sanırım istanbulda hazırlanıyorsun neler yapıyorsun galiba kurban bayramına denk gelecek senin tedavin değil mi???

ne güzel aynı zaman aynı otel aynı doktor ikinizde hamilesiniz..... umut oldunuz çok mutlu oldummm.....

Bir türlü dayanamayacağım yazamadım:) evet kızlar benim test günüm perşembe ama cuma günü iş yerimde çok yoruldum evde de yatılı misafirim vardı.gece saat 3 e kadar ayaktaydım yani hareket halindeydim,gece yatarken çok hafif kahve kanamam oldu,sabah erkenden irem hanımı aradım kırmızı değilse önemli değil dedi,cumartesi öğlen üzeri bir damla gibi kırmızı kan geldi tabii bende moral sıfır,irem hanım kan testi yaptıralım çıkmaz ama gene de yaptıralım dedi ve sonuç 56 ile pozitif çıktı :))) tabiii çok erken test gününden onun için düşük olması önemli değilmiş,perşembeye kadar bekliyecektim ama biraz önce idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce dayasnamadım:))) allahım tamamına erdirsin allahım hepimize nasip etsin:)) atessncim hemen başla bak bizim yaşımızda da hamile kalınabiliyormuş

ne güzel aynı zaman aynı otel aynı doktor ikinizde hamilesiniz..... umut oldunuz çok mutlu oldummm.....

canım benim ya süpersin ne ara hazırladın benim dansözleri:))) Allahım inşallah sanada pozitifi gösterecek,eminim tekrar anneliği yaşayacaksın,ağzım kulaklarımda allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

bu gün ne güzel haberler alıyoruz yaaa maşallah.allah tamamına erdirsin canım darısı olmayanların başına inşallah.kan testi değerin kaç çıktı?

canım benim test günüm perşembye,kanamadan dolayı biz transferden 7 gün sonra kan testi yaptık 56 çıktı asıl değer perşembe günü belli olacak bakalım hayırlısı,darısı hepimizin başına arkadaşım,bayramda gittik bayram şekerlerimizle döndük,forumda bayram şenliği olsun umut dolalım diye bugünü bekledim rosadaliyle beraber açıklamak istedim ve inşallah bundan sonrada hep bayram havası içinde oluruz peşpeşe pozitif ve doğum haberleri alırız:))

herkese selam...
bir sorum siz deneyimli arkadaşlara. ben bu ay tüp bebek denedim. olumsuz sonuçlandı ve benim yumurtalardan iş çıkmayacağı anlaşıldı.
iki sorum var aslında:
1. kaç ay beklemem gerek sağlıklı olması için daha yeni bu ay tüp denemem
2. sizin donasyon düşünmenizin sebebi neydi..
ben,m sebebim yumurtaların olgunlaşmamaları. rahimde bir sorun yok. en azından şimdilik :)
teşekkürler yardımlarınız için şimdidenb

canım çok sağol, ben siteden çok şey öğrendim, sizleri hep takip ettim, süreçlerinizi çok güzel yazmıştınız ve yol göstericiydiniz.
iyi ki varsınız yoksa ben şuan bu habere beklemiyor olacaktım,
bu site bana ümit oldu, sırdaşım oldu,
sonucu negatif olan arkadaşlarım lütfen pes etmeyin, sizlerinde tez zamanda hamilelik haberlerini okuruz inşallah,
sevgiler

Allahım en sonunda bizi de gördü,
bayram şekerine doğruydu bizim yolculuğumuz, gittik aldık geldik,
inşallah rabbim bizlere sorunsuz hamilelik yaşatır, evimiz çocuk sesleriyle dolar taşar,
dilerim Allah tan isteyen herkese bu sevinci yaşatır,

canım arkadaşım,
gerçekten dansöz oynatmasaydın çok üzülürdüm,
darısı tez zamanda senin başına, pozitif haberlerini okuyup bizlerde senin için dansöz oynatmayı çok isteriz,

canım çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasipetsin.ikiz olabilir mi?

canım arkadaşım inan bilmiyorum perşembe kan testini tekrar yaptıracağım,
haftaya çarşamba artık bir kadın doğum doktorum oluyor, ondan öğreneceğim haberleri,
tabi ben de sizlere aktaracağım,
dilerim biran önce sen de bir daha denersin,
ve senin de haberlerini okuruz.
darısı isteyen formdaki kızların başına,

rosedali breeze tebrik ederim sağ salim kucağnza almak nasip olsun inşallah.
umudum kalp atışnı duymuşsun güzel sağlklı hamilelik geçirmen dileğiyle ...
darıs bana ve tüm isteyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…