklenecek şenlenecek:)))

Canım ya inşallah pozitif çıkar. Dur bakalım ... Allahtan umut kesilmez inşallah pozitif+ pozitif olur.

B-hcg sonuç 670,91 doğrumu bilmiyorum,
iki gün sonra tekrardan yapacağım,

Canım çok çok tebrik ediyorum. Bu değer senin hamile olduğunu gösteriyor. Hem de iyi bir değer. Canım, çok çok sevindim mutlu oldum. Allah'ım inşallah yakında keseyi de görürsün. Canım mutluluğun daim olsun. Darısı bizim başımıza.

şuan nasıl bir duygu anlayamadım, ağladım,güldüm,sevindim,üzüldüm,
bütün duyguları bir arada yaşıyorum şuan,
iyiki sizler yanımdasınız hepinize çok çok teşekkür ederim.
rabbim isteyen herkese evlat sevgisini nasip etsin,
bizlerde çıktık bir yola dilerim hepimizin yüzü güler,
hepimizin evinde çocuklar koşar evimizi şenlendirir,annelik duygusunu hepimiz yaşamak dileğiyle,
hepinizi çok seviyorum.

bir de size yazamamıştım ama 8.gün idrar testi negatif,
10 gün idrar testi hafif ikinci çizgi,
11 gün tam belirgin olmamakla birlikte ( 10.güne göre) daha net ikinci çizgi,
12 gün çok belirgin ikinci çizgi,
yanlız başka bir siteden idrar testi için sabah ilk uyandığınızda yapın demişlerdi, ben bu sabah 4-5 gibi uyandım daha gözümü açamadan testi yapıp uyudum, sabah net çizgi yi gördüm,
sizlerde yapacaksanız derim ki; sabah ilk uyandığınızda testi yapın derim, çizginin belirgin olması sizi daha da sevindiriyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…